Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 30
andre_ea spune:
Pai exista teste de ovulatie. Daca iese pozitiv in 24 de ore ovulezi. Deci, faci pauza. Daca iese negativ, go for it!![]()
Evident nu e o garantie ca nu iese tot baiat, dar e mai bine decat deloc. Eu cred ca asa o sa fac cand ma hotarasc pentru bb2.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Delidana spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor, eu am tinut aproape 3 zile dieta cu lapte si banane. Ieri in loc de banana la cina am mancat 2 cremwursti. In 3 zile am slabit 800 g. Si ei ziceau ~1 kg pe zi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
1 kg pe zi!! Asta sigur nu e grasime, de ea nu scapi asa usor.
Verzuliile si portocaliile, va astept cu procentele si nr. de kg pierdute in total pe echipa.
Andre_ea, eu nu am calculat procentele, cit mi s-a spus atita am trecut. Daca le calculam eu nu mai avea nici un rost sa le intreb pe fete, nu?
Carmen, plimbare placuta!
Tzuni, esti prin zona?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Andre_ea, eu nu am calculat procentele, cit mi s-a spus atita am trecut. Daca le calculam eu nu mai avea nici un rost sa le intreb pe fete, nu?Restul am modificat.
Ii e mai usor cui calculeaza, indiferent despre cine e vorba. Daca iti dau procentele, sa iti zica si nr. total de kg slabite in 2 sapt. ca sa poti completa. Ne va fi mai usor sapt. viitoare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
puskin spune:
Neata,
Delidana am calculat eu pentru portocale: am slabit 1.2kg in cele 2 saptamani, deci 7% din targetul propus.
Fetelor, vad ca noi portocalele in loc sa slabim ne ingrasam. Haideti, mobilizarea!
Weekend fain,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Echipa verde, am o nelamurire: cum se poate ca totalul sa fie 1.8 kg (cu 0.2 kg pierdute) cind acum el este 2.6 kg, iar procentul 18%?
Scuzeeeeeeeeeee!!!

am gresit calculul!!! Am refacut si imi da total 2.8 kg pierdute iar procentul de 20%Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Bfly spune:
Buna fetelor!
Cum va petreceti we? Sper ca mai bine decat mine!
La mine au venit rusii si sunt intr-o stareeeee! M-au cotropit asa cu noaptea in cap, pe la 6 dimineata! Si de atunci o tin tot intr-o "distractie".
Nu v-am intrebat. Ati reusit sa luati filmuletul ala cu exercitii? Am mai incercat ieri sa pun si altele, dar dupa ce se chinuia vreo 2 ore imi zicea ca e prea mare si ca nu-l poate pune. 
O sa mai incerc azi sa pun tot asa ceva filme mai mici din ce am. Numai sa-mi spuneti daca va folosesc, ca sa nu ma chinui degeaba.
Am o mare rugaminte la voi! Am incercat sa pun si eu cateva poze cu bebelu' meu si am pus link-ul la semnatura. As vrea sa nu apara tot link-ul si sa-mi apara si mie ca la voi doar cuvantul "poze" pe care daca dai click sa te trimita la site-ul respectiv. Problema e ca nu stiu cum se face asta. Ma puteti ajuta voi, va rog? Am incercat sa fac de capul meu, dar nu-mi iese.
Va
si va doresc un we cat mai linistit!
poze cu bebe shtrumf:
http://community.webshots.com/slideshow/100626741?user=1
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Tzuni spune:
Sunt in zona, Delidana! Imi respect programul de we, dar am trecut putin si pe la munca. Ce sa fac? sunt dependenta....
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
puskin spune:
Buna,
Cam liniste pe aici, pe unde sunteti fetelor? Sper ca nu prin frigi...
Eu sunt super happy azi...m-am urcat pe cantar de dimineata dupa ce am fost si eu ca omul la baie si aveam 74kg
. Deci probabil la raportul de joi din cauza de constipatie imi arata cantarul atat de mult.
Am fost astazi la sala sa alerg si am cam asteptat sa se elibereze o banda de alergat...vreo 30 de min. Da' nu m-am lasat
.
Bfly, nu stiu din pacate sa te ajut cu pozele. Esti ready pt Scarsdale? 
Tzuni, mai lasa-l incolo de serviciu, du-te acasa
.
Sherifa Delidana, dau inca o data raportul pentru echipa portocalie. Noi, toate cele 4 fete cucuiete, am slabit in total 1.2kg de cand a inceput concursul, adica 7% din target. 
![]()

Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
mamica dulce spune:
Bflay ,uite ,si pe mine m-a invatat zuzilici.
Cand raspunzi la subiect,da clic pe a zecea casuta din bara: Prima e B (bold),a doua I aplecat si tot asa.
Deci dai clic pe a zecea si urmezi instructiunile care apar.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
uite asa o sa arate:
Anca
carnaval
bebe shtrumpf
Delidana spune:
Puskin, am retinut raportul tau de prima data si l-am adaugat la cel existent deja, adica inainte era 2.0 kg si 12% iar eu am adaugat 1.2 kg (adica 3.2 kg pierdute in total pina acum) si 19% (de la 12% cit era inainte). Cum e pina la urma? Sper sa nu fi facut eu vreo boroboata. 
Bfly, mi-e greu sa-ti explic asa ca ti-am facut eu link-ul.
Poze cu bebe shtrumf.
Incearca sa-l copiezi de la mine. Sper sa mearga.
Edit: daca dai "reply with quote" la mesajul meu si apoi copiezi link-ul merge, tocmai am incercat eu. Sau incearca varianta data de Mamicadulce, depinde de tine, care iti este mai usor.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie