LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

TEODORA MARIA (MARI78)
VICTOR GABRIEL (ONSAMI)!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Teodora Maria si Victor Gabriel sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Fetelor party-ul a fost foarte cool! Cristian a reusit sa inspecteze toata zona inclusiv toaleta si biroul angajatilor. Clovnul si Zana Florilor au avut rabdarea si bunavointa sa-i satisfaca toate capriciile.
La sfarsit erau cam toti obosei...unii au plecat chiar dormind de acolo!

Va pun un link spre poze!

Va pup si sper sa revin!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

IULIA!!!
OANA CARINA!!!
EDUARD!!!
CRISTIAN!!!
RAISA!!!
VLADUT!!!
STEFAN VLAD!!!
TEODORA MARIA!!!
VICTOR GABRIEL!!!

Milioane de pupici pt. voi,pui frumosi ca o primavara!Thea(Bubu) va ureaza tot ce e mai bun pe lume,impreuna cu pupicii ei...balosi!

ILEANA MARIUS!!!sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si frumos!Restul...se rezolva!

Raportez pe f.f.f.f scurt.
Sambata am fost la petrecerea Teodorei(Mari),unde a fost f.f.f.f. dragut,eu si Mari parca ne stiam de o viata dar,din motive de pazit copii&organizari(Mari),n-am prea apucat sa trancanim.Urmeaza o alta intalnire,mai prolifica.Fetele (cica) s-au cunoscut,Teodora este o scumpete(seamana cu mami leit si,spre sfarsitul petrecerii am gasit si cateva asemanari cu tati,discrete,e adevarat!).Sper sa apuc sa pun si cateva poze.
Am vazut poze cu...scufita Iulia(la fel de dulce!) si printisorul Cristian(mama,ce petrecere!!!).Cand ma gandesc ca noi avem petrecere abia la sf. lui aprilie!!!!!

Cameliada,super Tudorel...in tendinte!

Revin.Pupici!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha, super pozele de la party ! Si ce toooorttt !! Cu ce era, cu fructe, sau cu vanilie, cioco, frisca ?

Alina, speram sa-ti vad noua freza in pozele de la party. Marc s-a distrat la party, dupa cum se vede.
Cu piciorul .... ooooffff .... m-oi recupera eu, vorba Marianei "undeva, candva". Azi am fost la un doctor dermatolog sa vad daca pot sa-mi scot niste alunite ce atarna inestetic pe burta si are cabinet la etajul 4 !! Si colac peste pupaza, au fost prea multi pacienti la el, la ora 12 a iesit si a zis ca nu mai poate primi pe nimeni, trebuie sa plece, dar revine dupa ora 16, asa ca .... am coborat sontac-sontac, la fel cum am urcat. Si la ora 16 iar ma duc. Fac antrenament cu scarile. Si urc cu stangul, cate un pas, cate un pas. La coborare ma bazez pe dreptul, tot asa cate un pas (piciorul operat e dreptul).
Da, si pe noi ne-a chemat sa facem vaccinul ROR peste o luna. ROR = anti rujeolic, oreion, rubeolic. Nu stiu daca e ceva nou, dar e in schema de vaccinuri de acum un an de cand am primit-o de la pediatra. Poate firma producatoare e noua.

Ameera, dulce foc Sara ! Treci mai des pe la noi !

Edit ca am uitat sa zic ca am vazut-o si pe Iulia de micaalsa - ce fain ii sta in rosuuu ! Sa pui neaparat mai multe poze si filmulete, mami, daaa ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare, salutare

Multi ani traiasca , multi ani traiasca, la multi ani, pentru:

Bogdan - - Diana1968
Matei - - Tili
Alesia Ioana - - Bitab
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - -NOE
Ana - - aalina2003
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie
Stefania si Maria - - Adibal
Tudor - Emii2
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Keane Peter -- AlinaMizzi
Alice-Miruna - - Kit
Bianca Nicola - - Stefanna
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
Eduard - - Erika24
Cristian - - Mihaser
Stefan Vlad - - TweetyGeo
Vlad - - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami

wow, ce mult am lipsit!

va pupacim si revenim pe seara ca am reusit sa citesc cate ceva.
pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La multi ani Teodora Maria !
La multi ani Victor Gabriel!
Sa cresteti mari si frumosi!

Multumimi mult pt.urari!
Ieri pt.mine a fost o zi deoasebita,am fost toata ziua f.emotionata.
Dimineata am pus casetele de la nasterea lui si din primele doua luni si m-a apucat asa o melancolieeee......
Uitati-va ce schimbare!
Prima zi:http://good-times.webshots.com/photo/2351111940098821913pnPtQb
si la un an http://good-times.webshots.com/album/558356941KMMYvX
Era ca un boboc de trandafir(pardon ghiocel!),care a inceput luna de luna sa se desfaca si sa infloreasca.

Sambata a venit sora mea cu cele patru(da patru!) fete ale ei si l-au sarbatorit pe Vlad,care a fost in culmea fericirii ca era inconjurat de un adevarat harem.
Ieri seara am fost la socrii si am facut o mica sarbatoare in familie.Ne-am simtit bine ,iar Vlad a fost in mare forma.
Azi si maine mai asteptam musafiri intarziati,iar sambata ii luam motu'.
Zilele trecute mi-a facut o mare surpriza.El zice cand ii este foame sau sete "papa",dar intr-o seara intarziam cu mancarea si a venit la mine,s-a agatat de scaunul meu si mi-a zis "mama...papa".M-a topit....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna,
ieri am fost toata ziua zombie... nu mai stiu de mine de oboseala, si desi am dormit (copilasii m-au lasat) tot obosita sunt
claudia ce tortulet frumos a avut Vlad, si tare scump in costumasul verzisor(nu?) si..wow! 4 fete??? bravo ei. am vazut ca Vladut a fost foarte incantat, si..rasfatat
noe azi am facut si eu ca tine, am pus farfuria cu bucatele de carnita si rosie (eu nu prea o las sa manance singura, din cauza... mea) si era foarte multumita, tot bodoganea acolo in barba de fiecare data cand baga in gurita, gen: aammmnam...
dar, putin a mancat.
irina scumpa mea, cat mai tragi si tu cu piciorul
Andrei ce mai face? mai este mama ta sa te ajute?
catrinutza am auzit ca ati fost la o mare intalneala . ce bine de voi ca sunteti atat de aproape acolo...
delia sa dea DD sa fie cu ochisori. cu tinutul in brate te inteleg perfect, al meu era marisor si tot in brate a vrut, pana cand nu am mai putut... dar dupa ce am nascut, a avut o perioada cand numai in brate a vrut (doar la mine)
mihaser wow, ce frumoasa sala de party arti avut!!! si carliontatul a fost o scumpete
anamaria vazut biondina cum a spus, cred andreea, rosie ca scufita rosie frumusica foc. sa ne mai pui poze
alinaalex ce multi prieteni are Marc! si la ce petreceri frumoase il duci
doublemom e mult de cand nu mai treci pe aici, ce ti fac fetele?
andreea cum a acceptat bubu, absenta ta?
cred ca trebuia sa mai scriu cate ceva.. trimit repede pana nu-l pierd pe undeva
revin..

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

oops, uitam ce era mai important
La Multi Ani pentru Teodora Maria si Victor Gabriel!! sa cresteti mari, sanatosi cuminti

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna ziua fetelor
Am lipsit 3 zile dar motivat zic eu pt ca am fost plecata din localitate toma'i la Deva. Am vizitat o prietene care tr sa nasca pe 16 aprilie si avea o burta....
Mai intai vrea sa spun si eu la multi ani de unde am ramas cu nazdravanii:
LA multi ani Eduard, Cristian, Raisa Cristina, Vlad, Stefan Vlad, Teodora Maria, VIctor GAbriel

Astazi ma simt ff bine pt ca am reusit sa merg la coafor(tuns, vopsit,aranjat si epilat). De mult nu m-am mai rasfatat dar este f bine si am sa mai repet experienta.

Mihase a fost o petrecere super cu o sala f bine aranjata. Bravo ai fost inspirata sa mergi acolo
Claudia tortul vostru a fost f apetisant

Eu anul ac am optat pt petrecerea de 1 an acasa. Va avea loc duminica si luni. Am emotii deja si sper sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

TEODORA-MARIA,printesa cu nume de printesa,LA MULTI ANI fericiti ghiocica scumpa,sa iti fie viata plina de iubire,bucurii si noroc cu carul!!!!

CARMEN,of.....ce melancolie m-a luat cand am citit ca ai fost la DEVA.Acolo.....este neamul meu si amintirile mele.....te pup si cand ajungi data viitoare?Poate la botezul papusii ce urmeaza sa se nasca?
MIHAELA,dupa cum vazui din poze va distrarati bine de tot.Bravoo si.....nu uita ca primavara vin berzele asa ca.....nu pierde ocazia!Cristi e un dulce si un elegant dupa cum se vede.
CLAUDIAD,l-ai pupacit pe Vladut si din partea mea?Ma gandesc si eu ce bine i-a fost acolo intre atatea zane,si sa stii ca as fi cea mai fericita daca mi-ar da Dumnezeu 4 fete,sincer.Dar.....daca nu sa imi dai si mie adresa sorei tale,ca uite as putea fura de la ea macar una.Am vazut pozele puiului si tare mi-au placut,l-am scuipat ca-i tare frumusel,imi vine sa-l mananc,nu alta.Si tu o frumoasa,apropo,cand i faceti o surioara lui Vladut?
ANDREEA_GEORGIANA
,deci papusa ta e nascuta la sfarsit de aprilie,caci la semnatura ta scrie 28 martie,acus ma pregateam sa vin cu sorcova.
Serj,pai Sergio vrea sa se asigure atunci ca desi a venit fetia tot el e printul si prima iubire a lui mami,nu?Ce zici mai vine barza o data,ca uite ce copilasi frumosi faceti,de ce sa te opresti la 2?Nu mi-o lua in nume de rau,pliz!!!
DE TECELEN mai stie cineva ceva???Pe unde o fi ca m-e dor de ea???Si de TINA,mi-e dor de tot,acuma zau,o data la 1-2 luni tot ar putea sa vina in fuga pe la noi cu un mesaj cat de mic de ea ,de David-Nicholas.Asta e,.....daca ei nu-i e dor de noi....

Mergi la inceput