LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 27
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, ILEANA MARIUS !! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA ! SI MAI ALES, SA-TI DEA DUMNEZEU UN COPILAS SANATOS ! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
MAI, MAI CE DE SARBATORITI AVEM ASTAZI, DE BUNAVESTIRE, TOTI UNUL SI UNUL !!!
LA MULTI ANI, ghioceilor :
Cristian - - Mihaser 
Stefan Vlad - - TweetyGeo 
Vlad - - claudia_d 
Raisa Cristina - - laura83 
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI, PUI DRAGI ! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Biuta, super bancul 

Noe, precis e de la dinti lipsa poftei de mancare. 
Tili, bine ai revenit ! Super pozicile cu puiul Matei ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
mihaser spune:
Salut!
Fetele mii de scuze ptr absenta...am terminat cu temele!
Daria Adriana si Sara Iulia
Eduard - Erika24
Si la multi ani Bunilor vestiti de azi
martie - Stefan Vlad - - TweetyGeo
martie - Vlad - - claudia_d
martie - Raisa Cristina - - laura83
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi. Sa va iasa bine partyurile si sa va jucati toata ziua 
Dana mii de scuze! Inca nu am actualizat listuta, insa in noul capitol sigur o sa apareti pe lista.
Fetelor multumim mult de urari! O sa scriu maine un mesaj kilometric sa raspund tuturor si nu numai si o sa va pun o tona de poze! ![]()
Va pup! Fug la party! Yuppiii!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
cameliada spune:
fetelor, ia uitati-va aici la Tudor, am primit o hainuta noua, nu seamana cu irinel columbeanu varianta mini?http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/photo/294928804294960760/0
Ciuf... da, poza cu iritatia de pe fata a fost facuta cand a facut alergie la cexyl, si ce se vede acolo e doar faza de debut. Eram curioasa cum ati reactionat voi la Augmentin. iar in legatura cu psihologii, asa e, cele mai bune decizii le ia mama pentru copilul ei, dar mai sunt bune si niste repere. Cu gatul nu stau prea bine, am niste pustule de infectie pe amigdale, cum n-am avut in viata mea. si inca inghit cu greutate. iau antibiotic in continuare si fac gargara cu tot ce-mi pica in mana/gura (
)
Tili, da' ce 'naltuti sunteti! Ce bine ca ati rezolvat cu urechiusa!
alinaalex, si noi am avut probleme cu refuzul laptelui dupa fiecare vaccin. L-a refuzat cateva zile dupa care si-a revenit, dar cu cantitati mici. abia dupa cateva saptamani de la vaccin ajungea la aceeasi cantitate de lapte ca inainte de vaccin. in schimb, in perioada cu pricina, a baut foarte multa apa.
da' e ceva 300ml la o masa, noi abia suntem la 180 si nu cred ca vom ajunge sa bem mai mult.
Ada, Carmen, multumesc pentru urari si sfaturi! ada, ce este voseptolul?
Catrinutza, micaalsa, ada, vad ca sunteti interesate de goblenuri....soacra mea a lucrat pana acu' vreo doi ani la greu, cred ca a facut vreo 70, toate lucrate superb....o parte le-a facut cadou, altele le-a pastrat sau ni le-a dat noua, cred ca am vreo 10 cu diferite teme- de la cele religioase pana la animalute, in functie de perioada prin care trecea soacra-mea!- ideea e toate sunt facute dupa sablon, nu sunt creatii personale, ma refer la imagine. Mi-ar fi placut sa vad o piesa originala. Am auzit ca astea se vand bine de tot in occident, pot ajunge si 1000 euro.
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
simona_toma spune:
La multi ani, Cristian, papusica de baiat, sa fii sanatos si fericit!!
La multi ani, Raisa!!
Am vazut ca vi s-a facut dor de noi si incerc sa scriu repede cate ceva, pana se scoala puslamaua.Edutu s-a facut mare smecher, merge bine prin casa, asa dintr-o data si-a da drumu', am ramas socata intr-o seara cand a facut cateva ture de camera.Pe afara il tin de o manuta, ca mi-e frica sa-i dau drumu deocamdata, ca cine stie cum musca din asfalt.Cu mancarea avem aceleasi probleme, cam 3-4 lingurite din ciorbita sau ce mancarica ii fac eu, papa bine branzica si out.
Si uite ca s-a trezit.
Am fugit, v-am pupat
Tili spune:

Cristian - - Mihaser
Stefan Vlad - - TweetyGeo
Vlad - - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83
Sa cresteti mari si sanatosi incojurati de cat mai multa dragoste. 

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
claudia_d spune:
LA MULTI ANI CRISTIAN!
LA MULTI ANI RAISA CRISTINA!
LA MULTI ANI STEFAN VLAD!
Sa aveti parte numai de fericire ,sanatate si multa,multa dragoste!!!
Dragostea parintilor vostri sa va fie aproape in fiecare clipa a vietii!
POZE
alinaMIZZI spune:
Multumim din suflet tuturor celor care nu ne-au uitat si ne-au trimis atatea gaduri frumoase! Tot ce-i doresc gongutului meu va doresc si voua, tot ce va doriti sa devina realitate!
Noi l-am serbat pe Keane in familie urmand ca petrecerea mare sa o facem in a doua zi de Paste cand vor fi aici tata si sora mea pe care nu am vazut-o de 14 ani.
Inca o data va multumesc!
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
ciuf spune:
Cameliada, super haina lui Tudor. Imi place la nebunie.
Si .... vin sarbatoritii: La multi ani, Cristian, Stefan Vlad, Vlad, Raisa Cristina!
Va dorim tot ce e mai frumos pe lume, numai de zile frumoase si fericite sa aveti parte.
Ileana, de asemeni, la multi ani si tie. O sarcina usoara (cat mai ai din ea), o nastere usoara, ca la carte, si un bb frumos, sanatos, papacios si cu zambetul pe buze tot timpul.
Noe, si eu vazusem niste pozele de-ale Sarei de cand era ea mai mica si ma si gandeam ca va fi o domnisoara tare frumoasa.
O duminica placuta tuturor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele