Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Mina ,ma bucur f mult pt tine .Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara de care sa iti amintesti cu drag.Si incearca sa nu te mai stresezi .E f important sa gandim pozitiv si sa avem incredere ca va fi bine .
Mie nu mi s-a dat sa fac TORCH(toxoplasmoza,oreion,rubeola,citomeglovirus si herpesvirus).Dar nu ca mi-as mai dori alte teste.Eu astept cu nerabdare extraordinara ziua de 21 martie ,cand mergem iar la echo ,eu si sotulMa bucr asa mult ca isi face timp si vine cu mine.
Eu tot visez sa ii putem vedea bataile inimioarei atunci ,dar din cate am citit difera data la care se poate detecta asta si e posibil sa ami avem de asteptat.

Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

RGE, nu ne dai nici o veste de la eco. Sper sa fie totul ok. Astept maine cand poate ne scri de la serviciu.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Criss, hai scrie repede sa treci de 10 mesaje ca sa nu mai fie moderate. Atunci cum scri cum apar.
Cu siguranta si mama ta se va bucura, doar o a fie bunica . Iar in legatura cu bataile inimii acum ai 6 saptamani peste inca o saptamana sigur ii vei vedea inimioara.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

criss, taticul tau a vrut sa te incurajeze, dar oricum stia foarte bine ce vorbeste cand ti-a spus ca n-o sa ai nicio problema sa faci bebe. ca medic ginecolog problemele astea sunt mizilicuri probabil, pt ca se intalneste toata ziua cu ele, dar pentru noi sunt grozavii. eu abia asteptam sa ii spun mamei. am rezistat mai putin de o saptamana de cand mi-am facut testul de sarcina (in ziua 28 a CM) pana cand i-am spus. deci eram in vreo 4 saptamani. am plans amandoua de bucurie. e un moment tare emotionant.
ma duc sa fac nani. pup la fete si la burtici

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ladymina77

Buna seara -dute dragi,
Am ajuns de o jumatate de ora de la medic ,sunt super fericita si bucuroasa.I-am reamintit de sarcina pierduta in noiembrie si incredibil dar si-a adus aminte ca plangeam:).Deci la echo transvaginal (asa se spune corect?:),nu m-a mai pus pe masa,zicea ca numai data viitoare,s-a vazut asa "sac ovular intrauterin,localizat fundic fara semne de decolare.Vezicula vitelina(nu inteleg ce scrie) +,embrion cu CM-5.2mm, ACE+ si uter si anexe de aspect normal."Nu prea pricep eu ce reprezinta datele astea dar sunt fericita ca i-am vazut inimioara cum palpaia.Va dati seama ce micut este si ii batea inima?Pfuu ca ma trec toate caldurile.Mi-a dat pt sustinere Duphaston cate 2 pe zi si Elevit.E bun Duphastonul asta?si ce rol are?Mi-a zis sa merg la medicul de fam sa de-a lista cu analize si el mi-a dat sa-mi la Galenus "serologia TORCH",asta am inteles eu ca pt toxo,rubeola si altele.Ai auzit ceva de Galenus ,Moni?El mi-a recomandat aceasta policlinica ca fiind cea mai moderna din TG Mures.AM si ras cu el ca il tot intrebam sigur e totul ok?cika nici soacra-mea nu ma intreaba de 3 ori acelasi lucru:))M-a reprogramat peste 6-7 saptamani,deci de la sf lui aprilie merg.A zis ca daca e ceva prb sa-l sun rapid pe el pe mobil.Sper sa fie totul in regula ca si pana acum.Va pup si bun venit noilor gravi.Fug cred si la somn ca-mi cade capul pe masa.Moni ca mi-ai tinut pumnii si a fost ok.Astept sa mergi si tu la el si eu deja ti=i tin de pe acum.
6+

mina

felicitari!!!!! sa ai o sarcina usoara!!!
in legatura cu analizele, eu in TM am platit aproape 3 milioane pe ele!! sunt cam scumpe intr-adevar!!

stie vreo gravidutza daca elevit si utrogestan se dau compensate???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata tuturor gravidutelor!
BB,utrogestan se da compensat total daca mama nu lucreaza ..Tre sa scrii pe spatele retetei ca declari pe propria raspundere ca nu realizezi nici un venit .Daca lucrezi e compensat 50 % .De Elevit nu stiu nimic pt ca nu mi-a fost recomandat .Oricum in Iasi deja am vazut ca apar farmacii care nu mai elibereaza compensat.Parca tre sa ai nevoie de medicamente numai in primele ziel ale lunii.
Moni,merci de pont cu cele 10 mesaje ..Habar nu aveam ...Chiar ma enerva asteptarea asta ..Si ma gandeam cum de a voastre sunt aprobate asa repede.Ce m-am bucurat cand am citit ca esti sigura ca o sa vad bataile inimii.Mai ales ca de abia asteptam amandoi.

Cristina,6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
cum va simtiti? eu la fel stau ca scurgerile maronii inchis,
parca curge si mai mult, dureri am doar de mijloc deocamdata, sanii parca ii mai am asa si asa...eu nu cred ca este ok.
bb_yasmi cum te simti?
moniland?

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor.Imi pare tare rau ca aveti scurgeri,dar nu disperati pana nu vedeti ROSU.Totul o sa fie bine.Citeam intr-o carte ca 40 % din gravidute au curgeri maronii si la doar 2% se produce avortul spontan.Deci sa nu va faceti probleme.
bb_yasmi incearca sa cauti truguri negri in piata si vezi sa fie ori mari si rotuzi,ori mai micuti si putin lunguieti.Si spune-i sa-ti dea sa gusti sa fie dulci.Eu toata ziua sunt cu strugurii dupa mine.Mi se par foarte buni.Scuze daca te-am zapacit cu strugurii mei.
Mina imi pare bine ca l-ai vazut pe bebe,stiu cat a fost de emotionant,mai ales cand i-ai vazut inimioara.
mihuta bine ai venit draga!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Si al meu sotior e scorpion,din 6.Bebele se va naste cam prin 4.Zicea in gluma,ca nooo,no sa-i mai fac masa de ziua lui!
Pupici la toate burticile!

A,uitasem sa va spun.Aseara am .Cam cu frica ce e drept,dar am mai facut-o de 2 ori de cand sunt.Am citit in cartea mea ca sexul nu afecteaza cu nimic sarcina si nici nu produce avorturi.Normal,daca nu ai iminenta de avort.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Multumesc tare mult pt cuvintele voastre frumoase,Moni,Ramo,bb_yasmi.Sper sa veniti si voi cu vesti tot asa de bune ca ale mele in curand (cele care nu ati fost inca la medic).
Stateam si ma gandeam aseara cat de mult pot sa difere 2 sarcini una de alta.La Bogdan mi-era un rau de cand ma trezeam pana seara cand ma culcam,vomam tot ce mancam.E drept ca munceam acasa cu sotul si dormeam,leneveam toata ziua,prea putin il ajutam la treaba.Poate daca-mi era si acum asa rau n-as fi putut sa vin la serviciu si sa mai si stau pana la ore tarzii.Dar oboseala parca o simt acum mai intens ca data trecuta,e drept ca eram mai tanara cu 8 ani:)
Va pup si va doresc o dimineata insorita si linistita.
6+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

Multumesc [red]MONILAND[/red]esti foarte draguta.

Mergi la inceput