LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 26
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Serj
salve!
catrinuzta da' vad ca atomica nu prea a fost atomica in ultima vreme; ca ai umplut o paginuta singurica.
ca i iesit la iveala pasiunea cu goblenurile... si eu am unul inceput (de nici nu mai stiu cand) cred ca-l voi termina la batranete, cand copiii vor fi la casele lor.
iar cu educatia....e bine cu teoria, dar la practica... totusi am noroc ca ambra este cumintica, si am observat ca daca stau pe capul ei si incerc sa o conving ca nu trebuie sa faca aia, tot mai tare face. asa ca am recurs la ignorare. nu o bag in seama daca face ceva ce nu as vrea, (o urmaresc sa vad ca nu si face rau) si astept sa se plictiseasca.
iar cu imitatia; eh... aici incepe de jos in sus, tot ce face fratiorul face si ea (el este primul pe lsita imitatiilor) si are ce.... iar lui cu cat ii spun sa nu faca ceva in fata ei ca face si ea, imediat testeaza
kim si ambra ma vrea langa ea. chiar daca nu ma joc cu ea, numai ca eu trebuie sa ma impart la doi.
ema multa sanatate la amandoi!
Edoard la Multi Ani!!! sa cresti mare si sanatos
fetelor, scuzati daca nu sunt prea coerenta.. intre unul care ma cheama la joaca, alta care vrea degetul s mearga... mai reusesc sa scriu cate ceva
revin....
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Nooooo...tot atomica e...dar mi-am zis sa sar niste strangere de rufe de pe jos si jucarii...ca peste 5 minute tot acolo o sa fie...plus ca a dormit si ea mai mult la pranz si am profitat....de sta si sunt scrise raspunsurile la stilul asta (daca se scula macar aveam raspunsurile date la careva)

...cat despre imitat fratiorul mai mare: de asta cred ca ar fi indicat sa il fac pe bebe 2 cat mai repede...
, ca o vad pa Mariuca invatandu-l(o) toate scamatoriile pe care le face ea....
...si sa stiii ca si eu dau "ignore" de multe ori, spre disperarae lu' socrela si a lu' hazbantu' care daca o vede seara juma de ora combinata cu inca una dimineata nu s-a "calit" la foc moale ....------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ciuf spune:
Cameliada, am vazut pozele cu Tudor de cand era bolnav. Mititelu' a avut bubite si pe fata!!! Eruptia a fost din cauza medicamentului?
Tu cum mai esti cu gatul? Sanatate maxima.
Catrinutza, e fain ca Mariuca ta a invatat lectia cu prinsul degetelelor in sertar. Dar ce sa te faci cu Eva mea ca nu a priceput-o? Cred ca si-a prins degetele de vreo 3 ori si tot umbla acolo. De asemeni cu cercelusii. Sunt gen inel si sa o vezi cum baga degetelul in cercel si il trage de zici ca e piscarici. Cand i-am pus in ureche m-am gandit la treaba asta. dar am zis ca nu o sa o faca pentru ca o va durea cand se va trage. Da' de unde. Nu suport eu sa vad cum i se lungeste urechea.
Niciodata nu mi-am batut copiii cand nu m-au inteles, cel putin la varsta mica. Am incercat sa le explic in cuvinte simple si scurte pe intelesul lor. Totul cere multa rabdare. Copiilor le plac chestiile repetitive. Cu cat esti mai cicalitor, cu atat isi vor invata lectia mai bine.
In schimb, Luca s-a ars acum un an la manuta la fierul de calcat. a vrut sa apuce stropitoarea si din gresala a atins fierul. De atunci nici macar nu mai sta in apropierea lui. Deci el a prins lectia. Dar ce sa ma fac cu Evuta??? Pe de alta parte a invatat cum sa se coboare din pat, cum sa coboare scarile. Cand nu este atenta sau se grabeste, uita cum trebuie sa procedeze.
Rocsana, biata de tine prin ce ai trecut cu Maria. Te inteleg perfect. Si eu cand am probleme de sanatate in familie, ma apuca stari de ameteala, voma, nu mananc si am palpitatii. Urata manifestare in situatii de criza.
Sunteti bine acum? Cum va mai simtiti? Sanatate si voua.
Si intr-adevar are mare dreptate acel dascal. Cel ami bine copiii invata singuri. Descoperind singuri, lasandu-i sa fie curiosi, sa isi lase curiozitate sa lucreze, imaginatia la fel. Nu trebuie sa le dai mura-n gura. Si aici la niste clase de bebelusi am observat ca educatoarele le puneau bebelusilor jucarele in fata si ii lasau sa vada ei cam ce ar trebui sa faca cu ele. Copiii trebuie sa invete sa se joace singuri. Trebuie sa ii lasi singurei pe teritoriul lor si o sa vezi ca se simt tare bine. Cu o muzica in fundal, le creezi atmosfera dorita de ei. Cu Luca asa am procedat. Avea portita la usa camerei lui si il lasam acolo sa se joace singur, iar eu puteam sa imi fac treaba. Cu Eva fac la fel. Le tot zic la ai mei ca nu trebuie sa stea in spatele ei. Cand e singura, sa o lase singura. Cand e in prezenta lui Luca atunci trebuie supravegheata.
Catrinel, Eva ma musca de umar cand incer sa o culc si e prea obosita. Dar cred ca s-a intamplat numai d evreo 3 ori.
Delia, succes cu FIV-ul.
Alinaalex, e bine ca ii place lapticul din comert. Si eu i-am dat Evei saptamana trecuta un biberon de lapte de vaca ca ramasesem fara lapte praf si nu puteam ajunge la magazin. Asa ca am apelat la lapticul lui Luca. I-a placut foarte mult. De-abia astept sa faca anisorul ca sa o pot trece si pe ea pe vacuta. Dar oricum tranzitia se face cu lapte indoit. Pui lapte de vaca amestecat cu lapte praf. Predomina laptele praf, si pe zi ce trece scazi portia, crescand-o pe cea cu lapte de vaca.
Mihaser, spor la lucru.
Noe, felicitari pentru examenul de soferie. Ai luat a doua masina?
Adar, prefer goblenul (chiar daca e mult mai greu) decat lucrul in cruce, pe etamina. Mi se pare mult mai elegant, nu imi place sa vad musculitele alea asa de mari. Adica apreciez mult mai mult un lucru laborios, cum e goblenul.
Noe, sunt curioasa de ce pediatrul nu va trece pe lapte de vaca de la un an? oare pentru ca nu are ingredientii care sa ajute absorbtia Calciului? Chiar as dori sa stiu de ce nu se recomanda.
Stiu ca are proteine la greu si ca nu e indicat sa se dea pana la un an, pana cand se mai maturizeaza un pic rinichii si sunt capabili sa sparga proteina si sa poata face fata la mineralele din lapte, care de altfel ar distruge rinichii imaturi si ca poate provoca alergii. de asemeni nu are fier suficient pentru necesarul zilnic al unui bebelus, dar altceva ce mai poate fi?
Aici se recomanda lapte cat mai gras, de fapt cel mai gras peste un anisor. nu e recomadat laptele degresat pentru ca e foarte sarac in calorii si vitaminele A si D.
Copilul ar trebuie sa manance minim 330 ml de lapte de vaca pe zi pentru a acoperi necesarul de magneziu, Ca, riboflavin, B12 si proteina.
Laptele de vaca e recomandat dupa un anisor, pentru ca atunci copilul are o dieta mai bogata in fier si poate renunta la suplimentele de fier ce sunt adaugate in laptele praf.
Referitor la bataie ai mare dreptate. La varsta lor nu inteleg nimic. Luca de-abia dupa 2 anisori a fost capabil sa realizeze de ce a primit palmuta. Daca il intrebam de ce l-am palmuit nu stia. Acum daca l-as intreba mi-ar spune imediat prostia care a facut-o. Sunt atat de mititei ca sa realizeze si in plus, cu trecerea timpului veti regreta fiecare palmuta care i-ati dat-o. Pe de alta parte va inteleg ca stiu cum e cand cedezi nervos si in palmuta data copilului simti ca te-ai mai usurat un pic. Dar micutii nu au nici o vina. Ei se comporta conform varstei lor.
Cameliada, vei observa ca nu psihologii sunt cei care dau sfaturile cele mai bune, ci tu. La tine va functiona in functie de temperamentul copilului tau. Tu il cunosti cel mai bine. Si cunoscandu-l stii ce masuri sa iei. Nu vreau sa va spun cate carti de educatie a copilului am putut citi. Fiecare bate pe moneda lui. Multi se contrazic. Acum mi-am luat niste CD-uri "Love and Logic" si cu multe nu sunt de acord. Asa ca raman la parerea mea. Ca eu stiu cum sa actionez in situatie de criza.
Alinaalex, felicitari pentru dezvoltarea armonioasa a lui Marc.
Stefanna, asteptam detaliile de la petrecere.
Ema, cat timp trebuie Mario sa faca D-urile? Mititelu', cum trebuie sa suporte el injectiile alea.
Kim, sunt convinsa ca o sa ii organizezi Aliciei o petrecere de vis.
Tili, ce ma bucur ca ai aparut. Chiar m-am gandit la voi cand i-a fost ziua lui Matei pe 11. Ce mai faceti? Baietii cum se inteleg?
Hai mai scrie si tu cand ai un pic de timp. Nu e nevoie sa ne scrii in parte, ca de aceea si eu de multe ori nu scriu ca nu am timp sa ma concentrez sa raspund la fiecare si apoi nu as vrea nici sa le supar.
Nu mai am timp sa si corectez. Vai de capul meui ce invalmaseala o fi in mesajul meu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Qamar spune:
fetele, ia uitati-va ce mare si mumoasa s-a facut Sara bebitza de Ameera, le-am gasit pozele la alt subiect: AICI
Ameera, mai treci si pe la noi sa ne mai spui de puiutza!
revin cu mai multe
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
alinaalex spune:

V-am povestit ieri ca am facut vaccinul. Noaptea trecuta, de fapt de aseara Marc a facut febra. Pt. prima data a facut reactie la vaccin, la restul n-am avut nici o problema. Aseara nici nu s-a atins de laptic, tot impingea sticluta, asa ca s-a culcat cu stomacelul gol, pe la 9. La 11 s-a trezit si l-a baut pe tot. Asta noapte, pe la 4 fierbea, avea 39 temp., i-am dat Panadol si pana dim. n-a mai avut febra deloc. Dar dimineata iarasi n-a vrut sa bea lapticul, nici macar un strop. In schimb a mancat supica si orice i-am dat astazi, ca de obicei. In seara asta idem, nu s-a atins dde lapte. Nu stiu ce sa cred. E prima data cand refuza laptele. Am crezut ca nu-i mai trebuie lapte de vaca, i-am facut Milumil simplu. Nici asa nu-l vrea. Oare de ce? asa brusc? e chiar culmea , mai ales ca era ahtiat dupa lapte, pai sub 300 ml nici nu discutam...sper sa fie doar o faza. sau sa fie ore din cauza dintilor? gingia de sus e f. inflamata, un dinte a iesit, dar al doilea sta sa iasa...saracutul, cine stie cat il doare, ca asta noapte tot ofta in somn...
aaa, si mai vreau sa va spun ca i-am dat si apa si chiar ii place!
Catrinel, ma bucur ca Oana si-a revenit cu naneala. Sper s-o tina tot asa! Marc a dormit azi in premiera o singura data, la amiaza, cam o ora si ceva. La 8 seara a capitulat deja.
Nu-i de mirare. In schimb dimineata s-a trezit abia la 10.
Da, asa cum ziceai tu am inceput si eu sa inlocuiesc laptele: jumi-juma.
Ciuf, mersi de sfat si aprecieri, uite ca i-a placut laptele de comert, da' de aseara nu mai vrea defel. Tare-s curioasa daca-l bea la noapte, dar de foame ce nu face el? daca-i musai, cu placere![]()
Kim, si eu tot in viteza ii dau mancarea lui Marc, totul dureaza cam 5, maxim 10 min., ca altfel se ridica in picioare in scaunel (chiar daca-l tin legat) si vrea sa iasa cat mai repede. N-are rabdare de 2 lei
Tili, bine-i revenit!
Nshiro, imi pare rau ca sunteti din nou bolnaviori, mai ales Maria...
Sanatate maxima!!! Aveti grija de voi!
Serj, mersi, dar la aproape 1,70 am nici 50 kg, ceea ce e cam putin.
In altea ordine de idei, am fost aseara la coafor...si pe langa ca am stat 2 ore jumate (tuns, vopsit, aranjat) si am lasat o caruta de bani, sunt total dezamagita de freza
M-am tuns scurt, dar pe gustul coafezei. Am plecat de acolo aproape plangand, oricum nici nu mai aveam vreme sa stau ca trebuia sa ajung repede acasa sa-l spal si sa-l culc pe Marc (ca numai cu mine vrea), deja era aproape 9 seara. Si primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa intru in baie si sa bag foarfeca in par si sa mai tai din fata, asa cum imi place mie. Si tocmai maine mergem la un party de 1 anisor la Georgiana, prietena noastra. iar miercuri avem ziua lui Marc. Sunt tare suparata
cred ca nici la coafor nu ma mai duc in graba, mai bine-mi las din nou par lung!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Tili spune:
Mateias al meu care odinioara ma speria cu pofta lui de mancare, undeva pe drum si-a pierdut-o. Am trecut prin clipe in care imi venea sa urlu de nervi, nestiind unde am gresit de copilul meu s-a schimbat atat de mult.
Dar cea mai importanta schimbare a fost intarcarea pe care Matei practic mi-a impus-o, refuzandu-mi sanul. Intai a renuntat la sanul stang si treptat la celalat. La 11 luni si 2 saptamani, Mateias al meu nu a vrut sa mai suga de la mine. Intr-un fel s-a intamplat cum a fost mai bine pentru amandoi, nesuferind niciunul, fizic. Dar eu si acum tanjesc de momentele in care il tineam la pieptul meu. E o legatura pe care nu o voi mai regasi cu baiatul meu orice ar fi. Eram pregatita sa il alaptez pana la 2 ani, cand ma intorceam la serviciu.
Am trecut la laptele de vaca, fara sa trecem prin faza cu diluarea, pentru ca am considerat ca el deja era obisnuit cu el din moment ce ii mai puneam in mancare. L-a acceptat foarte usor. Nu am vrut sa ii introduc biberonul, asa ca bem din ce se poate: canita lui obisnuita sau canite speciale cu cioc sau din sticle.
Un lucru grav mi s-a intamplat in ultimele zile pentru ca Matei a fost diagnosticat la ORL cu otita la urechea dreapta. Am insistat sa nu ne dea injectabil, asa ca ne-am ales cu Augumentin ES, numai ca la 2 nopti dupa s-a trezit tipand cu mana dusa la urechea... stanga.
A 2-a zi ne-am intors la ORL-ista care ne-a zis ca din cauza antibioticului timpanul se perforase, asa ca trebuie neaparat trecut pe injectabil. Dup#259;-amiaza am mers la pediatra noastra careia i-am zis ce s-a intamplat, dar cum in biletul de trimitere nu era trecut decat ca Matei avea otita medie acuta, nu i-a prea venit sa creada faza cu timpanul perforat pentru ca Matei era prea vioi sa aiba asa ceva. Cu toate astea mi-a facut reteta pentru Cefort injectabil ca sa respecte indicatia data de la ORL. Mi-a sugerat insa sa ma duc la un medic ORL-ist particular sa verific diagnosticul dat, asa ca m-am dus la o doctorita la care mai fusesem si in care aveam incredere. Aceasta mi-a spus ca problema nu era la urechea dreapta, ci la stanga, ca nu e vorba nici macar de otita, d`apai de timpan perforat. Era vorba de o nevralgie datorata pesemne curentului. Va dati seama ce usurare pentru mine pentru ca eu practic eram resemnata cu injectiile. Venisem pregatita cu branula sa scutesc pe Mateias macar de o parte din chin.
Asadar am ramas pe vechiul tratament cu Augumentin, pentru ca totusi mai avem o urma de rosu in gat si pentru urechiusa avem unguent de galbenele, compresa cu Bitter Suedez si sare calda local.
Si se pare ca scaderea poftei de mancare „se datoreaza” eruptiei incisivilor. El de regula a fost mai sensibil de cate ori ii mai iesea un dintisor, asa ca e explicabil, insa povestea cu injectiile pe care i le faceam practic degeaba ma ingrozeste. Nu se poate sa te duci la medic cu speranta ca il faci bine pe copil si sa dai peste un nenorocit care poate iti marcheaza copilul pe viata.
In alta ordine de idei:
La varsta de 1 an cantaream 10,500 kg si aveam lungimea de 80,5 cm.
Din ce stim noi sa facem e sa ne jucam cu masinuta asa cum am vazut la fratiorul mai mare cu brrrmmm, brrrmmm... si conducand masina sau volanul ca un adevarat sofer.
Ne ridicam singurei in picioare si facem pasi tinandu-ne de canapea. Pentru noi e mare lucru pentru ca noi de curand am renuntat la lenea care nu ne lasa sa ne tinem macar tantosi in picioare.
Va las putin acum ca ma duc sa ii pregatesc papica. Azi a avut un program aparte pentru ca azi-noapte a fost cam agitat si nu prea a reusit sa doarma. Asa ca azi a recuperat si somnul de noapte s-a amanat putin, la fel si cina.
O sa incerc sa revin.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Tili spune:
quote:
Originally posted by Tili
Mateias al meu care odinioara ma speria cu pofta lui de mancare, undeva pe drum si-a pierdut-o. Am trecut prin clipe in care imi venea sa urlu de nervi, nestiind unde am gresit de copilul meu s-a schimbat atat de mult.
Dar cea mai importanta schimbare a fost intarcarea pe care Matei practic mi-a impus-o, refuzandu-mi sanul. Intai a renuntat la sanul stang si treptat la celalat. La 11 luni si 2 saptamani, Mateias al meu nu a vrut sa mai suga de la mine. Intr-un fel s-a intamplat cum a fost mai bine pentru amandoi, nesuferind niciunul, fizic. Dar eu si acum tanjesc de momentele in care il tineam la pieptul meu. E o legatura pe care nu o voi mai regasi cu baiatul meu orice ar fi. Eram pregatita sa il alaptez pana la 2 ani, cand ma intorceam la serviciu.
Am trecut la laptele de vaca, fara sa trecem prin faza cu diluarea, pentru ca am considerat ca el deja era obisnuit cu el din moment ce ii mai puneam in mancare. L-a acceptat foarte usor. Nu am vrut sa ii introduc biberonul, asa ca bem din ce se poate: canita lui obisnuita sau canite speciale cu cioc sau din sticle.
Un lucru grav mi s-a intamplat in ultimele zile pentru ca Matei a fost diagnosticat la ORL cu otita la urechea dreapta. Am insistat sa nu ne dea injectabil, asa ca ne-am ales cu Augumentin ES, numai ca la 2 nopti dupa s-a trezit tipand cu mana dusa la urechea... stanga.
A 2-a zi ne-am intors la ORL-ista care ne-a zis ca din cauza antibioticului timpanul se perforase, asa ca trebuie neaparat trecut pe injectabil. Dupa-amiaza am mers la pediatra noastra careia i-am zis ce s-a intamplat, dar cum in biletul de trimitere nu era trecut decat ca Matei avea otita medie acuta, nu i-a prea venit sa creada faza cu timpanul perforat pentru ca Matei era prea vioi sa aiba asa ceva. Cu toate astea mi-a facut reteta pentru Cefort injectabil ca sa respecte indicatia data de la ORL. Mi-a sugerat insa sa ma duc la un medic ORL-ist particular sa verific diagnosticul dat, asa ca m-am dus la o doctorita la care mai fusesem si in care aveam incredere. Aceasta mi-a spus ca problema nu era la urechea dreapta, ci la stanga, ca nu e vorba nici macar de otita, d`apai de timpan perforat. Era vorba de o nevralgie datorata pesemne curentului. Va dati seama ce usurare pentru mine pentru ca eu practic eram resemnata cu injectiile. Venisem pregatita cu branula sa scutesc pe Mateias macar de o parte din chin.
Asadar am ramas pe vechiul tratament cu Augumentin, pentru ca totusi mai avem o urma de rosu in gat si pentru urechiusa avem unguent de galbenele, compresa cu Bitter Suedez si sare calda local.
Si se pare ca scaderea poftei de mancare „se datoreaza” eruptiei incisivilor. El de regula a fost mai sensibil de cate ori ii mai iesea un dintisor, asa ca e explicabil, insa povestea cu injectiile pe care i le faceam practic degeaba ma ingrozeste. Nu se poate sa te duci la medic cu speranta ca il faci bine pe copil si sa dai peste un nenorocit care poate iti marcheaza copilul pe viata.
In alta ordine de idei:
La varsta de 1 an cantaream 10,500 kg si aveam lungimea de 80,5 cm.
Din ce stim noi sa facem e sa ne jucam cu masinuta asa cum am vazut la fratiorul mai mare cu brrrmmm, brrrmmm... si conducand masina sau volanul ca un adevarat sofer.
Ne ridicam singurei in picioare si facem pasi tinandu-ne de canapea. Pentru noi e mare lucru pentru ca noi de curand am renuntat la lenea care nu ne lasa sa ne tinem macar tantosi in picioare.
Va las putin acum ca ma duc sa ii pregatesc papica. Azi a avut un program aparte pentru ca azi-noapte a fost cam agitat si nu prea a reusit sa doarma. Asa ca azi a recuperat si somnul de noapte s-a amanat putin, la fel si cina.
O sa incerc sa revin.
Qamar spune:
am culcat pitica in sfarsit, cu greu..si profit de faptul ca Dr se uita la meci, foaarte interesant
o sa incerc sa raspund insa mai mult din amintiri, ca's cam obo...
multumesc pentru felicitarile de carnet
promit sa anunt cand voi iesi prima data in trafic, sa aveti grija si sa stati in casa![]()
CIUF,
povestea cu laptele de vaca si pediatra e mai complexa
in primul rand, zice ea si are dreptate, noi (uaminii) suntem singurele animale care beau lapte atat de mult si, mai ales, laptele altor animale
yamy, nu?cat despre continuatul cu formula pana la 2 ani, motivatiile sunt astea: formula de lapte este special creata pentru bebei, e imbogatita cu fier si vitamine, e tolerata mai bine de stomacele si mai hranitoare.Si aici se recomanda, in cazul laptelui de vaca, cel mai gras, iar de cantitati stiam de aprox 500 ml pe zi, dar daca e mai putin, sa fie suplinit si prin iaurt, branzici, etc... Laptele de vaca, zice ea, nu este la fel de bogat in subst hranitoare; la noi, ea a pus problema asa: nu este impotriva laptelui de vaca la 1 an 100% INSA recomanda celor care isi permit (financiar, ca formula aici e scumpa in comparatie cu laptele de vaca) sa continue inca un an cu o formula de lapte adaptata (Milumilu3 mi se pare ca e bun pana la 3-4 ani). Lapte de vaca eu ii pun in mancare si nu au fost probleme, dar atat.
Am vazut pozele cu Istratii si's tare dulci
Eva e o finuta si jumatate, mi=ar placea mult sa o vad si in realitate.
Masina inca nu mi-am luat, insa am redus optiunile la un Opel sau BMW 1 Series.
CATRINEL,
nu, din pacate nu am primit sms si credeam ca nici tu nu l-ai primit pe al meu
O sa va trimit pe mail/PM un nr de telefon alternativ, care e in alta retea (Orange) si cred ca asa nu vor mai fi probleme. Cum e cu bebe de 1 an in casa?![]()
Cum mai merge mutatul, mai ei energie? Bine ca doarme mai ok Oana, Bia de cateva zile e rebela rau, cred ca incisivii sunt de vina..Pup!
ROCSANA,
sper ca sunteti mai bine!pup fetele si sper ca a trecut febra!
POLIXENI,
nici Bia nu merge singura...doar de AMBELE manute, de una, mai rar
I-am pus si filmuletul cu Alexandra AIDEI, doar doar o invata si ea, si mi-a spus ca o sa mai exerseze
In ham inca nu am pus-o, mi-e cam teama, o mamica de ian-feb cu care ma mai vad prin cartier (Utocatalina pentru cine stie) si-a pus Bia in ham si a inceput sa mearga pe varfuri destul de mult...Nu stiu daca e regula, dar prefer sa o las in ritmul ei...
ADA,
dupa cum iti spuneam si pe YM, ti-am vazut creatiile si's tare faine
Pupa Maia si va astept, daaa?(remember, pentru babysitting
)
SERJ,
si Bia e slabutica si in ritmul in care mananca acum nu prea sunt sanse sa acumuleze...Si eu las Bia pe gresie/parchet; nu mi se pare prea rece, ea sta si pe burta uneori cand cauta vreo jucarie pe sub pat sau pe sub vreun dulap...Nu a racit din cauza asta..Pup!
CATRINUTZA,
deci te pup,daaa?
ANDREEA,
am vazut ultimele poze cu Thea
Tu cum te mai descurci cu munci si cu celelalte?cum mai e cu bona?Pupam!
ALINAALEX,
si Bia mi-a facut febra ieri..Cred ca tot de la vaccin, e si agitata, apar si niste dinti...De refuzat laptele, ea mai face fitze cand i-l dau imediat dupa masa de seara...cred ca e prea satula si mai degraba ar bea niste apa...
TILI,
prin cate ati trecut!pana la urma bine ca nu e nimic la timpan si ati gasit problema la timp. Oricum, interesanta si explicatia cu ccurentul. Eu nu prea cred in curent
adica la noi mai tot timpul sunt geamuri, usi deschise...iar in masina, la fel, plus trapa din tavan (cand nu ninge, ploua). bine, acum poate sunt persoane si bebei mai sensibili/e, important e sa se faca bine cat mai repede!
acu' sa va zic si de-alea noastre;
Bia NU mai mananca. Nimic, nimic. Ia 3-4-5 lingurite/bucatele si GATA!azi, de ex, a mancat:
dimineata:laptele la 8+la 9, vreo 5 soldatei cu cascaval si rosie si un biscuit
la pranz la h14: 4-5 lg de mancarica de dovlecei cu pui+150 lapte
pe la 18: i-am pus in fata bucatele de cascaval, branzica, paine, rosie, conopida fiarta, si cred ca a luat vreo 8-9 bucatele...+un biscuit
la h21:un iaurt cu cereale si 100 de lapte
si azi a fost o zi buna
Am incercat mii si mii de combinatii, soldatei, mancare gatita fix ca pentru noi, condimentata, dulce, sarata, acra, fructe simple sau combinate, carnita bucatele, etcccc si efectiv dupa cateva guri, nu mai vrea deloc. Nu stiu zau ce sa mai incerc...SIngurele chestii pe care le mananca fara sa protesteze sunt biscuitii si iaurtul. De mentionat ca NU mananca intre mese...
In rest, e cam agitata, cred ca de la dinti, adoarme greu, bine ca nu se trezeste noaptea...
Dr munceste nonstop, bona nu am gasit inca, ieri am varsat un bol cu creveti in sos uitati in fundul frigiderului de cateva zile, pe gresie in bucatarie, o senzatie unica, un miros divin pe care si acum il simt
Am dat inclusiv cu otet pe gresie si parca tot ii mai vad misunand pe acolo![]()
cam incoerent mesajul, pliz iertare![]()
va pup si imi pare rau ca nu am putut raspunde tuturor, dar ma retrag in glorie spre somn
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
Tili spune:
Multumim ca nu ne-ati uitat cu toate ca am fost cam straini pe aici in ultima vreme.
Ciuf fratiorii se inteleg foarte bine si am mare baza in Mihaita sa stea cu Mateias cand am treaba. Il pun pe Matei in tarc si cel mare se joaca alaturi sau cu el. Cel mic isi iubeste mult fratiorul ca vad cum se i lumineaza fetisoara cand il vede si asta ma bucura nespus.
Noe felicitari pentru examen. Nici noi nu prea am avut probleme pana acum cu Matei. Eu nu l-am tinut niciodata cu caciulita in cap in casa, nici macar dupa baita. Si afara daca i se dezvelea vreo urechiusa nu ma agitam. Oricum otita nu are baiatul meu pentru ca nu a facut deloc febra. Singurul lucru care m-a facut sa ma duc cu el la medic a fost lipsa poftei de mancare.
De exemplu azi a mancat pe la 7 vreo 100 ml lapte de vaca cu cereale Nestle, pe la 10-11 a mancat vreo 10 lgt de banana cu suc de portocala si cu ovaz, apoi pe la 2:30 piure de cartofi cu piept de pui la gratar (a mancat chiar bine), iar in seara asta dupa un somn de la 5 la 8 nu a mancat deloc. Abia a primit cateva linguri de lapte ca sa ii pot da Biotics-ul. Mai incerc putin mai tarziu, chiar daca doarme. Nu-l pot lasa doar cu medicamente in stomacel. De altfel e plin de energie si vesel. Nu pare sa fie grav bolnav.
Marti facem si noi vaccinul si speram sa ne comportam bine.
Poze de ziua lui Matei am uitat pur si simplu sa fac. Insa am filmat cand i s-a luat din mot si cand ar fi trebuit sa sufle in lumanare. Pentru ca sotiorul meu nu a reusit sa aranjeze nici pana acum filmuletele am scos niste cadre sub forma de poze. Le vedeti incepand de aici.
Biuta spune:
Un domn revine din Canada dupa 30 de ani in orashul natal. Acolo da de un restaurant nou. Intra omul, se aseaza la masa si asteapta. Vine chelnerul si i da meniul. Omul refuza politicos meniul, ia lingura din dreapta sa si incepe sa o miroasa. Dupa 2 minute zice: "Simt ca aveti ciorba de burta, ciorba de perisoare, ciorba de fasole si supa de taitzei, iar specialitatea casei este ciorba de burta". Chelnerul ramane pereplex. "De unde stii, domnule?". "Se simte pe lingura, are miros mai puternic de ciorba de burta, de aia se serveste mai des, e specialitatea voastra. As dori o portie".
Urmeaza felul 2, chelnerul da sa-i zica omului ce poate alege dar acesta din nou il opreste, ia furculita si o miroase. Dupa 2 minute zice : "Serviti antricot de porc, friptura de pui la rotisor si sarmalute, dar specialitatea dvs sunt micii cu mustar". Chelnerul din nou perplex, merge la bucatarie, ia o lingurita, o cheama pe doamna Lenutza, batrana bucatareasa si-i baga linguritza in chiloti. Revine cu linguritza la masa si il intreaba pe client: "Ia hai sa vedem domnule, daca stii si ce desert avem". Clientul ia lingurita, n-o miroase nici 5 secunde si striga: "Cum?? Lenutza mai lucreaza aici?"
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

. iar lui cu cat ii spun sa nu faca ceva in fata ei ca face si ea, imediat testeaza