LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenpit77 spune:
Buna ziua dragele mele
Este vremea sa urez si eu la multi ani de unde am ramas aniversatilor nostrii:
LA multi ani
20.03
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
21.03
Keane Peter -- AlinaMizzi
Ryan-Daniel-Eladriel
22.03
Alice-Miruna-Kit
Bianca Nicola-Stefana
Sa cresteri mari si frumosi si sa aveti parte de multa sanatate si fericire
Am vazut ca ati vorbit aici despre schimbarea caracterului sau comportamentului bebelusului cand face 1 anisor. Bineinteles ca ma regasesc si eu in aceste probleme cu fetita mea care a inceput sa tipe de cate ori refuz sa-i dau un lucru cu care nu are voie sa umble. De fiecare data ii explic ca nu are voie si normal ca nu vrea sa inteleaga si dupa aceea incerc sa o iau din acel loc sau sa o fac sa uite aratandu-i altceva. Plange dar pana la urma uita. Intradevar in public este mai dificil, dar voiam sa va rog sa va spuneti fiecare pataniile si rezolvarea lor pt a a vea de invatat toate din asta. Astept raspunsurile si de la mamicile care sunt la al 2 le abb si au mai ulta experienta.
carmenpit77 spune:
Claudia si Alinaalex am vazut ca bb vostrii beau f mult ceai noaptea(Claudia 500ml uau). Si Ali bea cam 300 si se trezeste aproape di ora in ora sa caute bibe ceea ce nu este bine. Cred ca de dragul ceaiului are insomnii dar nu stiu cum sa o dezvat.
Ciuf multa bafta la noul servici.
Adar pe mine m-ai impresionat cu rochita pe care o faci, esti f talentata si rabdatoare.
Cameliada duminica pe 1 o sa o tund si eu pe Ali asa cum ai facut si tu. Acum dupa ce am citit ce ai scris stau sa ma intreb dc o sa se traga si ea de urechi ca par nu o sa mai aibe.
CAtrinuza citeam ce ai spus tu ca dc s-a fript la soba a doua oare nu mai pune mana.. Chiar azi am dat cu aspiratorul si Ali si-a prind mana in masuta din sufragerie , era chiar langa mine si dupa ce am impacat-o si i-am aspus sa nu mai puna mana acolo ea se ducea sa incerece din nou. La noi de ce nu functioneaza???
Catrinel_17 spune:
AALINA, DA!!! Oana musca!
Nu am vrut sa ii mai dau o chestie pe care tot o arunca pe jos, si cand am luat-o din scaunel, a inceput sa tzipe- si m-a muscat de umar!
Asa ca... cred ca face parte din repertoriul de dezvoltare a personalitatii, hehehe... fac si io haz de necaz.
CATRINUTZA, CAMELIADA, ai vostri bebei musca si ei?
macar chestia e ca e clar ca e o faza, pe care trebe sa o gestionezi cat mai bine. sper c-oi putea, ce sa zic.
SERJ, si Oana se trage de caciulitza.
Io fred ca Bia lu NOE e cea mai cuminte...
NOE!! hai zi cu carnetul!!! cum fu? deci ai luat? nu ne tzine pe jar!
ALINAALEX, ma bagi in boala... cat doarme Marc pe zi? oana a dormit de la 8.30pm pana la 7.30 am si a mai bagat 2 ore la pranz. fix cand nu-s io acasa doarme... ce sa zic ![]()
STEFANNA, chiar, sarbatoriti? scuze daca nu am retinut...Pupici si la multi ani!!!
ma duc, ca Oana darama ceva la ea in camera....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
pentru toata lumea!
Multumesc de aprecieri, muuuult de tot. Ma bucur ca va plac creatiile si ca Alina m-a si aplaudat ![]()
Catrinutza, mie imi mai raman neacoperite vreo 5 ore, de la 3 la 8, cand se trezeste Maia si ma gandeam ca poate te pot ajuta la goblen 

Mie mi s-a pus o pata sa fac pernite de-alea fantezie, cu tot felul de modele cusute pe etamina. Daca ma lasa administratorii, va dau un link sa vedeti depre ce e vorba
http://forum.desprecopii.com/Default.aspx?g=posts&t=2797
Acum sa vad daca gasesc etamina si cand termin rochita ma apuc de cusut 
Ma duc sa termin treaba. Multi pupici !
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alorea16 spune:

Keane Peter -- AlinaMizzi
Catrinel de doua zile vad ca papa, mai putin ca inainte dar papa . Ma bucur ca nu a mai vomitat si nici nu si-a mai facut senzatie de voma. De mutat nu ne-am mutat. Asteptam si noi sa se faca listele cu casele anl-ului
. Cu chirie nici atat de unde sa dam 200-300$ 

Trist chiar foarte trist sa stai cu socrii.
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
claudia_d spune:
La Multi ani Bianca Nicola!Sa ai parte de multa fericire,sanatate si zile senine alaturi de parintii dragi!
Petrecerea noastra de duminica se amana,pentru ca seful sotului n-a fost de-acord sa-i dea liber,i-a spus ca poate sarbatori si seara.Nu mi-a picat bine,dar asta e,noi sa fim sanatosi.O sa vina rudele apropiate ,in absenta sotului, si o sa amanam motu' pentru duminica viitoare.
Aalina,am numai semne de la muscaturile lui Vlad.Seara inainte de culcare vine spre mine cu o fata plina de dragoste si ma apoi ma capseaza.Am citit ca asa isi manifesta ei afectiunea.Dar ma iubesteeeeee!!!
AlinaAlex,ce fericita est ca Mark bea atat!Vlad bea "fara numar" lapte,in timpul zilei cateva guri de apa sau ceai,iar noaptea nu-i dau sub nicio forma lapte,ca sa nu-i dau motive pe viitor sa se scoale.Asa daca primeste lapte ,realizezeza ca nu are un motivatie prea placuta sa se scoale.In timpul noptii,cand se scoala,il mangai si ii dau biberonul cu apa,ia cateva guri si se culca la loc.Azi l-am pacalit sa bea ceai,acoperind biberonul cu o carpa alba.A mers.
Catrinel,iti doresc cat mai multa energie ca sa-i faci fata lui Duracell
Irina,spor la treaba si te asteptam si pe la noi,ca esti incalzita si e pacat sa-ti pierzi forma fizica.
Catrinutza,am rugat-o pe Andreea sa-ti trimita mailul cu adresa magazinului de haine,pt.ca nu am adresa ta.
Imi sunt de folos sfaturile tale legate de crizele de personalitate ale copilului in preajma varstei de un an,crize cu care toate cred ca ne confruntam.
Am mai scris la un moment dat ca Vlad se leagana f.puternic inainte-inapoi,iar cand ies cu el afara zici ca rupe caruciorul.Incerc sa-l las caruciorul la orizontala,il amenint ca nu-l mai ridic daca mai face,zdruncin usor caruciorul si ii spun rastit "Nu",dar toate aceste metode nu au efect decat pe termen scurt.Pediatrii mi-au spus ca o sa-i treaca cand o sa inceapa sa mearga si de obicei se manifesta la copii frustrati afectivi.La noi cred ca e vorba de un surplus afectiv!Ai vreo idee ce pot sa-i fac?
Mihasher,nu-i tunde buclele lui Cristian!E ca un ingeras cu ele!
Serj,felicitari pt.primii pasi ai Ambrei!
Kim,abia astept sa vad poze de la petrecere!
Aida,ce alearga Alexandra!Ii pun mereu filmuletul lui Vlad poate il inspira.Eu nu l-am pus de loc in premergator si s-a specializat in mersul de-a busilea,mers la care nu renunta cu una cu doua.
Nshiro,ma bucur ca Maria e mai bine.Vlad ii transmite Mariei sa se grabeasca sa vina in tara sa-l vada,ca-i ramane kimonoul mic,si isi pierde atuurile fata de ceilalti ghiocei,care mai de care mai frumosi.E o concurenta!!!!
Poli,super petrecere!Felicitari!
Laura,lui Vlad tocmai i-a iesit al patrulea dintisor.Pana la un an jumatate' ies toti.Pupam pe Raisa cu ochi frumosi!
Noi vrem sa plecam la inceputul lui iunie in Turcia.Am rugamintea,pentru cele care au fost acolo,sa-mi dati si mie niste recomandari.Am cateva cataloage,dar nu ma pot decide.
POZE
Biuta spune:
LA MULTI ANI FERICITI Nicola draga, sanatate si noroc in viata!!!
LA MULTI ANI FERICITIOana muscalici si frumusici!! Sa fii cuminte, sanatoasa tun, sa o ajuti pe mamica la aranjat, in sens pozitiv (adeca, ce arunca mami jos, tu sa pui sus:), si sa gasesti prin vecini un baietel frumos :) 
LA MULTI ANI FERICITIsi la Iulia plimbarici pogonici :)!! Sanatate, noroc si haine frumoase..sa fie mami fericita :)
Eu citesc f aproximativ, s-a facut vreme frumoasa..cat de cat..si nu mai am rabdare..priculiciul asta mic e dupa mine ca un scai, mai ales cand are o problema..si are si el crize, rarutze..cand vrea ceva musai..da..ma incrunt la el, urat,plange un pic, si apoi ii trece.sau..imi rade..da.nu ii dau jucaria cu pricina..ca e bai mare de cedezi :)
Pup feteleeeeeee si pupilasii..se trez deja..
laura83 spune:
LA MULTI ANI, BIANCA NICOLA SI ALICE MIRUNA!!!

aalina2003, tu esti un caz fericit, pe mine raisa m-a muscat de obraz si m-a invinetit, de asa se uita lumea la mine ca la masini straine. Ce o fii zicand, uite-o si pe asta ce o mai batut-o barbatu-so. Ne musca de tot ce apuca , de mana, de fata, de umar. Asta e...
Claudia_d,mersi mult. Si noi il pupam pe Vlad tare tare.
LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iaca m-am adunat si eu de pe drumuri,de prin baltoace si noroaie(pe 4 roti,of course) si apuc sa scriu 2 vorbe si aici(printre alte mailuri),cu Bubu printre picioarele mele,sub birou si prin sertare.
Vad ca va plangeti de bebei muscaciosi.Eu sunt in clubul asta de pe vremea primilor 2 dinti dar,cu 8 Bubu musca muuuuult mai eficient si rade de se topeste la reactiile victimelor.Adica eu si tati,ca tot suntem mereu la indemana.Sincera sa fiu,mi-e cam sila numai la gandul ca ar musca-o pe bona.Bleah!
Am ajuns astazi sa-i iau pantofiorii de la T.P si sunt o nebunie.Cred ca si ai tai sunt gata,Claudia.
Inca mai caut site-uri cu livrare in Romania(pt.baticute,pijamalute si alte chestii dragute),inafara de Ebay.
Serj,ce mare este Ambra!!!Are mutrita de fetita in toata regula.Chiar,o lasi pe gresie?
Aalina,da si noi suntem invinetiti si zgariati,asa ca nu esti singura.
Ana dulce!
Irina,nici noi nu exageram cu prea multe hainute si,cu toate astea,Bubu nu a racit niciodata.Inca nu am un raspuns pt. tine,este mai greu decat ma asteptam,oamenii pe care ii stiam eu nu mai sunt in domeniu,cei care stiu cate ceva se feresc sa spuna...este incredibil cat e de greu sa faci un bine in tara asta,ca despre asta este vorba pana la urma.Dar...nu ma las si incerc sa gasesc o rezolvare.
Aida,ce bine merge Alex si ce dulce este!!!Mai pune si poze!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
DanaR spune:
Buna tuturor si La multi ani bebeilor care isi serbeaza zilele de nastere in aceaste zile.
Trebuie sa ne prezentam si noi cu foarte mere intarziere. Am fost si eu in clubul mamicilor care urmau sa nasca in aprilie 2006 dar pentru ca aveam net doar la servici si acasa nu am pus decat abia acum nu am mai apucat sa va scriu despre nasterea si baietelul meu.
DanaR nascuta: 08.04.1974 iar bebele meu: Sebastian Florentin : 07.04.2006, ora 05.05 dimineata.
O noapte de chin, Sebastian a venit pe lume dupa o nastere normala dar foarte grea. A avut la nastere 3,900 kg si 53 cm. Din pacate eu nu reuseam sa ma dilat suficient si ne-am chinuit amandoi. Am avut alaturi o asistenta cumsecade si pe Maicuta Sfanta la care m-am rugat mult in acea noapte - aveam in sala de nasteri o icoana cu Maicuta Sfanta care pot sa spun ca mi-a fost de mare ajutor caci am scapat amandoi cu bine.
Sebastian a fost un copil puternic de la inceput. Suge si acum la 11 luni numai la piept, merge in picioare de la 10 luni.
Bine v-am gasit si strecurati-ne si pe noi in lista de nascuti in aprilie 2006.
DanaR