PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:
muuh, ok, noi apaream pe la 14-14.30;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
ralucaspm spune:
Iulenca, Dumnezeu sa-l ierte 
Nicolica, da mai, dar Philip nu manaca la nici o masa mai mult de 200-250 ml, pe cand Ioanna manaca 450 ml de piure de carnita cu legume. Desi e mult mai slabuta si mai micuta decat Philip si cateodata termina tot si tot mai deschide gurita. Si nu inteleg cum de nu se ingrasa...
Cat de diferiti sunt bebeii astia ...
Mai e vreun bebelus care mananca asa de mult, ca deja incep sa ma nelinistesc ?
Raluca
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by ralu80
miti mersi, e incercata faza, o faceam la inceput, dar s-a prins si nu mai tine...ea oricum mananca cu jucarii, desi pana sa nasc am spus ca masa e masa, fara jucarii si tv, dar...ma gandeam ca mai stiti voi ceva nou, ca eu am impresia ca am experimentat tot cu ea.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ai incercat cu lingurita de metal ?
Sau eu ii pun mancarea intr-un castronel, ii dau asa simplu ( daca vrea si pana vad ca nu mai vrea ) si apoi iau in lingurita legumele si inmoi varful linguritei in iaurt simplu ( adica iau putin iaurt in varful linguritei ) si simte iaurtul si deschide gura. Eu nu amestec mancarea cu iaurtul pt ca nu da rezultate. Doar daca fac asa cum am scris.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
salutare!
nici noi nu am mai dat pe aici dar va citesc mereu!
stam si noi f prost la capitolul papapapa cel mai bine fructele in rest e dezastru... am gasit si eu in sf topfer si tot prost a papat acum seara adica...100 ml
nu stiu ce sa mai mai fac! am in casa 3 feluri de lapte (nan, humana si topfer) ....fac colectie.
vreau si eu sa-i bag galbenus poate ii place... voi dati oua din comert?
eu am o pernutaf subtire si doarme pe ea...oare sa nu i-o mai dau? e f f subtire.
scuze k nu mai tin minte (si nici nu gasesc acum) cine zicea de praz
prazul il amestecati cu restul si ii dati sa pape?k si eu am pus praz la fiert dar l-am scos la blenduit (k pe ceapa). sper k nu am pus o intrebare tampita darsi e si tarziu acum.
hai k am recuperat zilele in care nu am mai scris
va pupam si noapte linistita!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramona eu ziceam de praz deci eu prazul in calesc in putin unt impreuna cu niste morcov apoi cand s-au imuiat adaug un cartof il las si pe ala vreo 2 min prin unt cu celeleate legume apoi adaug apa si las sa fiarba mult la foc mic. Cand e cartoful fiert si a scazut destul apa dau prin sita si gata papa. Deci prazul nu se scoate.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
maryion spune:
Multumim fetele de incurajari!
Ce ne-am face fara voi?
La multi ani! ani_nutu pt ieri. 
Mai avem o problema. De cateva zile lui Darius ii apar niste pete rosii (ca niste piscaturi de tantari) pe fata? Si in jurul gurii parca are o iritatie.
Oare ce sa fie?
Pediatra ne-a spus ca poate fi de la augmentin, dar nu stiu ce sa zic ca parca dupa fiecare masa se inroseste. Acum dupa ce a papat parca am vazut si pe mana una.
Pediatra ne-a dat un siropel LORATIN si nu stiu ce sa fac daca sa il dau sau nu pt ca am vazut pe prospect ca nu se da la copii sub 2 ani.
Oare exista vreo varianta pt copii sub 2 ani si farmacista nu a vazut bine reteta.
A mai patit cineva asa?
Ajutati-ma!
Noi cu mancarea tot asa facem: jucarii, Tv (in special reclame) si mai nou il iau in brate si ma chinui cu el asa.
Are scaun de masa, dar pauza .... sta ursuletul de plus in el.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
quote:
Originally posted by ralucaspm
Iulenca, Dumnezeu sa-l ierte
Nicolica, da mai, dar Philip nu manaca la nici o masa mai mult de 200-250 ml, pe cand Ioanna manaca 450 ml de piure de carnita cu legume. Desi e mult mai slabuta si mai micuta decat Philip si cateodata termina tot si tot mai deschide gurita. Si nu inteleg cum de nu se ingrasa...
Cat de diferiti sunt bebeii astia ...
Mai e vreun bebelus care mananca asa de mult, ca deja incep sa ma nelinistesc ?
Raluca
Raluca, tatal lui Philip are 1,95 cm si 115 kg si eu 1,72 cm. Deci are cu cine semana grasanel
Iulenca, foarte trist prin ce momente treceti. Condoleanze
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
SARILLA spune:
Buna, fetelor...
Off..nu am mai intrat de mult,nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand, multumim pentru urarile de ziua lui Razvi,uram si noi multa sanatate sarbatoritilor ce au fost si vor fi,ca nemaintrand in fiecar zi ar fi cam multi de mentionat...![]()
Off..eu azi sunt putin suparata,pentru ca mi-a plecat sotul in Malta pana saptamana cealalta sambata,si o sa imi fie taare dor de el..mereu mi-e greu prima zi cand pleaca...
...colac peste pupaza, cred ca Razvi o sa si raceasca,daca nu deja a racit,ca azi noapte a fost agitat(asta si din cauza dintisorului nr. 3 ce iese curand) si ii curgea nasul incontinuu...i-am dat Panadol si Oscilococcinum..sper ca asa se scrie...asa ca astept sa i se amelioreze starea....
Altceva..am citi acum pe fuga ce ati mai scris,si as vrea sa transmit in primul rand condoleante Iuliei...imi pare tare rau...
..apoi sa ii urez multa sanatate Patriciei-piersicutza draguta si mamei lui Tweety.
In rest..la noi toate bune...am fost ieri la control dupa tratamentul lui Razvi si e bine,nu se mai auzea nimic...asa ca bine ca l-a traznit raceala,ca ma plictiseam...![]()
Bulinuto nu mai are rost sa iti zic si eu sa pui mana si sa fii ok,da?Pupaceste-ti Bulinelu' si o sa treaca toate problemele...
Cam atat,cred...ca mi-a expirat memoria deja..am tinut prea multe minte...si mai sunt si necajita pana sambata cealalta,asa ca ..am o scuza..![]()
Va pup!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
Babee spune:
Iulenca sincere condoleante
Sanatate multa bebeilor bolnaviori
She_wolf multam de intrebare, Rebecca este asa si asa, a patra bronsita, facem zinic aerosoli poate reusim sa scapam.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
miti2004 spune:
Iulenca condoleante pt tati al tau ! Mi-au dat lacrimile
cand am citit...f trist. Mama ta sta aproape de voi ? Cred ca o sa aiba mare nevoie sa stea cat mai mult cu cineva si nu singurica. Of ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
SARILLA spune:
A! Am modificat informatia de pe prima pagina referitoare la "Confesiunile mamicilor de piersicutze", deoarece am inceput un CAPITOL NOU, asa ca acum scurtatura duce direct la capitolul 2.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 

papa cel mai bine fructele in rest e dezastru... am gasit si eu in sf topfer si tot prost a papat acum seara adica...100 ml
si e si tarziu acum.