PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
mamidestefan spune:
ani_nutu FELICITARI PENTRU MASINA
..ASA DA CADOU
..
SARILLA
sa treaca mai usor dorul de sot..si sanatate multa lui Razvanel .
iulenca CONDOLEANTE PENTRU TATAL TAU 
tweety7 Sanatate multa mamei tale 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Genie spune:
Maryion, am o rugaminte
Poti sa-mi spui si mie(am citit cai-ai facut analize lui Darius) de unde se ia sange la bebelusi, ca si eu vreau sa-i fac fetitei mele si chiar nu stiu, mi se rupe inima cand stiu ca o sa o intepe.
Noi avem niste probleme cu pielea si ne-a recomandat doctorul un set complet de analize
merci mult
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
misimica spune:
BUNA SEARA FETELOR
Vrem sa va spunem si noi povestea dintisorilor nostri
.
Tot citeam pe la voi ca piersicutele
voastre au deja dintisori,si chiar eram ingrijorata ca noua la cele 8 luni care le avem nu ne-au dat nici macar unul.
Acum 10 minute i-am dat Andreei piersicuta cu o lingurita din argint(care a primit-o de la nasa ei,fiindca e foarte indragostita de ea si nu mai papa cu cea de silicon
),cand la un moment dat am auzit un mic zgomot ciudat in gurita ei.Ma uit mai atenta ,cand ce credeti ca vad
?3 dintishori
jos.M-i se pare suspect ca acum2 zile am fost la controlul lunar si pediatra
uitandu-se la gingiuta ei mi-a spus ca nu ar fi nici un semn ca ar aparea vreun dintishor.Nu a facut febra deloc ,e la fel de vesela si jucausa
,decat ca roade tot ce prinde.
Hai ca m-am lungit si nu vreau sa va plictisesc.
Va intreb si eu si va rog sa-mi raspundeti daca stiti:
daca nu plange
,deci probabil nu o doare
,mai e cazul sa o dau cu Calgel?
La piersicutele dintoshici,s-a mai intamplat sa iasa 3 deodata?oare e normal?

Daca are cineva timp va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta cu 3 dintishori
la 8 luni si 2 zile
www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA
Ramoon spune:
quote:mersi mult! o sa incerc si eu k ma gandesc k-i da un gust bun.
Originally posted by mada_mxmquote:
Originally posted by Ramoon
salutare!
nici noi nu am mai dat pe aici dar va citesc mereu!
stam si noi f prost la capitolul papapapa cel mai bine fructele in rest e dezastru... am gasit si eu in sf topfer si tot prost a papat acum seara adica...100 ml
nu stiu ce sa mai mai fac! am in casa 3 feluri de lapte (nan, humana si topfer) ....fac colectie.
vreau si eu sa-i bag galbenus poate ii place... voi dati oua din comert?
eu am o pernutaf subtire si doarme pe ea...oare sa nu i-o mai dau? e f f subtire.
scuze k nu mai tin minte (si nici nu gasesc acum) cine zicea de praz
prazul il amestecati cu restul si ii dati sa pape?k si eu am pus praz la fiert dar l-am scos la blenduit (k pe ceapa). sper k nu am pus o intrebare tampita darsi e si tarziu acum.
hai k am recuperat zilele in care nu am mai scris
va pupam si noapte linistita!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramona eu ziceam de praz deci eu prazul in calesc in putin unt impreuna cu niste morcov apoi cand s-au imuiat adaug un cartof il las si pe ala vreo 2 min prin unt cu celeleate legume apoi adaug apa si las sa fiarba mult la foc mic. Cand e cartoful fiert si a scazut destul apa dau prin sita si gata papa. Deci prazul nu se scoate.
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:nu, raceala nu e...slava D-lui k pana acum nu am avut probl. faza e k la noi e de mult asta cu laptele, de vreo 2 sapt. stiti k va intrebam eu de topfer...si nu am gasit atunci si am luat humana2 si abia de 2 zile am gasit topfer, dar tot nu vad sa pape mai bine k eu am zis prima data k nu-i place laptele...dar vad k nu-i mai place nici unul
Originally posted by miti2004
Ramoon si al meu mai tuseste ca sa fie bagat in seama. Sper sa nu aveti raceala. Legat de lapte, al meu a baut cateva nopti ( seara, noaptea si dimineata f bine laptic ), aseara insa nu a vrut decat 75 ml....are zile in care ma fierbe cu nervii ca nu vrea lapte si are zile cand bea toate biberoanele.

am colectie in casa de lapte...www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
miti2004 spune:
misimica pai esti o fericita ca i-au aparut dintisorii asa, pe shestache
...Calgel ii dai doar daca o doare gingia, sltfel nu are sens.
ramoon pai treaba cu laptele poate dura 2 saptamani, si la noi a fost la fel. Sper sa-si revina. Dar oare altcienva nu-i poate da cateva zile laptele ? poate te simte pe tine deja stresata. Probabil ca de cate ori te duci cu biberonul deja tu te gandesti ca nu o sa vrea, si ea cred ca te simte.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oanaalex spune:
Buna fetelor. Eu am cam absentat cu examenul ala de pe aici (din fericire l-am luat si am scapat) si acum sunt in peiroada de bagaje ca peaca socrul de la noi.
Alex e bine, mancacios am facut falcutze si azi am reusit sa pozam si dintii. O sa trimit o pozica pe emailul comun pt album.
si ma stradui sa citesc din urma. Oricum de miercuri incolo promit sa nu mai absentez asa mult.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
SARILLA spune:
Anasia, Mamidestefan 
...
Azi e ziua 2,mai am 9 zile pana vine...
...zboara timpul...
Azi noapte nu am dormit DELOC, pentru ca Razvan a fost agitat..a tusit si s-a foit,si am dormit si cu el in camera, ca baby phone-ul e
...acum e mai bine,i-am dat medicamentele...sper ca pana diseara sa fie bine de tot...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
Ramoon spune:
quote:nu m-am gandit k tin asa mult fazele astea de aia am zis...papa poate sa-i dea mama mea, o sa incerc si varianta asta, sa stii k e posibil. mersi mult
Originally posted by miti2004
ramoon pai treaba cu laptele poate dura 2 saptamani, si la noi a fost la fel. Sper sa-si revina. Dar oare altcienva nu-i poate da cateva zile laptele ? poate te simte pe tine deja stresata. Probabil ca de cate ori te duci cu biberonul deja tu te gandesti ca nu o sa vrea, si ea cred ca te simte.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Ramona si Timeea (04.08)
maryion spune:
quote:
Originally posted by Genie
Maryion, am o rugaminte
Poti sa-mi spui si mie(am citit cai-ai facut analize lui Darius) de unde se ia sange la bebelusi, ca si eu vreau sa-i fac fetitei mele si chiar nu stiu, mi se rupe inima cand stiu ca o sa o intepe.
Noi avem niste probleme cu pielea si ne-a recomandat doctorul un set complet de analize
merci mult
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Cand am mers la nalize credeam ca o sa ii ia din degetel, dar a spus pediatra ca nu se poate asa pt ca nu exista aparatura (eu am fost la Spitalul de copii).
Ia luat din venele de pe "laba" mainii. Si cred ca este foarte dureros.
Mergi la un laborator SYNEVO poate au aparatura.
Eu am mers la spital ca acolo era pediatra mea si ne-a internat de zi pt analize.
Sanatate multa!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICIMary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)

si e si tarziu acum.