PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

si io la 1.68 cu ...72 kg (io care nu am avut nicodata mai mult de 55 kg)am tot zis k o sa-mi fac portii mai mici de papa (k io pap bai nene nu ma joc) si sa nu mai pap dupa 19 seara, dar atunci vine sotul de la munca si ma ispiteste si tot zi de maine...dar nu m-am hotarat care maine

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

misimica si Ioannei i-au aparut 2 dintisori deodata si nu a plans deloc, asa ca nu i-am dat nimic.

Sarilla, sanatate pt Razvanel !
Ioanna nu doarme fara tati. Inca mai doarme in patutul ei la noi in camera, iar saptamana trecuta tati a fost plecat in Atena si am dormit 2 nopti singure. Vorba vine ca am dormit ca nu am inchis un ochi... La noi, cand se trezeste Ioanna noaptea si nu e ora de laptic, tati o ia in brate si o plimba pana adoarme la loc. Daca o iau eu in brate incepe sa traga de mine sa-i dau laptic.
Si seara cred ca aude respiratia lui (nu sforaie) si daca nu s-a culcat tati adoarme putin si se trezeste. Iubire mare, ce sa va spun...

Raluca

Mergi la inceput

Despre kilograme nici nu vreau sa vorbesc ca ma enervez, desi sunt destul de multumita ca ma asteptam la mai rau . Am 65kg la 1.65m.

Raluca

Mergi la inceput

Sa vedeti ce mai face Ioanna : intr-o seara stateam cu ea pe covor si mi s-a ridicat tricoul de pe burta. Ea s-a repezit la mine si credeam ca vrea sa suga, cand colo a inceput sa-mi sufle in buric De atunci, cum imi dezvelesc burta cum vine sa-mi sufle

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani pentru sarbatoritii toti de zi!!!

pentru 8 lunisoare
Razvan, baietelul lui andra_mag

pentru 7 lunisoare
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta

Am vazut ca spunea cineva despre bubite in jurul gurii. Al meu facea bubite mici pe langa gura daca-l lasam murdarici dupa ce papa sau bea laptic...Dar il spal de fiecare data si vad ca au disparut bubitele, mai ales pe obrajori avea...si daca balea prea mult.
Apropos de analize...si eu as vrea sa-i fac niste analize...mie mi se pare ca are cearcane...ori asa e fata lui! Dar cateodata sunt mai evidente. Sper sa nuaiba ceva paraziti...ca am avut in vizita un amic de-al lui acum vreo 1 luni care avea giardia.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Buna dimineatza pe la pranz...abia acum reusesc si eu sa beau

Razvan, Alexandru Paul, Madara

Gagici, nu mai stati nici una pe la Obor sa ne intalnim in parc la primarie???? Poate facem gask...pana acum suntem 2 mamici cu 2 baieti...poate vin si niste printzese...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Maryion si Anasia multumesc de raspuns...si eu speram ca ii ia din degetel...
Noi o sa mergem la Emilia Irza pt ca acolo este medicul meu pediatru, sper sa nu fie foarte dureros pentru micuta mea
Apropo de alimetatie: noi am mancat ieri spanac cu galbesnus, cartof si un pic de morcov si a fost yammy. Azi dimineata insa marul cu branza a fost yakk. Sa vedem la pranz piept de pui cu cartof, morcov si dovlecel. Am o intrebare pentru voi: daca ii dati branzica dimineata nu le mai dati carnita la pranz? Sau nu are importanta ca primesc proteine de 2 ori?
o zi frumoasa cu bebelusi mancaciosi si voiosi

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua! Eu abia acum la cafea, ca acum ma lasa fii-mea...
O sa intru si eu la confesiuni; dar cum zicea o mamica (nu mai stiu cine), cred ca nu ma opresc daca incep...
anasia, mersi mult pt reteta de mar copt, dar asa de mult trebuie sa il tin in microunde? Mi se pare mult 20 min. Sau tu zici de cuptorul de aragaz?
mimisica, nu e cazul sa ii dai cu calgel daca nu se manifesta. Nici Daria mea nu a avut absolut nimic la primii doi dintisori; sa vedem la urmatorii, pe care inca nu ii zaresc.
SimonaU, mersi de intrebare ref somnul Dariei. Mi-a fost si teama sa zic . Fara nici o metoda aplicata, vad ca de vreo saptamana a inceput sa se trezeasca pe la 6 si adoarme la 20.30-21. Oricum e bine. Sa vedem cat o tine minunea.
Va pupacim. Fug la Confesiuni.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, e bine sa ai pregatit un bibe cu laptic, sau si mai bine tzitzi, nu mai stiu daca alaptezi;va tinem pumnii sa nu doara!
doniro, ziceam de aragaz, dar oricum nu cred ca tine 20 min, am uitat sa-ti spun sa-i scoti cotorul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Genie
Apropo de alimetatie: noi am mancat ieri spanac cu galbesnus, cartof si un pic de morcov si a fost yammy. Azi dimineata insa marul cu branza a fost yakk. Sa vedem la pranz piept de pui cu cartof, morcov si dovlecel. Am o intrebare pentru voi: daca ii dati branzica dimineata nu le mai dati carnita la pranz? Sau nu are importanta ca primesc proteine de 2 ori?
o zi frumoasa cu bebelusi mancaciosi si voiosi

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Eu ii dau...sunt proteine in ou, in carne, in branza, in iaurt, in laptele praf, in anumite fructe si legume...nu ai cum sa le dai separat. Nu e indicat sa dai galbenus si carne in aceeasi zi, in rest nu vad de ce nu s-ar putea.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput