PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Razvan, baietelul lui andra_mag

7 lunisoare

Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop

Madara Aleksandra, fetita lui cinta

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Sarilla sanatate pt Razvanel.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cu

Si cu urarile de :

SARBATORITILOR DE AZI

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Doniro, cum mai sunteti cu somnul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by maryion

Sarilla sanatate pt Razvanel.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mersi mult.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele...azi sunt cu in brate...mi-e somnnnnnn
Rares merge in 4 labe dar doar pe burta mea ...cand il pun in pat nu vrea ...cred ca e terenul mai bun si destul de mare pe mine
Sarilla pupam si noi Razvanelul sa nu se imbolnaveasca si pe tine sa nu te mai simti singurica
misimica nu o da cu Calgel daca nu o doare ca mai are si ala ceva porcarii in el...si felicitari
oanaalex felicitari ptr examen
ani-nutu super cadou...sa o stapanesti sanatoasa si curaj la condus
iulia

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele..eu gata de azi m-am pus la regim. Bine nu ceva strict..merg si eu pe metodele mele...ca nu sunt in stare sa tin o dieta stricta si numai cand ma gandesc ca sunt la dieta ma apuca toate poftele si jalea ca nu pot manca. In fine...de azi mai mult piept de pui fiert si apoi putin prajit cu f putin ulei, salate, fructe, legume paine doar 1 felie 2 maxim, multe lichide. Am 60.5 kg la 1.68 dar nu e bine...mai trebuie dat vreo 3 4 kg ca acusi vine vara si ma oftic. Si daca merge bine in timpul saptamanii in week-end ma premiez cu bunatati dar cu masura.La mine merge metoda asta si ma face sa ma simt foarte bine psihic.
amiss_zip, te asteapta sarilla la confesiuni sa ne spui de unde vine nick-ul tau. Sincera sa fiu si eu m-am intrebat de multe ori. Ba chiar am facut unele incercari am zis ca o fi de la Andreea (A)miss(miss)..dar de ce e arhivata ( zip) ?
Miruna, si nick-ul tau ma tot intrebam de la ce vine. Acum am inteles.
Hai ca mai incolo intru si eu la confesiuni sa scriu de mine...dar mi-e ca daca ma apuc nu mai termin!
In alta ordine de idei am si eu nopti cu urlete de la Alexia. Noaptea trecuta s-a trezit la 3 si pana la 5 nu a mai adormit. Se catara pe taica-su, il tragea de urechi si striga ava, ava. Asa ne zice ea noua....eram cat pe ce sa atipesc si sa pice don'soara din pat!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Iulenca condoleante!
Adas,Tweety,Andreea25,Bulinuta,Anasia,Lushk,Muuh,Sarilla va multumesc pentru urari!
Sarilla multa sanatate lui Razvanel
Mada am facut si eu mancarica cu praz,morcov si cartof,Patricei i-a placut mult de tot,a lins castronul,multumim
Copiii se pare ca sunt bine,Patricia nu mai tuseste,nici mucisori nu mai are iar astazi s-a trezit cu ochisorii curati.
Astazi am avut o zi frumoasa,recompensa pt. ieri probabil ,copiii au fost tare cuminti,m-au lasat sa am putin grija de mine,m-am epilat si ingrijit unghiile,apoi am iesit la plimbare si cumparaturi,dupa care ne-am intors acasa si am gradinarit,au inflorit zambilele asa ca am curatat buruienile ,am plantat impreuna cu David floarea soarelui si niste floricele colorate.
O zi la fel de superba impreuna cu copilasii va doresc

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare. Imi beau acum cafeluta ca am culcat copilul. Azi dimineata am facut o prostie. La 6.30 i-am dat Rianei bibe si a ramas cu noi in pat ca sa doarma mai departe. Taica-su a plecat la serviciu, si s-a trezit fata mea, a inceput sa umble si eu m-am trezut cand am auzit buff. Cazuse iar din pat, dar de data asta era in patru labe si nu zicea nimic, cred ca a cazut ca pisica.
Am avut succes azi la 10 cu mancarea, a mancat 140 ml piure fructe cu branza si 100 ml lapte, la pranz ii fac o ciorbita de stevie, sa vad daca o pacalesc sa manance. Am schimbat si locul de masa, ii dau sa manance in bucatarie, acum poate sa arunce mancarea pe jos, ca se curata repede.

off topic- Sabana voi aveti contract cu hoteluri din Tunisia? Ma intereseaza o excursie in mai.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Razvan

Alexandru Paul, Madara Aleksandra

larissa, 60 kg la 1.68? pai, e superrr!!!eu am tot 1.68 si am 70 daca as avea 60, as fi in al noualea cer;
genie noua ne-au luat tot din manuta (palma), la mai mititei iau in capusor, dar n-as fi fost de acord;mie mi-au luat la spital din palma, oricum doare, dar eu am avut un circ cu Alessia, imi venea sa plang de cum plangea ea;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput