Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Iti multumesc, mamica dulce pentru efortul de a traduce atatea diete si timpul alocat pt scrierea lor. Mie imi sunt de mare folos ca nu prea sunt constanta si vreau tot timpul ceva nou.

Bfly as vrea sa reusesti sa pui filmuletele acelea cu gimnastica.Eu fac acum taebo de pe un dvd si imi place modalitatea asta de a face sport si pentru ca stau mult acasa si sunt singura pana dupaamiaza.

Am postat un link ,ieri ,cu un subiect aparut aici la Femina intim . Era mult scris si greu de parcurs pana la capat .
Ideea era ca menstruatia la femei ar putea fi influentata de alimentatie.Ca nu e natural si sanatos sa avem o hemoragie puternica si ca aceasta ar putea sa treaca neobservata daca am manca mai mult fructe si legume in stare naturala. Ca vitamina c luata din legume si fructe ar putea sa diminueze considerabil sangerarea, etc.

Mi s-a parut foarte neobisnuit acest studiu. Nu m-am gandit niciodata ca am putea trai si fara menstruatie si in timpul asta sa facem si copii.
Oricum este in spiritul modei cu alimentatia naturala.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Iti multumesc, mamica dulce pentru efortul de a traduce atatea diete si timpul alocat pt scrierea lor. Mie imi sunt de mare folos ca nu prea sunt constanta si vreau tot timpul ceva nou.

Bfly as vrea sa reusesti sa pui filmuletele acelea cu gimnastica.Eu fac acum taebo de pe un dvd si imi place modalitatea asta de a face sport si pentru ca stau mult acasa si sunt singura pana dupaamiaza.

Am postat un link ,ieri ,cu un subiect aparut aici la Femina intim . Era mult scris si greu de parcurs pana la capat .
Ideea era ca menstruatia la femei ar putea fi influentata de alimentatie.Ca nu e natural si sanatos sa avem o hemoragie puternica si ca aceasta ar putea sa treaca neobservata daca am manca mai mult fructe si legume in stare naturala. Ca vitamina c luata din legume si fructe ar putea sa diminueze considerabil sangerarea, etc.

Mi s-a parut foarte neobisnuit acest studiu. Nu m-am gandit niciodata ca am putea trai si fara menstruatie si in timpul asta sa facem si copii.
Oricum este in spiritul modei cu alimentatia naturala.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

si eu la cafea. Ma cam doare un genunchi azi dupa alergat .

Mamicutzo, ia mana de pe praji aia ca se pune fix pe burtica .

Bfly, pai nu am zis ca tinem impreuna saptamana viitoare? La mine e a doua saptamana, deci probabil cand tu o sa incepi a doua saptamana eu o sa modific nitel dieta, ca nu e bine sa tii mai mult de 2 saptamani. Mai bag iaurt si fructe cred...vad eu.

Tzuni, deci ai fost cuminte aseara? Pup eu fata frumoasa si cuminte .

Mephala, ce e cu tine? Nu mai treci pe la noi ?

ZisaCami,tu mai ai 3 kg si treci la mentinere, nu? Super, felicitari. Hai mai treci pe la noi si spune-ne cum faci...ca vreau si eu .

Editez sa va spun ca azi cantarul imi arata 74.9kg, ceea ce ma bucura nespus...dar zau daca inteleg de ce ieri arata 75.9kg

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, mai Puskin, am fost cuminte. Ba mai mult, am facut si sport!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor. Cam tarziu apar si cu o cafea dar pana acum nu mi-a dat voie seful meu. Eu sunt in deriva cu regimul, am renuntat de alaltaieri la Scardale, il reiau dupa Paste. Am bagat un ochi la "Superdieta pt mamici" si tare ma bate gandul sa o incep de luni. Ce parere aveti?
Meniul pt azi:
MD: 1 Fibrobar, 1 ceai
P: Iaurt de baut cu putina paine prajita
S: Legume la cuptor si fructe

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

mamicadulce, mie imi suna foarte bine "Diete pentru fiecare".

www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Fetelor, m-am hotarat. De luni trec pe Superdieta si am sperante mari. Asa ca maronicilor, joia viitoare la raport promit sa-mi iau revansa pt saptamana asta!
Azi ma duc sa-mi fac provizii de legume si fructe si la lupta!

Poze noi
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Is desteptata dis de dimineatza, de la 6.30. Dar a avut prioritate sotul, ocupat cu jobul...
Ieri am dat o fuga pana la Botosani, la ai mei parinti...de asta nu mi-ati vazut mutra.

Felicitari fetelor care au slabit saptamana trecuta:
Cristina, Cami, Andre_ea, Delidana, Adrianafedorca, Claudelu, Violeta70, Diana, Alma, Cornelia Laura, Ina C, Mamicadulce, Dordia, Liris, An-k, Adelapop, Bfly

Dupa cum observ, multe fete au slabit! Numai lenesa de mine nu face nimic...ba, pardon, de maine intru pe banane si lapte.
Am zis!!!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la mine.

Doroty sa stii ca eu am cititi o parte din linkul de ieri dar din pacate nu m-a lasat pustoaica sa- termin. Si crezi ca e adevarat? Mi-ar place sa vad ce parere au vegetariencele la faza asta. Chiar au avut loc transformari colosale de cand mananca numai vegetale?Deh! eu is mai Toma Necredinciosul.

Tzuni ce program ai azi iubita? Ieri cand pomeneai de meniul cela hipercaloric mai ca m-ai facut sa salivez la un gratar, dar de vita. Niciodata nu-mi iese ca la restaurant. Adica sa mi se topeasca in gura.

Delidana sa stii ca azi am febra, un pic si numai pe anumiti muschi nu chiar tot piciorul. Azi o iau de la capat, mai ales ca afara e o vreme de tot kk-ul. Acum 2 zile am avut +15 grade si azi cred ca-s -15 grade, daca nu chiar mai frig.

Carmen mi se pare mie sau te plimbi mai mult de cand lucreaza sotul acasa? De maine iar intri in priza?

Mamicutza pana la urma te-ai hotarat? Ai sa deschizi un nou subiect de diete? Vorbeste si cu moderatorii ca sa-l faca sticky. Abia astept sa ved ce colectie avem.

Puskin eu mi-am rezolvat constipatia cu fructe pe stomacul gol. Cat mai variate si fermentoase.

Cornelia succes cu superdieta! Si eu m-am tot apucat de ea dar n-am reusit s-o tin cand am racit si-am dat-o pe ceai cu miere. Sper sa ma regrupez si s-o tin si eu macar o saptamana.

Plec cu patrupezii acum, dar am sa revin.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Doroty, legat de subiectul cu CM si alimentatzia, eu una cred ca-i apa de ploaie. Din cate stiu eu, anorexicile nu mai au CM. Probabil ca (nu) mananca sanatos

Puskin: pt constipatzie recomand kefir (sau lapte batut) bei un litru si pe urma GARANTAT alergi dupa buda (cam la vreo 3-4 ore).

Mergi la inceput