LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Irina71 spune:
Vaaai, Claudia, prin ce-ati trecut !
Bietul Vladut, bine ca si-a revenit !
Dar ce regim a urmat sau urmeaza el ? Ca si Andrei are scaune moi de 2 zile, dar am pus pe seama dintilor care vor iesi (baleste la greu de 3 luni !) .... eu ziceam sa-i fac niste orez ... ii dai si medicamente ?
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
Claudia,prin cate ati mai trecut si voi...stiam de virusul asta, dar nu stiam ca se transmite atat de usor si da reactii asa nasoale..sanatate in continuare!!
Irina, Ada, eu una votez pentru ideea irinei cu lista..adica s-o punem pe Ada la treaba,nu de alta,eu habar n-am...sorry!!
claudia_d spune:
Irina,Vladut nu ma ia medicamente.De fapt pentru Rotavirus nu se dau antibiotice(ca la gripa),dar in spital mi-au dat preventiv ca sa omoare si eventualele bacterii ,care nu au iesit la analize.
Regim:
Primele doua zile:morcov fiert,orez fiert,pui fiert,supa de morcovi( pe care am mancat-o) eu
A treia zi se introduc treptat :branza de vaci,telina,pastarnac,putin dovlecel
A patra zi:banana,mar copt
A cincea zi:putin cartof
Tu nu trebuie sa ti asa strict,doar sa te inspiri din lista de alimente.
Vladut in general are scaunul moale si din cauza asta face eriterm fesier.Il sterg ,de obicei,cu apa bicarbonatata si apoi il ung cu Neopreol(fostu' Jecolan).Din cauza scaunelor acide facuse rana vie la fundulet,de nu mai puteam sa-l spal de durere.Asa ca am urmat sfatul celor de la Alexandrescu si l-am dat cu albastru de metilen la popou si l-am lasat mult timp fara pampers.
L-am admirat pe Andrei tuns.Are fata de baietel care deja merge la gradinita.
MP,ma bucur ca baietii tai sunt bine.Eu am suferit cu unul singur bolnavior,dar tu cu doi odata.
Joi ajunge si sotul meu in Viena cu serviciul.Daca puteam sa merg si eu m-ar fi bucurat sa ne vedem.
Andreea_Georgiana,mi-a placut mult poza cu Bubu "pozitie de nani".Credeam ca numai Vladut face pe contorsionistul cand doarme.
Vlad roade ,ca si Bubu tot ce prinde.In spital,ca sa ma duc la WC,trebuia sa-l las in patul lui de spital cu grilaj de fier.Intr-o zi ,cand m-am intors l-am gasit cu gura plina de vopsea scorojita de pe bare.Cateva zile am stat cu inima cat un purice,de frica sa nu fi luat vreun microb.M-am consolat cu faptul ca si-a completat necesarul de fier.
Mihasher,am fost in Creta cu o luna inainte sa-l concepem pe Vladut.Am stat la catava km de Hersonissos,la un hotel f.frumos de 5 stele Knossos Village.Am inchiriat o masina si am facut aproape in fiecare zi cate o excursie.Singura excursie organizata a fost cea catre Santorini.
Sfat:indiferent in ce parte a Cretei mergi,si iti recomand din suflet sa mergi,nu te duce in iulie,august,cand e ingrozitor de cald.
Daca mergeti cu Cristian va recomand Cretan Village.
Adar,in prima saptamana dupa cezariana n-am putut merge.M-a salvat o centura medicinala,pe care am purtat-o cateva saptamani.Acum mai am rar dureri si atunci apelez la centura.
Stefanna,si pe mine sfaturile celor din jur ma omoara mai mult decat plansul copilului sau noptile nedormite.Cred ca ar trebui sa fim un pic mai nesimtite si sa nu ne mai pese ,si eventual eu m-am gandit sa foloses dopurile de urechi pt.Formula 1,ale sotului meu.
POZE
adar spune:
Fetili dragili ... io n-am centura si ma doareeeeeeee rau!
Modelul cu flori nu-i greu deloc. Asa am crezut si eu, si cand am vazut ca toate zgubiliticele stiu sa-l faca, m-am ambitionat si uite ce mumoase au iesit
Cat despre lista ... eu n-am timp nici sa fac baie, asa ca uitati ideea de a ma pune pe mine la treaba, nu de alta, dar s-ar putea sa fie gata la nunta copiilor nostri :))
Va pup, ma trage cineva de nadragi ;)
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
carmenpit77 spune:
Buna ziua mamici si bebici
LA multi ani Alesia-Ioana sa cresti mare si frumoasa
Tania nici fetita mea nu are o jucarie preferata dar se bucura cel mai mult cand vede papusie bebelusi pe care ii si striga bebee.
Andeea-Georgiana printesa ta Bubu nu vera sa mai doarme dupa amiaza?
Si cum te descurci cu ea, nu este prea obosita?
Claudia i-mi pare foarte rau ac a-ti fost bolnaviori si ca a-ti patimit atata. Dc suporta sarurile de rehidratare era bine nu ajungeati la perfuzii. Multa sanatate in continuare.
Despre noi ce sa va spun ca suntem bine colindam toata casa pe picioarele noastre si spre marea mea bucurie am inceput de ceva vreme sa iesim afara de 2 ori pe zi. Cu asta sper ca se reduce maraiala ca atunci cand statea mai mult in casa.
ile77 spune:
Gata, am scapat si de stres, am trecut cu brio si ultimul exmen de engleza.
Sint cam obosita, Viv e racita cobza.De 4 nopti ma trezesc la fiecare ora pt Viv.
Sper sa se faca ma repede bine ,ca asa rau imi pare de ea cind o vad cum se chinuie.
De simbata a inceput si sa meraga mititica.
Sper sa intru mult mai des acum .
Må gindeam sa-mi gasesc si un job pina voi intra la colegiu, insa soacra-mea e bolnava si nu ma pot baza mereu pe ea sa stea cu Viv.
Revin spre seara , ca acum treb sa-i fac mincarica lui Viv(in ultimele zile mai mult a ciugulit saracutza).
Sper sa pun si niste poze diseara cu picea mea iubita.
Pupici si salutari la toti.
P.S. Va multumesc celor care ne-ati votat poza la concurs
Ile si Vivian (07.03.2006)
catrinutza spune:
salutare...am inviat scurt ca mustele care dau de soare...
Din tot ce am citit in fuga si pentru ca in continuare am pbme cu deschiderea capitolului trecut, cam atat am retinut: Andreea saru'mana de urare ca deja dau in benga cu mama soacra...chiar daca nu se va puna problema ca exact anul asta sa ne mutam la casa noua, macar sa incepem oaresce demersuri....
Nu de alta, dar ultimul episod cu mama soacra m-a adus in pragul disperarii si nu stiu daca mai vreau sa fiu diplomata si finutza ... o fi ea fata buna, dar are si ea fazele ei....
Deci sa inteleg ca, acum ca ai inceput serviciul,sansele sa ne vedem au scazut sub zero?????
pe Bubulina care calca pe urmele atomicosului....
Ma bucur sa aud ca Ileana Marius o sa nasca in curand...ii doresc din suflet sa aiba un bebe super sanatos si cuminte si papacios..
Monica imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa iti trimit mesaj de ziua ta...sunt o adevarata nesimtita si nu merit iertare asa usor (chiar daca nu usor, dupa cum vezi tot mai sper la ceva iertare)...desi Mateiasul avea febra mare tot ai gasit timp sa imi scrii mesajul pentru Mariuca pe 28...draga mea, sper sa ma revansez cand revii in tara...tare m-am mai bucurat cand mi-ai spus la telefon ca va pregatiti sa reveniti in tara...sper din suflet sa ne vedem cat mai repede...si sa dea domnul sa nu mai fie pb cu puii tai...nici nu vreau sa imi imaginez cum ti-a fost saptamanile alea ...
Claudia...imi pare rau sa aud ca ati avut probleme...tare mai stiu cum e sa stai cu bebe prin spitale si nu doresc nimanui... ca sa treaca... si pe Mariuca am intors-o cu greu (de fapt nu s-a definitivat) dintr-o diaree...dar eu am pus-o pe seama racelii...
Alina2003....nu stiu la ce am mai dat banii pe jucarii...ca oricum le trateaza cu fundu'...la propriu si la figurat
Noi suntem relativ bine...atat de bine cat poate fi cu raceala pe care o avem toti trei, cel mai probabil de la vremea asta schimbatoare si inselatoare...prima a fost gandacu' vesel...si tot prima a scapat...de data asta a fost doar cu tuse si cam atata...eu si cu Traian suntem mai zdruncinati de raceala si umblam prin casa cam ca niste zoombie si ne chinuim sa nu i-o pasam iar atomului electirc....
In rest, Mariuca nu se dezice....umbla toata ziua prin curte, gusta tot ce prinde in cale, eu nu mai prididesc sa o supraveghez...de ex, azi am intepenit efectiv cand am vazut-o gustand cartofii fierti din farfuria motanului... probabil sa vada daca sunt bine fierti sa nu aiba pbme motanul la burta, plus a gustat niste frunze uscate, pe biata Lisa a reusit sa o faca sa se ascunda in cusca atunci cand o vede venind la ea (cateaua era incantata pana de curand sa o vada....nu stiu ce s-a intamplat in lipsa mea, dar apriga Lisa e speriata de tornada mariuca) si multe alte treburi gospodaresti...da cu matura prin curte, sapa in gradina cu bunica-sa...
Si astazi, dragele mele...am papat singurele cu linguritza din castronel.... ca niste fete delicate ce suntem, fara sa dam mancarea pe langa si mai ales ii dadeam si lui mami, ca era si ea flamanda , saraca ....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
AALINA, am inteles. Dar lasa ca e bine si asa!!!
Azi a dormit la 11 dimineata o ora jumate… sa vad daca pot sa o conving sa mai bage o tura de somn pe la 4. Ea dormea mult inainte…
MIHASER, aha, deci avem un coleg de nesomn. No bine…. Pai sa vina sa se joace impreuna, sa bem noi cafeaua
ADAR, ma doare si pe mine spatele de MOR!! Ma vait si io toata ziua… o fi de la cezariana??? Io ziceam, ca de la carat chestii, da zua ca ma doare ca naiba.
TANIA, pai suzeta nu vrea? Chiar sta asa cu bibe?
Jucaria preferata a lui Oana e o ratza mica galbena de guma. Fara aia nu doarme si pace!!! Daca o pierde noapte, zbiara!
ANDREEA, ce faza… pai clar ca a fost liniste, era tare interesant ce facea! Deci asa, suntem iar colege de suferinta…. Ufff… pai sa-mi spui daca gasesti fro solutie, s-o aplic si eu!
CLAUDIA, ma bucur ca sunteti bine! Albastru de metilen… nu stiam smecheria. Am sa tin minte! Sanatate! Prin ce ati trecut si voi…..
MP, sanatate si voua, ce bine ca s-au facut bine piticii – acuma GATA!!! Vine vara si e frumos, si ne jucam afara. Nimeni nu mai e bolnav.
Ii trece si lui VIV, ILE… cum a racit? Pupici si multa sanatate!!
IRINA, io una-s de acord, dar catre ce pagina facem linkul?
CIUF
Deci pe scurt, Oana papa mai prost si doarme mai prost ziua… O fi varsta in rest suntem bine, de mers tot nu mergem, la ce ne trebe cand ne taram cu atata succes
Pup fetele, si bebeii
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
Catrinutza - vreau sa vad poze cu o fata asa minunata .... pup manuta ei scumpa care tine lingurita
Catrinel - :)))))) puteam sa jur ca doarme cand am vazut cat ai scris. DA, de la bezmetica de anestezie este durerea, si se pare ca n-are leac, asa zice anestezista :((((((
Ile - sanatate la pitica si felicitari pentru examene.
Eu sunt singura acasa ;) si de-aia imi permit sa scriu mai mult. Tati s-a indurat sa ma lase sa dau cu aspiratorul singurica asa ca deoarece am terminat, ma duc sa ma lafai intr-o cada pliiiiiiina cu apa.
V-am pupit!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari