PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
miti2004 spune:
Amiss_zip multumesc pt reteta cu paste si lapte !
Adas ma gandesc sa-i dau cate 1 picatura de Vigantol, ii dadeam cate 2 picaturi inainte.
Codritu eu cred ca trebuie totusi sa mai incerci cu legumele, chiar daca nu vrea, adica daca renunti gandintu-te dinainte ca nu vrea, nu o sa stii cand va accepta. Poate intr-o zi, asa, tam-nesam, o sa inceapa sa pape. Va tinem pumnii !
Ramoon si al meu mai tuseste ca sa fie bagat in seama. Sper sa nu aveti raceala. Legat de lapte, al meu a baut cateva nopti ( seara, noaptea si dimineata f bine laptic ), aseara insa nu a vrut decat 75 ml....are zile in care ma fierbe cu nervii ca nu vrea lapte si are zile cand bea toate biberoanele.
Tweety multa-multa sanatate mamicii tale !
Andreea25 pai poate au la farmacie pasta de dinti fara flour pt bebelusi. Eu cred ca gasesti.
Anasia, si daca Doamne-fereste trebuie sa cauti alt apartament ( deci, Doamne-fereste, intreb doar pt ca am o curiozitate ), atunci trebuie iar sa depui dosarul pt aprobare, sau cand vrei sa-ti iei un imobil te duci la banca si vezi intai pt cat te aproba ca sa stii cat te poti intinde cu plapuma ( adica cat e maximul de imptrumut pe care il poti obtine ) ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Ai incercat cu lingurita de metal ?
Sau eu ii pun mancarea intr-un castronel, ii dau asa simplu ( daca vrea si pana vad ca nu mai vrea ) si apoi iau in lingurita legumele si inmoi varful linguritei in iaurt simplu ( adica iau putin iaurt in varful linguritei ) si simte iaurtul si deschide gura. Eu nu amestec mancarea cu iaurtul pt ca nu da rezultate. Doar daca fac asa cum am scris.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
am facut si asta, deschidea la inceput ca sa muste din lingurita, dar nu mai merge. Astazi am incercat altceva...ma jucam cu ea cu periuta de dinti de la nenedent, si a deschis gura de cateva ori, dar intr-un final, s-a enervat ca o pacalesc si a inceput sa maraie. Ce ti-e si cu copiii astia, de ce trebuie sa fie asa smecheri de mici, ca au toata viata la dispozitie...acu face mofturi si peste cativa ani o sa ma traga de maneca sa o duc la mc'donalds...si atunci sa vezi ce mofturi o sa fac eu.
Asta copil am, o dau eu pe brazda pana la urma...multumesc mult fetele pentru raspunsuri.
Iulenca, condoleante pentru tatal tau...eu una refuz sa ma gandesc ca-i voi pierde intr-o zi.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by cinta
repede-repede, pana nu uit:
Mada, cumse spune in ENG la praz, te rog? poti sa imi faci un fel de "dictionary" cu principalele legume? cu legumele cele mai folosite in alimentatie la bebe. cu rusine spun ca nu am un dictionar aici si inebunesc daca de fiecare data sar pe net sa caut. mai ales ca netul merge aiurea de tot. si bebe nu ma lasa pe comp prea mult.
praz =leek(s)
pastarnac =parsnip
cartof =potato
morocov =carrot
dovlecel =courgette
usturoi =garlic
ceapa =onion
ceapa verde =spring onions
dovleac =pumpkin
ciuperci =mushrooms
telina =celery
salata verde =lettuce
ardel gras =pepper(s)
vanata =aubergine
varza =cabbage
mazare =peas
fasole pastai =green beans
conopida =cauliflower
ridiche =radish
castravete =cucumber
porumb =sweetcorn
spanac =spinach
rosii =tomatoes
cartof dulce =sweet potato
pepene galben =melon
penene verde =watermelon
hope it helps!

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by adelapop
da , eu
nici bia nu are chef de masa in prima parte a zilei
la cate ore le mai dati voi sa pape???
tot la 4?
ma gandesc ca daca marim distanta va rebui sa sarim peste o masa
noi nici macar laptele nu il bem binequote:
Originally posted by larissa_79
mersic de raspuns fetele! Am incercat sa ii dau branzica si cu fructe si nici asa nu a vurt. Voi puneti mai mult fruct decat brnzica? Eu cred ca punem jumatate jumatate...dar tot simtea ca e ceva in neregula. A mea dimineata nu vrea sa pape de nici o culoare...doar pe la 11 11:30 si uite asa ajunge sa pape masa de amiaza pe la 5 ca pana atunci iar nu mai are chef de papa. Si am mai observat ceva mananca doar una din mesele solide f bine...restul mai putintel asa! A mai patit cineva asa?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
scumpei
Bianca Maria 31 iulie 2006
Adelapop, Larissa ma inscriu si eu in grup impreuna cu piersicutza mea. Si ea papa bine numai o masa si cerealele de dim le papa de fapt pe la 11-12 ca nu vrea mai devreme si tot asa papa la 4 ore si cand am vazut ca papa bine cerealele am zis hai sa mai bag o masa de legume, normal ca nu a mai vrut, numai prima zi a papat bine si chiar ma bucuram wow ce super ca papa si m-am bucurat prea repede.
Adelapop legat de biberoane aici ei zic sa le sterlizezi pana la 1 an eu asa fac, cu toate ca is satula pana peste cap de ele disper cand stiu ca nu mai am si tre sa sterlizez dar asta este.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
ani_nutu spune:
Salutare, mamici...
Eu mai greu, dupa ziua de ieri...
In primul rand
La multi ani!
pentru toti sarbatoritii de azi
Am avut invitati acasa, amici plus inca 2 prichindei de 3 si respectiv 4 ani, iar Mihaita nu a dormit decat seara la 10.30 cand au plecat copiii, ca doar nu era sa dorma cand alti copii se joaca pe aici cu jucariile lui!
nicolica, maryonmultumesc de urari.
iulenca ne pare tare rau pentru pierderea ta.Condoleante. Speram sa nu fii trista mult timp si sa ne povestesti multe si sa fii mandra de piersicuta ta.
Noi azi nu am papat la ora 2 la pranz fiindca avea chef de joaca, asa ca am fost afara, ne-am plimbat e la mamaie si apoi, cand ne-am intors, a mancat tot la ora 3.Acum doarme ca n-a mai pus capul jos de 3 ore.
Am uitata sa spun, de ziua mea...adica ieri noapte mi-a facut fiecare barbat din casa un cadou: Mihaita m-a lasat sa dorm intins de la 10 seara pana la 7 dimineata(nu i s-a mai intamplat niciodata), ia de la sotul...nici nu ma asteptam, nici nu-mi vine sa cred...o masina!!!
Mai trebuie sa-mi fac curaj sa o si conduc!!!
Ma duc ca mai am vase si pahare de spalat...si sa mai fac si ceva mancarica...
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
anasia spune:
ani_nutu, felicitari pt masina, s-o stapanesti sanatoasa!
miti, nu tb sa fac alt dosar, din start banca imi spune max de bani care mi-i poate da, si in f-tie de evaluarea apartamentului, suma scade sau creste nu mai mult de 75% din valoarea lui;dar daca trece o luna-doua tb sa aduc alte adeverinte, alte calcule, asa ca tb sa ne miscam rapid;
ralu80 nici noi nu papam deloc legume (imi varsa), asa ca am lasat-o vreo 2 sapt cand i-am dat numai zeama si am inceput din nou cate putin si vad ca merge;
sarilla,
, sa vezi cum trece timpul, hai , nu fi suparata!sanatate lui Razvanel;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryion
Multumim fetele de incurajari!
Ce ne-am face fara voi?
La multi ani! ani_nutu pt ieri.
Mai avem o problema. De cateva zile lui Darius ii apar niste pete rosii (ca niste piscaturi de tantari) pe fata? Si in jurul gurii parca are o iritatie.
Oare ce sa fie?
Pediatra ne-a spus ca poate fi de la augmentin, dar nu stiu ce sa zic ca parca dupa fiecare masa se inroseste. Acum dupa ce a papat parca am vazut si pe mana una.
Pediatra ne-a dat un siropel LORATIN si nu stiu ce sa fac daca sa il dau sau nu pt ca am vazut pe prospect ca nu se da la copii sub 2 ani.
Oare exista vreo varianta pt copii sub 2 ani si farmacista nu a vazut bine reteta.
A mai patit cineva asa?
Ajutati-ma!
Noi cu mancarea tot asa facem: jucarii, Tv (in special reclame) si mai nou il iau in brate si ma chinui cu el asa.
Are scaun de masa, dar pauza .... sta ursuletul de plus in el.
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
Pe mine bubitele din jurul guritei nu ma ingrijoreaza; are si Daria, dar sunt sigura ca sunt de la ce baga ei in gura. Dimineata, cand se trezeste, nu are nimic. Ia sa te uiti sa vezi ca in timp ce doarme ii trec pt ca nu are "activitate".
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
adelapop, am tot zis sa incerc mar copt, dar spre rusinea mea habar nu am cum sa ii fac. Mi-ar fi usor sa ii fac la microunde. Stiu, sunt....

miti2004, m-a amuzat faza cu morcovul pe care il simti tu undeva ref strabism. Sa speram ca nu o sa fie cazul.
bulinutza27, ref medic, intr-adevar ai toate motivele sa ai incredere, dar parca a doua opinie te linisteste cumva; nu stiu... Iar in legatura cu rosia cu branzica, as incerca si eu, dar cred ca dupa 9 luni, sa intreb medicul.
ramoon, referitor la orele de somn, Daria doarme destul de putin, si nu intotdeauna dupa fiecare masa. Stai linistita, daca ii e somn, doarme...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro, e f simplu, decojesti merele (eu pun 2), le tai in 4 si le pun intr-un vas yena cam 20 min; le incerc cu furculita, daca intra usor e gata, lasa si putin suc;
maryion, Alessia are pe gat asa punctulete minuscule, ma gandesc poate pt ca transpira la gat, dar la gurita de la tot ce ia in gurita;
adelapop, de la 6 luni nu mai sterilizez biberoanele; oricum le sterilizam in solutie la rece, dar le clateam cu apa de la robinet, asa ca tot aia e;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Bysko spune:
Buna fetelor!Nu am mai intrat de cateva zile ca nu am avut timp si cand am avut nu a mers net-ul
!
Iulenca, sincere condoleante!
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de azi- Busra va trimite cate un
!
Cred ca in curand o sa ne iasa dintisorii ca noul ei hobby este sa ma muste de degete! si daca nu ii dau mana se "crizeaza"-cred ca o sa aiba o personalitate foarte puternica.
branzica nu ii place nici Busrei, dar inca nu stie sa refuze mancarea, asa ca deschide gurita mai putin,dar o deschide totusi.
i-am facut poze noi si daca vreti sa o vedeti cu batic pe cap puteti sa intrati pe site-ul ei de mai jos.
Noapte buna si somn usor!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

si Alexia
(13 iulie 2006)