Colectia de toamna iarna 2005(127)
Raspunsuri - Pagina 28
Madutza10 spune:
Hello!!
Sintem mai bine dar facuram de 3 ori kk pina la ora asta ,sper sa se rareasca ...
Nu am timp de scris ,tre' sa merem sa mai cumparam una alta pentru botez ca mai e o luna ,va pup,weekend placut !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
joy04 spune:
MADUTZA sanatate multa.
si SORRY ca am sarit si eu cu gura pe tine.
am inteles gresit. credeam ca in momentul cand Orlando isi revenise cu kk i-ai dat tu porto.
SORRY inca o data.

uite...un camp cu floricele pt voi....

Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
ilenutza spune:
Hello si de la noi!
Camelia, pupici ca te-ai gandit la noi!
Joy, dr. Chitescu este ffffff buna, eu la prima sarcina numai la ea am facut eco.Sa-ti spun un pont:poti sa o suni pe mobil si sa ii spui ca ai vre o eco mai devreme( spui si tu un motiv) si sa o rogi sa te programeze dimineata si te programeaza intr-o zi sau 2 si o sa te cheme inainte de inceperea oficiala a programului.Iti trimit mobilul ei pe PM- daca vrei
La sarcina asta ma duc la dr. Calomfirescu de la Medicover ca avem abonament acolo si le fac gratuit.Am citit ca este unul din cei 2 medici de la noi din tara recunoscuti international ca poate face screening pt depistarea sindromului down in primul trimestru de sarcina.
Pineaple, drum bun si calatorie usoara!
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
joy04 spune:
ILENUTZA da-mi te rog nr ei.
vad eu ce si cum, sa vb si cu ginele sa-i zic ca se fac la o luma jumate programarile...
eu stiam ca-i buna, dar la Vlad cand mi-am facut programare si prima si a doua oara mai mult de 1 saptamana nu a durat....
si asta ca nu puteam pleca eu de la serv asa...la orice ora, deci mi-am facut la ora la vrut muschiul meu
ca sa zic asa.
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
foto
ilenutza spune:
Joy, ti-l trimit diseara ca tel. meu e la sot iar sotul nu e acasa.Dar, asa cum ti-am spus, daca vb direct cu ea te programeaza mult mai repede, intr-o zi sau 2.
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
roxisialexia spune:
buna ziua scumpe mamici!
desi nu am intrat de mult ca sa scriu va citesc mereu, doresc si eu multa sanatate bebelusilor bolnaviori-orlando si nati sper ca sunteti mult mai bine ca ieri
si refacere grabnica si tie lavi 
ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog mult, eu de vreo 2 ani si jumatate folosesc pentru spalat vase numai dish drop de la amway insa am pierdut legatura cu persoana de la care comandam si trebuie musai sa cumpar altceva si nu stiu ce, ce detergent de vase folositi ?
alexia alpinista -aici
noki,
pentru gandurile bune..multumesc mult.
un weekend frumos tuturor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Roxi daca te mai intereseaza produsele amway, am eu un distribuitor.
Eu insa folosesc, cu mare succes Fairy. Reclama nu e minciuna, chiar u o picatura speli o gramada de vase.
Mai, scol copilul ca iar doarme aiurea in loc sa ne plimbam
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
ROXI eu folosesc axion pasta cu lamaie. de alal lichid nu-mi iau din comoditate. mi-e mai usor sa bag buretele in axion cu o mana in timp cu ceallata tin oala, cratita, farfuria..stiu eu ce.
dar fairy, face minuni. asa-i cum zice Felicia.
si spune-mi te rog ca tu ai urcat-o pe Alexia acolo sus... ca zau mi se face rau.
io am facut o tona de treaba aseara si azi. adica aseara 3 feluri de papa si azi a iesit cristi cu piticu si eu am lustruit prin casa.
dar mai am de spalat pe jos....
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
foto
roxisialexia spune:
felimultumesc mult pentru raspuns, da ma intereseaza, vorbim maine pe YM sau in seara asta daca ne potrivim.
joy, multumesc pentru raspuns.Nu am urcat-o eu, se catara peste tot si e valabil si afara azi m-a uimit cum se urca pe scarile de la tobogan cot la cot cu cei mai mari, si tot ca si tine am simtit ca mi se face rau cand am vazut-o unde era urcata si sa stii ca nu ii ia decat cateva secunde zici ca e argint viu.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Moamaaa, Roxi, unde s-a catarat Alexia!!! Mi-a stat inima!
Roxi, eu folosesc la fel ca Joy, axion pasta si sunt multumita deocamdata!!!
Chiar, Corap ce-o mai fi facand!?
Noapte buna tuturor!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)