Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

ANUNT IMPORTANT!!!!!!!

Puiul meu a facut primii pasi singurel! URAAAAA!!!

Ma uit ca se deplaseaza de la scaun pana la masa singurel si face vreo 2-3 pasi singurel, asa, fara frica. Aseara stateam pe jos la distanta de un metru de canapea, a plecat de langa mine si a facut, oficial primii pasi singur. Tati era in balcon si l-am facut atent, caci scena s-a repetat. Sa vedeti ce mandru era el, dar eu...

Plecam acusica in parc, asa ca va lasam sa va bucurati de noi, cu noi.

ici la toti ciresarii dragalasi.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by andruskandu

ANUNT IMPORTANT!!!!!!!

Puiul meu a facut primii pasi singurel! URAAAAA!!!

Ma uit ca se deplaseaza de la scaun pana la masa singurel si face vreo 2-3 pasi singurel, asa, fara frica. Aseara stateam pe jos la distanta de un metru de canapea, a plecat de langa mine si a facut, oficial primii pasi singur. Tati era in balcon si l-am facut atent, caci scena s-a repetat. Sa vedeti ce mandru era el, dar eu...

Plecam acusica in parc, asa ca va lasam sa va bucurati de noi, cu noi.

ici la toti ciresarii dragalasi.

Andreea lui Andreiut Puiut

FELICITARI!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

CARMINAAAAA unde esti? N-am mai auzit demult de ispravile lui Mihnea!N-ai vesti despre bb2?

Imi vin in minte multe nume de bebici despre care nu prea mai avem vesti.Ar fi tare bine daca macar o data pe saptamana ar putea intra fiecare sa ne mai zica 2 vorbe despre ciresica.Sa speram ca de luna viitoare cand deja incepem aniversarile de 1 an, se va mai anima treaba si pe la noi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Andreiut Puiut felicitari si la cat mai multi si cat mai siguri!!!

ella pe unde esti de nu raspunzi la telefoane????

pai la 1 an o sa avem vesti de la toate ciresele ca e OBLIGATORIU!!!da?!?!
no, mergem si noi la o plimbarica.....desi nu e f frumos afara

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Asadar, intr-o mica pauza, vin si eu sa felicit Ingridutul si Andreiutul pentru primii lor pasi in viata

Si sa ma laud ca imi cunosc foarte bine beleaua de bebelus pe care-l am Tot ce zic eu ca urmeaza sa faca, aia face. Azi i-am zis bonei ca este posibil sa se tarasca pana la capatul patului si sa aiba grija sa nu cada jos. "Eeeei, cade, nu ajunge acolo, stiu eu, e responsabilitatea mea daca se intampla ceva". Insist si ii spun ca nu ma intereseaza responsabilitatea DACA I SE INTAMPLA CEVA, eu vreau sa nu i se intample si sa ia toate masurile necesare in acest sens. Ma duc la cumparaturi; cand ma intorc, dumneaei speriata ca l-a gasit pe asta micu' pe marginea patului, cu capul in jos, gata sa sara in cap...m-am bucurat ca nu s-a intamplat, dar sper sa-i fie lectie sa tina cont de ceea ce ii zic eu.
La pranz i-am facut un castron plin de mancare. "Nu mananca atat!" imi zice bona. Eu ii zic ca n-are de unde sa stie daca nu incearca... bineinteles ca puiul meu a mancat tot. Ma calca pe nervi fazele astea cu negatiile.. nu se intampla.. nu mananca.. lucrul ala e oribil... cred ca o sa ma enervez intr-o buna zi Noroc are ca-l iubeste pe prichindel... vorba unei prietene care-i mamica de-a noastra, daca n-ar fi puiul, n-ar avea ce cauta in casa noastra. Nu ar fi tolerata sub nici o forma. Dar,ce putem face, ca deh, trebuie sa ne vedem si noi de ale noastre si sa-i mai lasam si cu altii.
Gata pauza...sa vad ca scrieti si voi...noi am fost si la plimbarica, dar bate vantul destul de tare.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

OanaRusu – si eu sunt in mari cautari de scaunel de masina. AM vazut scaunelul Inglesina de la Metro insa dupa multe cautari m-am hotarat sa iau Chicco Key 1..insa nu exist ape stoc in Romania. Asa ca m-am inscris pe listute la Chicco, cand vine sa-mi dea de veste (cica in 2-3 sapt). Pana atunci va fi si BabyExpo si poate mai vad si alte modele…

Monica – ma bucur pentru voi! Sa fie sanatoasa si a ai sarcina usoara!

Viviana – si Cata tot stirb este!!!!!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Va multumesc pentru sfaturi!Are dreptate Lyly ca soacrele noastre fac parte dintr-o generatie mai ciudata! Propun sa facem un club al nurorilor!Sebastian are rubeola! Deci nici vorba de enterocolita, febra a facut din cauza rubeolei, iar tratamentul pe care i l-am dat a impiedicat bubitele sa iasa pana ieri.Acum e plin be burtica, gat si frunte.Doamne ce prosti sunt dr astia, nu mai stiu la cine sa ma duc.Tratamentul i l-am dat degeaba, l-am intrerupt ieri.monicutza acum am citit ca ieri nu prea a avut timp, FELICITARI PENTRU FETITA!!! Ce familie frumoasa!amis Petra e o splendoare, are ochii tai nu?vivi felicitari Ingridutzei pentru primii pasi! Acum sa vezi cazaturi! Andreea felicitari si voua pentru primii pasi.Incet, incet se fac mari puii nostri..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Vreau si eu reteta de papanasi fierti! Dati-mi si mie linkul unde a fost scrisa ca nu o gasesc!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna livaduta, mai eu nu am spart nimic, io sriu ca de obicei, cind nam timp nu scriu, cind am va satur cu verdele.
Felicitari July cu fundita rosie.
Si monicutza la fel felicitari cred ca esti foarte fericita, nu vreai sai punem pe soti in legatura, poate il invata pe al meu sa faca baiat, ca al tau deam e expert nene in cum se face una si cum se face alta. la burtica.
Felicitari Ingridutu si Andreiu pentru primii pasi, la mai multi!!!
Si acum ma opresc mai detaliat la problemuta(da e chiar problemoaica) Amei.
Ama scumpo bine ai venit in clubul meu!!!
Eu demult ma jelui pe aici despre socri(nam gresit la mine amindoi is ticniti), si te inteleg perfect ce simti.Si cind ai zis ca te ajuta, imi ziceam ce noroc pe ea, se impaca amindoua, si imi era ciuda ca poate am gresit io ceva in relatia cu socrii, acum mam convins ca nu facem noi nurorile casa buna cu soacrele, decit daca ne vedem de 3 ori in an(stii cinticu cela, io beau la crzciun, la pasti, si in fiecare zi), apoi la noi ultima varianta se exclude, te vezi la Craciun, la Pasti si la ziua ei, ca la a ta nu o mai astepti.Asta ar fi forma cea mai frumoasa sa te vezi cu o soacra, ca atunci e ocupata cu ficiorusu si pe tine nare cind sa te analizeze, sau sati zica ceva, sau sai zica lui.
Io iam taiat pe o perioada accesul la mine, si copilul nu il duceam deloc, venea cind nu eram acasa sal vada, nui interziceam sal vada ca ii e bunica, dar cum zici si tu, cit timp am stat la ei, nu io cumparat nimic la asta mica, acum vine in ospetie, si cum sa vina cu mina goala, ii mai ia ceva asa cit de cit.Nu am pretentii, poate sa nui ia nimic, numai sa ne lase sa traim linistiti.Si sa stii ca ai scapat eftin daca sotul te intelege, ca la al meu pina o ajuns la cap io deacup facusem depresie si nu mai judecam nimic, tipam din orce, si eram rupta de lume.Asa ca sfatul meu este mai rarut cu soacra, sa stii ca te descurci si fara ea, credema, si dupa cum am inteles mare lucru nu a facut ea cit o stat la tine.
Da cu tigarile, pai astai deja culmea, pai dute siti ia, de ce adica tu sa i le cumperi, ce ea nu poate?Ca daca era acasa cine i le cumpara.
Deci tine un de la mine, ca io stiu cei aia SOACRA.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Iaca si noi de la plimbare...mai mult stationare la adapost de vant . Noi ne chinuim cu dermatita atopica, cu tratamente cu creme , galbenus de ou, etc. Si acum colac peste pupaza ne-a intepat si o insecta pe obrajor de nis-a facut ditamai bulina rosie. Suntem super maraiti ca ne pregatim de al 5lea dinte. Ca progrese avem sa ne laudam cu cresterea distanteleor parcurse tinuta de manute...si batem din palme, facem "pa" cu mana...cand ne foame mergem la scaunul de masa si incepem sa-l rontaim...dansam foarte mult si in orice pozitie ne prinde muzica
Cam asta ne umple noua ziulica.
Pupicei multi si dulci tuturor

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput