PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Doniro si Alex se uita putin stramb, insa sper sa-si revina cu timpul. Si eu am un morcov mic undeva.

Bulinuta si Alex are coaste evazate, si ii dadeam Vigantol, dar ii pierise pofta de mancare, si i-am oprit Vigantolul. Nici nu stiu ce sa fac, sa-i mai dau sau nu ? Si te rog nu te mai gandi la depresie...si mie mi se mai ineaca corabiile cateodata, dar incerc sa-mi revin.

Tweety nici eu nu-i pun perna, eu am dormit cu un puiut de perna si de f multi ani am renuntat de tot ( ca sa nu fac riduri la gat ) si nu o sa-i dau nici lui Alex.

Madyn felicitari pt pishu la olita ! noi inca nu am inceput sa folosim asa ceva, mai asteptam putin.

Nicolica eu ii fac baita zilnic, doar cand sunt f obosita nu-i fac...pe cap cam la 2-3 zile.

Ramoon si al meu are perioade proaste cu laptele, pe urma isi revine, si tot asa, cat doar sa-mi toace mie nervii...dar nu am ce-i face...Eu ii dau ou din comert, i-as da de la tara...dar aici nu am vazut gaini decat de Paste cand le aduc in Mall-uri sa se uite copii la ele

Lucians poate trebuie sa speli caloriferele, poate d'aia nu ai caldura. Restul din bloc tot la fel se plang ?

Larissa79 eu pun mai multe fructe decat branza. De ex o banana potrivita, sau un mai jumate copt, sau o para coapta si juma de mar si 2 ligurite de branzica.

Canta multa sanatate Madarei, mititica, prin cate ati trecut !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Larisa, Petra are 8 luni si doar o masa de solide are si aia la ora variabila ca face mutrite. Mananca doar cereale cu piersica, in rest orice altceva am incercat plange si imi da peste mana asa ca doar cu tzitzi crestem. Eu am renuntat sa-mi fac nervi si o las in ritmul ei, doar ca va trebui sa ma intorc la servici la sfarsitul lui mai si trebuie sa manance si altceva.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Va ziceam azi va fi o zi de ...
Abia ce ne-am intors de la pediatru
De duminica mi s-au parut ochii Patriciei ciudati,rosii parca umflati si se uita cam aiurea
Am pus pe seama racelii,mai avea putin muci si tusea.
De luni dimineata in fiecare zi cand se trezea avea ochisorii lipiti,am amanat mersul la doctor in speranta ca...nici eu nu stiu,in fine mi-a frica ca de sa merg la doctor,mereu ne pricopsim cu altceva.
Ei astazi ma uit mai bine la ea si vad ca s-a inrosit sub ochisori si are bubite mici si rosii(probabil din cauza ca se scarpina)
Am sunat repede sa fac rezervare,daca nu asteptam o zi intreaga acolo,am gasit loc la 11,eu sunasem la 10.30
In fine,ne-a dat picaturi pt. ochi si siropel pt. tuse,desi aproape i-a trecut.Bineinteles ca nu mi-a spus ce are la ochi si de ce
Acum stau cu frica in san deoarece chiar langa noi a stat un copilas care e posibil sa aiba INFLUENZA,gripa japoneza urata de tot cu febra 40 si tot tacamul
Pana am plecat noi nu venise rezultatul asa ca nu stiu daca avea sau nu influenza.
Offfffff asta ne-ar lipsi.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

miti mersi, e incercata faza, o faceam la inceput, dar s-a prins si nu mai tine...ea oricum mananca cu jucarii, desi pana sa nasc am spus ca masa e masa, fara jucarii si tv, dar...ma gandeam ca mai stiti voi ceva nou, ca eu am impresia ca am experimentat tot cu ea.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

she ai dreptate, capsunile si zmeura nu se dau pana intr-un an pentru ca sunt puternic alergene. Am dat mai intai de test petrei acum cateva zile o bucatica mica sa vad daca ii prieste si se pare ca nu are alergie la capsune. A doua zi i-am dat jumatate de capsuna iar ieri mi-a mancat una intreaga.

Vreau sa va spun cum fac eu branzica. Pun lapte la fiert, cam o cana, si pun in el o lingura doua de iaurt. Daca nu am iaurt fac cu zeama de lamaie. Pun gradat, cand fierbe laptele, pana vad ca se face branzica.
Aveti grija cu branzica calcica pentru ca nu este asa de buna folosita mereu! Le ingreuneaza foarte mult rinichii si da predispozitie catre litiaza. Faceti branzica in casa cat mai natural!

Laptele cu fidea: fierb pastele- sa nu fie cu ou- (vezi ca sunt si paste mici mici pe care nu mai trebuie sa le pasezei, nu stiu sa iti spun acum cum se cheama) apoi le dau prin pasator si fac laptic formula. Mai poti pune si pireu de fructe para sau caise.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

miti eu nu cred ca e coincidenta cu vigantolul. scrie si pe prospect ca are ca efecte secundare inapetenta. iar eu ii dadeam 6 pic/zi. dar eu acum nu-i mai dau pt ca i-am facut injectabil. nu stiu daca e bine sa-i opresti asa vigantolul fara sa-l vada dr, mai ales daca zici ca are coastele usor evazate.
bulinuta mi-a trimis cineva din italia. dar acolo se ia numai pe reteta de la pediatru. asa ca a trebuit sa gaseasca pe cineva cu copil sa faca rost de reteta. mi le-a trimis prin posta. nu au conditii speciale de pastrare, ca vaccinurile. sunt ca orice medicament, ca si calciul gluconic sa zicem. pe ele scrie ca se pastreaza pana la 30gr si nu se congeleaza.

aaa, si sunt sigura ca se gasesc si in austria si cam in orice tara din europa. dr zicea ca sa caut in orice "tara civilizata"... ca trebuie sa gasesc. numai sa te interesezi daca se ia tot pe reteta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adela parazitii poate sa ii ia si din apa de la robinet cand ii faci baie. Nu ai tu nici o vina dar absolut nici una.
Pai Alexei e baiat, cel putin primii 10 ani din viata o sa aibe parul scurt si atunci cand se va spala isi va da cu dusul si pe freza si cel putin odata la doua zile cu sampon dar cu apa zilnic. Asa ca nu e prea devreme zic eu...
avmaria ma faci sa rosesc. Cunosc sistemul francez cu aceasta combinatie cresa - ingrijire la domiciliu la un moment dat ma tenta sa fac si eu asa ceva in Romania dar e lupta cu morile de vant.
ralu Alexei deschide gura doar cand vrea el. Daca nu vrea pot sa stau si in cap. Incearca sa ii dai un servetel sa il rupa cand o sa vrea sa duca bucatile rupte la gura ii strecori linguritza dar atentie sa nu scape si hartie printre ma rog nu e mare lucru dar ca idee.
she wolf da suntem doar noi si e foarte bine.
codritu eu am citit ca dupa 8 luni diversificarea devine din ce in ce mai grea intrucat copilul accepta cu greu alte alimente.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

subscriu si eu la ce zicea muuh de paraziti din apa de la baie. la cat de infecta e apa din bucuresti nici nu vreau sa ma gandesc ce poate lua din ea. iar pe stef l-am prins ca scufunda o jucarie in apa sa o umple cu apa isi turna apa in gura scuipa apa, e adevarat, dar ceva din ea cred ca tot inghitea...
cu cresa si noi la fel. ne cam batea gandul mai greu in rom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetelor!
fetelor sunt cam disperata: nu vrea papa! aseara a facut circ la masa de cereale si la ultima masa a baut doar 100 ml de lapte si acum dimineata 80 ml lapte... zau nush ce sa ma fac.
auzisem eu k sunt copii care isi scot o masa? oare asta e si probl ei? k nu prea mi se pare ok. si faza e k maraie de foame de zici k-i nemancata de 10 ore si cand e la masa deabia papa
masa de fructe ii place, am facut intr-o zi branzica cu nectarina, mama mama ce i-a placut, se terminase si e ainca se mai intindea dupa lingurita, dar laptele si legumele sunt cahhh
daca o tine si azi tot asa luni ma duc la pediatra (k asta numai luni are progr la cabinet)
si mai nou tuseste (acum sta in pat si tuseste) sau nu e bagata in seama k eu sunt la calcu?
hai k mai revin ma duc sa-mi fac si io cafeaua

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

ani_nutu, la multi ani pentru ieri

lucians, Philip o pupa si azi pe Daria tot pentru ieri

amiss, Petra e leita mami, parca esti tu in miniatura Philip inca nu a primit branza, dar voi incerca sa fac cum spui..cred ca o sa-i placa, mancacios cum e

mamicute grijuli va multumesc la toate pentru raspunsurile cu

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput