LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

La multi ani Eduard, Cristian, Raisa Cristina, Vlad, Stefan Vlad, Teodora Maria, Victor Gabriel . Sa fiti sanatosi si sa va bucurati familiile cu tot ceea ce faceti. Pupici si mamicilor lor .

Ciuf , referitor la injectii cica le facem cat e nevoie, acum a recuperat un centimetru la bust adica diferenta intre perimetrul capului si bust este de 2 cm acum si nu de 3 ca luna trecuta.
Serj am vazut ca si Ambra ta e cu luatul de deget( la mers). Si noi suntem in aceeasi situatie, daca vrea sa mearga undeva, vine la mine isi ia un deget de-al meu si trage cu forta, indiferent in ce pozitie ma aflu trebuie sa decolez urgent ca altfel este scandal. Saracul copil a vrut sa o ia singur la mers dar nu l-am mai lasat ca era problema cu rahitismul si dr a zis ca e mai bine daca nu-l incurajez sa mearga. Copilul ascultator ( doar in cazul asta) a zis ca daca nu e bine, nu mai merge. Acum as vrea eu dar nu mai are el chef.
Noe am vazut ca va plangeati de mancare. Macar tu ai fost consecventa si n-ai trecut din nou la mancarea blendata cum am facut eu. Ca sa manance cat de cat ii dau ca la 6 luni, piure cu toate amestecate. Oricum dureaza masa 40 minute si cuprinde multe scenarii si putna mancare.Cand nu mai are chef de papa, strange mancarea in gura pana nu mai are loc, apoi o scoate in manuta si o arunca prin bucatarie. Daca ii dau bucatele mesteca pana ma plictisesc si mananca cateva bucatele. Ma gandesc cu groaza ce o sa facem in concediu , ca mancarea la borcanele n-o serveste.

Am vazut si noi poze, filmulete si de la sarbatoriti care au fost la inaltime, foarte frumos costumati si mai asteptam sa vizionam.

Pupici si numai bine.
Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Cristian
Vlad
Teodora
Raisa
Sa cresteti mari, cuminti, sa aveti parte de prieteni multi..si buni...si viata sa va fioe cat mai frumoasa si usoara!!
Va pupam cu multtttt drag..

Mergi la inceput

Thea, cu mamica Andreea :)e nascuta pe 28 martie..probabil petrecerea va fi numai atunci :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Fetele ...cand le ies dintisorii..din proprie experienta..va spun ca papa trebuie sa fie f fina..si asa nu papa..eventual..culmea..le place sa rontaie ceva f tare, dar papa..trebuie sa fie f fina :)
Al meu o papat mai mare mancarica..apoi..o trecut la fina..si iar mare.si tot asa..avem o maseluta..ies caninii..si e un "basm"
Lipsa poftei de mancare..e f logica..cred ca e f dureros..nu iti arde de nimic.
Puppppppppppppppammmmmmmmmmm

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutari felili cochetili....

No 1...La multi ani pentru noii veniti in gaska celor mai "batrani": Cristian, Stefan Vlad, Vlad, Raisa Cristina, Teodora Maria si Victor Gabriel ...sa fiti sanatosi si cat mai poznasi....iar mamicile si taticii vostri sa aiba numai bucurii de la voi...

No 2....mai Serj da' ce pasarica vorbitoare ti-a soptit cum ne-am petrecut noi w-e asta???? o chema Ana sau Matei???
Adevarat...ieri dupa-amiaza m-am intalnit cu Monica&co si cu Cat&co...a fost super, pacat ca a fost cam scurt...dar rezolvam printr-o noua intalnire...si orice alta mamica e absolut binevenita la o plimbarica....
Pe Monica o stiam deja si stiam ce fata super este si ce familie frumoasa are, dar pe Cat abia acum intalnit-o prima oara in carne si oase si va zic ca e tare super si ea...am vorbit de parca ne stiam de un secol si ceva...desi e mult sa zic ca am apucat sa vorbim foarte mult printre aleragrile dupa Atomika....
Mateias ardeias a ramas un scump de talie mare, serios si care te studiaza atent inainte de ati acorda vreun favor, s-a plimbat cu tati al lui cand in brate, cand pe jos, cand in spate; s-a conversat cu sotzul meu, ba chiar i-a zambit ... si a "impartit" ca un adevarat domn, biscuitii cu Ana si Maria...
Ana, scumpa de ea, cu cei patru dintisori de sus ne-a facut o demonstratie de "botic" smecher si o striga tot timpul pe sora ei, care insa era foarte ocupata cu Vladut...mare dragoste se infiripa intre cele doua personaje care s-au zbenguit tot timpul prin parc si masinutze...
Vladut la randul lui, sub indrumarea foarte atenta a Monicai, a dat flori la toate fetele care au venit la intalnire si chiar daca s-a fastacit un pic pentru ca erau prea multe fete si pe el il interesa numai una ....
Intr-o ora si ceva Mariuka a alergat cat a putut dupa Vlad si Daria de parca era de varsta lor, nu a Anei si a lui Matei, a reusit sa il faca pe bietul Matei sa planga intr-o incercare de al "iubi" (a se intelege ca a incercat sa ii ia biscuitele direct din gura), a descoperit datul in topogan, s-a plimbat cu caruciorul lui Matei si i-a furat unei fetite floricelele de porumb din punga...in rest a fost foarte cuminte ...
Spre sfarsitul plimbarii, cele trei gratzii din carucioare, dupa ce s-au mai imprietenit, au pus de un cor, cand separat, cand impreuna...
Sper sa ma ierte fetele ca nu am fost in apele mele ca eram cam anchilozata de spate...
Exact de aici o sa gasiti poz(n)ele edificatoare...

Ahaaaaa....vad ca si Andreea si Mari au avut o intalneala...din pacate va dau drepatte...cand trebuie sa pazesti si bebeii nu prea apuci sa taifasuiesti prea mult...hai cu pozele...
Andreea....nu m-am prins io sau care-i treaba cu petrecerea abia la sfarsitul lui aprilie????!!!!!

Claudia...vazut poze...iamy tortuletul...iamy rau de tot...eu m-am ferit la momentul zero sa ma uit pe poze sau filmulete de acum un an, ca am inima slaba si mi-era ca nu ma mai opresc din plans...si sora ta zici ca are 4 fete, super...imi inchipui ce fericit e cumnatu' tau ....

Tania....asteptam noutati despre mandra ta....

Irina...ce gimnastica de recuperare....mai dute de 2 ori la dermatolog si-i gata recuperarea....of of....

Mihaser...vazut poze de la party...super...doar ca al tau mandru n-are nici o treaba cu clovnii...el are ce are cu fetele mai mari....super si tortul si sa nu ii tai zulufii aia creti ca e un scump si jumatate....

Alinaalex....brava ca si-a revenit papaciosul-mancaciosul...

Ameera... te asteptam mai des pe la noi...sunt curioasa cum o sa fie cu gradinita-cresa...chiar daca hazbantu' nu prea e de acord, decat s-o las cu mama soacra (e prea bolnava ca sa poata sa ii faca fatza si s-o stimuleze) mai bine o duc la gradi de la 2 ani...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biuta

Fetele ...cand le ies dintisorii..din proprie experienta..va spun ca papa trebuie sa fie f fina..si asa nu papa..eventual..culmea..le place sa rontaie ceva f tare, dar papa..trebuie sa fie f fina :)
Al meu o papat mai mare mancarica..apoi..o trecut la fina..si iar mare.si tot asa..avem o maseluta..ies caninii..si e un "basm"
Lipsa poftei de mancare..e f logica..cred ca e f dureros..nu iti arde de nimic.
Puppppppppppppppammmmmmmmmmm

Bia+Anthony

SUBSCRIU.... ca iar s-a intors pofta de mancare dupa ce a iesit number five la lumina....si parca ne inteleg si ceva mai bine....

varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

ciuf si mie mi ar place sa i pun cercelusi, dar mie frica tocmai de ce spui tu: sa se traga de urechi. aparte ca pe aici nici nu se fac gaurele la fetite atat de mici, poate daca as insista as gasi.... dar apoi daca se trage de cercei si trebuie sa-i scot? pupam copilasii
biuta ca mi te vad cam rar
ema ea deja merge, dar e mai bun degetul cand are nevoie sa ajunga repede, sau are vreo usa inchisa si apoi e lenesica...
fetelor, luati mi si mie o curiozitate: cum pediatri gasesc in ro atatia copii cu rahitism? ca aici nici nu aud vorbind de asta.
delia cum as putea sa ma supar? de facut as mai face unul (acum suntem la faza de "vreau un fratior si o alta surioara"), dar din motive de sanatate e mai bine sa ne oprim aici
catrinutza pai.... Mateias ardeias a fost mai aproape de suflat mai, mai da' ce minune de copil aveti voi la casa omului! asa e, cei mici se dau in vant dupa cei mai mari.

hai ca va pupacesc pe ziua de azi

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Micaalsa....avem aceeasi soacra cumva????? ca parca facusi descrierea ei....daca n-ar fi mama lu' hazbantu' ii ziceam eu mai multe....frumoasa fetitza, frumoasa rochitza, ca orice printesa care se respecta...de demna era ea cand sa coboare scarile....si cand ma gandesc ca s-a intors de la tara si ghici care a fost prima chestie pe care mi-a zis-o azi referitor la fata....n-o scoti afara???!!!!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

CATRINUTZA,
deci te pup,daaa?

acu' sa va zic si de-alea noastre;
Bia NU mai mananca. Nimic, nimic. Ia 3-4-5 lingurite/bucatele si GATA!azi, de ex, a mancat:
dimineata:laptele la 8+la 9, vreo 5 soldatei cu cascaval si rosie si un biscuit
la pranz la h14: 4-5 lg de mancarica de dovlecei cu pui+150 lapte
pe la 18: i-am pus in fata bucatele de cascaval, branzica, paine, rosie, conopida fiarta, si cred ca a luat vreo 8-9 bucatele...+un biscuit
la h21:un iaurt cu cereale si 100 de lapte
si azi a fost o zi buna

Am incercat mii si mii de combinatii, soldatei, mancare gatita fix ca pentru noi, condimentata, dulce, sarata, acra, fructe simple sau combinate, carnita bucatele, etcccc si efectiv dupa cateva guri, nu mai vrea deloc. Nu stiu zau ce sa mai incerc...SIngurele chestii pe care le mananca fara sa protesteze sunt biscuitii si iaurtul. De mentionat ca NU mananca intre mese...

In rest, e cam agitata, cred ca de la dinti, adoarme greu, bine ca nu se trezeste noaptea...

Dr munceste nonstop, bona nu am gasit inca, ieri am varsat un bol cu creveti in sos uitati in fundul frigiderului de cateva zile, pe gresie in bucatarie, o senzatie unica, un miros divin pe care si acum il simtAm dat inclusiv cu otet pe gresie si parca tot ii mai vad misunand pe acolo

de pupat ma pupi, da' de ce??????? ori facusi o prostioara si tre s-o indrepti????
Si cum mai miorase in casa???? tot ca la malul marii dupa furtuna?????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hai sa scriu si io repede. Sa vedem cat de “repede” ca nici nu am mai citit ultimele pagini.

Intai:

LA MULTI ANI CRISTI-buclici distrugator de inimi de gagici, VLAD, STEFAN si RAISA!!!

ALINAALEX, cum se simte puiul? Tu te scoli noaptea si il mai controlezi? Sau ii era sete atunci pe la 4 si cand i.ai dat ai vazut ca ardea… intreb si io, ca atunci cand Oana a avut febra, am culcat-o si cand m-am dus eu sa ma culc, am intrat la ea sa vad, am trezit-o, s-a necajit… am zis ca nu mai intru. Si pe urma dimineata imi tot faceam ganduri. Doctorita mea zicea ca cu trebuie noaptea controlati, ca daca e ceva, incep ei sa planga… io stiu???
Papa acuma laptele?
Asa eram io in Ro… 1,68 si 48 de kile. De cand am venit in germa, am puuuus cate ceva. Trebe sa vad cate kile am mai nou. Vin socrii sambata (pleaca mama) si incep sa arunce cu mancare in noi si eu nici nu am chef. Ma simt bine asa.

SERJ, unde ai poze noi?

CIUF, NOE, aici nu se recomanda lapte de vaca inainte de un an, nici iaurturi, etc. Io i-am dat iaurt de la la 9 luni jumate. Si daca ii dai iaurt, ma gandesc ca agreeaza si laptele de vaca. Oricum ala l-am dat numai dupa ce am primit OK de la doctor. Si ii face tare bine, eu zic ca s-a mai “ingreunat” de cand a inceput cu laptele. In plus, s-a facut un studiu si au ajuns la concluzia ca formulele dupa nr 2 sunt “superflue”, ca numai umfla cu vitamine pe care oricum le iau din alte mancaruri pe care ar trebui sa le pape deja.

NOE, nu stiu cum a fost cu SMS-urile. Trimite numarul nou……..
Cu mutatul… de bine de rau ne-am mai aranjat. Mobila in sufragerie (rafturile) tot nu avem, dar mi-a pierit energia sa ma ocup. Acuma vand mobila veche pe Ebay
Cum papa Bia? Daca ies dinti, nu te agita, va papa ca naiba de rau, asa a fost cu Oana in ianuarie, de dadusem in depresie. Si-a revenit, dupa ce au iesit SASE dintisori in 6 sapt!

TILI, ciudati doctorii astia…. Cum va simtiti?

DELIA, tin pumnii! Esti o curajoasa, pe cuvant!!!

MICAALSA, noi am petrecut mai in liniste, au venit nasii la o felie de tort, apoi cumnatul meu si mama. Atat. Nici cine stie ce cadouri nu a primit. Macar am facut poze cu tortuletzul. O sa pun “poza oficiala de 1 an” in album zilele astea
Ah, da, de pe tava a ales un USB stick si un ruj cica o sa faca software pt industria cosmetica

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput