LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 28
Serj spune:
La Multi Ani!!!

Cristian - Mihaser
Stefan Vlad - TweetyGeo
Vlad - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83 ,
copilasi frumosi, sa cresteti mari sanatosi, cuminti si cu mult noroc in viata.
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Delia21 spune:
Pup si eu zgomotos pe ambii obrajori vestile bune primite pe 25 martie anul trecut
VLAD,CRISTIAN si RAISA sa traiti puilor,sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti parte de toate bunatatile si lucrurile frumoase din lume!!!Si parinti sa va fie sanatosi sa se bucure de voi!!!!Eu sunt cu juniorul meu toata ziua si nu prea sunt cuminte deloc caci desi imi propusesem sa-l iau pe Rudy in brate cat mai putin cu putinta pana la testul de lunea lui 2 april cand am testul de sarcina,.....nu ma pot abtine si basta,asa ca......daca vrea domnul sa-mi mai dea o gadiloanta bine si daca nu....asta e,acum nu oi lasa copilul sa planga;eu imi iau medicatia,injectia de progesteron mi-o fac in fiecare seara,il pun pe domnisor in patut cu 2-3 jucarele si eu imi fac treaba si....uite asa nevoia te invata sa gasesti solutii.Rudy e cumintel,doarme de 1-2 ori pe zi,cateodata putin,jumate de ora,altadata si cate 3 ore,de ma minunez,dar cu papatul parca mai usurel de cand a plecat maica-mea,dar......tot ciuguleste cand i foame ,adica nu se apuca de greva foamei.azi a fost soare si calina vremea asa ca si iesiram o ora prin cartier cu caruciorul.Avem 6 dintisori,4 sus si 2 jos,dar deocamdata nu ne intereseaza prea tare mersul biped de unul singur.asta e,si eu am mers tarziu,la 1 an si 5 luni implinite,asa ca....
micaalsa spune:
catrinutza, mda, cunosc sfaturile date de soacre tare bine ... de ce nu faci asa, de ce nu ai cumparat aia dar vorba ta, nu intreaba niciodata daca pot, daca am nevoie de ajutor sau daca am cu ce. A mea mai sta cu Iulia dar doar cand are ea vreme, nu cand am eu nevoie. Asa ca ... multam fain ![]()
Eu una nu stiu regulile bisericesti, stiu ca ma chema sa o duc pe Iulia la impartasit duminica de obicei. Acuma in post cica si miercurea si vinerea se impartaseste.
kim , vineri a trecut asa iute, cu pregatiri si toate bazaconiile astea (am zis ca nu mai fac eu acasa niciodata ... prea mare tambalau, parca nici nu apuci sa savurezi totul ca tre' sa fugi ba dupa una ba dupa alta). Dar de iubita ... a fost cat cuprinde
Catrinel, voi cum v-ati petrecut? Eu i-am luat o rochita frumusica, pantofiori nouti ... tot tacamul. Ca mi-era drag de ea s-o vad in rochita. Vin eu cu poze sper mai pe seara desi asa putine am ca eu nu stiam cum sa fug incoace si incolo si sa-i fac si poze ca aialalti aveau alte preocupari 
cameliada, si eu tot dupa diagrama le fac ... nu-s asa de talentata incat sa fie creatiile mele. Si daca as reusi sa fac asa ceva nu le-as da nici cu 100.000 euro.
Delia, eu te-as sfatui sa fii foarte atenta cu luatul in brate si dupa ce vei fi graviduta. Eu am o prietena care a ramas insarcinata chiar la 1 an diferenta de primul baietel ... ea slabuta, pirpirita, baiatul mare, grasut ... si tot in brate il cara, mai urca si caruciorul la nu stiu ce etaj. Si tot timpul zicea ca se simte bine, ca poate ... eu am avut mari emotii sa nu fie fetita din burtica bolnavioara din cauza asta. A nascut, totul ok si nu de mult timp au descoperit ca fetita are o malformatie la inima iar doctorii i-au spus ca din cauza efortului ce l-a depus in timpul sarcinii. Asa ca nu-i de joaca, tre' sa te gandesti la mogaldeata din burtica ta ca ea nu-i vinovata cu nimic. Nu vreau sa-ti dau sfaturi ca si eu car la Iulia mea la greu si tocmai din cauza asta n-as vrea bb2 acum ... vreau doar sa ai un pic grija.
Va pun 5 poze cu Iulia la ziua ei si revin eu zilele urmatoare cu un filmulet ca mai mult ne-am filmat decat pozat.
Le puteti vedea incepand de AICI
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alinaalex spune:
LA MULTI ANI
CRISTIAN - MIHASER
VLAD - CLAUDIA_D
RAISA - LAURA83
STEFAN VLAD - TWEETYGEO!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Mihaser , asteptam cu nerabdare pozeee si sa ne povestesti cum a fost!!!!
Catrinel, voi cum v-ati distrat azi? azi ati tinut petrecerea, nu?
Micaalsa, am vazut pozele, aia e rochita noua, rosie? Ce frumoasa e Iulia!
Tili, vaaai prin cate ati trecut! multa sanatate lui Mateias!
Noe, masa de seara la noi e cea de lapte. Marc are 4 mese principale: dimineata Milumil cu o masura cereale (300 ml), la amiaza supica,carnitza, etc., la 4-5 fructe cu biscuiti + iaurt cu biscuiti, iar seara, inainte de culcare (aprox.9) Milumil (300 ml) cu una-doua masuri cereale. Si bineinteles, ce mai pica intre mese. Iar mesele sunt si ele cam de 250-300 ml. Papate pana la ultima picatura/bucatica. De aia zic ca s-a culcat cu stomacul gol. Si nu refuza niciodata laptele.
Cameliada, Marc face prima data chestia asta. Adica s-a refuze ceva, in special lapticul. La celelalte vaccinuri nu s-a manifestat nicicum, nici febra, nici lipsa poftei de mancare.
Din fericire, a revenit la vechile sentimente fata de lapte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Aseara s-a trezit pe la 11, probabil chior de foame
si a hapalit toata sticluta. Iar dimineata a suflat cei 300ml fara sa clipeasca . Acuma seara idem. Deci si-a revenit! Probabil ca a fost de la vaccin.
Noua ne-a spus dr. ca luna viitoare ne cheama la o noua vaccinare, ceva antirujeolic ,antirubeolic si mai nu stiu ce. Tot ceva 3 in 1. Cica e ceva nou. Pe voi nu v-a anuntat de asa ceva?
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:

ILEANA MARIUS!
MULTA SANATATE , FERICIRE, NASTERE SUPER-USOARA SI UN BEBEL SANATOS!!!

poze
ursuletul meu
Ameera spune:
Salutare!
Noe, ce surpriza sa gasesc pozele Sarei aici! Multumim pentru complimente, si tie, si lui Ciuf ! 
De citit va citesc consecvent, cu scrisul e mai greu
... si acum mi se impleticesc degetele pe tastatura de oboseala.
Sara e cuminte, am vazut ca povestiti de crizele de personalitate... la noi (inca) e foarte bine, de obicei nervii si tipetele dureaza maxim 2 minute, dupa care isi gaseste singura alta ocupatie, cu o mutrisoara care parca spune "sa stii ca de fapt nici nu-mi trebuia foarfeca!"
Are 4 dintisori, merge de-a busilea cu mare viteza si in picioare tinandu-se de pereti si toate cele... Avem o bona 4 ore pe zi de care nu suntem prea incantate, asa ca, dat fiind ca Sara e foarte sociabila si ii place la nebunie sa fie cu alti copii, cred ca am s-o dau la gradinita din toamna, daca gasesc una care sa primeasca de la un an jumate. Am inceput cautarile.
LA MULTI ANI tuturor celor care au implinit un anisor! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Am mai zis, dar chiar o sa incerc sa scriu mai des. Acum ca s-a obisnuit cat de cat cu bona o sa fiu si eu mai libera, sper. Pupici tuturor, bebei si mamici!
Ameera si
Sara
Irina71 spune:
LA MULTI ANI !! 

ghioceilor :
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI !! 

MARI, AI TERMINAT CU MUTATUL IN CASA NOUA ? 
ONSAMI, CE MAI FACI ? TRECI MAI DES PE LA NOI ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Tili spune:
LA MULTI ANI! ghioceilor
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami

Sa cresteti sanatosi si frumosi alaturi de parintii vostri.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
alinaalex spune:
Ameera, ce bine ca ne mai scrii, Sara e o dulce, sper sa intri mai des pe la noi! Si eu vreau sa-l dau pe Marc din toamna (pe la un an jumate) la cresa, nu-mi place deloc ideea cu bona si oricum eu n-as avea nevoie, sunt acasa si ma descurc. O bona nu se ocupa asa cum ma ocup eu de el. poate ca exagerez un pic, dar astea sunt ideile mele. Si sunt sigura ca lui Marc o sa-i placa, e foarte sociabil si in mod sigur si Sarei o sa-i placa daca zici ca e cuminte si sociabila.
La noi este o gradi particulara care primeste copii de la 3 luni. Daca esti din Buc. precis gasesti o gradinita sa o primeasca.
Irina, ce-ti mai face piciorul? Ce face Andrei?
Aseara am fost la un party de un anisor, la Georgiana. Am pus poze in albumul de la semnatura, la Marc & friends.
poze
ursuletul meu