Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 20
andre_ea spune:
Mamicadulce, cum vrei sa le faci link? Eu tocmai ma pregateam sa deschid un nou subiect unde sa postam dietele, pentru ca nu avem cum sa modificam subiectul asta. Ai tu o idee mai buna?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
crystina spune:
Buna fetelor!
M-am cantarit dimi dar n-am avut timp sa intru.,
Carmen,nu e un kilogram de data asta..-600 de grame. Is bune si alea.
Anca, mersi de raspuns!
Da..mai des la mare..asta ne trebuie! ![]()
Pup toate fetele! Revin.
Carmen, Crystina, Khristin & Daria
puskin spune:
Carmen a zis...stagnare
.
Pup fetele cochetele,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Delidana spune:
Fetelor, ma gindeam sa deschid un subiect unde sa puteti posta diete (cum zicea Andre_ea) si pe care sa-l transform in link si sa-l pun pe prima pagina. Intrebarea este: doar fetele de la acest topic vor putea posta diete sau il facem in asa fel incit toata lumea de pe forum sa poata scrie acolo? Voi scrie si un text de genul: "acest subiect are ca scop colectionarea de diete, va rog nu postati comentarii".
Ce ziceti?
Edit: Mamicadulce, poate vrei sa te ocupi tu de subiectul cu diete pentru ca vad ca tu ai postat cele mai multe. Cum doresti.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Delidana,
super ideea
! Iar textul tre` neaparat scris cu rosu !
Si rugam o moderatoare sa l faca stiky ! Si sa se specifice dak e posibil, sursa sau doua vorbe despre experienta personala cu dieta expusa. nu ?
Mamicadulce - ma gandesc si dau de stire ! Merci pt efort si pt diete ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
andre_ea spune:
Exact la asta ma gandeam si eu Delia. Eu zic ca sunt binevenite dietele tuturor. Dar, sa mentionam ca nu dorim comentarii pe marginea lor. Daca doresc sa comenteze ii asteptam pe subiectul asta. Si sa rugam moderatorii sa-l faca sticky, ca e un subiect de interes general.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Cred ca eu voi fi singura frumoasa cu
. Pentru raport: 87.2 kg. Ciudat e ca aseara aveam 86.8 si doar ce ma invadasera rusii.
Si azi...parca-s un burete plin cu ceai asa ma simt. Ca doar ceai am baut de-aseara pana azi dimineata.![]()
Fetelor ceva ciudat se intampla cu laptopul meu. Cred ca mi l-a hackuit careva ca vad ca-mi tot apar chestii in engleza pe care sigur nu le type eu.
Ori DC-ul a luat-o razna. 
Asta-mi mai lipsea acum.
Revin.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
oLo spune:
Zuzilici: stai draga linistita ca suntem o turma intreaga de
Sau porcii stau in cireada??? Sau in stol?
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

pentru fiecare dieta!