Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Buna Fetelor1
Si eu am miopia destul de mare adica la un ochi 4 si la unul 5 sia am vorbit cu doctorul meu dar de unde a zis ca nu se face cezariana ca nu are rost, acum o sa traiesc si astept pana ce nasc sa vad ce se intampla. Mie imi era frica din cauza pt ca o matusa de-a mea a patit la fel si i-a crescut foarte mult miopia.
Poate stie cineva cam cat costa aceasta operatie pt ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am postat pe pagina anterioara:

"Nu vreau sa isc controverse, dar de operat se opereaza miopia datorata defectului de convergenta/refractie a corneei. Iar prin nasterea naturala se poate creste in mod nedorit miopia datorata dezlipirii de retina. Ceea ce nu se opereaza. Si este chiar grav."

Multa sanatate tuturor, mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu am miopie si am nascut natural 2 copii...aici nu este considerat risc. Dezlipirea de retina o poti face indiferent daca ai miopie sau nu din cauza efortului. Simpla miopie nu este un factor pentru cezariana.
Nu mi-au crescut dioptriile dupa nasteri.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa este, Anamaria, in mare. Dar un oftalmolog iti poate face teste sa vada diametrul antero-posterior al globului ocular si iti poate spune de riscul mare sau mai mic de a face dezlipire de retina. Asa este ca poti face dezlipire de retina la orice efort, dar la un efort mare. Or nasterea presupune un efort mare de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna!!

Tocmai ce ne-am intors si noi de la medic. Am facut un eco rapid. Bebe e bine, si are 7lb3oz -+(~1lb). De nascut, doctorita a zis ca de acum pot naste oricand, mai ales la ritmul in care bebe scormoneste in colul meu.

In rest toate bune si frumoase.

Pupam fetele!!!

37fix

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Madalina, si eu stau bine cu glicemia atata vreme cat tin regim f. strict. Nu pun gura pe nimic care are carbs mai mare de 10. Deci mananc numai branza si legume, putin pui si fructe(cu moderatie).

Azi am fost la primul Non stress test, si va trebui sa merg in fiecare sapt. Este destul de stresant mai ales pentru o persoana anxioasa ca mine...Bebe nu a vrut sa miste cand trebuia ca dormea, si dupa vre-o 20 de min am baut niste apa cu gheata si a miscat si a crescut pulsul asa cum trebuia.
Voi ati facut acest test, sau trebuie eu sa-l fac ca sunt high risk?
Incerc sa gasesc o metoda prin care sa-l fac pe RECLAMA ILEGALA sa miste "la comanda" cu toate ca mi se pare aiurea...

Inca o intrebare: Aveti si voi zile cand bebe este mai somnoros, adica nu f. activ ca in ziua precedenta?
Va pup
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arthurana si eu am facut non stres test prin saptamana 37 si tot asa bebelina mea nu a vrut neam sa miste pana la urma a venit o asistenta si a tiuit langa burta cu un fel de goarna( nu glumesc ) si abia atunci a dat asa lenes de doua ori din picior si asta a fost tot. Iar la intrebarea cu zile mai putin active asa era si Sofia de o leneeee si mie imi statea inima in gat daca e totul ok.. pana la urma s-a dovedit ca era ok dar asa era ea mai somnoroasa..

Bianca felicitari pentru bebelina activa.. deci esti pe ultima suta de metri s-ar parea.. iti tinem pumnii sa ai nastere usoara!!

Madalina ati luat carucior pana la urma de care?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

arthurana nu am facut testul dar sunt si eu panica cu numaratoare loviturilor !!! normal ca el e misca cand vrea nu cand am eu chef sa il contabilizez ( ma trec transpiratiile si dimineata swi seara daca nu se misca)
oricum cand se apuca de dat parca e bocanila, iepurele din Bambi, dar doarme si el, mai ales dimineata cand sunt si eu lenesa; zilele trecute m-am pus cu burta langa tv si i-am bagat o melodie - s-a trezit imediat!
incearca sa mananci si carnita slaba- eu pot sa mananc chiar putin mai multa si tot nu imi creste glicemia.
cami carucior cred ca tot de la Graco o sa luam , eu sunt cam panicata ca deocamdata nu am facut nimic pt camera bebe! teoretic se pot face toate intr-o zi doua dar mi-a fost sotul obosit si ..... eu abia astept sa spal si sa calc hainutele puiutului dar trebuie sa si am unde sa le pun , nu?

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Fetelor,multumesc ptr ca va faceti timp si ptr mine.Eu cred ca sunt singura de pe aici fara burtica dar sper sa va urmez curind..desi de la ultima info pe care am gasit-o aici ,cea cu miopia care nu e un caz de cezariana ..ce sa zic..mai bine ma duc si nasc in Ro sau nu mai nasc deloc.E un risc prea mare pe care ti-l asumi.Sau cum a zis Siminaf,trebuie musai vorbit din timp si pe un ton cit mai convingator .Si asa este ,nu poti pune baza pe operatie.
Siminaf,informatia cu masina a carei valoare nu trebuie sa depaseasca 2500,am gasit-o tot pe un forum parca..dar nu mai retin unde exact,dadusem un search pe google.Stiu ca era vorba de cineva din California care aplicase la Medical (varianta medicaid de acolo )Eu am gasit formularul pe care trebuie sa fac aplicatia la medicaid si am vazut rubrica cu pricina.Iti cere sa spui ce model de masina ai,ce an si ce valoare.Acum noi avem una de vreo 5000 si ceva.S-a mai lovit cineva de faza cu masina ?
Dica 20- Operatia la ochi costa vreo 1500 $ in Ro,ptr ambii ochi.Aici in Sua ,am vazut recent o oferta incepind cu 300 $ de ochi (ptr o miopie intre 0 si -1),suma crescind odata cu dioptria.La o miopie de -3 ,ajungea la 700 $ de ochi,ca in Ro.Poti sa dai un search pe google "LASIK" ptr zona in care locuiesti tu .
V-am pupat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Bias stiu din surse sigure ca pt asigurarea de stat pregnancy, te intreaba printre altele cite masini ai, ce fel de masini si anul,si ei ti-o evalueaza la un anumit pret...pe linga asta trebuie sa mai indeplinesti niste conditi standard pe care le au ei .mult succes si nu-ti fa griji ca si mie abia acuma a inceput sa mi se vada burtica...

Fetelor peste citeva ore merg la doctorita mea si am niste emoti de mor,sper sa fie totul bine si voi si afla ce o sa am...sper sa fie fetita,daca nu data viitoate. orcum sanatosi sa fie.
O zi usoara la toate burticile si la toate mamicile cu bebelai,mici sau mari.

Mergi la inceput