PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la

Si cu urarile de :

SARBATORITILOR DE AZI

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

larissa branzica o fac cu lapte de vaca din supermarket. Mili, oke sau mai e un lapte la carafa dar n ustiu cum se cheama. Grasime 1.8.
Alexia e o minune de copil...am vazut si eu pozele ieri!

Tweety multa sanatate mamei tale! Of, stiu ce inseamna asta...a avut si bunica mea asa ceva . Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ramoon si Petra isi pune mereu mainile la urechiuse de cateva luni (cam 2), si nu are nici macar cercei . Am vorbit cu pediatra si cu dr orl-ist si mi-au spus ca daca ar avea ceva la urechi (otita) ar tipa de durere cand atingi acolo si copilul ar fi in general foarte marait. Mi-au spus sa stau linistita, iar pentru ceara sa dau cu ulei de masline.

La noi o mamica de ciresica a pus suc de ceapa si ulei de masline amestecate (cu pipeta cateva picaturi, usor incalzit) in urechiuse la bebe. Era foarte agitat marait etc. A avut alt copilas! Se pare ca il deranja ceva la urechiuse.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
doniro, nu, nu e aiurea ce zici tu acolo ...doar ca tipa de care iti povesteam e prietena cu mama de cand eram eu mica si noi am mers tot timpul pe mana ei de cand eram eu mica...asa am ajuns si la dr. Stanciu...nus ce sa zic...oricum merg cu el si la alt dr. Referitor la bere m-am tavalit de ras...sunt mortali ma......ieri i-am dat rosii cu branza a mancat 2 rosii mici cu branzica, i-a placut la nebunie
cinta si noi va dorim multa sanatate si te inteleg perfect ce simti ca am trait-o si noi cu rares cu tot cu sufocare, pazit si tot tacamul...va tin pumnii sa se faca bine repede Madara si va pup mult
oncicu nu trebuie sa anunti nicaieri, trebuie doar sa iei o adeverinta de la serv dintr-un monitor oficial, stiu cei de la resurse umane care, in care sa scrie neaparat ziua ultima de conced de maternitate si ziua in care ai inceput serv...cu ea mergi la protectia copilului la directia de indemnizatii si alocatii plus ince niste copii dupa acte ca sa poti sa iei marele stimulent de 100 Ron...succes
she-wolf va pupam si noi si ii dorim sanatate multa lui Raducu...sper sa fie totul bine cu toate piersicutele
miti nu cred ca e bine sa intrerupi Vigantolul fara sa vb cu dr....poate se gaseste D3 si ii faci injectabil si ai scapat de o grija plus ca e mult mai bun...in legatura cu depresia...la mine se manifesta prin stare de somnolenta, dorm fara sa ma odihnesc deloc, nervozitate etc...o sa fie bine...stiu io
mamidestefan
adas merci mult de info
mariyon sanatate multa si voua
tweety..offf...sanatate multa mamei tale si multa putere sa treceti peste asta...

am scris un mesaj cat o zi de post cred
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

lucians, miti2004, amiss_zip multumiri de apreciere din partea lui tzoaca. Cand era mai mica ii ziceam tzoc - tzoc...acum a ramas tzoaca, evident pentru ca il iubeste tare de tot pe tzatzi. Multa lume pe strada ma opreste si se minuneaza de ochii ei...apoi trage o ocheada la mine si vazand ca nu am ochii albastri ma intreaba de unde are ochii! Si eu ma uit cu mare drag la pozele cu toti bebeii doar ca is uneori in criza de timp sa scriu ce mult imi plac. Nu adorm fara sa ma uit in cateva albume...si visez tare frumos dupa.
amiss_zip, tare frumos ai povestit tu de pasiunea Petrei ptr tzatzi. Asa e si Alexia..eu o ador cand ii povesteste lui tzatzi fel de fel, suge si maraie si vb cu tzatzi, cred ca ii povesteste ce o chinui cu diversificarea. Si imi mai place tare cand ofteaza si o mangaie cu manutza asta mica. Singura mea supararea e ca nu adoarme decat la tzatzi si f f rar si leganata. Nu stiu ce ma fac dupa ce o intarc. Petra ta cum adoarme?
Tweety, imi era dor de tine! Ai disparut si de pe mess! Pe unde esti?
adelapop, lasa ca se face bine piersicuta si o sa pape mai cu spor bunatatile facute de mama ei ( am citit ca ai facut tu o mancare in straturi de mi-ai facut pofta si mie)
miruna, tu parca ziceai ca te intorci la job in martie! Te-ai razgandit si mai stai cu Alexei! Bye the way..pe 17 martie e Sfantul Alexie, a fost un mare sfant "omul lui Dumnezeu" asa i se spune. Noi o sarbatorim pe tzoaca atunci.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

da, poate ar trebui sa incerc si eu sa-i curat cumva urechiusele...dar nu prea stiu cum...picuri acolo cu pipeta si nu mai stergi cu nimic? eu am observat k de fiecare data dupa baita cand o curat in urechi (betisoare cu opritor) sta asa nemiscata, parca ii place, doebicei e tare maraita dupa baie k oboseste cat se zbenguie si ii e fomita.
cu somnul ziuacum e la voi? k a mea mai nou nu mai vrea sa doarma dupa prima masa, abia dupa masa de fructe doarme juma de ora, afara mai doarme juma de ora si apoi pe la 17-18 inca juma de ora...ma enerveaza k nu apuc sa fac nimic in juma de ora cat doarme ea si am incercat s-a tin treaza in speranta k o sa doarma mai mult de juma de ora dar degeaba
acum doarme ma duc sa-mi termin cafeaua si ne pregatim de iesit afara k s-a facut fain, era nasol dimineata.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si bbici
la multe lunutze sarbatoritilor!
miti ms de raspuns .tre sa mi fak si io curaj si sa incep sa o spal.mie frica sa nu i faca rau pasta de dinti ca sigur o va inghiti chiar dc ii pun fff putina..
amiss super haioasa Petra cu capsunica!
mamaluidavid sanatate Patriciei,pupam ochisorii sa se faca bine
maryion eu zic ca a luat bine in greutate Darius avand in vedere ca a fost si bolnavior. la baiatul siluet
adelapop si eu imi faceam griji ca poate a luat paraziti din cauza mea ca nu i am mai sterilizat bibe,dar sa stii ca nu o sa putem sa i protejam mereu de orice parazit,bacterie ,virus,praf..decat dc ii bagam intr un bol de sticla.sper sa iasa bine coproparazitologicul si sa nu aveti nimik.
tweety sanatate mamei tale
ramoon asa ziceam si io ca masa o sa fie masa...da' de unde.stii care e chestia mereu tre' sa i dau ceva nou ,ca sa i se para interesant,ceva colorat,sticla,castronel,au i am pus si o oglinda in fatza sa se vada ea si a tinut ..o masa.poate ar trebui sa i combini legume + fructe ,poate o pacalesti asa sa pape si legume.iar cu laptele..eu deja nu mi mai fak griji ca s a intamplat sa bea si 50 ml si dc nu a mai vrut ...io ce sa i fac...fetelor pitika mea nu mai mai are stare! vrea sa se ridice in picioare si nu mai sta in fund ...ma si are o energie ,nush ce o sa fac cand o incepe sa umble.
ma duk sa i pregetaesc papika,revin mai tarziu dc ma lasa terorista
va pupandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

andreea25 am vazut k fetele noastre sunt nascute pe 4 aug super
si eu o spal pe dinti dar fara pasta..eu stiam k inca nu e bine sa folosim pasta k are flour si nu e prea bun pt ei acum.. zic si io ce stiam nu dati avem niste periute de la primii pasi sunt 3 in set pe varste si ii place k baga in gurita si musca de ea, o supraveghez bineinteles k mi-e sa nu o bage prea adanc

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mamaluidavid pup Patricia mica sa ii treaca ochisorii si sa fie bine
amiss am ras de m-am tavalit cand am vazut poza cu Petra...e mortala

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Codrin Marius, Toma, Renata Maria

buna "dimineata", ca acum am reusit sa scriu, dupa ce a adormit riciu-maraiciu a a mea;
sa vedeti ce-am facut;la o scanare antivirus a descoperit un troian,so, desteapta de mine am optat pt carantina, asa ca atunci cand am venit de la plimbare ,ioc calculator; bine ca a fost sotul si a trebuit sa reinstaleze tot; prin urmare n-am putut intra pe forum ieri, multumim tuturor pt urari
miti, multumesc, apartament ne luam, dar acum avem o mica piedica, proprietarii asteapta si ei aprobare pt credit, asa ca daca nu primesc (ei isi construiesc casa), tb sa ne orientam la alt apartament;
amiss, e o scumpete Petra!
larissa, eu ii dau branzica de la prodlacta, ii place f mult, ii pun mai mult fruct si o dau impreuna prin blender;da, are niste ochi superbi!
she_wolf, pt ideea de combinatii cu avocado;
adelapop, noi avem 4 mese, uneori cand se scoala la 7 ii mai dau un bibe de 140 de lapte, dar in general ii dau papa la 4-4.3 ore;
lucians, muuh, iryn@, veniti azi?
mamaluidavid, sanatate Patriciei, sa nu luati gripa japoneza!
cinta, of, mititica, sa se faca bine;
ramoon, Alessia a sarit singura o masa, daca se trezese de obicei la 8,30 prima masa, de fructe, i-o dau la 9.30, uneori ii mai dau bibe la 7(cum s-a trezit sapt asta);
tweety,multa sanatate mamei tale, refacere rapida! tb sa mai sterg din poze, ca am aparatul full;haioasa Clara, sigur sunt gemene, ca si Alessia face la fel, stamba din nas si pufaie, cica ne sperie;
andreea, suntem in aceeasi stare, Alessia tot vrea sa se ridice, nu mai sta un minut in fundulet, nu mai stiu ce sa fac, vrea sa se ridice, n-o tin piciorusele, cade pe burta, uite asa o tot ridic;
cu scuze, LA MULTI ANI DANIEL(arghirmonica)
ANI_NUTU

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput