Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna ziua livada !

July sarcina usoara in continuare si asteptam cand va hotarati sa ne spui si numele bebelinei

Monicutza felicitari pentru fetita ,ce frumos un baietel si-o fetita ...

Doroti suntem pe faza cand vine iepurasul ,sa-i facem si lui o poza

Ella buna dimineata ,asteptam s-o vad pe Ana , dar e bine si asa ca vine primavarrrraaa

Ildi

Mergi la inceput

Pentru ca nu prea avem timp sa scriem dar cu cititul suntem la zi si cu vizionatul pozelor , am pus cateva poze noi ca sa nu ne uitati

toata livada si ne gandim la voi .

Ildi si David

Mergi la inceput

Lyly am uitat sa-ti raspund in mesajele anterioare ,eu NU pun nici sare si nici zahar , daca tot m-am abtinut pana acum ,oricum in curand au ciresele noastre 1 anisor .Stiu si mama si soacra imi tot spun ca n-are nici un gust mancarea fara sare eu le ascult si fac cum vreau eu .

Hai ca vreau sa va intreb si eu ceva , e mai mult pt mamele care nu alapteaza , de la 1 an treceti pe lapte de vaca sau continuati cu lapte praf

Ildi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

Iulyg felicitari!!, am jucausa mica din burtik!! sa ai parte de sarcina usoara in continuare si bebelusa sanatoasa si papacioasa!!

Oana cum il mai ajuta Paul pe taticu' la treaba.. mai ce baiat harnicut!!
Si apropos de retete de facut bebelusi.. dam reteta de fetita la schimb pentru reteta de baietel..

Lacri ce plimbare frumoasa.. lui Razacila!! Nici eu nu ii pun sare in mancare deloc dar uneori ii mai pun in supita de pilda un praf de vegeta si asta are ceva sare din cate stiu eu.

Monica super !! felicitari pentru fetita din burtica!! Si ce zice Alex de surioara?hihihi!! Am vazut pozicile noi.. foarte simpatic fecior ai!!

Catxo bine ai revenit in livada!! Ce fetite frumusele ai!!

Ildi am pe frumuselul de David!! Ca sa raspund la intrebare ( desi alaptez) noua pediatra ne-a recomandat ca dupa un an ( sau cand ma hotarasc sa nu mai alaptez) sa trecem direct pe lapte de vaca desi m-a avertizat ca se poate sa nu ii placa prea mult.

Ella m-ai dat gata cu crenguta inflorita..

Gata ici , ma duc sa fac galustele pt supa si sa pun Soficu la nani!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

CamiM, pui de curentist are mama, ca numai cu cablurile are treaba

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Seby se simte mai bine, nu a mai facut febra si mai face un scaun sau doua pe zi, dar tot apoase si cu mucozitati.Acum i-au aparut insa niste bubite rosii pe el si astept dr sa vada ce sunt..Diana dr mi-a dat a doua zi trimitere sa ii fac coprocultura, dar idioata de asistenta a scris coproparazitologic pe bilet si i-am facut alta analiza.In weekend e inchis aici si nu ai unde sa te duci sa faci analize asa ca abia maine o sa avem raspunsul..
Scaunele nu au fost cu sange sau puroi, ci doar cu mucozitati si apoase.Trebuie sa ma descarc putin acum..v-am zis ca sotul meu a fost plecat o luna din tara, timp in care eu am stat cu soacra-mea, de fapt ea a stat cu mine sa ma ajute cu Seby ca eram in sesiune.Ei bine, s-a plans lu' barbate-miu cand a venit ca am tinut-o nemancata, ca n-am bagat-o in seama si ca nu i-am luat nici tigari. Va dati seama cat de nenorocita e? Ba mai mult, i-a zis ca sa aibe grija ca sunt o femeie rea.
Evident, barbate-miu nu a plecat urechea la aberatiile ei si a pus-o la punct sa nu mai aibe tupeu sa ma mai jigeneasca de acum incolo.
Vreau sa va spun ca luna asta cat a stat aici eu i-am luat tigari mereu (contrar spuselor ei) si nu a pus niciun ban la mancare, dar nu e nicio pb ca era normal din moment ce am chemat-o aici, dar sa spuna ca am tinut-o nemancata..pai ce i-am pus lacat la frigider sa nu manance? Si frigiderul a fost mereu plin..Nu va spun ce nervi am, sa n-o mai vad pe femeia asta in fata mea! Nu i-a luat lui Seby niciodata nimic, nici macar o jucarie sau o bluza, cu toate ca a avut bani..Voua vi se pare normal asemenea comportament?? Slava Domnului ca am un sot care ma sustine si imi ia apararea ca altfel era vai si amar de mine cu o acritura de soacra ca asta!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ama eu as vrea sa iti spun doar atat: uita de soacra ta si de rautatile pe care ti le-a facut, bucura-te de faptul ca sotul stie ce mama are si iti da dreptate si te apara in fata ei si traiti-va viata fericiti toti trei departe de veninul ei.
Si un mesaj pentru soacra ta:
A.... si inca ceva... sa ne fie invatatura de minte si noua, ca si noi vom fi soacre la un moment dat, ca mame de baieti si sa nu procedam si noi ca o "soacra". Cu toate ca mie de acum mi-e groaza ca imi vine acasa cu vreo araboaica invalurita sau vreo negresa cu buze imense si asemenea, dar el sa fie fericit.

Felicitari pt sesiunea terminata fara codite si multa sanatate lui Sebita

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Monicutza ai fost bestiala cu gandurile despre viitoarea ta nora !. Vreau sa te felicit pt fetita, sa va dea Dumnezeu numai sanatate si multa putere ! ...sincer, te apreciez f mult pt curaj ! Esti o mamica foarte hotarata si asta inseamna ca o sa treci peste toate f usor ! Am vazut poza cu Alex care cred ca o sa fie un fratior tare cumintel, macar in primul an cand va sosi surioara !

CatXO sa-ti traiasca fetita ! sa fie sanatoasa si plina de voiosie !

EllaX saru'mana pt crenguta inflorita ! mi-ai facut o mare bucurie ! ma gandesc tot timpul la parcurile din Bucuresti, asa, cum sunt ele, adica din ce in ce mai putine, dar tot ai cum sa iesi macar cu puiul afara...

Ildi25 pe David care este un dragalas. Eu nu m-as grabi cu laptele de vaca, desi cred ca ne-ar fi mai simplu. Ma gandesc sa-l las pe lapte praf macar pana pe la 1 an jumate. Deocamdata din comert folosesc lapte de vaca pt a face branzica. Si ii dau evident iaurt simplu si cu fructe tot din comert.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Monicutza felicitari din toata inima. Stii ce rochita de organza am vazut? Vernil cu broderie. Sa o mananci nu alta. Ma uitam la marc si ii spuneam....Daca erai fetita uite ce iti cumpara mama.....

Mihaela o rochita in genul ala vernil cu roz am ochit si eu, este absolut superba. Abia astept sa se faca mai cald si sa merg la cumparaturi pentru moatza mica. Bine, multe hainute am si de la Alex, ca nu mi-a placut sa il imbrac numai in albastru, asa ca avem multe galbene, verzi, portocalii, rosii.

Eu as vrea sa ne vedem daca ati putea si voi. Stiu ca tu ai lansat o invitatie mai demult, dar mi-a fost imposibil sa raspund in vreun fel, inca sunt dependenta de sot sau de STM pentru transport (am permis, dar imi lipseste curajul )
Deci, cum se face mai cald ne vedem si noi pe undeva, la o inghetata si un suculet?

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Ama te rog si eu sa nu-ti mai faci inima amara din cauza soacrei. Eu am ajuns la concluzia ca menopauza afecteaza multe femei pe plan psihic...na, ca sa vezi ce-mi mai trece prin cap . Important e ca te-a ajutat asa macar putin si ca ai trecut cu bine sesiunea. Acum hai la plimbare cu Seby si bucura-te de primavara !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput