Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 22
puskin spune:
Buna,
am ajuns si eu acasa si am pus puiu' pe gratar, acum astept
sa se faca sa il pap.
Delidana, felicitari pentru -500g, ti-am promis doar ca cu alergarea se duc mai repede
. Sa stii ca dimineata eu asta mananc/mancam,fructe. Si dupa aia beam cafeaua...si degeaba.
Ma rog...m-am cantarit acum seara si cantarul imi arata cam 75.4kg adica mai putin ca azi dimineata
. Cum e posibil, nu stiu...cred ca il dau naibii de cantar si incep sa ma masor.
Zuzi, nu-ti fa gija pentru porcisori...e plina lista. Las' ca slabim noi...mama lor de kg.
Portocalele, deci noi saptamana asta suntem pe plus vad
.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
mamica dulce spune:
Ruxandra,stai nu te grabi cu verdictul,poate a slabit inni cat pentru toate
Mamajuliei-la ce concluzie ai ajuns?Cu care incepem? Una turbo de prins curaj sau una lunga? Eu oricum vreau sa tin de maine ceva.
Delidana,sigur ca n-am nimic impotriva sa fac subiect nou cu diete...cum sa-l denumesc? Top diete ? sau Diete pe alese ? Sau Spor la slabit? sau Slabiti sanatos? sau Nou stil de viata-index diete? Diete testate? Diete pentru fiecare? ...
hai mai veniti cu idei sau votati ceva de aici si apoi eu deschid subiect.Sau daca vrea altcineva sa se ocupe..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Tzuni spune:
Buna seara!
Io...iar la munca!
Zuzilici, faina vaca aia, asa-i? Si mie mi-a placut mult si...seamana un picutz cu mine, sa stii! ![]()
Puskin, arunca pana-n Bucuresti cu o pulpitza la gratar, ca mi-ai facut pofta! 
Delidana, vad ca te tii de treaba, nu gluma! Auzi la ea....200 de abdomene! Cine te mobilizeaza, draga mea? 
Nastad, esti cam tacuta!
Bfly, tu cum stai cu sportul?
Va pup pe toate si incerc sa mai revin in noaptea asta - desi ma grabesc sa termin munca si sa fug acasa in pat!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
puskin spune:
Tzunica, as arunca io da' am mancat tot
. A fost bunnnn
.
Ce papi in seara asta?
Ruxandra
Tzuni spune:
Ai mancat toooot?
![]()
Nu stiu daca mai pap ceva. As manca... cartofi prajiti cu mujdei si friptura de pork, un gyn tonic cu lamaie, o felie de tort cu inghetata si ...mai bine tac, ca ma bate Delidana-serifa! ![]()
Mephala, cam tacuta azi... Inca nu ti-e bine.... Uite inca o mie de
, poate te ajuta!
_
Tzuni
puskin spune:
Tot tot am papat...ca mi-era foame, mi se lungisera urechile.
Ia mana de pe cartofii aia prajiti ca m-a lasat Delidana aici paznic pe plantatie
.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by puskin
Tot tot am papat...ca mi-era foame, mi se lungisera urechile.
Ia mana de pe cartofii aia prajiti ca m-a lasat Delidana aici paznic pe plantatie.
...is numa' virtuali....visez la ei....sweet dream...

_
Tzuni
adelapop spune:
raport:
71,500 

, deci -2,300 ![]()
(sa vedem saptamana viitoare
)
Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare 
Bfly spune:
Buna seara!
Scuze pentru intarziere!
Raportez: 72,500 kg, dar pe la pranz am inceput sa ma umflu ca astept si eu sa vina rusii din clipa in clipa, asa ca nu garantez aceeasi greutate acum ca cea de dimineata.
Tzuni, cu sportul stau prost. Cu alte cuvinte am incercat la un moment dat sa fac niste exercitii (abdomene) si dupa trei zile a inceput sa ma doara tare taietura de la cezariana. Asa ca m-am lasat pagubasa. Mai fac asa din cand in cand seara cateva abdomene. Mai stau un pic si o sa-mi impun sa fac macar la 3 zile ca sa nu ma ostenesc prea tare
si dragutza de operatie sa se supere iar pe mine.
Fetelor in privinta colectiei de diete, imi pare sincer rau ca nu v-am intrebat inainte de a face ceva. Dar mi-am zis ca o sa va fac o surpriza placuta (imi place sa fac surprize placute prietenilor
).
Mamica dulce, a avut o idee buna si e cazul s-o adoptam pe aceea! Vad ca toata lumea e incantata de ea. Contul pe care l-am facut eu, ca sa nu fie degeaba, propun sa-l folosim totusi pentru chestii mai mari, cum ar fi: carti de diete daca aveti (asa cum am pus eu cartea aia "dieta vietii"), eventual filmulete cu programe de gimnastica...etc. Daca vreti bine, daca nu, nu!
Chiar am niste filmulete de la Windsor Pilates cu programe de aerobica. Spuneti-mi daca va pasioneaza si incerc sa le pun acolo!
Negrutzele, n-am avut timp sa "calculez" cum stam. Scuze! Dar sunt sigura ca voi ati reusit sa slabiti mai mult decat mine si nu-mi fac probleme! Stiu ca sunteti ambitioase! Si iertare ca mi-am pierdut sloganul pe undeva. Promit sa-l recapat!
Azi am fost la cumparaturi si mi-am facut plinul pentru a incepe de luni Scarsdale. Regimul pare foarte usor de tinut. E foarte bogat si variat. Sigur voi avea o placere deosebita sa-l tin.
Puskin mai esti cu mine la scarsdale?
Va doresc o seara minunata!
Va
!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"