Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

A am uitat sa va zic ca de cand am venit din Vancouver Isabella merge singura prin toata casa si de vreo 2-3 zile ma striga: Mama, mama!
Bfly multumim frumos!

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Felicitari!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ekipa albastra: 16.87%...considerand la Khristin stagnare (n-avem de unde sti, caci e in vacanta)

InaC, da, m-am nascut in Bt si am terminat Sc. Normala 'N. Iorga' (Pedagogicul) in '93. Din '94 am venit in Iasi la facultate si aici am ramas...
Multumesc pentru aprecieri.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, la fetele din concurs, dupa fiecare nume, in paranteza, apare nr. de kilograme propus ca tinta? Din el trebuie scazut cit a slabit fiecare in saptamina in curs? Eu partea aceea n-am schimbat-o. Trebuie schimbata?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

nu, trebuie modificat doar procentul final si nr. de kg dinaintea lui.

Am plecat afara. Week. placut!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Delidana, sa treci la concurs si nr. de kg slabite in total de fiecare echipa. Eu cand am calculat procentele am pus in minus acolo unde imi dadea cu virgula. Daca adaugam mereu nr. de kg slabite in total iese procentul mai corect. Si e mai usor de calculat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

Sa va spun ce am facut azi? Am fost cu Marc la un magazin mare de tot de tzoale si ia ghiciti la ce m-am uitat eu?Numai la haine de bebelus,fetita!Doamne cat de tare imi doresc si eu o fatuca mica si roz-bonbon Dar mi-e frica sa purced la treaba...daca iese tot flacau?

Anca, aceeasi problema mi-o pun si eu. Stiu teoria cum ca daca faci exact in ziua ovulatiei iese baiat. La mine asa a fost (daca stiam teoria dinainte facem fata). Deci, ca sa faci o fata trebuie sa te abtii in ziua ovulatiei.
Ce zici, te incumeti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Am calculat eu ptr lamaite 0,6 kg saptamana asta, 45% in total.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Sarut-mana! Eu pierdusem sirul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Daca tot veni vorba...mai era o "teorie" cu virsta mamei si luna conceptiei par/impar pt fata/baiat.O stie cineva?Cred ca tot pe DC am citit.

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata! Fi-meu s-a trezit azi la 8,desi aseara l-am lasat sa stea cat vrea,in ideea ca dormim mai mult azi..Si in timpul saptamanii trag de el sa-l pot trezi sa mergem la gradi.

quote:
Anca, aceeasi problema mi-o pun si eu. Stiu teoria cum ca daca faci exact in ziua ovulatiei iese baiat. La mine asa a fost (daca stiam teoria dinainte facem fata). Deci, ca sa faci o fata trebuie sa te abtii in ziua ovulatiei.
Ce zici, te incumeti?

Andre-ea,problema e ca habar nu am cand e ovulatia,ciclul meu este extrem de neregulat,niciodata nu stiu cand vine(cu variatii de pana la o luna,nu doar cateva zile) asa ca mi-e imposibil sa calculez ceva.Acum am inceput sa iau pastila,o sa vina corect atata timp cat iau,apoi iar se deregleaza.Poate daca-mi cumpar aparatul ala pentru luat temperatura jos...si inca o gramada de SF-uri din astea.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Fetelor, eu am tinut aproape 3 zile dieta cu lapte si banane. Ieri in loc de banana la cina am mancat 2 cremwursti. In 3 zile am slabit 800 g. Si ei ziceau ~1 kg pe zi.
De azi trec iar la Monti. Ultimele 2 saptamani inaine de Paste as vrea sa tin post. Sa vad cum rezist, ca as vrea sa si slabesc cat tin post.

Mergi la inceput