Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 17
amiss_zip spune:
da ,da si mie imi place culoarea vernil...am gasit niste rochitele de o culoare superba la Miniblu'
ama nu iti mai face inima rea cu soacra ta...incearca sa o eviti ca sa nu te mai superi atata si sa nu mai aiba ce zice
Multa sanatate!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
vivighe spune:
Mda...io am cam spart gasca in ultimul timp...dar sa stiti ca am citit tot si performantza asta am reusit-o ca nici voi n-ati scris prea mult.![]()
Deh...io sunt tare ocupata...cand nu sunt prefer sa stau cu Ingrid care se face pe zi ce trece mai mare...A inceput sa-si dea seama cand plec de acasa si sa se intristeze...dar sa vedeti cum se bucura cand vin...
Ca ultima performantza...Ingrid merge singura in picioare
(10 luni si 10 zile)...cam vo 2 metrii de la mami la tati...dar tot fara dinti
.Ma ingrijoreaza dintzii astia desi cei 2 de jos se vad dom'le...sunt acolo...2 liniutze alibicioase da nu vor sa iasa afara.Fontanela s-a inchis...deci nu e lipsa de calciu...n-are nici un semn de rahitism(vit D nu i-am mai dat de pe la 7 luni...Ca are si in lapte si in cereale si in biscuitzi)...Or iesi ei intr-o buna zi.Cred ca nu mai e cireshica la varsta asta fara dintzoci...
La baby expo viu si io...tot joi cam tot pe la 11-12...tot fara plod.
Voiam sa mai zic cate ceva fiecareia dar am uitat
...niscai felicitari ..ceva de genul asta.Oricum va pup pe toate si sper sa vina si vremuri mai putin ocupate
amiss_zip spune:
vivi FELICITARI micutei!! Super!! Abia astept sa meraga si Petra.
Ati exersat mult cu ea ?
Eu nu prea exersez cu ea asa mult mersul in picioruse...
Amiss
vivighe spune:
Mei...sincer cred ca e mai mult meritul bonei.Ea chiar exarseaza cu ea.Initzial o tzinea de amandoua manutzele.Apoi intamplator a vazut ca daca are un obiect in mana merge si tzinuta doar de o manutza.Bona chiar nu prea o pune in premergator.Acum pot merge cu ea prin casa de colo colo tzinand-o da mana...asa ca pe o fetitza mare.![]()
amiss_zip spune:
ildi ce mare este fetita ta, si ce freza electrocutata are in poza de dupa baita 
. Vreau si eu ciocan dintr'ala cu chitaiotoare ![]()
Amiss
amiss_zip spune:
am citit, si am crezut ca a scris Ama ![]()
Amiss
amiss_zip spune:
ildi noroc ca mi-a atras atentia o mamica de ciresica
m-am uitat pe poze si David chiar mi se paruse o papusica
! Sper ca neatentia mea sa nu te fi suparat

sory 
Edit: Se intampla asa pentru ca nu cunosc foarte bine toti bebei si mamicile de aici
. Dar pe David cred ca nu am sa-l mai uit ![]()

Amiss
amiss_zip spune:
Oana_Rusu am tot vrut sa iti zic ca am vazut si eu dintisorii lui Paul...moama ce coleg piranha are Petra p'aici 
Mai am si eu o saptamana de huzur si apoi voi merge si eu la lucru. Aiho, ahio...si tare sunt suparata ca Petra va fi foarte departe de mine
. Cum rezistati fara puisori langa voi? mie imi vine sa plang
Amiss
camelia.t spune:
Daca tot e vorba de spartul gastii,ma simt si eu cu musca pe caciula in ultima vreme.La noi "scuza" ar fi ca stam ff mult pe-afara.Si cred ca multe dintre noi facem asa.Andrei e captivat de tot ce misca afara.Incep sa iasa frunzele si la noi, sa infloreasca copacii.....e superb.Pacat ca urmatoarele zile va ploua.Dar macar asa voi sta mai mult printre cirese.
Eu maine am 4 saptamani de cura.....si un bilant de -7.5 kg.Urmatoarele 30 vor fi mai grele!![]()

Revin mai tarziu.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
arleena spune:
nici eu nu prea mai am timp de forum, dar nu pot sa renunt de tot ca am devenit dependenta, desi cateodata ma gandesc ca in timpul cat stateam in fata calculatorului puteam face altceva
, asta e, dar voi fi p-aci si peste 2 ani ......sper. ma bucur cand citesc despre bucriile voastre (felicitari ingridut plimbareatea
)si ma intristez cand citesc despre necazuri(ama las ca daca sotul de sustine e ok, e soacra, n-ai ce-i face)
amiss imi place f mult blogul tau, are informatii f bune
. acum nu stiu in ce masura gasim in romania pernutele alea tetris sau jucaria care imita sunetele din burtica. unde e citat blogul tau in gandul? ca nu am gasit.
ildi si eu am vazut aseara pozele cu david si chiar ma gandeam ce dragalas e, ca seamana cu o fetita 
bai ma uit la stirile de la protv si ma crucesc si ma doare si sufletul de atata suferinta....bebelus mort inainte sa se nasca din cauza neglijentei medicului
, un copil incredintat mamei dupa ce acesta l-a parasit, si copilul plangea ca vrea la tata. legea fiind de partea mamelor in romania i l-a dat ei
tot zic ca nu ma mai uit la stiri
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea