LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tot io ;)

ici poza cu partial-rochita

Si urmatoarea e tot cu ea. Vedeti voi care se vede mai bine, ca n-am avut lumina destula. Mai fac maine una pe ... soare, daca om avea asa ceva ...

NOAPTE BUNA COPII!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve mamici!
in sfarsit mai reusesc si eu sa scriu cateva randuri..
adevarul este ca incepusem un mesaj zilele trecute si...s-a dus
in primul rand La Multi Ani!!! pt toti puiutii care au implinit un anisor, sa fie sanatosi, cuminti si numai bucurii sa aduceti parintilor!

noe in primul rand tie, FELICITARI!!!! tre sa uzi carnetul si curaj in trafic
aida vazut filmuletul, scumpa tare. vad ca si Alex, nu prea are treaba cu jucariile.
si, da. ai dreptate cu premergatorul.
nshiro tare imi place Maria cum mananca orez
si eu le vorbesc copiilor romaneste.
micaalsa misto faza cu pixul
mi ar fi placut sa te pot ajuta
catrinel Oana nu avea suzeta? degetelul l-a luat de curand? tare scumpa acolo unde e suparata
ciuf m-am uitat si la scumpii tai, cum se inteleg?
frumos locul de joaca. din pacate la noi in oras, este doar vara ceva similar
andreea mi-au placut momentele "intime" cu titza
sa va spun si de noi,Ambra a inceput sa mearga! a asteptat 13 luni.
am pus si noi cateva poze de aici:http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/ciuffi67/detail?.dir=5209&.dnm=541dre2.jpg&.src=ph
revenim...
pupici la toate

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ada, nu se vede nici fata nici verso si nici rochita ... de aia-s tare curioasa. mai umbla un pic pe-acolo, repara problemuta ca de-abia astept sa le vad.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Adar, nu se vedeeee! fa ceva, ca mor de curiozitate!

Serj, ce mare e Ambra! felicitari pt. primii pasi!

Noi am fost tare matinali: in premiera, ora 7! si asta pt. ca Marc era plin de pisu pana in gat si a trebuit sa-l schimb, era rupt de somn, dar nu s-a mai nanit la loc. Mai ales ca a trebuit sa schimb hainele de pe el. Ma enerveaza ca bea atata ceai noaptea, abia ii smulg sticluta din gura si plange dupa ea, de multe ori bea 250 ml dintr-un sut! asa ceva...si cu suzeta nu prea il mai pot pacali...
Nu ma intrebati cum scriu mesajul asta...Marc e sub calculator, trage de matze, cabluri, trage totul jos, off, cred ca-l duc la o naneala imediat.
pup.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, am vazut pozele de la Disney ... mei ce de masti si costumatii, se uita Rudy la tine si nu stie de unde sa te ia . Bafta multa, tinem pumnii sa se-ntample minunea si sa ai o fetita frumusica foc, asa cum iti doresti.
Cristina, felicitari pentru primii pasi ai Ambrei ... am rasfoit si pozicile voastre si mi-a placut tortul lui Sergio de 5 anisori. E fan Spider man vad ca, si tortulet si costumatie de carnaval ... dar si tortuletul Ambrei mi-a placut mult. Eu nu am reusit sa vad toate pozele voastre la timpul potrivit ... scuze ca vin cu comentariile asa tarziu. dar nu ma pot abtine
Hai ca poate mai dati o fuga prin vara in tara si poate treceti si prin apropiere de noi si atunci poate-mi aduci ceva mumos de-acolo.

As vrea sa iau un carucior sport, gen din astea ce se inchide tip umbrela. Voi ce marca aveti? Care-ar fi cel mai bun? Ca mie mi-au picat ochii pe www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4532475" target="_blank">asta sau pe www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3989247" target="_blank">asta ... preturi super bune fata de ce e la noi. Faza-i ca-i la americani, sa vad daca prietenii mei de pe-acolo se incumeta sa mi-l trimita. Pe-aici doar Inglesina ce e mai de doamne ajuta dar la pret e destul de piparat. Voi de care mai aveti? M-am apucat de studiat piata carucioarelor ca pe asta ce-l am acum nu-l mai sufar.
alinaalex, noi la ora 6 fix in fiecare dimineata suntem in picioare. Dar nu conteaza asa mult, principal e ca a inceput cat de cat sa doarma. Sa stii ca si Iulia a baut intr-o vreme mult ceai noaptea, il bea ca laptele si mie pediatra mi-a zis ca sa nu-i mai dau atata, ca-i umfla stomacul degeaba si numa face pisu, in rest nu-l ajuta cu mare lucru. Toata noaptea faceam sticle sticle de ceai. Ai dreptate, conteaza mult sa fie hidratat copilul dar eu cred ca daca i-e sete atunci bea si apa ... sigur apa nu ti-ar bea atat de mult. Ceaiu-i place ca-i putintel dulce, are un gust pe cand apa nu. Si am observat ca asta se intampla cu copii care nu mai beau lapte ziua si noaptea, eu cred ca ei beau ceaiul in loc de lapte. Asta e doar parerea mea, eu una nu i-am mai dat asa la discretie. Apa si atat ... ceai doar din cand in cand, inainte sa se culce ziua ca sa bea ceva caldut.

Si acum cateva poze proaspete cu noi de AICI

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa, mie pediatra mi-a zis ca e ok pana la 2 litri/ zi. Cica sa fiu fericita ca bea asa multe lichide, e mare lucru.
Marc bea la fel si laptele, fara numar, fara numar (eu ii dau max. 300 ml la o masa (adica dimineata si seara, dar sigur ar mai bea!), suc idem, plange dupa el (ii fac din fructe combinate). de mancare ce sa mai zic, fara numar, fara numar, tot cu guritza deschisa non stop. Ce mai, am un copil nehalit! Si sa-ti mai spun cum linge sticlutele de fier , Vigantol sau Panadol?
Io nu-mi fac deloc griji, atata doar ca tre sa-l schimb foarte des si nu sta de nici o culoare la schimbat/dezbracat/imbracat, numai cu circ, rostogoliri, dat jos din pat (si asta stie deja)! iar eu am facut muschi de atata efort.
wow, 6 fix??? ai de capul meu, noi abia daca ne trezim la 9 de obicei, minim 8,30. pana nu demult 10-10,30. Asta de la 9 seara, bine, cu trezirile de rigoare(2-3-4 ori)
is faine carucioarele alea, mai ales primul, albastru. Seamana mult cu al meu,aproape identic, pe care-l folosesc de la inceput! noi l-am luat din Ungaria. E marca Hauck. Si am dat putin pe el. Io-s f. multumita, rezista bine la cati km am facut deja cu el intr-un an de zile!

Ce dulce e Iulia!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Le-am facut publice. Acum ar trebui sa mearga.

Patru poze incepand de AICI

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Adar, super cool! Bluzita roz e bestiala! Rochita idem.
Felicitari!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Delia, bafta la ET! sa se prinda acolo niste okisori!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

fetelor, ce sa mai zic. Pe Oana a apucat-o asa… o agitatie, nu sta in loc o secunda… bine, niciodata n-a stat, dar a avut si faze mai linistite. Trage totul jos, toate CD-urile, DVD-urile, si noi n-am apucat sa luam rafturi inca… Trage cu ele de podea, si mi-e frica sa nu deranjam vecinii, sub noi sunt 2 gemene nou nascute. Ele stiu ca nu prea baga in seama, dar poate mami a lor.
In fine, tot scoate de prin sertare, deschide dulapuri, trebe sa fiu intr-una dupa ea.
Nu mai am timp de ABSOLUT nimica. Nici sa mananc. Bine, pe chestia asta incap intr-o gramada de pantaloni vechi hai sa fie si-un avantaj.
Vin de la servici, nici nu ma dezbrac, ii fac mancarea, i-o dau, o schimb, si da-i la joaca. Mama cand vin eu ori pleaca acasa, ori e spectator. Aseara am adormit la TV la 10 seara…

Am mai si scos-o afara o ora, seara, macar am mai schimbat peisajul.

KIM, multumesc! M-am uitat la pozele voastre… ce dulce e Alicia osanca mica! Si ea cotrobaie in masina de spalat? Si Oana, normal!!!

AIDA, daaa, poza aia imi place si mie, si chestia e ca si eu am una cu mine mica, plangand, la ziua mea de un an… cazusem, si li sa- parut super sa ma pozeze. Si stii ce e culmea? Ca IMI AMINTESC! Stiu exact unde am cazut si ce frustrata eram ca toti radeam si eu eram asa de necajita…
Cred ca bebeii incep sa retina de pe-acuma…
Mama ta mai e la voi?

SERJ, Oana a vrut suzeta pana pe la 5 luni, pe urma cand am inceput sa diversific, a inceput si ea cu degetelul. Mai DES, ca si inainte il mai sugea. Acuma accepta suzeta destul de rar. Mai mult in carucior, desi acuma nici atunci nu prea mai vrea.

CIUF, ce mai zici? Cum e la lucru? Mai, am uitat sa spun ce m-a dat pe spate faza cu lollypop-ul castigat la concursuri… chestiile astea-s de coma, pe bune. Na, daca asta e motivatie

AALINA, Ana mai suge degetzelul? Stiu ca ziceai ca-l suge la masa, noi aveam aceeasi problema prin vara/toamna…

CLAUDIA_D, asa si io cu copilul la batranete! Te inteleg perfect. Desi soacra mea e tanara inca, are 60 de ani. Si are o energie…. Cre ca seamana Oana cu ea.

MIHASER, si Cristi da iama prin dulapuri? A avut febra si el? Sorry, nu am fost pe faza! E OK acuma?

ALOREA, cum e bebe? Cum papa? V-ati mutat?

CATRINUTZA, total de acord cu ce zici tu. Asa incerc sa fac si eu. Daca ar face si mama asa, ar fi super… Dar eu o las in camera pe jos cand o apuca, mie frica s-o pun in pat ca pedeapsa – mi-e frica sa nu prinda ura pe el si sa vada si somnul ca pedeapsa sau asa ceva.

ALINAALEX, wow, ce de ceai bea bebe… pe bune…. Te invidiez! Oana nici cand a avut febra nu a avut chef sa bea. Si ii facusem compot buuun. Ce fel de ceai ii faci? Indulcit? Scuze daca ai mai scris…

DELIA, bafta mare! Tin minte ca si celelalte injectii ti le-ai facut tot tu. Te-am admirat! O sa fie bine si acuma. Pacat ca nu a mai stat mama ta. Te-ai inteles bine cu ea? Eu cu mama am tot avut ciocneli de data asta. Ea daca nu se simte bine, daca ii e dor de casa, daca are orice problema oricat de mica, - e sarcastica. Asa se manifesta ea. Si sarcasmul ala al ei ma scoate din minti. Si io nu-s o fire rabdatoare. Toata rabdarea mi-o cheltui pe Oana. Pt altii nu imi mai ramane, sau foarte putin… asa ca au cam fost clash-uri…

ADAR, mai da ce harnica esti!!!!!!! Abia astept sa vaz pozele, ca nu am apucat! Buna idee cu rochitza!

MARIANA, ce mai face bebe mik? Si Markus?

La multi ani KEANE PETER!!! O viata fericita si plina de bucurii sa ai!
Si La multi ani Giulica lui Luizax!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput