Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 23
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Ai mancat toooot?![]()
![]()
Nu stiu daca mai pap ceva. As manca... cartofi prajiti cu mujdei si friptura de pork, un gyn tonic cu lamaie, o felie de tort cu inghetata si ...mai bine tac, ca ma bate Delidana-serifa!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Taci ,tu!!!
hm...nici eu nu-s cuminte, am mancat azi cioco, desi mi-am promis ca n-o voi face, insa am avut migrene, si.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
mamica dulce spune:
Bfly,sa fiu sincéra ma simt vinovata acum,tu ai muncit asa de mult cu adresa aia (eu nu cred ca as fi fost in stare sa o fac) si am aparut apoi cu o idee asa de rudimentara pe langa a ta,care a prins la public mai bine![]()
Chiar te rog sa postezi exercitiile Pilates.Eu aman de vreo 2 ani sa ma duc la fitness,mi-am cumparat o ...bara pentru abdomene,dar zace pe undeva.Dar gimnastica dupa film n-am facut niciodata si chiar ma bate un gand...cu exercitiile tale o sa vad daca ma descurc..si ma tin de ele
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Bfly spune:
Mamico, nu m-am chinuit prea mult sa stii! E foarte simplu de facut si rapid! Ideea ta nu e deloc rudimentara! Este inspirata din ceea ce se poate face pe forum si toate fetele sunt familiarizate cu asta, pe cand ideea mea e ceva nou si nici nu raspunde cerintelor.
Nu ai de ce sa te simti vinovata! Ok?
Uite un
de la mine si iertare ca aseara m-am comportat ca un copil obraznic fata de tine!
O sa incerc sa pun filmuletele, daca zici ca te intereseaza! Nu sunt sigura ca se poate. N-am mai facut asa ceva pe un cont ca acela.
Daca nu reusesc, te anunt aici!
Noapte buna!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Zuzilici spune:
Tzuni mama eu nu prea vad unde seamana vacutza aceea cu tine. La dantura poate? Eu o cam invidiez pe tema asta, ca prea are dintii drepti. ![]()
Si ca tot am pomenit de dantura va zic ca maine merg la dentist.
Dupa ultima experienta nu prea m-as mai duce dar trebuie sa termin lucrarea asta de canal. Ma credeti ca nici macar acum nu s-a desumflat complet maseaua si falca mea? Macar nu ma doare.
Bfly am si eu o rugaminte la tine. Se poate sa-ti treci in semnatura link-ul cu adresa unde ne-ai deschis contul??? Promit s-o copii si eu la semnatura mea. Doar asa o sa avem acces la ea foarte usor Si celelalte fete pot beneficia de ea la fel de repede. ![]()
Azi am avut program administrativ. Dupa ce-am spalat vreo doua masini, am tuns-o pe maman. Apoi am plecat la piatza si iaca a trecut ziua. Ma duc acum si mai iau scarile o data si sunt gata de culcare.
Noapte buna fetelor!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delidana, vad ca te tii de treaba, nu gluma! Auzi la ea....200 de abdomene! Cine te mobilizeaza, draga mea?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
He he, ai vrea tu sa stii....

Puskin, problema cu constipatia e recenta sau asa ai fost dintotdeauna? Maninca cereale cu lapte sau iaurt dimineata, dupa fructe, mai ales din cele care au "Bran" in compozitie. Uite aici un link www.mrbreakfast.com/glossary_term.asp?glossaryID=148" target="_blank">despre "Bran". Sau cauta cereale pe cutia carora primul ingredient apare "whole wheat". Sigur te vor ajuta daca e o problema trecatoare.
Bfly, pune filmulete ca si pe mine ma intereseaza.
Voi pune apoi link-ul tau pe prima pagina, alaturi de cel al Mamicii.Mamicadulce, mi se pare ca cel mai potrivit nume ar fi "Diete pentru fiecare", eventual sa fie si o listuta cu cine a tinut dieta respectiva si cit a slabit si in cit timp. Asta daca nu ti se pare prea complicat. Gata, esti sefa la subiectul cu diete.
Azi dimineata am fost la alergat, din nou.

Zuzilici, bafta la dentist, sa se termine cit mai repede si fara dureri. Felicitari pentru scarile urcate.

Sabina, migrenele trec cu cioco? Hmm, vezi ca ne dai idei.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
Buna dimineatza!
Va invit la o 
TZUNI, sunt cam tacuta, m-a enervat rau cantarul ala.As vrea sa-mi iau unul electronic, dar trebuie sa astept sa iau salariul...si mai e mult pana atunci
Sa avetzi o zi frumoasa!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Mamicadulce, mi se pare ca cel mai potrivit nume ar fi "Diete pentru fiecare", eventual sa fie si o listuta cu cine a tinut dieta respectiva si cit a slabit si in cit timp. Asta daca nu ti se pare prea complicat. Gata, esti sefa la subiectul cu diete.![]()
Io tot am de comentat
Eu zic ca cel mai bine e sa scriem dietele si atat. Ma gandesc ca daca scriem ca x a slabit y kg, se va gasi cineva care sa zica ca la el n-a functionat dieta. Si uite asa ne umple subiectul cu comentarii nedorite.
A, si mie imi place mai mult "diete pe alese", seamana cu o invitatie: "uite ce de diete avem, alegeti-va"
Mamicadulce, mi se pare cel mai corect sa deschizi tu subiectul pentru ca a ta a fost ideea.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Sabinutzo
, macar tu mai poti "pacatui" ca ai o scuza....
Da' io...
Oricum, visam doar cu ochii deschisi! Poate intr-o zi o sa ma trezesc o scoaba d-aia care poate manca orice fara sa se ingrase! 
Zuzilici, as vrea io sa am dinti ca vaca aia...
Delidana, si cam cat platesti pt sustinere?
Revin
Mephala, hai, desteptarea!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mamica dulce spune:
Buna dimineata! Eu sunt deja la a doua cafea,am dus copilul la gradi si acum ,in timp ce scriu ,calc foooarte stramb.
Adica bag un rest mai mare de prajitura cu branza,ca sa mearga cu cafeaua
Si apoi ma apuc de dieta![]()
Da,ok,fac subiect nou,inca nu m-am hotarat la denumire,dar daca aveti ceva ce vreti sa fie postat,puneti aici mai intai, va rog.
Andre_ea, un subiect "Diete pe alese" a mai fost la femina intim si denumirea a fost tot a mea,parca n-as vrea sa ma repet
"Diete pentru fiecare" mi se pare foarte bun,imi sugereaza unicitatea fiecareia dintre noi, faptul ca nu exista o dieta universala,ca suntem diferite,cu idei,metaolism si stiluri diferite,Una vrea ceva soft si de durata,alta un regim turbo si tot asa.
Mai astept sugestii,oricum nu ma apuc de treaba pana diseara sau poate maine.
Pretena mea,mamalujuli, unde esti????? Ca steptandu-te pe tine sa te hotarasti i-am halit prajitura juniorului![]()

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
oLo spune:
bine ca nu m-am impuscat, cum va zicem ieri. Azi dim cantaru arata 66.7 kg. are personalitate cantaru' meu. Tocma in ziua de raport arata cu 1 kil in plus! MOR! Acu daca tot am porc asta e. Sper sa am doo flori sapt aviatoare.