LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 16
alorea16 spune:

am reusit si eu sa intru si sa scriu cateva randuri despre noi.Suntem intr-o continua activitate .Bebe nu mai vrea sa stea locului deloc. Misuna toata ziua prin casa. Am avut acum vreo cateva saptamani de chin cu mancarea deoarece nu mai vroia sa manance si vomita . Si acum am ramas cu acea senzatie de voma ( pe care si-o face singur )dar a inceput sa mai pape cate ceva .
Micaalsa am primit mesajul de la tine dar scuze nu am avut pic de timp sa mai scriu. Am incercat retetele din carticica dar in perioada asta nu au avut succes . Sper sa trecem mai repede peste asta si sa inceapa sa pape ca inainte .![]()
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
mihaser spune:
Salut!
Keane Peter! Sa cresti mare si sanatos! Alina te asteptam pe la noi!
Noe felicitari! bravo...esti tare!
Plimbari placute alaturi de Bia!
Aida si Strefana va multumesc! si mie imi place poza aia! Era in pozitia aia ptr ca tocmai se pregatea sa o ia din loc...fusese la telefonul fix sa=l dea pe interfon sa auda tonul ![]()
Gabi_fer ce va mai face manuta? A trecut?
Catrinelu nu dansa...cand danseaza sta in fund si da din cap...e tare haios...mi s-a facut un dor de oana!
Gata de party?
Alorea pai ce a patit tizul de nu papa si vomita? asa din senin?
Noua ne-a trecut febra...azi nu-l mai scot din casa ca e o vreme de kk. Va pup ca se aud niste zgomote de farfurii...poate nu am legat dulapurile cu ata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by aida_o
micaalsa,
"se tine de pix"
Catrinel,
un masaj de la sot + un pupic de la Onichka, si se rezolva
acum legat de mers: coincidenta sau nu, din momentul in care n-am mai lasat-o in premergator (pur si simplu i l-am ascuns), a inceput sa mearga singura. inainte, mergea numai daca o puneam in premergator. la o zi dupa "confiscarea" premergatorului, Alexandra a inceput sa-si ia inima in dinti si sa faca pasi. poate va ajuta detaliul asta.
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Pentru Iulia era pedeapsa cand o puneam in premergator ... am renuntat demult la el. Noroc cu pixul
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
claudia_d spune:
Nshiro,sanatate multa Mariei!
Si acum o sa te rog sa nu mai citesti tu,ci s-o lasi pe Maria:
"Buna sunt Vladut-San!"http://good-times.webshots.com/photo/2720701890098821913rKfMwe
M-am imbracat special pt.tine cu chimono,ca poate o sa ma placi mai mult asa!
Ce zici?Vrei sa ne vedem?Spune DA!http://good-times.webshots.com/photo/2601471490098821913bAWchW
La Multi ani Stefania si Maria - - Adibal!
La Multi ani Tudor - Emii2!
La Multi ani Andreea Giulia - - Luizax!
La Multi ani Ioana Timeea - - Val77!
La Multi ani Mihai Dan - - Batentian Dana!
La Multi ani Markus Erik -- Diana Forisch!
Keane Peter -- AlinaMizz!
POZE
micaalsa spune:

Keane Peter

Sa fii sanatos, fericit si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi a vietii tale.
Si s-o mai rogi pe mami sa ne mai scrie despre tine, din cand in cand si sa ne arate si pozici de la party.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
claudia_d spune:
Andreea_Georgiana mii de multumiri!
Am ajuns ieri la fabrica si am cumparat o pereche de sandalute pt.Vlad,una pt.fata nasilor si am mai comandat doua perechi de pantofiori pt.Vlad.Sa sti ca stangul din perechea de pantofiori rosii ai Theei a fost probat si de Vladut.Rolul Cenusaresei s-a schimbat.Mi-au placut mult pantofiorii,in special cei pt.fetite.Erau catava balerini pe-acolo,care mi-ar fi placut si pt.mine.
Si personalul e f.amabil.
E mare lucru sa poti cumpara direct de la fabrica.
Daca te intereseaza ,prin apropiere e si o fabrica de confectii,care lucreza si pt.Naf-Naf.Au mai mult lucruri office,dar au materiale si preturi bune.
Catrinuta,daca vrei adresa fabricii de pantofi,trimite-mi un mail la claudia_dob@yahoo.com.
Merci pt.sfatul cu compotul.Chiar azi o sa incerc sa-i dau.Am mai avut cateva tentative cu compot de mere si de ananas,dar ce-i drept indulcite.El e fan laptic si mai gusta din cand in cand putina apa.
Ciuf,mi-au placut mult pozele,mai ales cea in care Luca sta f.serios langa Eva.
Ti-am ramas datoare cu cateva raspunsuri.
Caruciorul din imagine http://good-times.webshots.com/photo/2444406160098821913rlhqlD inca nu-i foloseste.Cand il las singur in tarc,il pun acolo,ca sa butoneze la el,pana-i pregatesc mancarea.Eu am parchet si cand vrea sa-l impinga ca sa mearga,caruciorul aluneca prea tare in fata.Pe prospect scrie ca se foloseste dupa varsta de un an.Ma impac cu gandul asta.
In schimb,de reductorul de baie http://good-times.webshots.com/photo/2071951430098821913MZEdjz e f.incantat.Chiuie,canta cand e in el.
Petrecerea noastra de 15 ani(aoleu maica!) a cam esuat.Sambata la pranz aveam rezervare la un restaurant italienesc,dar n-am avut unde sa lasam copilul:mama a facut cu o seara inainte o alergie medicamentoasa si a chemat salvarea,iar socrul meu isi pusese cu doua zile in urma piciorul in ghips.Asta e daca faci copii la batranete!Nu ai parte de bunici fortosi!
Am fost cu piticu' in Herastrau,am incercat sa ne oprim la vreo terasa ,sa sarbatorim in aer liber,dar era full,asa ca in final am sarbatorit la o pizza in oras.Noi am fost cam stresati si am mancat repede cu gandul sa nu-l apuce amocu',dar Vlad a fost f.relaxat si chuitor.De bucurie ,ca a iesit in lume, a transformat biberonul in minge de bowling si l-a plasat direct in ceasca de espresso a sotului.
Duminica am fost la nasi la Balotesti la gratar si a dormit in aer liber 2 ore neintors.
In luna asta,care ar fi trebuit sa fie cea mai fericita,tot ce mi-am planificat nu mi-a iesit.
Duminica e ziua lui Vlad,asa ca am inceput oaresce pregatiri,dar sotu' m-a anuntat aseara ca sambata si duminica are actiune la servici.A ramas sa vorbeasca cu seful lui sa-l induplece.Tineti-mi pumnii!
POZE
ANDREEA GEORGIANA spune:
KEANE PETER!Sa ai o viata minunata!
Alorea,am mai auzit smecheria cu voma.Cica ar fi ultimul truc al bebeilor care vor sa scape de papa.
Aida,ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.Astept sa vad si poze cu Alexandra.
Mihaser,sa-nteleg ca poti veni la intalnire?
pt. tati de Cristian,fan de poze cu Bubu.
si pt. Cristian,of course.
si pt. mami
Claudia_d,ma bucur ca ati ajuns la fabrica si ca ati fost multumiti.Sper sa-mi fac si eu timp sa trec pe acolo.
puiutul...incaltat!
Am pus cateva poze cu Bubu(din weekend-ul trecut,cand am fost la Brasov,apoi la parastasul bunicii mele,la Bacau,in niste vizite...).Incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2994187310079410238cFtxRH
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Claudia_d,ma intereseaza fabrica cu produse Naf-Naf.Trimite-mi niste detalii,ceva.Super pozele-dedicatie pt. Maria!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
laura83 spune:
LA MULTI ANI, KEANE PETER!

Aida,mersi mult. Si preferata mea e tot aia.
Claudia d,deja ai un adevarat barbatzel, ii place sa-l scoti in lume. La Multi Ani ,pt 15 ani de aniversare si succes sotului tau sa reuseasca sa isi induplece seful.
Nshiro, Pupici si sanatate micutei maria.
MIhaser,pupici si tie si la Cristian.
Doina cel, ce face Andrei. Mai spune-ne noutati cand ai timp.
Alorea, si Karina cand nu vroia sa manace isi facea greata, deci stai linistita ca o sa treaca.
Pupici la toata lumea.
LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
aalina2003 spune:
La multi ani,[blue]Keane-Peter(Gongut!),[/blues ai parte de muulta sanatate si iubire alaturi de parintii tai!
Catrinel,nici Ana nu merge singurica,doar de manuta,iar faza cu pixul nu merge..inca..si nu pot sa ma plang ca din cauza de fundulet, ea are acum 8350g si 74 cm, dar in cartea meascrie ca trebuie sa mearga pana la 16-17 luni, deci mai e timp.
Poli,daca i-au iesit primii dinti o sa- i asa si ceilalti, chiar daca mai tarziu, nu-ti face griji.
Noe,brava la soferita..si bafta,ca si de asta e nevoie.Masinuta ta pe cand soseste?