Colectia de toamna iarna 2005(127)
Raspunsuri - Pagina 29
ilenutza spune:
Roxi, iti multumesc si aici pentru wrap.Abia astept sa il folosesc.Maaareeee cataratoare fata ta.Dar de dat jos cum se da?
WE placut!
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Hildegard spune:
Soanso, iaca faci asa:
Iti ptegatesti merele: eu am pus de la borcan rase pregatite gata. Tu poti rade 1 g de mere si pui pe foc sa-si lase zeama, la calit, adaugi zahar dupa gust,2 vanilii, si scortisoara dupa gust 1 lingurita sau doua si 1 lingura gris.
Iti pregatesti aluatul:
7 linguri de zahar,7 linguri de ulei, 7 linguri de lapte. Le amesteci si pui pe foc. Lasi sa fiarba 5 minute dupa care lasi la racit.Iti pregatesti faina ca 300 g si pui compozitia racita, 1 ou intreg si 1 lingurita de bicarbonat stins cu lamaie. Incepi si framanti si daca nu s eleaga, adica se lipeste de maini mai pui faina....sti tu!
Intinzii o foaie pui compozitia d emere apoi a doua foaie si intepi cu furculita.
Lasi la cuptor pana se inchide la culoare deasupra, cam 30 minute dar verifici.
Bafta!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
soanso spune:
hildegard ,mersi mult de reteta,am notat-o si cu siguranta o fac ,aseara am facut alta ca de regula nu coc Duminica(asa m-a invatat mama) ,nus daca e o chestie relogioasa .
Am facut urmatoarea prajitura si a avut succes:
4 oua,o cana zahar,5 linguri apa,3 linguri ulei,o cana faina ,1/2 pach praf de copt stins.
Albusurile se bat spuma tare.zaharul si apa se fierb pana se topeste zah ,siropul acesta fierbinte se toarna cate pitin peste albusuri continuand sa se bata.Dupa ce s-a integrat siripul se adauga galbenusurile unul cate unul apoi cate putin uleiul.faina se integreaza treptat se pune in tava unsa cu unt si presarata cu faina.se da la cuptor la foc potrivit.
dupa ce s-a racit se insiropeaza si de face o crema (dt. otk de vanilie),peste care se rade ciocolata.
e foarte buna merita sa o incercati.
Hildegard, nu mi-a mai trebuit prajitura cu mere de cand eram gravida cu Sorana da na stiut nimeni sa-mi zica reteta si mi-am luat atunci forneti cu mere.
Sorana Miruna 20 dec 2005
camelia_daniela spune:
Salutare !
Hilde, Soando, ambele retete sunt foarte interesante ! Reteta ta, Soandso, eu o fac chec, doar ca fac compozitia la dubluu si mai adaug caco, nucu si altele!
Foarte interesanta!
Si eu tre' sa fac ceva dulce azi ... doar ca nu prea am chef!
Meems, superbe pozele ! Ce peisaj frumos cu iarba verde! Iar Rianna e o adevarata domnisoara!
Cel mai mult mi-a placut ultima poza, in care doarme pitik cu fundu' in sus!
Si tu arati foarte bine!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Suntem bine, pana la urma nu i s-a invinetit deloc nasucul lui Titi in urma loviturii de leagan, asa ca am scapat cu bine. Am invatat un cantecel nou: "Uncle Benny had a farm..." pe care Sarah il canta ceva de genul: www.dropshots.com/day.php?userid=221473&cdate=20070316&ctime=133352" target="_blank">"tam tam tam tam...ya-ya-ooooo"

Si cateva de sambata: poze din Gradina Botanica si urmatoarele.
In rest, nimik nou.
Asteptam analiza de ungiutza d emarti si Baby Expo-ul.
Madau- of, chiar ca nasola zi ai avut vineri. Pupici Miruniciului accidentat!
Gandacel- din pacate linkul dat de tine nu merge.
Jucarii de care zici poti gasi fie pe site-uri cu livrare la domiciliu, sau si mai bine la BE, ca tot ziceai ca o sa mergi. Daca e joia dimineatza, poate ne vedem.
Ela- chiar ca zile horror traversezi. Dar uite ca se vede luminitza de la capatul tunelului si cine o sa stea in palat frumos?

Catutza- s mie mi-e ingrozitor de frica de sange, dar in momente de genul asta cred ca nu prea ai incotro si rezisti. Pai daca ne pierdem cu firea ce rezolvam...
Sa speram ca nu va fi cazul des.
Meems- good news cu cumnata gravi! 
Sa ii dea Dumnezeu sarcina usoar si bebe sanatos. Doamne, cumplit trebuie sa fie sa-ti moara copilul. E ceva la care nici nu indraznesc sa ma gandesc de groaza.
Io-s tare trista azi, ca prietenii mei de la Bistritza cei care au fost in vizita acum o luna de eram eu happy ca e si ea insarcinata si in sfarsit nu vom mai fi numai noi cu bb in gasca au pierdut sarcina. 

Roxi- ti-am mai zis si la telefon, dar declar si aici ca mie-mi place tot Fairy. De obicei iau Ultra, care e fff bun, dar de data asta am luat Sensitive, ca sa mai protejez mainile. Alexia e muuult mai habauca decat fii-mea. Desi daca stau si ma gandesc bine si a mea s-a cocotat acum 2 zile d epe canapea pe bar, in acealsi stil ca si pe calorifer, adica tragandu-se in maini in sus.

Meems again- suuuperbe poze. Atat d elinistitoare, de calde si frumoase! Iar Riannna e pe zi ce trece mai scumpa!

Cam atata de la noi! Ma dus sa fac planuri pentru dupa-amiaza cand scap de bufnitza, ca o duc la mama!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Buna!
Azi nu i-am mai dat Ilincai Nurofen si nu a facut febra
deci se poate spune ca am scapat de viroza.
In schimb maraie in continuu, nimic nu-i convine, Doru zice ca vrea sa scape de noi si sa na bage la spitalul de boli nervoase
In casa se plictiseste, nu stiu ce vrea, afara se duce doar unde nu are voie, azi in Botanica a facut o criza de nervi ca nu am lasat-o sa manance chistoace, sa bage piciorul in lac
Chiar ii ziceam lui Doru "noi suntem pe post de reclama la Durex"
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Pina se schimba scutecul, d-ale lu' Sma:
Ultimul cuvint: "ca-ca" = "cracker"!
(adica biscuite - cuvintul asta am zis sa o invat in engleza ca sa nu moara biet[ul copil de foame daca nu e cu mami sau cu tati.)
"Apa" in prostie - cind vrea sa bea apa si cind vede apa, ocean fie in realitate, fie in poze.
Si apropos de apa, weekend-ul trecut a descoperit in sfirsit ca e fun sa stai in bataia valurilor si de-atunci vrea sa stea cu orele in apa la plaja. Asta n-ar fi nimic, dar: 1. apa e foarte rece. 2. Ma dooooor salele sa o tot tin de subtiori cite jumate de ora.
Nu o sa mai fiu niciodata nefericita ca fii-mea nu face ceva. Acum mi-e dor de vremea cind mergeam la plaja si puteam sa stau linistita sa taclale pentru ca ea nu se ducea la apa si singurul pericol era ca se duce la alti oameni si le fura jucariile, directie pe care o puteam corecta rapid si apoi imi puteam relua siesta. Ei, acum fii-mea stie o singura directie - apa - pe care o ataca la viteza maxima. 
Inca una: fii-mea s-a facut copil mare! Ieri am fost la o petrecere cu fetite de 4 ani si una de 18 luni. Ca sa nu ramiie mai prejos am pus-o si pe ea la masuta de copii cind au servit prajitura. Si culmea, fii-mea a stat acolo si a mincat singura, mozolindu-se cu ciocolata la bot, ca toti ceilalti copii.
Noki, si noi cintam: "baaaa, shhhhh" = "Ba, ba, black sheep"
Si "pu-pu-pu" = "in padurea cu alune", etc.
Apropos de asta: mergem cu masina si donsoara incepe sa urle de plictiseala dupa niste ore bune. Incepem sa-i cintam, se termina cintecul. O vad in oglinda retrovizoare ca face semnul pentru "mai vreau." "Mai vrei ce, uca?" Si Uca: "Pu-pu-pu".
Dupa-amiaza in parc.
Eu: "Hai Uca sa mergem la acasa la bunica."
Uca: "No."
Eu: "Hai sa mergem la tata, ca uite ne asteapta si o sa se joace cu tine."
Uca (tinindu-se strins de lanturile de la leagan si cerind in continuare sa fie leganata): "No."
Eu (dind sa plec de linga leagan): "Bine, tu n-ai decti sa faci ce vrei, eu m-am plictisit si am plecat acasa la bunica. Pa."
Uca (desprinzindu-si o minuta de pe lant si facindu-mi semn cu mina): "Byeeeee."
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC