LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 4
adar spune:
BEYYYYYY, CARE-AM LATIT PAGINA IAR ???????????????????????????????/
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
adar spune:
ASEA ... bine ca am terminat-o ;)
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Irina71 spune:
Cred ca e o greseala in listuta. BitaB a nascut pe 13 aprilie, nu pe 13 martie. Ma gandeam ca am uitat sa o felicit azi. Pe urma m-am uitat pe lista si .... m-am incurcat.
Alina, ia vino tu si spune-ne cand ai nascut !
Treci mai des pe la noi !
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Cred ca e o greseala in listuta. BitaB a nascut pe 13 aprilie, nu pe 13 martie. Ma gandeam ca am uitat sa o felicit azi. Pe urma m-am uitat pe lista si .... m-am incurcat.
Alina, ia vino tu si spune-ne cand ai nascut !
Treci mai des pe la noi !
Multe poze cu mine
Cred ca e bine 13 martie ca la dpn scrie 15 martie.
eu nu cred ca am avut onoaream sa o cunosc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Irina71 spune:
Pai nici eu, dar imi aduc aminte cand incurcasem alinele ... alinamizzi, aalina2003, si BitaB, pe care o cheama tot Alina ....
Eu imi aduc aminte ca in ultimul ei (al lui BitaB) mesaj, acum cateva luni, spunea ca a avut probleme cu masina, un accident, parca ...
Dar poate ma inseala memoria
Multe poze cu mine
kim spune:
Intru si eu sa va salut. Pana se mai joaca Alisuca cuminte. Cat timp a dormit v-am citit. Sa vad acum cat reusesc sa scriu. O sa intru intr-o perioada mai aglomerata, de pregatit lucrari pt univeristate, petrecerea de 1 anisor, plus examenul final (pana acum m-am descurcat bine, am luat A adica Excelent la ultimul examen). Alicia umbla peste tot in picioare, cativa pasi singura, de regula ajutata sau se tine de perete, are mania usilor, sa le deschida si inchida, tb sa fiu mereu dupa ea ca sa nu-si prinda degetelele.
Catrinel, Alicia inca mai doarme de 2 ori pe zi, dar cat... depinde de zile, sunt zile in care abia doarme 1 ora in total si aia cu scandal, altele in care adoarme ca un ingeras... Oricum ma declar multumita , tactica mea chiar functioneaza, cateodata chiar am impresia ca am cu cine ma intelege.
Serj, am vazut gradinite si de stat si private, e greu de gasit locuri si la unele si la altele, de aceea trebuie sa caut din timp, eu pt toamna vreau cand am de gand sa ma intorc la munca. Tu ce planuri ai?
Felicitari bebeilor cu motul taiat si pt alegera facuta (tavita)!
Adar, sa-ti traiasca frumoasa, ca tare a mai crescut, e o scumpa in rochita rosie cu palarioara. Ma doare si pe mine spatele, in special o vertebra, oare nu e de la epidurala? oricum de la carat grasuna mea nu m-as mira sa fie...
Tania, da-i suzeta, da, nu sta pe ganduri, ma mir ca n-ai facut-o pana acum. La noi e si pe post de jucarie, si f buna de consolat. cat despre jucarii preferate, Alicia are o gramada, mereu redescopera cu placere cate una de care se plictisise, eu zic ca totul e sa nu le mai rotesti, nu le dai pe toate odata, sigur ca de multe ori orice altceva e mai tentant (telecomenzi, telefoane, pixuri, portofele, reciclaje), dar la noi jucariile sunt f apreciate, si cartile cartonate! Eu mai las capcane prin casa, si se bucura tare mult sa le gaseasca, sau i-am amenajat un spatiu al ei la bucatarie, sticle de plastic, cutii, un mouse, chestii de-astea, cat sa mai fac eu una alta.
Alinaalex, din nou observ ca semanam in multe privinte, si Alicia mea e mamoasa, se tine scai de mine, mai ales cand sunt persoane straine, noroc ca inca mai pot sa folosesc rotobilul, sau s-o tin ocupata cu cate ceva interesant ca sa mai fac si eu ceva de ea. Misto party tb sa iasa acolo unde vrei sa faci si tu si Mihaser.
AndreeaGeorgiana, minunat ai povestit de Thea. Ma bucur ca vb mult, a mea nu e f povestitoare, are momente. Acum ma uit la pozele voastre. Faina pozitie are ea cand papa! Despre ce sanse ma intrebi?
MP, ma bucur ca s-au facut bine baietii. Intoarcere placuta acasa!
Catrinutza, felicitari pt primul papat singurica din castronel (nu de la motan).
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Am trimis mesajul din greseala. Alisuca mea tot lucreaza pe aici. Oricum tb sa merg s-o schimb ca miroase. Apoi iesim la plimbare. Sa ma ierte fetele carora nu le-am scris.
Felicitari sarbatoritilor:
09.03
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
11.03
Bogdan - - Diana1968
Matei - - Tili
13.03
Alesia Ioana - - Bitab
14.03
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - -NOE
Felicitari celor care au participat la concurs si in specialCiuf !!!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Claudia d,nu-ti spuneam mai demult ca si Bubu doarme in pozitii ciudate???Imi pare tare rau ca ati patimit si voi. sa va inveselim un pic!
Si noi am stat la Knossos Village si ne-a placut mult.Am stat intr-o vila situata chiar langa mare.Seara,pe balcon,la un pahar(2,3,7...) de vin,numaram avioanele.Nu stiu daca ati remarcat,dar erau enorm de multe.Deh,eram in luna de miere(cred ca intre 13-20 iunie 2005)...Ce vremuri...
Carmenpit,cea care suporta cu stoicism zgubiliceala lui Bubu(si faptul ca nu doarme!) este...bona.Culmea,azi,a dormit 2 ore la pranz si i s-a facut somn iar,cu mult inainte de ora obisnuita de nani.Doarme de pe la 20.
Catrinel,incearca sa o tii la aer cat mai mult si sa vorbesti cu ea,ca sa nu adoarma.Cum va intoarceti acasa,papa in viteza si nani de voie.Mie imi iesea(candva...)
Adar,ce minunatii de dinti aveti voi!!!Aia este vestuta?ca e dulcica rau!
Ile,felicitari pt. succesul repurtat! pt. Viv cea bolnavioara si...asteptam pozele.Sanatate soacrei tale(draguta de ea!)
Catrinuta,pai daca Mariuca "presteaza" activitati "agricole",poate ne vedem sa evalueze putin situatia curtii noastre,proaspat iesita din iarna.
Fetelor,dragelor nu stiu cum sa fac sa va parvina nr. de tel. al tipei de la fabrica de pantofiori???Pe PM,uneia din voi si ea sa il dea mai departe???E OK?Intr-una din poze,in premergator,Bubu are pantofiori de acolo(roz).Ca idee...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
crissy77 spune:
Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Biuta spune:
LA MULTI ANI, BIA!!!!SA FII SANATOASA, IUBITA SI NOROC LA TOT CE AI NEVOIE IN VIATA (inclusiv bona mai speciala , si intelegatoare cu copii mici si frumosi :)te sarutam cu fffffffffffff mult drag..si te mai lasam un pic..si iar te pupam :)
LA MULTI ANI MATEI!si sa fii si tu cat se poate de sanatos..sa o bucuri pe mamicuta, fratior si taticut :), si, sa nu uiti, sa o ajuti pe mamica, e dispusa sa faca orice pt voi, numai ca trebuie sa aiba grija si de ea un pic, drum bun :)
LA MULTI ANI MATEI -TILI..nu am avut vreme sa scriu..da..ti-am urat si atunci in gand, numai bine si sanatate pe la voi..si dovlecei multi, de iti plac :)
Andreeatare ma bucur ca mai scrii si ai timp si de poze cu Bubu, e deosebita scumpica :)
Adar mama, asa draga mea, curaj..in sf vad si eu pozele cu rosiuca frumoasa, pe toate :)
Nu prea am avut timp sa ma uit la restul pozelor..da..imi fac eu cumva.
Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si toti!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0