Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 28
violeta70 spune:
Fetelor revin cu scuzele de rigoare
Bfly, iertare please
cred ca am gresit, saptamana asta ai slabit 0.500 kg, sau n-am inteles eu bine?
Pt. ca situatia se schimba atunci: cumulat avem saptamana asta 3.9 kg , iar totalul este 7 kg.. procentul devine: 39%
Pupici si scuze din nou, dar v-am spus ca nu pot tine pasul cu voi.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Nici noi nu putem tine pasul cu tine cand e vorba de slabit! Cel putin eu.
Felicitari!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Bfly spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Fetelor revin cu scuzele de rigoare
Bfly, iertare pleasecred ca am gresit, saptamana asta ai slabit 0.500 kg, sau n-am inteles eu bine?
Pt. ca situatia se schimba atunci: cumulat avem saptamana asta 3.9 kg , iar totalul este 7 kg.. procentul devine: 39%
Nu-i nimic! Da, am slabit 0,500 kg. Deci calculul tau e corect.
Adela, mailul e noustildeviata@yahoo.com cu parola slabitifrumos si trebuie sa le completezi la login dupa ce intri pe www.4shared.com.
Va
!poze cu bebe shtrumf:
http://community.webshots.com/slideshow/100626741?user=1
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
dordia2000 spune:
Pt verzisoare...am calculat eu: sapt asta doar 0.2 kg cu un total de 1.8 kg deci...un procent de 12.85%. Daca am gresit....va rog sa ma corectati!!!
Va poop si spor la slabit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
Iar pt echipa mea.....am asa:::
Nastad daca nu iti repari cantarul sau sa iti iei altul...dau bataitza!!!
Olo 

si mobilizarea ca suntem codaseeeeeee!!!Pune mana si 
si mai lasa
si 
Liris 
si 
Dordia o timida
pt ca stiu ca puteai mai mult. Astept sa te vad sapt viitoare!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Delidana spune:
Echipa verde, am o nelamurire: cum se poate ca totalul sa fie 1.8 kg (cu 0.2 kg pierdute) cind acum el este 2.6 kg, iar procentul 18%?
Echipele: albastra, portocalie, maro, teal, va astept si pe voi sa calculati kg pierdute si procentele. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
adrianafedorca spune:
neata fetelor
vad catrebuie s aclculam noi procentele, le-am calculat eu mai jos , sper sa fie bine
va doresc un we placut 
rezultat maronici : total kg pierdute = 6,9 kg = 35%
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
ina C spune:
Buna dimineata si pofta buna la
!
Pentru echipa tealsaptamina asta 4.9 kg, total 8.5 kg, procent 53%.Sper ca am calculat corect.
Sunt ingrozita ca e weekend si iar ma plimb pe linga frigider.
Mephala esti din BT?Eu am terminat Laurian in '91, tu?
Ai niste copiii superbi, nu ma satur uitindu-ma la poze.
Cind am inceput, pe 1 februarie, mi-am spus ca nu voi tine o dieta anume, insa cred ca am ajuns intr-un punct in care tb sa tin pentru ca nu se mai misca acul cintarului .De citeva zile doarme la 76.
Va doresc o zi minunata!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
ina C spune:
Fetelor, cum sa-mi colorez semnatura?Nu am gasit meniul acolo.
Sa exersez putin aici ( sa nu rideti ).
Echipa teal :Total - 8.5 kg, reprezentind 53%.
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
Delidana spune:
Au mai ramas: echipa albastra, verde, si cea portocalie.
Zuzilici, esti gata sa preiei stafeta? ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie