LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, aici iti dau dreptate cu pediatrii...pareri si pareri. pai nici pe mine nu m-a prea ajutat cu multe a mea, mai mult am invatat din propria experienta, de la alte mamici sau de pe net. Nici nu-mi vine sa cred ca acum un an imi faceam griji cum ma voi descurca cu un bebe mic. Uite ca m-am descurcat. Si v-am avut si pe voi, fetele, alaturi.
si ce ma enerveaza cel mai tare e ca de cate ori ma vede (dr., ca e si medicul nostru de fam. aceeasi dr.) imi bate obrazul ca am slabit, ca uite ce slaba sunt, ce, vreau sa ajung la spital, ca de ce nu mananc, de parca chiar nu as vrea sa mananc, etc. Nici nu vreau sa ma gandesc ce mi-ar spune daca si Marc ar fi slabut.
Mai, soacra-ta chiar e culmea. Te cred ca te-ai enervat. Mai ales la cate ai pe cap astazi.
Spor la treaba cu pregatirile, distractie placuta si asteptam cu nerabdare pozeeee!!!
Pup inca o data pe sarbatorita Iulia!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Nicola pentru ieri, Iulia si Oana sa cresteti frumoase si gingase asemenea unor flori de primavara, sa fiti sanatoase si sa aveti o viata plina de noroc si bucurii!

Fetele eu iar nu-s bine, nu stiu ce am, ma doare capul si sunt asa obosita, slabita, tusesc, raceala asta cred ca nu a trecut sau a trecuia aia veche si am luat alt virusache nou. Si Maria la fel. Nu mai face febra dar a inceput sa tuseasca. Face niste crize de tuse pana se lasa cu vomat. Nici sotului nu i-a trecut. Am avut o noapte de cosmar intre ei. El nu putea sa respire din cauza de nas infundat si scotea niste sunete de parca eram in pat cu toate animalele padurii iar Maria tusea si se foia din patul ei in capul meu si invers... nu am citit din urma si nu am puterea s-o fac, sper maine sa pot reveni cu raspunsuri. Va pupic si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare mamicutze,

fetelor, sunt intr-o stare nashpa rau de tot, am gatul inflamat de doua zile, abia pot sa inghit si cu toate leacurile babesti nu prea a cedat; ma vad nevoita sa trec pe antibiotice , desi mi-e o frica de candidoza ca de altceva, ca la mine se declanseaza imediat, de la prima pastila, ca sa nu mai spun de ficat si bila, la care am o sensibilitate crescuta din facultate, cand beam ness pe rupte noaptea, in sesiuni.
m-am pricopsit cu nenorocirea asta marti, cand am fost la aerobic si unde am transpirat f. mult in sala care era cam rece. cred ca am facut si un pui de temperatura; daca asa sufera si cei mici la rosu in gat sau amigdalita....nici nu vreau sa ma gandesc....eu nu am mai avut asa ceva de foarte multi ani, de fapt cu gatul nu prea am suferit de cand ma stiu...da' acum e rau. oricum nu am timp sa bolesc cu asta mic printre picioarele mele, mai ales ca suntem singurei acasa si tre' sa-i fac de mancare, sa ne jucam, ceva ordine prin casa...noroc ca am mancare facuta de ieri.

Catrinel, Alina2003.... si Tudor a muscat pana acum doua luni, si banuiesc ca tot din afectiune, asa cum au mai scris fetele. interesant este ca doar pe mine si pe Adi, cu toate ca l-au mai muscat de drag si bunicile. S-a dezvatat dupa ce am renuntat si noi sa-l mai dragalim muscandu-l, dar a trecut o vreme buna pana a uitat de tot obiceiul cu pricina.

Catrinutza...cand Tudor face ceva rau, gen zmotocit florile, jaluzelele sau tras de cabluri, ne striga sa fim atenti la el, apoi face traznaia, cu toate ca ne isterizam si eu si tasu', nu inceteaza pana nu il iei de acolo. si daca o mai "ia pe coaja"- adica tras putin de urechiusa- urla de sare camasa de pe el si ma ia in brate, ca un fel de iertare. normal ca il iau in brate, chiar daca il cert in continuare, si cu cat il cert cu atat plange mai tare si ma strange de gat. tragedie greaca la noi...

ma bucur mult ca se discuta subiectul, e bine sa mai impartasesti chestii de astea ca asa invatam si noi.

Micaalsa, ai dreptate cu impartasitul, pana nu va intelege Iulia singura care e faza cu impartasitul nu are rost sa stati in aglomeratiea aia cu ea in brate, transpira, oboseste si i se mai creeaza si o stare negativa referitor la biserica. sa aiba rabdare soacra ta, n-au intrat zilele in sac!

CarmenPit, noi ne-am bucurat ca am scapat de plete ca nu numai se tragea de ele la nervi, dar si transpita foarte tare, acum e mult mai bine asa. cat despre trasul de urechiuse...noi suntem si clapaugi tare..!

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, nu le mai dati palmute, nu-i mai urecheati, ca sunt mititei si oricum nu prea fac legatura...
exista alte metode, de unele a zis f bine si Catrinutza....

bataia nu e rupta din rai, oricat de inofensiva vi s-ar parea

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Keane Peter, Bianca Nicola,Iulia - - Micaalsa si Oana Carina !!SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!!

