LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Stefanna mii de scuze! Eu am facut lista cu sarbatoritii, insa nu m-am uitat in lista cea mare sa verific...am luat din lista cu sarbatoritii pe zile...unde voi nu apareati la ziua 22...Te rog sa ma scuzi! O sa remediez acum situatia!

Bianca Nicola sa cresti mare si sanatoasa, ca mumoasa esti!

Alice Miruna sa cresti mare!

Dana bine ai revenit si sa va traiasca baietoiu...mai dar mare a fost la nastere...saraca de tine! O sa va adaug maine pe lista...te rog sa nu te superi!

Fetele sper sa revin maine! Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Am uitat sa ii urez lui Onsami...Mai stie cineva ceva de ea? Parca era doljeanca de-a ta Irina!

www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, mersi, o sa incerc cu apa. Io m-am gandit ca de la dinti o fi ca-l rod rau gindiile, al patrulea sta sa iasa si de vreo luna incoace are nopti in care se trezeste din ora in ora, dar apoi doarme bine urmatoarele nopti, dar si daca doarme bine si se trezeste de vreo 2 ori pana dim., tot nu se lasa si topeste tot ceaiul. Adevarul e ca nu a baut apa niciodata (asa, goala). Lapte nu-i mai dau noaptea de la 9 luni, de cand am terminat cu alaptarea si am trecut pe Milumil.
Vreau sa va zic ca azi dimineata i-am dat lapte din comert, dar am pus si vreo 3 masuri de Milumil, sa nu trecem asa brusc de la una la alta. S-a mirat un pic, dar l-a ras pe tot! I-am mai dat 50 ml de lapte (Zuzu) si l-a topit. Acuma seara nu i-a mai trebuit combinatia asta si s-a isterizat , a trebuit sa -i fac iarasi Milumil cu o masura de cereale. Na, nu stiu ce sa mai spun. Era si rupt de oboseala, am fost la niste prieteni care au un coil de 3 ani, s-au jucat, s-a simtit bine.
Catrinel, pai nu in fiecare zi e la fel cu somnul. Cateodata doarme 40 min. Dar neaparat are 2 naneli/zi. Asta demult. e musai sa-l culc inca o tura dimineata, inainte de masa de la 12. Si apoi doarme afara in carucior, dar de data asta mai mult. Io zic ca si Oana doarme bine, adica 2 ore/zi. Si Marc asa doarme insumat in 2 reprize, cateodata nici 2 ore, alta data chiar 3-4. Cand cum.
Adar, bis: hai ca m-ai dat gata: acuma vrei sa cosi si pernute in alea pe etamina? cool.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI
NICOLA!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

LA MULTI ANI, NICOLA! Sanatate,iubire si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

la multi ani, Tudor, Giulia, Timeea, Mihai Dan, Markus Erik, Keane, Alice-Miruna, Bianca Nicola! Asteptam impresii de la petrecere, taierea motului, a tortului si prima gurita de tort.
De asemeni la multi ani si preferatilor mei ghiocei "Rusnaka" si "Onichka". Le doresc primaveri cat mai multe si mai insorite, pline de floricele si gazulite, iubire multa din partea celorlalte "surate" si tulpini cat mai verzi si drepte.
Regret ca nu am timp sa scriu mai multe. Sper maine sa reusesc sa o fac.
Adar, foarte frumos tricoturile tale. Imi place mult pulovarasul roz.
Dana, bine ati revenit.
Va pup si va doresc un we cat mai placut alaturi de cei dragi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Salut!

Onishca sa cresti mare mare si sa fii sanatoasa! Sa asculti de mami si de tati si sa aveti o viata lunga plina de impliniri!

Iulia la multi ani! Sa fii sanatoasa s sa te faci mare si frumoasa ca o floricica!

Va pup si va doresc o zi minunata tuturor!

PS Eu azi si maine prestez la facut teme ptr master ca duminica si luni trebuie sa le predau

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup toti ghiocei sarbatoriti zilele astea!!!!!Sa va dea Domnul o viata frumoasa,plina de bucurii si impliniri pe toate planurile!!!!!

OANA-CARINA si sa ai noroc cu carul scumpa mica!!!!Si sa fi tot timpul motiv de bucurie pentru parinti si.....vezi cum faci sa-i pacalesti sa-ti faca o surioara sau un fratior .Sa fi uibita si fericita!!!!
IULIA, LA MULTI ANI,ghiocica mica si sa fi iubita si fericita!!!
Bianca NICOLA,LA MULTI ANI scumpa mica si sa ai parte de tot ce e bun si frumos pe lume!!!Te pupa tanti de multe ori si....cand vin sa vad Niagara,.....poate te rapesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Oana mea!

mami si tati te iubesc tare tare tare!
nici n-am cuvinte destule sa-ti scriu ce gandesc, pui...fericire mare...

La ora asta ma taiau si 5 min mai tarziu aveam pe tzipacioasa in bratze

La multi ani Iulia, blondina frumoasa! Tot ce-i mai bun in viata sa ai!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani (cu intarziere) BIANCA NICOLA!!!!!!!!!!!

La multi ani si toate cele bune, OANA FARAOANA!!!

La multi ani si multa iubire, IULIA!!!

P.S. Catrinel, sa inteleg ca nu ai primit sms-ul meu?
Da, am luat examu!petrecere frumoasa astazi, sa ne pui poze!!!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput