Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Acuma voi vedea cat voi avea de asteptat. Sper sa mearga totul snur dar nu stiu cum va fii ca o sa ma duc la interviu in Albany NY si am de mers cam 3 ore cu masina, off asta fiind partea cea mai nasoala, noroc ca vine primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna!!

Irina, emotii nu avem , inca, cine stie mai incolo?!

Cred ca am inceput sa am manifestari de false labor, ca noaptea ma mai trezesc ca ma doare pe sub burtica ca la menstruatie. Doctorita a zis ca ne putem astepta sa nasc mai repede.

Ce ne dorim noi e sa nu nasc intre 1-3 aprilie, sa putem merge si la USCIS la interviu. Dar o sa vedem, cum o vrea Dumnezeu!

Duminica am ajuns si la Biserica si ne-am Impartasit. Asta dupa ce saptamana trecuta am ajuns mai tarziu, ca noi nu am stiut ca se schimba ora.

Cat despre sexul bebelusului, la noi nu a vrut sa arate bebe ce e la primele 2 eco. Abia la al treilea s-a vazut clar ca in palma ca e fetita. Ne-am dat seama si noi singuri, asa de bine i se vedea pasa.

Sanatate va dorim, sa aveti grija de voi!

37+

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Madalina,

Zici ca ti-e pofta de dulciuri. Eu am facut o faza ca a crezut barbatul meu ca am luat-o razna: am fost la supermarketul de langa casa care are brutarie..tot felul de bunatati de patiserie..si in timp ce el statea la coada cu caruciorul, eu m-am repezit(fara sa ma controlez) si am deschis geamul si am pus chiar mana pe o placinta...parca eram intr-o stare de inconsitenta...Ma bagau si in puscarie ca am mancat fara sa platesc..ha haha. Dar m-am oprit la timp.
Am descoperit insa tot felul de pudings fara zahar.
Eu imi fac un desert super: mixed berries(le gasesti la sectia de congelate), mure, zmeura, capsuni si blueberies, si le amestec cu Cool Whip(frisca aia artificiala) care nu are zahar sau carbs...e super bun.
Mie mi-a spus nutritionista ca pot manca nelimitat capsuni si mure.
Pot mnaca 4 fructe pe zi.
De ce ti-a dat pastiluta? Tu iti faci chartul ala la 2 ore dupa masa. Imi imaginez ca daca valorile sunt ok este totul bine,.
Eu nu am stiut ca testul NST este facut mamelor cu diabet. Eu am prietene care nu au avut diabet si au facut testul. Credeam ca este pentru monitorizarea oricarui bebe trecut de 32 de sapt.
Te inteleg perfect cu transpirariile care te trec cand nu vrea sa miste. As putea scrie o carte despre asta..SUnt niste sentimente indescriptibile, de panica, si parca de gol in suflet pe moment..eu asa simt. Parca nimic nu mai conteaza in acel moment, iar apoi cand simti lovitura ce usurare...iti vine sa-l pupi...eu ii multumesc il mangai...este normal, este o dragoste suprema! Hai ca m-a busit plansul acum in timp ce scriu.
Am avut 2 zile cam aiurea, cu contractii Braxton Hicks ciudate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna fetelor.
Si eu am avut asigurare Medicaid la nastere si orimele 2 luni dupa care a ramas numai Alex asigurat. Eu am avut acoperit orice problema de sanatate din timpul sarcinii, pana si dental (dar se limiteaza la plombe mici si curatirea dintilor). Pe mine nu m-au intrebat de masina sau alte chestii, pur si simplu ii interesa venitul, care sincera sa fiu l-am cam micsorat la ei in hartii sa ma pot incadra. Pe aici cam toata lumea pe care o cunosc procedeaza asa. Ideea e ca daca lucrati pe W2 e greu sa spui sa de fapt nu castigi atat. Ideal e daca lucrezi pe 1099 ca atunci iti scazi cate cheltuieli vrei si ramai cu venit mic ca sa te poti incadra. Sper ca am fost explicita ca sunt rupta dupa o zi in care Alex a dormit numai 2 ore.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Fetelor scumpe,

Este cineva care sa fii simtit aceste contractii cam toata ziua? PArca este o durere surda ca o usoara durere menstruala, dar nu suficient de puternica ca sa iau ceva.
Totusi am luat si eu azi prima data in sarcina no-spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arthurana sigur e ok dar daca nu trece poate ar fi mai bine sa suni la cabinetul dr sa le spui si vezi ce zic - asta pentru linistea ta.

Bias si eu sunt acum fara burtica dar mai astept putin si trecem la lucru pt bb nr 2~~ Intre timp caut retete de facut baiat data viitoare sa avem si.. si!!

Madalina felicitari pentru "bucalat"!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

OanaAlex , am gasit pe net aplicatia ptr medicaid si e acolo o rubrica unde te intreaba exact despre masina.Poate sa imi spuna cineva daca poti sa-i mai "micsorezi" valoarea masinei?In rest n-ar fi bai,ne-am incadra perfect insa cu masina e problema.Si am auzit ca trebuie sa mentionezi si bunurile din tara ?!?
Poate pina una alta ma angajez si eu si voi merge pe o asigurare particulara insa pina atunci e musai sa studiez treaba cu medicaid..
CamiM..poate ne intilnim la burtici de vara 2008..hihi..iar treaba cu bb baiat...ai vazut calendarul chinezesc ,cica se aplica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bias vreau si eu varianta ptr fete (cal. chinezesc)!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Neata' fetelor,

Afurisita asta de asigurare medicala ne impovareaza pe toti..dar sunt sigura ca veti gasi voi o solutie pana la urma.
Astia de la jobul meu m-au vazut ca mai stau jos pe scaun cate odata si vor sa incerce sa ma faca sa-mi iau maternity acum, ca nu mai sunt productiva..dar este ilegal.
Eu stiu ca se dau 12 sapt maternity si-ti pastreaza postul , dar nu inteleg daca asta este dupa ce se naste bebe sau si inainte...ca daca imi iau acum mai raman cu nimic dupa ce se naste baiatul....
Of..in loc sa ma bucur si sa ma relaxez inainte de nastere trebuie sa ma stresez cu probleme de astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Corinadana Uite linkul cu calendarul http://desprecopii.com/info.asp?id=21 (e in functie de virsta mamei si de luna conceptiei) nu stiu cit e de valabil,poate e pura intimplare poate nu...nu stiu ce au zis mamicile pe aici despre asta.

Mergi la inceput