Delia mult succes pt bb2!!Iti faci injectii singurica??Brrr...Am vazut si pozele voastre:e de vis acolo!!Maaammmaa nu te doare spatele cand il duci pe Rudy in port-bebe?

Ada felicitari pt creatii!!Nu am uitat sa intreb de preturi dar inca nu am iesit in oras.

Serj felicitari Ambrei!Am vazut si pozicile voastre.Vai ce tort a avut Sergio!Demn de un adevarat Batman.Multumim pt aprecieri!Nunta e pe 14 aprilie.Si noi avem gresie in casa si am pus pe jos tot felul de paturi sa nu stea asta micu si sa raceasca dar nu am reusit sa acoperim chiar tot.

micaalsa ce-mi place Iulia cu caciulita ei roz!!!Ii mai iei un carut??Eu una nu m-am gandit sa-i schimb carutul...

Catrinel dac-ai sti ce face Nick cu cd-urile....vallleeeeeuuuu

alinaalex al meu nu pune gura pe ceai sau suc.Doar apa si lapte.Aici nici nu se recomanda ceaiul atata timp cat bebeii papa doar laptic ca cica pierd proteine si numai se umfla.

cameliada felicitari ghiocelului tau!!Stie multe sa faca!! Sanatate iti dorim!

aalina La faza cu muscatul sa se ia de mana cu Nick al meu.Si al meu ma musca...vine asa pe la spate si haaatzzzz de picior.Si ce ma doare....Unde mai pui ca-mi mai ridica si bluza ca sa muste direct de piele.Insa pe tati nici nu-l atinge...numai pe mine! De pleznit nu l-am atins niciodata desi uneori de durere imi vine dar ma gandesc ca el dragutu tot nu ar intelege.asa ca rabd si strang din dinti...

alorea curaj si nervi tari!!!

claudia multumim!! Mai ce sef rau!!!

dana bine ai venit si sa-ti traiasca bebe Sebastian!

rocsana sanatate va dorim!!

aida am ramas masca cand am vazut-o pe Alex in video.Bravo ghiocico!!

ciufulet spor la treaba si pupam puiutii Eva si Luk!

Noe felicitari pt examen!

Am vazut ca vb despre laptele praf si cel de vaca...si noi i-am schimbat laptele praf in lapte lichid dar este special pt bebei.
Aaa si referitor la mers al meu inca nu merge singurel ,adica nesprijinit.Doar daca il tinem de manute chiar si numai de una,insa eu i-am pus ham si asa merge .
Pe 7 aprilie vin si ai mei aici...de-abia astept!!
Va pupicim pe toti si toate!!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Noe, ai mare dreptate in legatura cu bataia, chiar nu e rupta din rai, doar ca, in cazul meu cel putin si nu numai, gestul nu vine nici din rautate si nici ca sa provoace durere, ci doar ca o atentionare- mami e la limita!!!
nu ma simt bine dupa ce il urechez, si intotdeauna imi doresc sa fi gasit alta metoda, numai ca imi este greu cateodata sa imi regasesc calmul, cu toate ca sunt de fel o persoana blajina, mai ales dupa ce ghiaurel imi pune nervii pe bigudiuri si rabdarea la mare incercare aproape in fiecare minut.

cedez primului impuls destul de rar dar imi fac mea culpa de fiecare data. de aceea e buna discutia la subiectul asta, mai afli una alta, ca nu suntem toti psihologi si meseria de parinte se invata. scopul e sa ajungem parinti mai buni cu fiecare clipa daca vrem asta.

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

mey Noe, mey, sa nu crezi ca-s vreo batausha..sau ca mi-am propus sa fiu, din contra, ceampovestit eu au fost izbucniri de manie, de care-mi pare rau imediat..si care nu vreau sa se repete,tot imi spun asta, dar..se-ntampla..cred ca am o problema de "anger management", siatunci numai Jack Nicholson imi da de capat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI FERCITI !!!
pentru ghiocicile frumoase si scumpe OANA si IULIA!

Sa fiti sanatoase dragele noastre si sa aveti numai bucurii in viata!
Iar voua, dragele noastre Catrinel si Micaalsa, va dorim sa va traiasca fetele si sa va umple sufletele de fericire intotdeauna.

LA MULTI ANI fetite dragi!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Poli,...nu ma doare spatele caci il port asa doar pe distante mici plus ca port si mini-carucioprul cu noi,in caz de nevoie sa-l pot pune acolo,caci la 12 kilute ale mnealui...dar il port asa si pentru ca mi-e dor de el cand era mai micut asa ca-l rasfat acum cat pot pana bine bebe 2,si binenteles si atunci in masura posibilitatilor.Te pup si pe tine si pe Niki!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ooo, relax, ca nu imi imaginez ca vorbesc cu vreo Rambo-girl pe-aiciziceam asa, ca idee...
si Bia are momente cand ma face sa turbez si sa o iau razna, dar pe urma ma gandesc ca ea nu face nimic din rautate sau special ca sa ma enerveze pe mine....Si ca probabil in momentul acela sunt eu mai obosita decat de obicei...deci problema nu e la ea; asa ca o pun in patut sau in scaunul de masa, ma duc la baie si imi dau cu apa rece pe fatza si ma intorc la ea....

as mai zice, dar nu ma lasama cearta de numa' din scaunul de masa unde cu chiu cu vai a mancat un biscuite

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput