Colectia de toamna iarna 2005(127)
Raspunsuri - Pagina 27
camelia_daniela spune:
Madutza, ma bucur ca Orlando e mai bine ! Tinem pumnii sa fie bine-bine! 
Ela, mami, nu te mai necaji! O sa fie bine, ai sa vezi ! Asa se intampla cateodata in cateo perioada mai aglomerata, dar ai sa vezi ca o sa iasa bine! Uka ce mai face???
Ma duc si eu la nani ... noapte buna si fara peripetii ! Sanatate maxima tuturor copilasilor bolnaviori si mamicilor Lavi si Teo!
Taniuk, Ilenutza, voi ce mai faceti???
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Ina869 spune:
Lavi ma bucur ca-i este mai bine Nataliciului.Nu, eu nu ma ingrijorez de dietele drastice ale rachelutei, numai ca, asa cum spunea si Noki, mi se pare prea radicala schimbarea asta asa, dintr-o data. I-o fi dor de soacra-mea? 
Mada si Noki un pupic pentru voi si copilutelor ranite. Of, Noki, mi-a stat inima in loc cind am citit ca i-a curs sange din nasuc, saracuta!
Madutza, sanatate puiutului!
Ela,bafta, sa te tina nervii. hai, ca ce-a fost greu a trecut. sper sa se rezolve si cu masina de spalat, ca fara, este tare greu.
sa treaca toate ghinioanele si sa va bucurati in linistea de casuta aranjata.
Meems, multumesc de info.Am auzit ca si prin Cuba este frumos, dar depinde de resort. Mi-e putin teama fiindca prieteni de-ai nostri s-au intors bolnavi de la mancarea si apa de acolo, si cum eu as vrea s-o iau si pe Rachie, trebuie sa fiu precauta. Eh,dar poate pina ajung sa-mi fac un concediu cu barbata-meu, ea o sa fie la liceu deja -:))
Cum ii este Riannei la baita? i-a trecut frica?
Apropo, vroiam sa te felicit pentru "doi" noi inca nu am ajuns la performanta asta.
Maria_Alexia,ce bine ca trecerea de la san la lapte de vacuta a decurs fara probleme.
mai stii ceva de Coralia?
Cite fete mai alapteaza? Bic, Alexandrina si mai cine?
Apropo, tare mi-as dori sa stiu care este secretul alaptarii indelungate.
Ioana
, ce-ai mai facut cu "proiectul" de anul trecut, nu lipsesti putin de pe forum? ![]()
treebuie sa fug, maimuta me nu mai ma lasa
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!! Incep acest mesaj la 9.47 deci...nu stiu cand il voi termina ca tb sa culc Stefanul dulce si apoi sa ma uit si la Dansez pt tine !!! Superb show!!
Nu am avut net asa ca...am ceva de recuperat. In ordinea citirii voi raspunde desi nu ne-a dus mai nimeni dorul!
Felicia sper ca nu e nik grav cu nor'mea. Sanatate muuulta! E clar ca puii nostrii se potrivesc: Si stefan are caditza la fel doar ca e albastra, si lui ii place apa la nebunie, si el are biberon la fel si tetine de silicon nuk ortodontice, si muuulte alte asemanari.
de la Stefan pt dulcica Ilinca!
Joy ma bucur ca la voi a iesit bine si nu a fost asa horror ca la noi!!!
Vladutul decalotat. Noi il spalam seara de seara si il decalotam. Iar dupa operatiune...10 zile l-am uns cu Kanamicina. In astea 10 zile nu l-am decalotat in apa dar dupa il decalotez in apa si il spal si il limpezesc bine.
Madutza sanatate multa puiului!!! Sa dea Domnu' sa se faca bine repede!
Madau...am fost tentata de nenumarate ori sa ii dau astfel de cereale dar....am zis ca va avea tot timpul sa manance cereale cu lapte la micul dejun asa ca....comparand cu ce meniuri s-au vehiculat....noi mancam destul de putin: Dimineatza un bibe de 250 ml plin ochi cu lapte chior, apoi pana la pranz mai ciuguleste 1-2 biscuiti dar nu in fiecare zi, pranzul ( cam 300 gr de papa ) apoi pe la 17.30 papa o banana+un kiwi, sau para + kiwi, sau diverse combinatii de fructe si un iaurt nuc de 150, iar seara un bibe plin cu lapte cu cereale. Dupa parerea mea nu e nici mult nici putin. Si deocamdata vad ca ii ajunge chiar daca el toata ziua cere papa. E un mancacios dar...daca mi-as pune mintea cu el ar fi o bilutza si s-ar rostogoli. Eu zic ca e suficient cat papa el.
Lavi offf...sanatate si voua!!!
O Nati dulce!!!
Acum fug ca vin rezultatele la Show!!! Va poop si..pe maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
catutza spune:
Hello!!!
Ina , ai fost mortala cu anuntul tau! I-mi pare rau pt voi ca nu puteti pleca in vacanta, mai ales ca v-ar prinde bine tuturor.
Si spui ca veniti in tara in vara
, poate facem o mege intanlire iar,
Alina ,
ca v-ati gandit la noi. E bine Bianca acum, doar ca nu mai are pofta de mancare cum avea inainte, adica abia mai mananca cate ceva 
Felicia , multa sanatate Ilincai.Tinem pumnii sa iasa analizele bine,
Ela , pune poze sa vada si ochiul nostru boua bucatarie.Si...felicitari ca a-ti scapat de santier si zugraveala.
Noki , pupici multi pt Sarah, off ce tare trebuie sa o fi durut! Mie mi-e groaza de sange, nici nu stiu cum as reactiona in astfel de situatie, 
Pisi , felicitari pentru Sebi dansatorul.Noi pe Bianca la dans sportiv si inot o vom da sigur.Bianca e inebunita dupa dans , cum aude o melodie mai ritmada cum incepe sa danseze.
Madu , pupici pe vanataie Mirunei ca sa treaca mai repede.Doamne eu ma ingrozesc ce citesc azi :Sarah...Miruna, e ingrozitor sa planga si sa nu o poto opri sau ajuta cu ceva.
Ela , sa stii ca a-ti avut multe ghinioane zilele astea! Dar lasa ca va fi bine pentru voi, asa se spune. Eu mor pe vecinii astia pe care ii f*** grija de ce se intampla in casele altora! Cred ca de plictiseala fac reclamatii si alte rautati!
In rest...nimic nou, Bia e bine Slava Domnului, nu am mai avut probleme cu ea. Maine avem musafiri asa ca tot asa tarziu voi intra.
Va pup si aveti grija de voi si copilasii nasdravani, 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Ma bucur de vesti bune despre bolnaviorii grupei.
Ela, of, of, si iarasi of! Sper sa se rezolve toate cu bine.
Pineapple, eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme si ganduri negre, eu am fost cu Rianna in RO cand ea avea abia 7 luni si totul a fost ok, ba chiar mult mai bine decat mi-am inchipuit c-o sa fie. Asa ca anul asta repetam experienta. Calatorie usoara si sedere placuta!
Ina, noi nu am avut nici un fel de probleme, nici cu mancarea, nici cu apa... Ba mai mult, vacanta din Cancun e cea mai faina pe care am avut-o vreodata.
Riannei i-am facut aseara baie si a fost putin mai cooperanta. I-am pus spuma in apa si a fost ocupata sa caute pestisorii acoperiti de spuma. Tot n-a vrut sa stea in fund, asa ca a trebuit s-o spal in picioare. Totusi a fost un progres, macar n-a mai tipat la contactul cu apa.
Acum zice si "doua", nu numai "doi" - e tare haioasa! Ca sa nu tinem lumea in umbra, eu ii povesteam Inei pe e-mail cum Rianna zice "doi" cand eu zic "unu"
Am si eu o veste buna: cumnata mea (sora sotului) e gravida!! Ea are o fetita de 4 ani, dupa ce primul nascut (un baietel care anul asta ar fi implinit 9 ani) a murit de leucemie la 2 anisori. Ea nu era hotarata daca mai vrea sau nu alti copii, a trecut prin multe, dupa ce a murit baiatul a mai pierdut o sarcina, si acum se impacase cu gandul ca va ramane doar cu Hope. Dar uite ca n-a fost sa fie asa. Are 31 de ani si a zis ca, daca nu ramanea anul asta, nici nu mai facea alt copil. Deci inca un verisor pentru Rianna! 
catutza spune:
Meems , sarcina usoara cumnatei tale! Dupa atatea necazuri cred si eu ca ii e teama sa mai ramana gravida!
Ma bucur ca nu i-a mai fost teama Riannei la baita.Am patit-o si noi intr-o seara dar si-a revenit seara urmatoare, cine stie de nu i-a placut ei.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
joy04 spune:
neata.
mai la ce ore stati voi la calc...adica CATUTZA Bia e copil cuminte si doarme..ce as mai pierde si eu macar o jumate de noate la filme, spart seminte si baut bere.
(nu am facut niciodata asta, dar acum simt nevoia
)
MEEMS sarcina usoara cumnatei tale si copilas sanatos.
mai fetele, eu una cand aud de cutare sau cutare care a pierdut un copilas..ma inspaimant toata.
ma trece asa un fior si gandul ca DF ar pati vlad ceva...brrrrr
il trimit si eu pe fimiu sa-l inveti sa numere....
PINEAPPLE spitalele private din ro nu cred ca au camere de urgenta ca un spital de stat.
clar mergi pe varianta spital de stat unde cu bani poti opta pt o rezerva.
dar nu-ti mai face asa ganduri negre. stai linistita ca medici competenti sunt si pe salvarile de stat asa cum sunt si pe cele particulare mai putin...scoliti. hai sa nu exagerez, sa zic cu mai putina experienta.
MADAU pup si eu Miruniciul mic sa-i treaca buba.
INA off...ce aiurea sa nu puteti merge in vacanta.
ELA vroiam sa te sun aseara pe la 22.00, da m-am gandit ca poate dormi ca erai rupta de oboseala.
ma gandeam...poate ai robinet separat pt masina si nu i-ai dat drumu'??? zic asa pt ca mie mi s-a intamplat. cristi oprise robinetul, io nu am stiut si cand am dat drumu la masina, nu mergea.
io dadeam drumu la apa si curgea si am crezut ca m-i s-a bulit masina...
revin ca eu inca vreau sa ma plang de vladu cu dormitu' noaptea.
este un sablon deja.
prima parte a noptii - adica primele 4-5 ore (maxiiim 6 rar de tot)le doarme fff bine si apoi incepe fataia, coiala, maraiala, suspinatu, parturile, plansu...cere si de papa - cu toate ca am observat in ultimele nopti ca nu ii este cu adevarat foame, cred ca mai mult ideea de baut lapte. se calmeaza...
bea nitel apoi arunca bibele si se culca. peste juma de ora mai vrea un pic. peste o alta ora iara mai suge nitel...
si daca-i dau apa sau ceai, nu vrea.
si intr-un final, la 05:30-06:30 se trezeste urland, abia il calmez. si nu este treaz. urla (chiar urla, se zbate, da din maini si din picioare...) dormind.
si inca ceva: mi-am facut programare la eco la MEDLIFE. se pare ca intradevar Chiteasca asta este buna ca nu am gasit loc liber decat pe...27.04. si daca mai intarziam o zi, mai prindeam tocmai in mai.
asa-mi trebuie ca am tot amanat sa sun. daca stiam ca asa patesc, sunam de luna trecuta.
amu, eu o sa am 19 saptamani de sarcina atunci. de fapt 18 fix, nu 19.
pot face eco morfologica si apoi sa mai fac una cam pe la 30-32 saptamani?
sau o mai trebui sa fac pe la 22-24 saptamani alta???
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
meems spune:
Joy
Faza cu numaratul maica-mea a invatat-o pe Rianna...
Cred ca pe fiecare mama o trec fiori la gandul ca s-ar putea intampla ceva cu puiul ei. Dar trebuie sa gandim pozitiv.
soanso spune:
ela27oana ,
eu am lucrat la metro pana in mai 2005 (sef birou service) ,daca mai ai factura de la televizor poti solicita garantie de la magazinul de unde ai cumparat televizorul ,noi completam garantii si dupa vanzare pentru ca nu veneau clientii sa le solocite in momentul vanzarii din dif. motive,si oricum primeam de la furnizor garantii pentru toate produsele si in permanenta aveam in plus.probabil de atunci sau mai schimbat unele lucruri dar poate dai un telefon la magazin la birou service si ceri mai multe informatii.parerea mea este ca nu merita sa-l arunci ca daca nu se poate repara ti se da negatie de service si iti da alt prosus sau unul similar cu dif. de pret.
Sorana Miruna 20dec 2005
pineapple spune:
Fetelor va multumesc, m-ati linistit. Nu imi faceam chiar ganduri negre dar vroiam sa stiu pentru orice eventualitate ce fac, nu sa ma gandesc atunci panicata incotro s-o apuc, pe unde sa sun... Sper sa fie frumos in Romania, de maine suntem pe drum, incep sa am emotii ![]()