LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

micaalsa,
"se tine de pix"

Catrinel,
un masaj de la sot + un pupic de la Onichka, si se rezolva

acum legat de mers: coincidenta sau nu, din momentul in care n-am mai lasat-o in premergator (pur si simplu i l-am ascuns), a inceput sa mearga singura. inainte, mergea numai daca o puneam in premergator. la o zi dupa "confiscarea" premergatorului, Alexandra a inceput sa-si ia inima in dinti si sa faca pasi. poate va ajuta detaliul asta.

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Noe,
ai luat examenul auto, sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida Alexandra Toto e super! Ce haios merge...Cris are alt stil...de balerin. Si la noi se schimba posturile tot intr-o veselie. O zi intreaga m-am uitat la Hallmark ca asa a vrut odrasla!

Catrinutza vai saracele animale! cata rabdare sa aiba si ele...Cristi inca nu le manaca mancarea, dar le varsa apa. Sper sa se rezolve problema voastra cu piciorusele!

Poli da atunci a atacat floarea! Vreau sa mut florile ca intr-o zi scutura raftul cu flori de mama mama! Astept sa fie un pic mai cald! Iti statea bine in rochita de la party...ai muncit ptr el nu gluma! Sper sa nu am party-uri acasa. Slava Domnului ca macar anul asta am scapat!

Delia saracuta mama ta mai! Vezi nu te mai supara pe ea ca trece prin multe incercari doar sa fie alaturi de tine!

Andreea G si mie miar place sa ramana in picioare intalnirea...cu toate ca si eu am program ciudat, chiar daca nu lucrez...nu am timp sa ma plictisesc! Slava Domnului! Da o sa-l tundem pe Pooh ca a inceput sa transpire ca deh e si el barbatel...nu fetita cum cred toti! Imi e foarte greu sa mi-l imaginez tuns! Cred ca vom avea un soc si eu si el!...Tati nostru e mare fan de poze cu Bubu! Si bona perfecta nu s-a inventat important e ca o iubeste pe Bubu!

Micaalsa sa stii ca eu am gasit niste rochite minunate aici...facute chiar in Timisoara si deloc scumpe...Daca vrei ceva anume pot sa te ajut! Si eu as innebuni sa am fata si sa nu gasesc decat turcisme. 8 dinti! Superrrrrrrr! Noi tot 6 avem! Super pozele...si noi avem canuta din aia...servim lapticul cu ea! Da mai...ala era motanelu meu! Sper sa-i fie tot asa de bine la ingerasi! Am fost inspirata ca am facut poza...asa o sa-l cunoasca si Cristi mai tarziu.

Ciuf ma bucur ca ti-au placut pozele cu Pooh! Are tinuta de balerin. Bunicii mei erau in poze..au 77 de ani. Si sunt foarte incantati de Cristi...ca lor le-a decedat primul copil la 4 ani. Da toate caciulitele sunt separat de hainute...Aia cu pinguin i-a adus-o soacra mea din Germania. Cred ca la aia te-ai referit, nu?
Spor la treaba! Esti un fel de Lady D a noastra!

Catrinel si Laura tititzele si pe voi!

Nshiro bai no ofense dar japonicii astia sunt cam dusi de acasa. Am vazut la tv despre hikikomuri si ne-am ingrozit...zau sunt dusi!
Mariuca e mai atomica decat atomica? Vai ce crize de personalitate are si domnul meu!
Si pe mine m-ati bagat in ceata cu papusile! Da am facut judo si mi-a placut...Maria are sanse sa ajunga judoka...balerina nu prea o vad, daca nici la masa nu sta! Imi pare rau ca te dezamagesc!

Alinaalex Tcelen sigur e ocupata cu bilanturi...e nebunie in perioada asta! Mama pai voi cu tripletii o puneti imediat de un party mai!

MP bun venit acasa pe pamant romanesc...ca acum plec io pe pamant austriac...dar in vacanta asa cum ii sta bine romanului!

Aalina2003 pai sper sa rezolvati mai problemele ca ard de nerabdare sa va vad! Asta cu vip era ideea Irinei, dar am furat-o ca mi-a placut. Te-ai intalnit cu Cameliada?

Irina sincer nici eu nu inteleg de ce unii nu se decid ptr adoptie...pe mine chiar m-a impresionat filmul ala "Traieste!" in care o familie de evrei adopta un etiopian. Plangeam si io si sotu` la cinematograf.

Stefana si io am vazut pitica...e super frumoasa!

Ada multumiri ptr Sorin si mai lasa mai crosetatu`..pls mai stai cu noi!

Cat am auzit ca ati ajuns cu bine! Va doresc o sedere placuta in tara!

Claudia sigur ca il iau si pe Cristi in Grecia...mai mult ptr el mergem...abia astept sa se balaceasca!

Ile flamanda nu mai pot sta...ca imi face Cris o pofta de mor!

Serj, Ema nazbatiosii vostri!

Noi suntem cu un pic de febra..sper sa nu raceasca tocmai acum. Ii dau Nurofen. Ne pregatim sufleteste de party....am impartit invitatiile si speram sa vina multi bebei.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by aida_o

Noe,
ai luat examenul auto, sau ce?

aha
danke pentru comments

revin

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

laura83,
bine-ai venit in grupul nostru. ma uitam la Raisa ta, este superba! poza asta e favorita mea :)

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

hiiiiiiii, felicitari!
no atunci, don't drink and drive :)

Mergi la inceput

mihaser,
cristinelu' este delicios in poza asta

pfua, ce mult am scris azi! se vede ca azi n-a venit sefu' la birou

Mergi la inceput

Catrinel,
s-o halesc pe Oana, cind am vazut-o in poza asta (desi e suparata :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Intru intr-o mare viteza, ca sint in pregatiri pt ziua cea mare.Imi puneam la cale un plan de atac, ca sa ma organizez si sa le termin pe toate.Eu nu inteleg POlicum tu in ziua cu invitatii ai reusit sa faci si mancarea.Eu tre sa gatesc cu o zi inainte, ca altfel e de jale.. ma rog, nici asa nu sint ff sigura de rezultate, dar macar mai am timp sa dreg busuiocul.Nick are niste obraji dulci si dolofani, care merita pupaciti toata ziua.Spor la pregatiri.
Mihaserimi place ff mult poza unde Cristian e cu ciorapei albi si cu tricoul ala rosu cu Pooh.E asa scuuuup.Il pupam si iti invidem nora !!!!!!!!!
Ciufai doi copii minunati.Iar tu cu primavara arati atat de tanara, si ai o fata de femeie implinita.Felicitari
Kimnu ziua mea nu a fost.eu sint nascuta vara.Si noi am patit la fel cu vremea.Cand ziceam ca avenit primavara, hop ca ne-a lovit cu zapada si un vant de il lua pe sus pana si pe bursucu de fii-mea.Pt Alisuca avem pupici multi de tot.. ei,na si cativa pt tine ca sa nu fii geloasa.
Noefelicitari.. eu imediat ce am luat carnetul, era sa ii iau bombeurile de la pantofi la un agent de circulatie.. cred ca si in ziua de azi ala e ferict ca traieste
LauraRaisa si karina sint ca doua bombonici.Se pare ca in curand ai sa ai doau ajutoare de nadejde...
Alinaalexei, trebuie sa te pun la curent ca domnisoara lene s-a mai harnicit si de 3 zile merge.Stateam pe canapea in living si ma gandema aiurea, iar Nicola pe jos se juca... numai ce vad ceva vertical acre se misca prin casa.Am crezut ca am vedenii.Insa era real, copilul se puse singur in miscare.Acum tre sa pazim toate colturile si sa stam dupa ea, ca are niste moduri spectaculare de a cadea... de fiecare data ma mir ca nu si-a frant ceva prin ea
Mai erau niste poze pe care le-am vazut, dar nu imi aduc acum aminte.Va pup acum, pt ca tre sa ii fac lapticul de ora 10 la haplea, si daca nu sint gata la timp am de tras nu gluma.

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Micalasaam vazut una bucata grasana de blondina.Tare e frumuisica si pare asa de cumintica.Nu stiu daca am apucat sa iti multumesc pt carticica cu retete.. daca imi trimeteai si un bucatar era si mai bine !!!!!!!!!!!!!!!
Catrinelsi mie imi place f mult poza "sa ma lasati in pace"( sper ca am retinut corect).Da, crizele de personalitate sint teribile.A mea face si nu prea.Dra cand face pe mine simt cum ma apuca nebuneala, ca numai un copil care sa mi se tranteasca pe jos sau sa faca numai ce vrea nu pot sa accept ca am.Simt cum vad verde in fata ochilor, si asa as urechi-o dar imi dau seama ca o fac sa sufere fara sa stie de ce, ca e mititica nu intelege inca.Sper sa o scot la capat cu metode civilizate.O pupim pe Onica.
Pana una alta spor la treaba fetele care va pregatiti de petrecarit si bebei sanatosi si veseli la toata lumea

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput