PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
iulenca spune:
Salutare fetelor,
Apar si eu dupa muult timp in care v-am urmarit din umbra. Am fost destul de ocupata si pe drumuri pt ca dupa cum stiati tatal meu era f bolnav si acum 3 saptamani din pacate l-am pierdut. A fost o usurare pe de o parte pentru ca boala il chinuia si nu isi dorea sa sufere mai mult. Pentru mine oricum a ramas la fel am imaginea lui cum era inainte de a se imbolnavi si simt ca este plecat undeva intr-o excursie de unde nu poate vorbi cu noi.
Mariuka e mare si frumoasa si vesela. Astazi singurica a reusit sa se ridice in picioare pe patutz iar acum vreo 2 zile a luat-o de-a busilea. A avut aproape o sapt in care refuza si mancarika si laptikul dar azi vad ca si-a revenit.
Din pacate eu de luni incep jobul si pleaka copilu in plasament la bunici. Cred ca a simtit ea ceva ca ar fi vrut doar tzatzica sapt asta. Mi-e tare greu dar e prea mica sa o las doar cu bona si stiu ca bunicii se ocupa de ea f bine. O vom vizita in weekend si o vom vedea in fiecare zi pe webcam dar tot imi va fi dor. Cel mai greu e cu tzitzi ca intr-adevar e cel mai frumos sentiment cand se cuibaresc ei acolo si le trece orice.
Dinti inca nu avem si nici par prea mult.
Buli eu am incredere in Bulinel ca a trecut el peste multe si daca e din aceeasi samanta cu mama lui va fi ok. Tu ai grija de tine ca cu depresia nu e de glumit si daca cu o mama hodorogita fizic se mai descurca el cu una
e mai greu. Bine ca tu oricum erai dusa da....![]()
![]()

Tweety sanatate multa mamei tale si fii vesela si curajoasa ca asa te vrea Clara.
Nu am timp acum sa va iau pe toate la rand da am vazut ca vb de urechiuse. Eu nu o mai sterg cu betisoare ci cu un colt al prosopului si doar la exterior. Desi face baitza zilnic mereu i se aduna clei dar e f usor de scos ca iese in exterior. Prerea mea e ca nu tre sa punem nimik in urechea lor pt ca urechea are mare importanta in mentinerea echilibrului pe langa auz si ei la varsta asta cam asta incearca sa isi mentina echilibrul asa ca nu cred ca ar trebui sa intervenim deloc decat la exterior.
Gata ca am treaba. Va pup
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
oncicu spune:
LA MULTI ANI tuturor piersicutelor sarbatorite azi
Bulinuta mersi pt raspuns 
iulenca condoleante 
Ramoon spune:
Iulenca D-zeu sa-l ierte pe tatal tau!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Lushk spune:
...apar si eu pe fuga...

Codrin Marius, baietelul lui Sanziana,
Toma, baietelul lui Ira,
Renata Maria, fetita lui vbartan

Noi suntem intr-o continua actziune
...zi-noapte n-are importantza...De unde or avea piticii astia atata energie nush...
Dariana ce face camaradul de arme al lui fiu`miu? 
Bulinutza, Mamaluidavid, Canta
piticii sa se faca bine
Tweety
multa sanatate mamei tale!
Iulenca condoleantze...
P.S. Am mai pus cateva poze cu umblaretzul meu
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
Ramoon spune:
fetelor fimea tocmai a dormit 20 de min 
nu am apucat nici o tigara sa fumez
acum fug k tre sa ajung pana la munca sa vedem cand incep munca
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
andreea25 spune:
ramoon da pai se vede ca sunt nascute in aceeasi zi,cel putin la papa...
uite acu' a papat cu oglinda in fatza si cu suzi...io ii scoteam suzi ii bagam linguritza ii dadeam suzi..nu prea e ortodox asa,ca ea nu mai simte nici o placere de a manca,dar dc ar fi dupa foamea ei ar manca 2-3 linguritze si gata!
anasia da exact ashea face si ariana.acu' o pin in fund nu apuc sa ma intorc ca e ba pe burta ,ba intr o parte si bazaie...
acum inteleg ce zicea larissa si lushk de copchii fara stare...
lushk
ptr umblaretz..ce baiat mare! sotul se oftika ca ariana nu o luat o inca dea-busilea,ea vrea direct in picioare..
iulenca
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
anasia spune:
iulenca,
of, e greu cu Mariuka, ca incepi munca, dar macar e pe maini bune;
lushk, da ai baiat umblaret nu gluma!
andreea, poate o sa mearga direct, mai stii?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Lushk spune:
Andreea, Anasia 
...
Da, nu scapa nimic necontrolat de el
..ca sa nu mai zic ca are "bucurie" la coltzuri...de-aia zic ca eu toata ziua sunt cu
ca nu se poate sa vada baiatu` vreo scama si sa n-o bage in gura
...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
Muuh spune:
anasia noi venim in parc asa pe la 14
larissa intr-adevar super dragutza pitica si are niste ochi...Da eu ziceam ca ma intorc dar am fost la birou in vizita si nimic nu m-a atras. Pur si simplu nu m-am simtit in largul meu si cum oricum nu eram decisa sa ma intorc am zis pas. Pe 17 se serbeaza fina mea (Alexia), Alexei il asteapta cuminte pe Sf.Alexandru si se cinsteste pe la alte petreceri.
cinta nu are rosu in gat Madara? Asta ar fi o posibila explicatie ca refuza mancarea solida.
mamaluidavid sanatate multa Patriciei.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
larissa_79 spune:
iulenca, condoleante! Am citit cu tristete de durerea prin care treci!
miruna, da asa este Alexei e Alexandru! Mai are de asteptat...eu deja am comandat o gramada de jucarii de pe net printre care si un postmergator super de la Fisher Price, ca deh a fost ziua Alexiei pe 13, vine si ziua de nume..unde mai pui ca ieri am luat si banutii pentru ea! Abia astept sa vina sa ii vad reactia. De vechile jucarii s-a plictisit de toate mai putin de: tigai, linguri, polonic, tuburi de crema, si alte cele. Ai luat o decizie buna legat de job..nici pe mine nu ma atrage deloc sa ma intorc curand...si cand te gandesti ca pana nu demult numai job era in capul meu! S-a schimbat brusc viata mea..si in binee!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)