PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

ramoon pai vezi sa n-o doara in gat sau ii dau dintii daca zici ca totusi ii e foame dar nu mananca.
amiss o sa ii dau alternativ branzica calcica cu cea facuta cu iaurt ca sa nu exagerez. desi dr mi-a zis sa-i dau calcica. dar nu stiam faza asta cu litiaza...
mamaluidavid tinem pumnii sa fie bine patricia
cinta cum mai e madara? cred ca ai inebunit de teama cand ai vazut-o facand asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mamici, am inteles ca exista in italia un spray pentru ceara din urechiuse. Dai cu spray si se "topeste ceara" adunata multa in urechi. Petra are cele doua canale aproape pline de ceara si nu ajung acolo cu betisoru'. Voi pune ulei de masline usor incalzit dar poate gasesc acel spray si pe la noi. Stiti cumva de el?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adas daca ai incredere in pediatru faci cum spune el dar branzica asa cum este ea simpla are foarte mult calciu si daca ii mai dai si iaurtel nu ar trebui sa iti faci griji cu calciul la bebe. Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

mersi muuh, e incercata si asta, dar nu merge, deschide putin cat sa soarba...pana la urma zic ca bine ca mananca si asa subtire, poate cand va incepe sa mestece o sa fie mai usor.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

amiss, eu stiu ca urechile se curata singure de ceara, ce se aduna catre exterior ca o biluta ff mica si se poate lua fara a inainta in canal. Nu trebuie umblat in canal ci doar pavilionul se curata. Noi asa facem

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

amiss, branica o faci cu lapte praf? Ca zici ca pui lapte!
fetele, multumiri ca mi-ati spus cum sa dau brnzica la fata! Ce m-as face fara voi!
miruna, asa o pacalesc si eu pe alexia si ii bag papa in gurita. Insa nu cu servetel ci cu unele jucarii micute pe care stiu ca automat vrea sa le bage in gurita. Numai ca in loc de jucarie intra papica...faza e ca dupa cateva linguri se prinde si nu mai deschide gurita. La mine e clar cand nu mai vrea nici pacalita de papa imi da peste lingura si nu mai papa nicicum. Oricum la noi pe tavita de la scaunul de masa sunt doar jucarii ca daca pun papica acolo in 2 minute e cu manutele in mancare sau si mai rau ia castronelul si il arunca. Am patit asa o data! Ea in timpul mesei trebuie sa aiba o jucarie in mana sa faca ceva ca altfel se plictiseste. Cel mai bine papa cand e si tati acasa si se maimutareste la ea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Iar am restante la citit!
Dragelor imi pare rau sa aud ca avem mici probleme cu bebeii. Eu sper sa trecem peste hopurile astea si sa mergem inainte.
Buli, Adela pup piersicutzele! Sanatate multa!
Doar ma stiti si pe mine ca lupt si eu cu greutatea lui Darius.
Asta este! Eu i-am facut analize fel de fel. Si copro (nu are nimik) si sange.
Cum va spuneam in afara de o lipsa de Fe (nu grav) este bine.
Dar cu greutatea stam destul de prost.
Ce-i drept a fost si bolnavior: intr-o luna a facut si otita si bronsiolita. A luat augmentin si alte porcarii de astea si ce pretentie sa mai luam in greutate. In 3 sptamani (in care a fost si bolnavior) a luat doar 150 grame, bine ca nu a scazut. Toate astea au coincis cu iesirea a 2 dintzoci. La 8 luni avem 7250 grame. Putin, dar asta este. Doctorita a spus ca este multumita. Ne-a chemat iar peste o saptamana.

7 lunisoare

Codrin Marius, baietelul lui Sanziana

Toma, baietelul lui ira

Renata Maria, fetita lui vbartan

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa asa a fost si la noi la un moment dat. Erau jucarii pe masa, diverse alte obiecte pe langa si eu faceam pe maimutza dar am zis stop si am dat militaria jos din pod. Ii dau o jucarie maxim doua si cate un servetel sa se joace. Cand incepe sa nu mai deschida gura de buna voie ma opresc cu mancarea. Are zile cand mananca foarte bine zile cand de abia linge zece lingurite dar nu ma stresez il las sa faca cum vrea muschiul lui.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Stefania tin pumnii sa nu aiba falcoasa scumpa probleme cu febra japoneza!
Miruna hai ca mi-ai placut la faza cu ganditul la mine toata noaptea. Esti adorabila. Sa stii ca ai intuit bine prima data. Ma refeream la perna pe care sa doarma, nu la cea pe care s-o imbratiseze.
Madyn, doniro, nicolica, genie, katik, mamidestefan, she-wolf, Miti pup mult fetele saritoare!
adas offffff!!! Imi pare rau ca ai migrene, dar ma bucur pentru vestea buna legata de Stefi.
Anasia, Iryn@ neaparat poze de la intalneala. Da?
Ramoon si Clara mea sta bine in fundic, dar e puturoasa la rostogolire. Referitor la faptul ca aveti probleme cu papa. Verifica-i totusi si urechiusile. Sa nu fi facut otita, ca noi am patit-o in repetate randuri.
Cinta sanatate multa Madarei. Of, prin ce spaime ai trecut! Uite un de incurajare!
Amiss e o mare dulceata Petra, iar tu ai povestit tare fain cum se cuibareste la san. Pur si simplu, mi-au dat lacrimile.

Acum despre noi. Eu sunt foarte necajita din pricina maica-mii. A facut alataieri pareza pe partea dreapta si momentan e internata. Mor de mila ei. Din fericire e doar o forma usoara a bolii si-si va reveni. Clarutza mea tot de alaltaieri stramba si pufaie foarte haios din nasuc. O mananci, nu alta. A invatat si jocul cu apropierea fruntii de fruntea noastra cand ne aplecam spre ea. Cam atat. O zi excelenta tuturor forumistelor si piersicutzelor lor!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

multumesc fetelor pt pareri.
Tweety7nu cred k are nimic la urechiuse k am verificat-o! ce-i drept isi pune manuta la urechiuse de cateva zile (eu sper ca cerceii o atrag) dar cand o apas acolo parca ii si place face: eeee si rade...o sa merg totusi la doc k ma streseaza deja, acum vine masa de fructe si nu-mi fac probleme k ii plac.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput