Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu is fara burtica Bias!

Eu vreau sa mi cumpar asigurare ( Elena ) si apoi trec la treaba!
Si am 39 ... Dar am mai citit si eu pe aici pe forum si parca nu s cea mai batraioara!!!

Raluca stie ca tata tr sa i puna mamei o samanta ca sa apara bebe in burta la mama. Ieri il intreaba: "nu esti gata cu samanta aia tata??? Da' ai grija sa pui samanta aia ptr bebelusa!"

Va pup fetelor!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

acum m-am intors de la clinica spitalului! spre surprinderea mea mi-au facut si non stres test si ecografie; m-am delectat la eco ( bebe tot baiat a ramas) e un bucalat, are niste obrajori scumpi de imi vine sa ma pup singura pe burta, cica e si paros asa cum il voiam eu! si are in jur de 2.800gr.
din pacate m-au pus pe tratament pt diabet , o pastiluta seara ...
pupici

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Corinadana, te admir ca la 39 ai curajul sa o iei de la capat cu un bebe...eu la 32 m-am considerat batrinam-ai facut sa zimbesc cind am citit cum crede Raluca ca se fac bebeii

Fetelor, mie nu mi s-a facut non stress testul acela despre care tot vad ca scrieti...poate nu au mai apucat?!? ca in saptamina 37/38 am nascut, si nici testul de diabet, dar eu oricum am mincat foarte la "dieta" asa ca nu cred ca am avut diabet...cred ca la mai multe "chestii" m-au "sarit" pe mine aici de fapt...sinteti norocoase daca aveti medici ca lumea!

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Msl si eu tot 32 am avut cand am facut o pe Raluca si eu, atunci, asa credeam ca si tine. Acum mi a trecut!

Madalina si cum o sa l cheme pe bucalatul tau?

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Si eu tot 32..si nici macar burtica n-am....si n-am avut nici pina acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Haideti, capul sus! Eu am inceput cu Deiu la 32 de ani si jumate, apoi cu Raluca la 37 de ani - aproape 38. Si am supravietuit ambelor sarcini. Asa ca..... se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Ciuf ,e fantastic .. numele prichindeilor tai sunt cele la care visez eu de citiva ani pentru ai mei..adica Luca daca e baiat si Eva daca e fetita !! Imi plac de mor !Numai ca pina acum am ramas cu visul.Adica mi-a fost o frica teribila de facut bebei.Dar am inceput sa mi-o inving..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

nu stiu daca am fost norocoasa cu medici, testul non stres e din cauza diabetului de sarcina -pot aparea probleme pt bebe!
( printre altele as manca numai dulciuri si fructe)
pe bucalat o sa il cheme Sebastian Alexandru ( cred ca o sa imi ciobesc dintii cand o sa il vad ca azi m-am indragostit tare rau de el)!
pupici si pune osu' la treaba bias

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Osu' sau sotu' Bias !

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

pai la mine era o negresa destul de grabita care mi-a facut eco si ne-a intrebat vreti sa stiti ce aveti, si am zis da. si zice o fetitza. la care tas-su ramane cu gura cascata, eu muream de ras, si el o intreaba: are you sure? si aia zice da. si el: how do you know? si aia zice pai daca nu are nimic intre picioare .
asa ca nu mi-a zis cu 80% deci pot s-o dau in judecata.

nu-i vorba... ca ne-am bucura si eu si tas-su daca ar fi baiat, dar chiar m-as oftica ca tare multi bani am cheltuit si multe chestii nu stiu daca le-as mai putea returna sau schimba.

bianca ce putin mai ai! trebuie sa fie asa exciting. de-abia astept si eu. nastere usoara si bebe sanatos. si musai sa vii sa ne povestesti cum a fost.

Irina 32+ cu Erika

Mergi la inceput