PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Tuturor fetelor,multipt urarile de azi.Sa fiti si voi la fel ca noi papacioase,iubarete si mai mult jucause(ca noi stam prost la capitolul asta).

Miruna
Anasia,iar v-am scapat.Pe seara am deschis calculatorul.Dar macar stiu unde am sa va gasesc
Larisa,daca mi-ar trage o privire tzoaca ta,face to face,ar fi in stare sa ma hipnotizeze cu ochisorii ei.E deosebita,are o figura aparte...pup-o din partea mea.Io o iubesc de cand era ea mica.De-atunci m-au fermecat ochisorii ei
Adela,io asa stiu despre parazitii astia.Si dupa asternuturi poate sa ia oua,si din apa,din o gramada de surse.Toti copii sunt vulnerabili dar in principal bebeii,caci imunitatea lor nu e asa formata.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

muuh, mersi, esti dragutza. Tin minte vag de conversatia noastra de atunci, in ce te priveste eu am retinut in special interventia ta la postul despre dictatura comunista. Simplu, fara emfaza, cu multa retinere si demnitate caracteristica celor care (sau ale caror familii) au suferit cu adevarat in timpul comunistilor.
Pt Vlad am obtinut cu multa greutate un loc in cresa familiala, adica la o tanti acasa cu inca maxim 2 copii, intr-un cadru "ofical", cu o directoare etc. Din cand in cand merg la cresa unde au activitati, iesiri in grup cand sant un pic mai mari. Locurile astea se obtin foarte greu, o cerere din 10 e aprobata in medie. Nu are nimic de-a face cu cresa din Romania, cel putin cum o stiam eu de pe vremuri. Asa ca am renuntat la bona bolivianca cu care vorbisem initial si care neavand acte lua un pret foarte ieftin si-mi venea acasa si-mi facea si menajul de banii astia. In principiu ca sa platesti o bona acasa declarat costa mult prea scump, ea trebuie sa castige 1000-1200 in mana plus toate taxele. De aceea aici marea majoritate a bonelor ingrijesc la ele acasa mai multi copii. Mi-a fost tare greu mie la inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a-l lasa cu cineva strain, dar cand il duc dimineata, Vlad zambeste cu gura pana la urechi cand o vede pe doamna respectiva asa ca eu stau linistita. Din pacate deja doamna a fost in concediu de boala si a trebuit sa-l duc la o alta tanti de pe o zi pe alta, cateva zile. Fiind intr-un cadru oficial, cresa trebuie sa asigure permanenta, asta e partea buna (printre multe altele) ca nu ramai in plop daca intervine ceva si n-ai ce face. Nu spun ce oparita am fost ca o sa-l perturbe schimbarea, dar a fost ok. Plus ca doamna respectiva a fost inspectata de catre directoare si mie mi s-a dat raportul. Sunt seriosi.

Adelapop, Vlad mananca de 4 ori pe zi. Pe la 7 (asta-i singura ora variabila), la 12, la 4 si pe la 8 si un sfert inainte de culcare. I-am facut programul asta (cu multa usurinta, recunosc) inainte sa-l duc la bona, caci stiam ca la asta se va ajunge oricum, nu va sta ea sa le dea la 3 copii la 3 ore diferite masa, chiar daca ceilalti 2 sant copii mai mari.

Si io ii fac baie zilnic la Vlad, si pe cap de asemenea il spal zilnic.

Va pup, noapte buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

nicolica multam
Ia sa vedeti ce fata facea Petra azi la mancat capsune
http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/421271414/

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza la o cana mare de ca azi o sa fie o zi grea
Patricicu meu de la 7 fara ceva a inceput sa miaune in somn,de fapt dormea,nu stiu ce o deranja.O fi visat urat,sau o fi dintele nr.7 care se vede sub gingie. Dar toti 6 au iesit atat de usor,ne innecam ca tiganul la mal
In fine cert e ca deoarece ar mai fi dormit,deci e somnoroasa dar nu mai doarme e maraita rau de tot si cu nimic nu ii intru in voie
Ar vrea numai in brate,leganata adoarme dar cand o pun in patut incepe sa urle.
Offffff acum se joaca cu David cu trenuletele,e linistita dar curand va incepe din nou concertul,ea vrea sa prinda trenul,sa strice sinele, David nu o lasa,si uite asa ne distram noi.
Va doresc o zi mult mai buna decat a mea.
Deja a inceput sa maraie

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

bulinuta si Cristi a fost bb cu capul mare , a trebuit sa fac tot felul de investigatii, m-am stresat si eu ca si tine, dar pana la urma totul a fost ok si asa o sa fie si la voi. Pupici lui bulinel. La Radu sunt probleme la picioruse...uffff...
Hahaha, faina faza cu rosia!
iryn@, fii serioasa, cum sa ma supar?!?
amiss, a zis "dreptate"? Wow! Mai, eu stiam ca n-au voie capsune sau zmeura pana la 1 an si jumatate! Petra e o dulce, iar faza cu tzatza m-a topit.
Tweety, inca nu este recomandata perna, Cristi, de ex., de-abia de cateva luni doarme cu perna, de fapt mai mult pe langa ea.
Muuh, aha, v-ati mutat singurei, asta-i bine.
adelapop, multa sanatate fetitei.
Nicolica, Radu face baie zilnic, peste tot, au fost doar cateva exceptii. La fel a fost si la Cristi pana la 1 an si de atunci face baie la 2 zile, mai putin vara cand face zilnic. Sotul meu este responsabilul cu baitele.
Babee, cum se mai simte Rebecca?
Cinta, pana vine Mada...la praz se spune "leek".

De curiozitate, a incercat careva sa-i dea lui bb avocado altfel decat cu fructe? Eu inca nu i-am dat, mai am multe de introdus pana la asta, ca am fost cam lenesa , dar cumpar destul de des pentru ca ne place, insa noi, inclusiv Cristi, il mancam in variante..."sarate". Adica, guacamole (sunt multe variante, noi preferam simplu: avocado pasat, usturoi, lamaie, sare si piper), cu creveti sau in diverse salate (am facut de curand una cu fasole rosie, frunze de coriandru etc taaare buna). In fine, ideea era ca puteti incerca sa-l folositi si altfel decat in combinatii dulci, poate le place.

Fug la nani.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Aaa si am luat sa ii dau paste Petrei(barilla).
Ii voi face ori la masa de seara cu laptic(fidea cu lapte) ori la masa de pranz cu carnita si sos de rosii.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Amiss, cum ii faci fidea cu lapte ? Adica ii faci cu lapte din comert ? Ca stiu ca tu alaptezi...Al meu e pe lapte praf, sa ii fac cu lapte praf sau iese CAH ? Si pe urma ii bagi la blender fideaua cu lapte ? sau i le dai asa ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adas

tocmai ce i-am facut pt pranz urzici cu orez, putin morcovel si piept de pui au iesit excelent. sper sa-i placa si lui... dar ma ustura si acum degetele de la curatat. si sunt urzici din alea tinere. eu nu stiu cum culeg oamenii aia urzici...
sunt asa mai in forma cu mancaricile ca de o saptamana de cand i-am facut injectia cu d3 si nu-i mai dau vigantol i-a revenit pofta de mancare si a luat 200gr intr-o saptamana. fara sa manance spectaculos de mult, ci asa normal. iar toata luna trecuta a luat doar 280gr. deci e clar ca-si revine

_
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Fetelor, v-am zis ca si eu i-am oprit Vigantolul si i-a revenit pofta de mancare. Nici nu stiu daca de la el nu manca sau a fost coincidenta...

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

Poze noi cu tzoaca mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=/ef3bre2

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

tzoaca ta mititica si dragalasa !

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu80

Fetelor cu experienta, daca stiti cum o pot face sa deschida gura mare, ca sa manance piureul mai gros, spuneti-mi si mie va rog.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Iei o jucarica pe care o roade ea si i-o dai la masa sa se joace cu ea. Cand vrea sa bage jucaria in gurita atunci tu bagi repede lingurita cu piureul. Sau mai poti sa iei tu jucarioasa in mana ta si sa o ridici mai sus de capul ei, ea se uita in sus si nu mai e atenta la gurita, asa ca ii bagi repede ligurita. Sa-mi zici daca ai incercat si cum a mers ...daca a mers...

POZE_Alex

Mergi la inceput

fetelor am reusit sa recuperez:

mamaluidavid si Alex a cazut alaltaieri in baie pe gresie, era in premergator. La intrarea in baie este un prag si s-a impiedicat cu premergatorul si a cazut cu gurita de gresie. A plans groaznic, dar nu am vazut nimic pe fata lui sau pe gurita.

Andreea25 si eu il spal pe dinti, dar uneori uit eu . Inca nu mi-a intrat in obisnuinta mie...sper sa-mi revin.

Anasia felicitari pt creditul la casa ! Iti iei apartament sau casa la curte ?

POZE_Alex

Mergi la inceput