PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Si Riana are o iritatie in obraji langa gura...am crezut ca e de la ce baga in gura, dar am fost azi la doctor si ne-a spus ca este o eczema atopica, facuta de la mancare...se pare ca este alergica...acu trebuie sa descopar la ce. Oricum, mi-a zis sa am grija cu kiwi, capsuni, zmeura, caise, piersici. Caisele si piersicile le-am eliminat din categoria risc pentru ea, ca-i dau de mult si nu a avut nimic, celelalte nu le-am dat deloc.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ralu verifica: rosia, portocala, ardei gras, mandarina dar si produsele cu care il speli. In general alergiile alimentare se manifesta mult mai violent decat atat si au si componenta gastrointestinala.

Eu ii dau lui Alexei iaurt dimineata, carne/ou la pranz si branza seara. Asta in fiecare zi dar in diferite combinatii.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Muuh citrice nu-i dau, rosie si ardei i-am dat de putine ori si nu a coincis cu aparitia eczemei, iar samponul si sapunul sunt aceeasi marca de la inceput. De doua ori a scapat cu botul in ciocolata, si nu e vina mea, ca prima oara era cu tac-su si a doua oara cu bunicii...nu stiu daca asta e cauza. Nici eu nu prea cred ca e de la mancare.

Genie de cand am trimis raspunsul la intrebarea ta legata de branza/carne, ma mustra constiinta, am impresia ca am fost rautacioasa...daca te-am deranjat imi cer mii de scuze...uneori le mai comit, dar fara intentie

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetelor Timeea mea bea laptic!!!ii dau inainte de masa, nu bea mult cam 60-80 ml dar tot e ceva...+ ce bea dimineata si seara. Sper sa tina faza (ptiu, ptiu sa n-o deochi)
in rest cumintele azi dupa o criza de isterie de dimineata de vreo 2 zile e tare nervoasa daca nu obtine ce vrea (luat in brate) dar azi m-am enervat si am lasat-o sa zbiere...si gata s-a calmat, sa fi vazut ce frumos se juca dupa aceea
de bubite nush ce sa zic, Timi nu are, dar am mai vazut asa la bebei de la suzi sau de la balute.
o intr: ficatelul cum il faceti?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ralu stai linistita, de ce sa ma supar, am pus o intrebare si voi toate ati fost dragute si mi-ati raspuns...Nu ma supar eu din atata lucru. Si eu ma gandeam ca nu are nimic branza in aceeasi zi cu carnita, dar am auzit la cineva si am zis sa va intreb si pe voi.Multumesc inca o data de raspunsuri
Amiss_zip, Antoniei i-a pus diagnosticul de diateza exudativa ceea ce inseamna de fapt dermatita atopica, spre disperarea mea. La noi s-a declansat pe la 2 luni si arata sub frma unei roseti foarte pronuntate pe frunte. Pediatrul pe care il aveam atunci(intre timp l-am schimbat) mi-a zis ca e ceva ce trece cu varsta sa nu ma ingrijorez. dar nu puteam sa nu ma ingrijorez pentru ca avea fruntea rosie ca racul si dadea si semne ca o mananca pentru ca se ranea tot timpul cu manutele. AM insitat si peditrul mi-a dat atnci Advantan milk. Ii trecea dar dupa ce n-o mai dadeam 2 zile aparea din nou. In fine, pe la 4-5 luni i-a trecut total de pe frunte si s-a mutat pe obrajori, pana aproape de perciuni(ca sa intelegi mai bine). Am continuat sa o dau cu advantan si rau am facut pentru ca se foloseste putin timp, cateva zile, mai ales la un bebelus. De cand am schimbat pediatrul am inceput un alt tratament, cu zyrtec picaturi(antialergic) si ultalan unguentlocal. Ea mai are si pe corp niste chestii ciudate, pe picioruse si pe maini si din cand in cand ii apar pe abdomen si piept niste bubite -roseti, dar nu tot timpul. Pediatra mi-a spus ca a avut si cazuri mai nasoale decat al ei si ca cu rabdare si tratament trece. E adevarat ca s-a estompat mult dar nu a trecut. Antonia are 7 luni jumate acuma si facem tratament de 3 saptamani. A si bineinteles are multe restrictii in alimetatie, adica nu citrice, unt, peste , brocolli si multe altele...
Ralu 80 vad ca si voi va confruntati cu eczema atopica, in fara de restrictii la alimentatie alt tratament v-a dat?

Cam asta e cu dermatita noastra...m-am cam lungit

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

A si inca ceva ; si eu sunt sigura ca bubitele si roseata din jurul guritei este amplificata si de faptul ca baga tot dar absolut tot in gurita, chestie explicabila pana la urma pentru ca ii ies si ei dintisorii

Ramoon, eu i-am dat ficatel fiert si pasat cu blenderul impreun cu cartof, morcov si un pic de dovlecel. I-a placut muuult

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Genie, m-am linistit.
Ne-a dat si locoid, dar a zis sa-i dau numai pe iritatie si numai pana dispare, nu mai mult, ca e cu hidrocortizon. Ea are doar pe obraji, nimic pe corp. Are in schimb pielea cam uscata si ne-a dat un lapte de corp, sa-i dau in fiecare seara dupa baie, se numeste A-Derma.

Raluca sipui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Cred ca am exagerat un pic cu bubitele din jurul guritei.
La Darius nu se vad, le-am simtit la mana cand il spalam pe fata.
Nu are niciun fgel de bubite pe corp sau gat.
Deaceea m-am speriat. Ca el nu avea nik decat cateva cosuri care ii ieseau in barbie sau iobrajori.
Celelate pete rosii inclin sa cred ca erau de la Augmentin. Parca au disparut.
Intr-adevar saliveaza de la dinti si cred si eu ca de asta are bubite mici in jurul guritei.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara!
Am comis-o azi rau... Am scapat vasul de la blender si l-am crapat. Il repara acum sotul, sau cel putin incearca. Am facut mare prostie ca nu am luat mixer din ala maciuca (ma scuzati de expresie); cred ca alea sunt cele mai bune pt ce avem noi nevoie, sa pasam legumele. In fine...
Am incercat azi sa ii dau Dariei ceai. Esec total; i-a displacut asa de tare, incat nici lapte nu a mai vrut la masa de seara. Probabil credea ca ii dau tot ceai. O sa ii dau laptele in somn, ca sa nu doarma cu burtica goala.
Ramoon, eu ficatul i-l dau o data pe saptamana, mixat in piureul de legume. Il fierb cam 20-30 min.

Am facut azi o POZA pentru voi!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, mi-am luat blender de la philips(domo), vertical, la 1.500.000 si sunt f multumita de el;are vasul din plastic si nu e mare, e perfect pt papa micutei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput