Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pai exista teste de ovulatie. Daca iese pozitiv in 24 de ore ovulezi. Deci, faci pauza. Daca iese negativ, go for it!
Evident nu e o garantie ca nu iese tot baiat, dar e mai bine decat deloc. Eu cred ca asa o sa fac cand ma hotarasc pentru bb2.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Fetelor, eu am tinut aproape 3 zile dieta cu lapte si banane. Ieri in loc de banana la cina am mancat 2 cremwursti. In 3 zile am slabit 800 g. Si ei ziceau ~1 kg pe zi.

1 kg pe zi!! Asta sigur nu e grasime, de ea nu scapi asa usor.

Verzuliile si portocaliile, va astept cu procentele si nr. de kg pierdute in total pe echipa.

Andre_ea, eu nu am calculat procentele, cit mi s-a spus atita am trecut. Daca le calculam eu nu mai avea nici un rost sa le intreb pe fete, nu? Restul am modificat.

Carmen, plimbare placuta!

Tzuni, esti prin zona?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Andre_ea, eu nu am calculat procentele, cit mi s-a spus atita am trecut. Daca le calculam eu nu mai avea nici un rost sa le intreb pe fete, nu? Restul am modificat.

Ii e mai usor cui calculeaza, indiferent despre cine e vorba. Daca iti dau procentele, sa iti zica si nr. total de kg slabite in 2 sapt. ca sa poti completa. Ne va fi mai usor sapt. viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Delidana am calculat eu pentru portocale: am slabit 1.2kg in cele 2 saptamani, deci 7% din targetul propus.

Fetelor, vad ca noi portocalele in loc sa slabim ne ingrasam. Haideti, mobilizarea!

Weekend fain,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Echipa verde, am o nelamurire: cum se poate ca totalul sa fie 1.8 kg (cu 0.2 kg pierdute) cind acum el este 2.6 kg, iar procentul 18%?

Scuzeeeeeeeeeee!!! am gresit calculul!!! Am refacut si imi da total 2.8 kg pierdute iar procentul de 20%

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Cum va petreceti we? Sper ca mai bine decat mine!
La mine au venit rusii si sunt intr-o stareeeee! M-au cotropit asa cu noaptea in cap, pe la 6 dimineata! Si de atunci o tin tot intr-o "distractie".

Nu v-am intrebat. Ati reusit sa luati filmuletul ala cu exercitii? Am mai incercat ieri sa pun si altele, dar dupa ce se chinuia vreo 2 ore imi zicea ca e prea mare si ca nu-l poate pune.
O sa mai incerc azi sa pun tot asa ceva filme mai mici din ce am. Numai sa-mi spuneti daca va folosesc, ca sa nu ma chinui degeaba.

Am o mare rugaminte la voi! Am incercat sa pun si eu cateva poze cu bebelu' meu si am pus link-ul la semnatura. As vrea sa nu apara tot link-ul si sa-mi apara si mie ca la voi doar cuvantul "poze" pe care daca dai click sa te trimita la site-ul respectiv. Problema e ca nu stiu cum se face asta. Ma puteti ajuta voi, va rog? Am incercat sa fac de capul meu, dar nu-mi iese.

Va si va doresc un we cat mai linistit!

poze cu bebe shtrumf:
http://community.webshots.com/slideshow/100626741?user=1

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt in zona, Delidana! Imi respect programul de we, dar am trecut putin si pe la munca. Ce sa fac? sunt dependenta....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Cam liniste pe aici, pe unde sunteti fetelor? Sper ca nu prin frigi...

Eu sunt super happy azi...m-am urcat pe cantar de dimineata dupa ce am fost si eu ca omul la baie si aveam 74kg . Deci probabil la raportul de joi din cauza de constipatie imi arata cantarul atat de mult.

Am fost astazi la sala sa alerg si am cam asteptat sa se elibereze o banda de alergat...vreo 30 de min. Da' nu m-am lasat .

Bfly, nu stiu din pacate sa te ajut cu pozele. Esti ready pt Scarsdale?

Tzuni, mai lasa-l incolo de serviciu, du-te acasa .

Sherifa Delidana, dau inca o data raportul pentru echipa portocalie. Noi, toate cele 4 fete cucuiete, am slabit in total 1.2kg de cand a inceput concursul, adica 7% din target.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Bflay ,uite ,si pe mine m-a invatat zuzilici.

Cand raspunzi la subiect,da clic pe a zecea casuta din bara: Prima e B (bold),a doua I aplecat si tot asa.
Deci dai clic pe a zecea si urmezi instructiunile care apar.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

uite asa o sa arate:

Anca
carnaval
bebe shtrumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, am retinut raportul tau de prima data si l-am adaugat la cel existent deja, adica inainte era 2.0 kg si 12% iar eu am adaugat 1.2 kg (adica 3.2 kg pierdute in total pina acum) si 19% (de la 12% cit era inainte). Cum e pina la urma? Sper sa nu fi facut eu vreo boroboata.

Bfly, mi-e greu sa-ti explic asa ca ti-am facut eu link-ul.

Poze cu bebe shtrumf.

Incearca sa-l copiezi de la mine. Sper sa mearga.
Edit: daca dai "reply with quote" la mesajul meu si apoi copiezi link-ul merge, tocmai am incercat eu. Sau incearca varianta data de Mamicadulce, depinde de tine, care iti este mai usor.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput