Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Vreau sa multumesc frumos tuturor fetelor care ne-au felicitat pentru printesa, intradevar ne simtim cu adevarat impliniti (uneori de intrebam ce am facut bun sa meritam asemenea fericire si implinire pe plan familial). Cat despre reteta, va trebui sa rugati sotii sa ia legatura cu al meu sot, ca el stie reteta. Eu doar am facut comanda de fetita si am primit

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Monicutza, te felicit si eu pentru fetita, sarcina usoara in continuare si nastere la fel! Aifost belea la faza cu negresa
Multumesc pentru raspunsul cu sarea in bucate, asisderea cu zaharul...
Cami, stiu ca vegeta si delikat contin kimicale... mai bine pui un praf de sare decat prafurile alea... sau deloc.
Mikiion, eu nu mai iau litera de lege cartea lui Capraru pentru ca nu a revizuit-o ca lumea. Printre altele scrie ca la gustarea de la ora 10 sa nu-i dai nimic bebeului, cel mult suc. Al meu nu bea suc. Sa-l tin doar cu apa timp de 6-7 ore? Cat despre fructele date la gustarea number 2, adica de la ora 17.00-18.00, nu sunt de acord, mai ales daca sunt din acelea cu multa vit. C, ca devine dumnealui, bebelusul, mult prea activ si agitat. Eu la gustarea 2 ii dau iaurt cu cereale sau iaurt cu branzica, sau cereale cu branzica...
Oana, de ce vomita Paul de la cartof? Nu-i pui putin ulei de masline si putin laptic? Ca iese super, chiar si fara sare! Cartof ii dau din cand in cand... dar nu ma feresc de el, ca doar Alec nu e la dieta ca mine Si combin intotdeauna cartoful cu alta leguma.
Chiar ma gandeam intr-una din zilele astea sa fac pentru pranz un piure de cartof cu carnita si salata de cruditati cu: morcov, mar, sfecla rosie si telina date prin razatoarea fina. Adica salata mea preferata de radacinoase (doar ca a mea contine si ridiche neagra).
Ama, stii si tu ca soacra-i poama acra. Nu e obligatoriu, dar mamele sotilor nostri fac parte dintr-o generatie mai ciudata Noi o sa fim altfel in calitate de soacre Sanatate puiului

Ildy, in fata mea mai caraie soacra, dar imi mentin punctul de vedere iar mama nu-mi iese din cuvant si nu ma contrazice. Ce zic eu ca-i bine pentru copil, aia estem

Deci nu se anunta nimeni pentru joi la babyexpo. Eu inca mai sper sa ma intalnesc cu unele dintre voi. Sunteti belea mare, nu mai intrati pe aici...bine ca spargeti gasca

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cami ,Miti mutumim pt ,trimitem si noi un Sofiei si lui Alex si merci si pt raspunsul cu laptele

Monicutza ai facut comnanda zici .Ai fost totala cu araboaica si negresa ,pai eu sper sa nu fiu o soacra rea ,dar sunt cam posesiva dar poate ma schimb in bine.

Ama sanatate lui Sebi si felicitari pt examenele luate, despre soacra ce sa zic tine-o cat mai departe .Eu pe a mea am dresat-o ,i-am spus tot ce nu-mi convine si de-atunci suntem in relatii bune .

Lyly chiar asa se sparge gasca ,sunt curioasa cate vom mai scrie anul viitor sa numai zic peste 2 ani .Eu oricum nu am fost prea activa dar atate fete scriau zilnic iar acum ne-au uitat de tot

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am intrat sa va dau si voua o veste mare:

Cornelia merge in 4 labuteee!!!..

ehh.. ce mai usurare, ea e mai slabutica decat fratii ei, dar vad ca recupereaza.. are 5 dintisori, merge de-a busilea, se tine de gratii si da roata la patut.. sunt happy.. grasannii ceilalti s-au ridicat direct in picoare, au sarit peste mersul in 4 labe..

In rest, felicitam ciresele colege si pe monicuta-mamicuta

Lacri,
daca mai ai timp, mai scrie-ne retete de papica pentru mofturosi

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

lylyEu pe Capraru o citesc cu creionul in mana, ca sa tai aberatiile si sa subliniez putinele fraze inteligente. De aia am si scris«pana si in Capararu». Ase se bat cap in cap informatiile in cartea asta. Oricum eu ma iau dupa doct de aici si cartile de aici. Ca de, traiesc aici......

Camide vegeta sunt de acord cu lyly. Stiu ca are o componenta chimica, ceva cu accentuarea gustului care da un fel de dependenta. Eu nu mai folosesc de vreo cativa ani. In toate mancarurile pun doar busuioc, oregano piper, patrumjel marar si sare. Si iese cam acelasi lucru ca vegeta.

Monicutza sa vina putin caldura si poate punem si noi de o intalnire..... Ca ma streseaza astia de la meteo. Rade sotul de mine ca iar am inceput sa ma cert cu televizorul( in Romania aveam boala asta, ma certam cu Telejurnalul). Ca prea e ca un yo-yo. Azi +6 maine -12 .

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Bravo Adriana!!!!
Al meu se pare ca o sa sara peste mersul in 4 labe....

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

La noi a cam venit caldura ...Petra a iesit si ea la www.flickr.com/photos/ami_si_cip/427210898/" target="_blank">iarba verde

Cornelia felicitari scumpica!!! Acusi ne alearga copii astia prin parc
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata ciresele!!

Amiss si ce primavara superba cu asa un zambet delicios!!Multumim de preview!!

Lacri, Miki merci de info cu vegeta. Nu o foloseam prea mult nici inainte( numai uneori la supa) dar acum ca ziceti voi de compozitie cu chimicale atunci nici ca mai folosesc raman la celelalte condimente!!

Ama me bucuram ca ca Seby e mai bine si ii uram multa sanatate in continuare!!
Cu soacra e bine ca sotul tau stie cu cine are de-a face, in rest incearca sa nu pui la suflet si bucura-te de copilul tau frumos!!

Adriana felicitari Corneliei pentru mersul de-a busilea!!Nu se lasa ea mititica!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata

http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804286787210/0

nici noi nu servim sare si zahar (daca mai era actuala intrebarea)

intreba cineva (scuze dar am pb cu memoria) de scaunul de masina. noi avem unul de la miniblu, care se leaga cu centurile de siguranta. mi se pare destul de sigur, chiar daca am "inodat" centurile pe dupa el de nu mai stiu cum l-oi desface.

se sparge vreo gasca?? eu zic sa nu va fie teama. doar a venit vremea buna si mai iese lumea la plimbare in loc sa stea cu nasul in monitor.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Vin si eu cu o idee de joaca impreuna cu cel mic!
http://puiulmeu.blogspot.com/

Puteti sa faceti coment-uri la post...astept parerile voastre

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput