Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Zuzilici chiar nu vezi ca te pierzi in multime....???? Putem sa privim si in urmatorul fel: tu nu ai vrut sa faci nota discordanta, sau din spirit de gasca NU ai vrut sa slabesti ca sa nu ne faci pe noi celelalte sa ne simtim prost.....etc

Hai ca o iesi si soarele!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, impotriva constipatiei iti recomand multe fructe, mai ales dimineata pe stomacul gol si cereale, zilnic. Eu merg la baie o data pe zi dimineata; daca merg de doua ori inseamna ca incep sa slabesc. Nu te descuraja, da-i inainte cu sportul.

Doroty, am incercat sa citesc link-ul postat de tine dar era mult prea lung si m-am plictisit asa ca am renuntat.

Mamicadulce, multumesc pentru "Steak Diet". Mi-am satisfacut curiozitatea.

Zuzilici, cum te mai simti?

Sigriiiiiiid!! Te astept si pe tine la raport, alaturi de celelalte fete care n-au postat inca.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Revin cu meniul:

MD: 1 mango, o omleta dintr-un ou, o felie de sunca si cascaval, o bucatica de piine (atit cit sa nu maninc omleta goala).
P: o supa japoneza, carne de pui prajita.
C: 2 felii de piine cu sunca, o salata mare de verdeturi.
Intre mese: 1 banana, 1 mar.
Activitate fizica: 1 ora de alergat + mers, 200 abdomene.

Voi modifica lista miine. Pina atunci sper sa mai vina si celelalte fete la raport.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Pentru raport 80,2 kg, eu sunt multumita pt ca nu am tinut dieta asa cum mi-am propus, dar am fost cat decat atenta si se vede. Deci 1,6 kg jos.

Deea hai vino si tu cu un raport frumos

Maronicile, hai ca facem treaba buna. Felicitari pt kg date jos. De luni pana de Pasti as vrea sa tin post, din care primele doua saptamani doar fructe si legume crude (cu ulei, otet... si iaurt de soia daca nu mai pot). Apoi... nu stiu sigur ce o sa mai tin dar tot de Post... ma mai gandesc.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Scuzati absenta dar dupa intoarcerea din concediu m-au napadit treburile la servici si nu prea am avut timp de forum...
De dieta nu m-am re-apucat si nici de cintarit nu m-am invrednicit, asa ca cel putin pina saptamina viitoare stau linistita! Luni am o prezentare importanta, dar dupa ce trec de ziua asta am sa ma apuc de treaba si revin pe baricade...

Va pup pe toate si va urez ca de obicei spor la slabit!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor abia acum am vazut si eu listutza. Asa cum am scris in timp ce dadeam raportul au aparut in mesajul meu niste chestii in engleza care in mod sigur nu le scriam eu asa ca m-am c-am speriat si n-am mai reusit sa fac nimic decat sa ies de pe DC si sa-mi scanez laptopul. Se pare ca n-am virusi asa ca am intrat dinou.
Am vazut ca totusi mai sunt si fete care au slabit asa ca le ofer si eu si felicitarile de rigoare.
Mamicutzo asteptam sa deschizi subiectul cu "diete pe alese". Felicitari pentru idee.
Delidana ma simt mai bine chiar daca acum am si rusii pe cap. De bucurie ca mi-a trecut raceala am luat-o azi pe scari si m-am cronometrat. Urc scarile pana la 11 si le cobor in 6 minute. As putea face exercitiul asta de 10 ori intr-o ora. Oare cate calorii as arde?
Meniul meu azi:
MD - salata verde cu ridichi si ceva masline
P - supa de varza (in care am pus si 3 dovlecei micuti)
C - salata de andive

Merg sa mai citesc si revin. Am citit cam pe diagonala.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Pt raport +500gr ....ma tot umflu pana o sa fac poc....

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Eu in toane proaste? Nici vorba, mamica dulce! Si-apoi, vaca ii un animal fain! nu ma crezi? intreaba un indian sau uita-te www.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2006/08/Happy_Cow_Large.jpg" target="_blank">aici:

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni ce-mi place culoare rujului .... Cum se numeste?

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

hello!
Am ajuns si eu acasa, Tocmai imi trecuse raceala cand m-a luat din nou durerea de gat!
An-k te dezamagesc dar , STAGNARE.
V-am pupat!

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Acum am ajuns si eu acasa si sunt moarta de oboseala ... nu ma simt in stare nici sa citesc ce ati mai scris.
Pentru raport: 62,6 kg, adica - 0,600 kg si 9,1 kg in 8 saptamani si asta fara eforturi foarte mari, mai ales in ultimele 2-3 saptamani.
Incerc sa intru cat pot de curand!
tuturor

Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=62,6&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica

Mergi la inceput