LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, vad ca bluzica roz are mare succes, asa ca m-am hotarat sa o scot la licitatie. Care da mai mult????

Micaalsa, stai linistita, nici eu nu merg cu Maia la biserica din acelasi motiv. Am decis sa chem preotul acasa de ziua ei si sa o impartaseasca aici. Nu e cool ????

Nshiro, cred ca trebuie sa te odihnesti neaparat, si sa faci o cura de vitamine ca e de rau. Pentru tuse eu i-am dat Maiei Ambroxol picaturi si sunt foarte bune. Multa sanatate !!

Cameliada, e nasol, dar trece cu Voseptol si miere de albine. Si ceiuc cald. Sanatate si tie!

NOE, DA' CINE MAMA, CINE DA PALMUTE SI URECHELI CA MA DUC IO PESTE EI !!!
A, sa nu uit, Maia cred ca uneori face intentionat :)))))))

Poli, sarumana de congratulatziuni; stai linistita ca nu-i graba, cand ai timp.

Alinaalex, am zis ca vreau, acum sa vedem cand si de unde iau etmina ca in cartier n-am gasit

Catrinutza, daca vrei, te pot ucide de-a dreptul. Pe site-ul ala au si capitol intitulat GOBLENUL
Uite aici: http://forum.desprecopii.com/Default.aspx?g=topics&f=193
Spor maxim!!!

Gata, s-a terminat linistea mea! Am vrut sa mai vad niste poze, dar .... n-am voie asa ca dispar precum magarul in ceata. Si sa nu mai urechiti copii ca va impletesc/croshetez/tricotez veste de-alea ca la spitalul de veseli, ati inteles ?????

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Sa nu raman restanta la sarbatoriti
Dragi ghiocei scumpi, voiosi si frumosi
OANA -Catrinel
IULIA -Micalsa
DARIA-ADRIANA- emanuelaan
SARA-IULIA-andan
sa traiti sanatosi, sa cresteti mari si isteti si parintii vostri sa fie fericiti ca va acum
LA MULTI ANI SCUMPICILOR !
Da, noi am sarbatorit ieri, dar cu detalii si multumiri pe mai traziu, ca tre sa strang prin casa.Pupici si zile cu soare

Stefanna si Bianca-Nicola, Printisoara noastra de un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna ziua fetelor
LA multi ani le spun si astazi sarbatoritilor nostrii: Iulia, Daria Adriana, Oana Carina si Sara Iulia. Uau numai fete.! Sa traiti frumoaselor sa cresteti mari si sa fiti fericite.

ClaudiaD eu am fost intr-un concediu in Turcia la Kusadasi, dar au trecut 4 ani de atunci. Am fost tot in iunie ca si tine si 11 zile cat am stat au fost temp intre 30-38 grade. A fost un concediu de neuitat. Cel mai mult mi-a placut cum stiau ei sa faca turism si exploatau absolut totul. Bine se stie cea mai frumoasa statiune de acolo este Antalya dar si cea mai scumpa.

DanaR bine ai revenit printre ghiocei si sa-ti traiasca baietelul.

Mihaser multa bafta cu temele pt master.

Micaalsa sa aveti petrecere frumoasa duminica si va urez sa va iasa totul asa cum v-ati propus.

Nshiro imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori cu totii si va urez multa sanatate.

Cameliada si pt tine insanatosire grabnica.

Ma grabesc sa trimit mesajul ca acu se scoala denis pericol public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Scriu si eu din nou mesajul asta ca vad ca l-am scris degeaba prima data.

cu scuzele de rigoare pentru intarziere uram si noi LA MULTI ANI! cu sanatate, fericire si mult noroc pentru Bianca - Nicola. Stefanna sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii.

Sarbatoritelor zilei de astazi le dorim tot binele, sa fie sanatoase, norocoase si frumoase. LA MULTI ANI! si numai bine pentru:
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan.
Petrecere frumoasa si multa veselie.

Noi am mai facut iar o injectie cu D2. De data asta a fost jale mare pentru ca a plans de la intrarea in cabinet si pana am plecat. Pe mine m-au taiat o mie de ape ca nu stiam cum sa-l linistesc. Consultatia a fost ratata pentru ca i-a ras doctoritei cateva peste fata ca s-a tinut la distanta apoi. E a patra intrare pe care o facem in cabinetul asta si s-a lasat cu intepaturi de fiecare data. Problema este ca n-am facut vaccinul de un an si dr nu vrea sa vina acasa. Mi-e groaza de cum va reactiona peste doua saptamani cand ii voi face si acest vaccin.
Am avut si noi probleme cu o raceala, Mario n-a facut febra dar o zi a curs nasucul fara oprire. Era suparat rau si nu ma mai lasa nici macar sa-l sterg. Apoi l-a lasat o zi, a revenit si cu dureri in gat cred dar tot fara febra. Acum are nasucul infundat si respira greu cand doarme. L-a mine s-a manifestat si cu dureri de cap si tuse. Acum cu vremea asta stam in casa si speram sa treaca mai repede.
Sper sa reusesc si eu sa citesc din urma ca saptamana asta nu am intrat pe net.
Pupici si sanatate la toata lumea.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani Oana si Iulia!!! sa cresteti mari, sanatoase si cuminti si frumoase!

Andreea si Irina da am putine covoare, si sta mai mult pe gresie. din pacate oricat le spun (ca sunt amandoi)tot acolo ajung. ce sa spun, nu mi s-au imbolnavit din cauza asta niciodata.
poli mai este atat de putin! eu nu am reusit sa-ti vad pantofiorii, asa ca astept foto de la nunta/botez
anamaria cu mare placere! pai Iulia e grasuta fata de nici 9 kg ale noastre...
ca cereai sfaturi pt carut, sunt caruturi care nu se lasa spatarul deloc, sa controlezi cand comanzi (daca nu il iei din magazin). eu am Inglesina si ma inteleg foarte bine. sunt inchidere tip umbrela, si ocupa putin spatiu in masina.
catrinel te intrebam de degetel, ca si ambra isi tot baga degetele in gurita, si cel "vinovat" chiar cu bine. eu am crezut ca daca pana acum nu a luat viciul asta am scapat...mai ales ca suzeta nu a vrut-o niciodata.
alinaalex din poze arati numai bine. eu nu vad sa fii foarte slaba .
nshiro multa sanatate
scuze ca nu raspund la toate, revin..
pupici la toti

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare, salutare!!Intrai si eu pe fuga, doar sa urez multi ani fericiti faraOanei si dolofanicei Iulia, multa, multa sanatate si cumintenie, sa aiba parte numai de lucruri bune in viata.Iar pe mamicile Catrinel si Micaalsa le felicit ca au facut si au crescut asa printese dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, multumesc mult de tot! Sunteti grozave!!! Ce gasca faina!

Nu am sarbatorit azi, dar am primit cadou de la buni o vestutza frumoasa, si de la o vecina un puzzle. Am comandat tortuletz si maine vin nasii. Nu facem chef mare…
Oana a bagat niste naneli vorba lui ALINAALEX… a dormit de la 10 la 11.30 si de la 4 la 5 jumate! Mi.au iesit ochii de uimire… pe chestia asta fost super-bine dispusa.

ALINAALEX, cum faceti trecerea treptata? Mie mi.a zis 2 zile jumi-juma, dupa aia 2 zile un sfert apa restul lapte, si gata. Full lapte. Oana baga aproape juma de litru pe zi. 250 ml dimineata si 200 seara.

Aaaaaa… pai cine ma suna pe mine azi? PISPIIIIIIIIIIII!!!! Ce surpriza mi.a facut! Ea nu are internet inca, dar de la 2 aprilie lucreaza si va scrie de acolo. Va pupa pe toate mult de tot. Bia e bine, totul e OK si va pune si pozici!

AALINA, MICAALSA, si celelalte mushkate- am citit in “Dr Spock” ca e ceva relativ normal la copilasi de un an sa muste. Daca dupa 2-3 musca inca, e o problema. Daca vreti, copiez pasajul. Cica nu-i nici o “dovada” ca va deveni agresiv, sau asa, totul se reduce la… dinti. Ca daca tot le cresc, sa si faca ceva cu ei

MICAALSA, petrecere frumoasa duminica!abia astept sa vad blondina sarbatorita in poze! I-ai luat ceva special de imbracat? Eu nu…

EMA, pai ati scapat ieftin cu raceala! Sanatate maxima!

SERJ, cica daca nu sug degetele dupa ce ies dintii dupa ce ies dintii definitivi, cica e OK… Ce sa zic, sper ca pana atunci o sa-i treaca! Oana era innebunita dupa suzi, dar dupa ce a descoperit degetzelul, nu-i mai pasa de ea acuma.

SIMONA TOMA, mai zi de Iedutzu! Sper ca te lasa sa mai dormi!!

POLI, mai zi odata, cand e evenimentul? In aprilie cat?

CARMENPIT, tu pe unde ai pus pozici, ca eu tot nu am apucat sa va cunosc… pupici! Aaa, si oana fix la fel… isi prinde degetul la video si ce face dupa fix 3 secunde? Il mai baga odata!

NSHIRO, sanatate! Poate erati slabiti si v-a palit inca un virus… ufff, cred ca e cumplit sa fiti TOTI bolnavi! Sanatate maxima!!

STEFANNA, ne pui si poze (de la party)? Pupici si la multi ani si nuuumai bine!

ADAR, esti grozava! Multumesc pentru urari!

CIUF, pupici! Zi de servici cand ai timp!

CATRINUTZA, pai cat e Oana de piparus, nu se compara cu Duracell, las ca stiu io.

NOELINA, mey. Pai io iti si raspunsesem, si ma miram ca nu imi scrii! Si ti-am mai trimis raspuns si azi si cre ca nu l-ai primit!!!!!

Gata, va las, am se vandut o bucatarie pe eBay

Pup toate fetele din nou si multumim pt urari!!!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani!
22.03
Alice-Miruna - - Kit
Bianca Nicola - - Stefanna

23.03
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan

24.03
Eduard - - Erika24

Stefanna, La multi ani fericiti printesei tale! Abia astept sa vii cu impresii si poze de la petrecerea ei.
Alinaalex, cam lunga iarna pe aici si friguroasa, vara e sufocant de cald, dar e misto, abia astept! dar uita ca si primavara abia vrea sa vina.
Delia, taaare frumusel si grasunel Rudy la Disney, oare cum poti sa-l mai cari? Succes cu Fivu'.
Serj, Felicitari Ambrei care a inceput sa mearga!!! Ce mare s-a facut! ultima poza e super - parca se uita mirata cum paseste.
Catrinel, La multi ani Oanei! cum a fost tortul? heheee, cotrobaicioasele noastre n-au mila de noi, asa si Alicia, scoate tot afara, carti, cd-uri, dvd-uri, orice... nu mai stiu pe unde sa le ascund. Si mie imi plange lumea de mila de slaba ce m-am facut. Sa fie o faza temporara? auzi, pe Qana o mai cheama si Carina? nu stiam, sau ma lasa memoria? oricum amandoua sunt nume frumoase!
Catrinutza, am inteles, doar nu degeaba e Duracell. A mea sta in scaunel legata ca doar mananca precum o masina si imediat ce a terminat de mancat, gata! vrea jos, dar in clipa aia, presto! Dar ma uimesti, de unde stii tu atatea despre cresterea copiilor?
Micalsa, La multi ani Iuliei! cum a trecut ziua cea mare? ati iubit-o mai mult ca-n alte zile? pupam sa iasa o petrecere frumoasa duminica!
Ciuf, nu prea mai ai vreme de noi, esti ok?

Si noi suntem din ce in ce mai "debordate", nu ne ajunge timpul pt cate vrem sa facem. Azi am fost la cumparaturi, mi-a adormit in cos. La joaca ma vrea mereu in preajma, cu mersul la fel, exersam, azi a parcurs distante mai mari singurica, dar cu galeria mea sustinuta. Cu pregatirile de party avansam incet, cu pasi mici de tot. Gatitul de zi cu zi a trecut pe plan auxiliar, abia reusesc sa fac pt mancacioasa mica.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

La multi ani,Oana-faraoana, muulta iubire, sanatate la fel si noroc..cat poti duce!!!
La multi ani, Iulia, somnic dulce pe la gene, sa ai parte de sanatate, dragoste si noroc!!

Acu'm-am linistit ca si voi sunteti muscati (e)...da' la noi,din toata casa, eu sunt cea mai solicitata in sensul asta, ca doar sunt cea mai iubita,nu?Catrinutza, te-nteleg cu palmuta aia..si mie imivine uneori,da'deocamdata m-am rezumat la fundulet..rezultate 0..dar azi a luat-o si peste manutza:incercam sa spal cana ei,razatoarea, cutitul (dupa ce n-a dorit sa manance mar-deci prima oara nervoasa..si ea dorea foarte tare sa puna mana pe aceleasi lucruri inca murdare,desigur..erau la nivelul ei,nu,nu...degeaba si pac...imi pare rau si acu'da'poate macar nu maiface,eu asa sper...

Sa stii ca Diana are mare drepate cu chestia cu bataia...iar modaliatatea ei dea "ocoli" palmutza e o idee buna...din pacate nu intotdeuna ajungi in timp util la baie ...eu una nu imi aduc aminte sa fi fost batuta vreodata in viata mea si ai mei au reusit sa ma creasca fff bine, in fara de zgubilelile varstei (eram baietoasa rau de tot) nu cred sa le fi ridicat probleme mai grave de genunchi zdreliti si picioare pline de vanatai...as vrea din tot sufletul sa ma ridic la nivelul lor...mama chiar ma cearta ca ma mai infurii pe micutza si imi spune ce stiu: ca este prea mica sa inteleaga si degeaba ma enervez ...dar mama are un calm afisat ce ma scoate din minti uneori... din pacate eu nu prea sunt asa...dar o scoatem noi la capat daca nu fac fluturi la cap inainte...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

catrinutza, si pe tine te pasioneaza goblenurile? Eu am cateva facute, in vremurile mele bune. Inainte sa nasc lucram la unul, foarte fain si asa mi l-am organizat eu incat trebuia terminat pana sa nasc ... ei, socoteala de acasa nu s-o nimerit cu cea din targ si am ramas cu o plansa nefacuta ca a mea cucoana s-o hotarat sa vina mai repede . Acum nu-i chip sa fac ceva, toata ziua e calare pe mine.
Multumim fetelor de urari, vrem si noi sa-i zicem La Multi Ani!!! la faraOana noastra, sa ne fie fetele sanatoase si sa ne bucure tot asa zilele cum au facut-o pana acum.
Eu am o gramada de treaba si nu ma pot aduna inca ... parca nu realizez ca a trecut un an. Mama se agita pe langa mine, sterge, spala, face lista de cumparaturi si eu butonez la calc. si ma mai si 'nervez ca ma intrerupe cateodata .
De dimineata o trebuit sa trag o tura de nervi pe soacra-mea. ca doara tot m-a batut la cap de aseara sa o duc pe Iulia la impartasit in dimineata asta, eu i-am zis ca nu prea as duce-o ca atunci ea trebuie sa doarma si n-o sa aiba rabdare sa stea etc. ... dar am cu cine? Asa ca am dus-o. Dupa ce am stat 1 ora in biserica ca am ajuns prea devreme cand a venit memonetul sa-i dea sa pape ce sa-si deschida a mea gura. Nici in ruptul capului. Am iesit de-acolo cu un car de nervi pe soacra-mea ca nu vrea sa priceapa nici asta cand ii spun cate ceva. Pe mine nu ma mai prinde degraba cu ea la impartasit, asta-i sigur. Cand o sa inteleaga si Iulia cum sta treaba cu impartasitul si ca trebuie sa pape din lingurita atunci da, mai incerc.
Gata, m-am descarcat ca simteam ca explodez. Va pupacim si revenim cu poze de la eveniment. Pe duminica ne vin invitatii.

Draga mea mi-e si rusine sa spun de cand e inceput amaratul ala de goblen...e o icoana superba cu Maica Domnului cu pruncul...ultima oara ziceam ca o termin drept cadou pentru venirea pe lume a Mariucai....nexam...si acum zace frumos impachetata in dulap asteptamnd sa fie terminata...probabil cand s-o marita fi-mea sa fie gata....eu am descoperit ca a coase goblen e o munca migaloasa care iti disciplineaza rabdarea si atentia, lucruri la care eram cam varza in tineretile indepartate...

Si nu-i asa ca sunt tare faine soacrele astea intelepte....a mea nu ma trimite la impartasit cu goanga (aici e "meritul" meu), dar nici o problema, se gasesc altele...ma mir ca sapatmana asta cat a fost la tara nu m-a sunat sa ma intrebe daca nu am scos fata afara...deja m-a disperat cu intrebarea asta...zi de zi se repeta: e frumos afara...de ce n-o scoti in curte???!!!"...dar nu ma intreaba daca mi-am terminat treaba in casa ca sa pot sta de fundu' lu' mandra si sa alerg toata curte dupa ea sau daca ma simt bine sau mai stiu eu ce....

Auzi...da' ce preot impartaseste in mijlocul saptamanii daca nu e sarbatoare mare????!!! ori am pierdut eu ceva....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput