PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by ralu80

Salutare. Imi beau acum cafeluta ca am culcat copilul. Azi dimineata am facut o prostie. La 6.30 i-am dat Rianei bibe si a ramas cu noi in pat ca sa doarma mai departe. Taica-su a plecat la serviciu, si s-a trezit fata mea, a inceput sa umble si eu m-am trezut cand am auzit buff. Cazuse iar din pat, dar de data asta era in patru labe si nu zicea nimic, cred ca a cazut ca pisica.
Am avut succes azi la 10 cu mancarea, a mancat 140 ml piure fructe cu branza si 100 ml lapte, la pranz ii fac o ciorbita de stevie, sa vad daca o pacalesc sa manance. Am schimbat si locul de masa, ii dau sa manance in bucatarie, acum poate sa arunce mancarea pe jos, ca se curata repede.

off topic- Sabana voi aveti contract cu hoteluri din Tunisia? Ma intereseaza o excursie in mai.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Am trecut si eu prin ceva emotii ref cazaturi din pat... Intr-o dimineata, fiind singura acasa, am luat-o pe Daria cu mine in pat. Eu am atipit si ea a inceput sa se intoarca pe fata si pe dos, cum zic eu la rostogolirile ei... Pusesem perne, asigurasem destul de bine patul. Dintr-o data, aud buf! Cand ma uit, Daria mea alunecase intre pat si noptiera, in picioare!!! Nu s-a speriat, nu a plans. Era doar f incantata ca sta in picioare (era practic sustinuta de pat si noptiera, ca singura nu sta in picioare nicicum...). Bine ca nu s-a lovit!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucaspm

Sa vedeti ce mai face Ioanna : intr-o seara stateam cu ea pe covor si mi s-a ridicat tricoul de pe burta. Ea s-a repezit la mine si credeam ca vrea sa suga, cand colo a inceput sa-mi sufle in buric De atunci, cum imi dezvelesc burta cum vine sa-mi sufle

Raluca

Super tareeee!!!

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

genie, e bine sa ai pregatit un bibe cu laptic, sau si mai bine tzitzi, nu mai stiu daca alaptezi;va tinem pumnii sa nu doara!
doniro, ziceam de aragaz, dar oricum nu cred ca tine 20 min, am uitat sa-ti spun sa-i scoti cotorul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

A, ma gandeam ca fara cotor. O sa incerc la microunde si il incerc cu furculita. Maine ii fac. Mersi mult!

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Multumesc din suflet tuturor fetelor pentru cuvintele lor de incurajare! Ca sa fie tacamul complet, aseara am fost pe punctul de a face mastita. Mi se intarise sanul drept in partea de jos. Prin variate interventii din partea Clarei si a sotului , precum si prin repetate comprese cu apa rece, am scapat. Intrebarea mea este, ce pot face ca sa evit episoade de genul asta? Sanul e obisnuit sa produca mai mult laptic decat mai poate consuma Clara, acum ca i-am introdus 2 mese de solide (in seara asta urmeaza a 3-a). Ma gandeam ca daca ma mulg, sanul n-are de unde sa priceapa ca trebuie sa incetineasca productia. Voi cum ati facut?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by ralucaspm

Sa vedeti ce mai face Ioanna : intr-o seara stateam cu ea pe covor si mi s-a ridicat tricoul de pe burta. Ea s-a repezit la mine si credeam ca vrea sa suga, cand colo a inceput sa-mi sufle in buric De atunci, cum imi dezvelesc burta cum vine sa-mi sufle

Raluca

ha-ha, ce caraghioasa mica !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricica spune:

quote:
Originally posted by maryion

Multumim fetele de incurajari!
Ce ne-am face fara voi?

La multi ani! ani_nutu pt ieri.

Mai avem o problema. De cateva zile lui Darius ii apar niste pete rosii (ca niste piscaturi de tantari) pe fata? Si in jurul gurii parca are o iritatie.
Oare ce sa fie?
Pediatra ne-a spus ca poate fi de la augmentin, dar nu stiu ce sa zic ca parca dupa fiecare masa se inroseste. Acum dupa ce a papat parca am vazut si pe mana una.
Pediatra ne-a dat un siropel LORATIN si nu stiu ce sa fac daca sa il dau sau nu pt ca am vazut pe prospect ca nu se da la copii sub 2 ani.
Oare exista vreo varianta pt copii sub 2 ani si farmacista nu a vazut bine reteta.
A mai patit cineva asa?
Ajutati-ma!

Noi cu mancarea tot asa facem: jucarii, Tv (in special reclame) si mai nou il iau in brate si ma chinui cu el asa.
Are scaun de masa, dar pauza .... sta ursuletul de plus in el.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

incearca zirtec este pentru alergie si e pentru bebe 4 pic de 3 ori zi bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Tweety, asa e cum zici, daca te mulgi nu pricepe sanul ca trebuie sa produca mai putin. Insa ia-o mai incet. Daca zici ca ai avut probleme nu ii introdu inca masa a 3-a de solide!! Mai amana vreo saptamana, doua ca nu e graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Larissa sa stii ca si eu vreau sa ma pun un pic la punct cu regimul alimentar, pt ca m-am ingrasat 1.5 kg intr-o luna si zau ca nu-mi dau seama cum. Eu nu am multe kg, dar pur si simplu inainte de Craciun ajunsesem la o greutate care imi convenea, nu m-am ingrasat deloc in Romania, desi am mancat ca o purcica efectiv, aici am stagnat cand m-am intors si, culmea, m-am ingrasat acum .
O sa incerc sa mananc mai putin cantitativ si eu, pt ca nu pot sa tin diete propriu-zise, si o sa bag mai multe fructe si legume daca mi-e foame.
Treaba e ca daca am ciocolata sau ceva dulce in casa pur si simplu mi se lipesc de maini si de gura si pana nu le termin repede nu ma las .
Imbracata nu se vad suncile, insa in costum de baie arat tare nasol pt ca s-au depus aiurea.

Genie branzica nu se socoteste laolalta cu carnita/oul/ficatelul. Doar astea 3 se dau prin rotatie, ma rog, sa pape zilnic una din ele. Branza poti sa ii dai in fiecare zi fara sa scazi cantitatea de carnita/oul/ficatel.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumim tuturor fetelor de raspunsuri.
Aricica noua ne-a prescris LORATIN. Dar inca nu i-am dat pt ca pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 2 ani.
Referitor la bubutele din jurul guritii intr-adevar cred ca de la faptul ca se murdareste de mancare. Si eu il spal cu apa calduta dupa fiecare masa, dar inainte il spalam cu musetel si acum de cand este mai maricel am trecut la apa calduta de la robinet. Sa fie puiul meu sensibil? Am zis ca de acum este mare si nu ma mai chinui cu vata si musetel ca la bebelusi. Stiu si eu.
Cu branzica tot asa facem si noi, papam aproape in fiecare zi chiar daca avem carne la pranz. Branzica este la cina sau la mic dejun.
Nu dam in aceeasi zi ou/carne/ficatel.
Ieri i-am dat mamaliguta cu ficatel si spanac + ulei de masline. A fost super.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

maryion eu cred ca este o mica alergie (ma refer la bubitele de pe fata sau barbie, gat). Petrei ii apar in grupulete (bubitele mici si rosii). Vezi ce i-ai dat in ziua respectiva nou si nu-i mai da o zi doua apoi ii dai iar.

Nu am intrat niciodata la confesiuni ...ma duc sa vad si eu ce si cum .

Genie despre ce probleme de piele vorbesti? Si Petra are ceva mereu pe obrajiori si mai are ceva pe piept dar vreau sa stiu daca la voi e ceva diferit sau nu.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput