Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata burtici
Mai fetelor cum ne-am gasit noi toate fricoase si panicoase?
Si eu am mai avut aseara o pata maro pe tampon ,iar azi nu mai am nimic.Diseara merg la dr sa vedem ce spune.
BB eu am fost aseara la med de fam si mi-a dat pe reteta gratuita utrogestan,no-spa si elevit ,dar din cate am inteles la elevit se mai plateste o diferenta de 150 de mii .
Cum va simtiti azi?

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oare eu sa iau Elevit,chiar daca doctorita a spus sa nu iau???Macar 1 la 2 zile.Voi ce ziceti??

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

NEATA fetelor!Nu prea ma pricep eu dar va pot spune ce a patit cumnata mea,a aflat ca este insarcinatata si la putin timp(avea 6 sapt)a inceput sa aiba sangerari si a fost la doctor si-a prescris utrogestan si gravibinon (scuze daca nu am scris corect).Acum are 4 luni si sangerarile s-au oprit pe la 14 sapt de sarcina,dr ia spus ca prin tratament se poate mentine o sarcina,in fine acum nu mai urmeaza tratamentul si se simte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici!!

Bun venit noilor gravidutze si o sarcina usoara. FELICITARI! Se mareste grupuletul pe zi ce trece.

Eu scriu mai rar, ca nu prea aveam ce scrie, dar va citesc mereu. Si tot citind si minunandu-ma ce de probleme se ivesc, na ca m-a pocnit si pe mine o pb in plus. Aseara am gasit pe chilot o pata cam rosie. Dupa ce inainte vazusem scurgerea bej. M-am speriat f tare, eu nici nu iau utrogestan, pt ca medicul meu nu mi-a dat sa iau, poate ca sunt prea tanara si a zis ca o sustin normal sarcina. Dupa acea pata nu am mai vazut nimik, de dim secretia era chiar alba, nici macar bej, dar stau ca pe ghimpi pana maine cand merg iar la eco. Am avut si ceva intepaturi in ovare.
Sper din tot sufletul sa fie ceva normal si sarcina sa fie ok si bebe la locul lui.

Va pup si va doresc o zi buna si fara griji.

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI!!
am fost ieri la eco transvaginala..l-am vazut pe bebe..are 8 mm si 7 saptamani(el)..ca sarcina mea are 2 luni astazi..i-am ascultat si inimioara lui mica bate cu 167 batai/ minut...am inteles ca este ok...sunt f fericita..l-am vazut pe ingeras este foarte micutz.....cat despre faptul ca nu am simptome mi-a spus doctora ca nu este nici o problema..fiecare femeie isi duce sarcina astfel..asa cum fiecare din noi luam tratamentul diferit, chiar daca este vorba despre acelasi medicament..fiecare sarcina este unica.va pup si sarcina usora..sa aveti parte de o zi fara greturi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

apropo DPN 02.11.2007 asa a spus ecograful asa ca ...stia bebe ce stia cand nu vroia sa intru pe septembrie-octombrie..nu ne placea acolo

Mergi la inceput

Anca stai linistita ca toate am avut pete ,nu este nimic rau si mai ales ca acum nu mai ai nimic.
RGE ce bine ca l-ai vazut pe bb ,acum te-ai linistit.

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

RGE, felicitari pentru bebe cu inimioara! ai grija de tine si de bebe.
ancadragoman, parca e epidemie, acum si alfa anca, oare ce se intampla? am intrat aseara la alte subiecte de la odisee si nu am gasit nimic de felul acesta cu scurgeri maronii.
ma bucur ca voi aveti doar o pata. la mine chiar a curs si este mult. mi-am modificat si semnatura. o sa ajung si eu diseara la dr...si o sa vin cu vesti.
moni? cum te simti?

danotino

Mergi la inceput

Danotino eu sunt sigura ca esti bine,stai linistita in patut si maine vezi ce iti spune dr.
Iti tin pumnii

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Danotino, nu stiu dc e epidemie, dar se pare ca noi ne-am strans aici toate cu simptome care mai de care. Stiu ca sunt normale scurgerile, cum se zice in popor : "Te insemneaza". Eu m-am speriat ca era pata rosie. Dar a fost decat pata aia. Eu mai am si un alt ghimpe in sufletel, la mine la prima ecografie mi-a zis ca sarcina e de 4s4z. Dar eu dupa calculul ovulatiei (stiu cand am avut ca am facut monitorizare) ar fi tb sa am 5s1z atunci. Si nu mi se pare normala diferenta asta la varsta asta mica a sarcinii, dar in acelasi timp, stiu ca foliculul era mic si poate ca si ovulul a fost mic si de-asta diferenta asta, dar pana maine parca e un secol.

Anca 5+

Mergi la inceput