Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza Doru a plecat de luni la serviciu. Am mai scris eu, le-a stat numai la pc, a profitat de timp ca sa mai faca curat in calculator... cica.
Vic mai e la tine?

Maria nici nu mai stiu ce sa zic. Ilinca nu a stat afara chiar asa mult, ca a mai batut vantul... Plus ca Madau zicea ca analiza sangelui din deget e vax albina... Mai cercetez!
Ilinca sta in fotoliu ptr 0-18 kg, de cand avea 5 luni. Cred ca e grupa 1.
Chiar sunt curioasa cum se va comporta in drumurile lungi de anul acesta, ca s-a mai marit, se plictiseste usor. Dar poate o mai pacalim cu un sticks, un ceai...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Salut fetelor!

Am intrat doar sa va salut, sa va zic ca suntem ok, avem o noua preocupare ( atentie Lavi ): dansul.
baietelul meu e oficial inscris intrun club de dans sportiv, m-a ametit aseara ce fitze de salsa a tras acolo, el, pe care il inscrisesem tocmai pt ca se misca exact ca un gard ( adik ca taica-su+ taica-miu)...
A tras de o fetita la un soi de salsa-zvapaiala 9 asta vedeam eu printro crapatura din jaluzeaua salii de dans, de afara, cu un ochi acoperit de claia unei alete mamici care "fura" si ea tot pe aceasta cale.
Sunt foarte incantata si el la fel, nenorocirea e ca de acum doua zile pe sapt sunt blocata la mantinela. Deh.. cine are copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi, unde-i salsa asta??

maria - eu vreau sa-i cumpar acum Nataliei scaun 0-18 sau 9-18 kg, sa se rabateze scaunul, sa poata dormi bine. Dormitul comod al Nataliei in masina ne avantajeaza pe toti
E pana la 4 ani, deci vreo 2-3 ani il va folosi. Iar noi facem drumuri lungi, asa ca se merita.
Eu vreau sa iau acum de la baby expo sa-l inauguram de pasti.
Silvia are gupa 1-2-3 recent l-am transformat in inaltator.

Anemia se vede in palma, daca e palma (si buricele degetelor) suficient de rosie.

feli - Silvia.. parca stranuta si ea putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, mie mi-a zis dr ca "falsa" lactatie poate sa tina si doi ani dupa intarcare, ideea e sa nu stimulezi sanii. nici sa-i storci, nici barbatu' nu prea are voie la eiPai io am luat brocriptin si acum daca ma storc tot iese ceva, asa ca nu ma mai stresez.
Bravos ca ai reusit sa faci pasul decisiv!

Noi avem scaun pt 9-36 ,l-am luat din start asa, singurul inconvenient e ca nu se regleaza spatarul, dar il fixam noi cumva mai pe spate cu totul cand e de dormit.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de lanoi la pran! Rapid, ca mi s eard cartofii prajiti:

- am fost la dermatolog si nu am facut nimik cuncret, decat ca am luat trimitere la tesari, la spital, sa-i ia mostra de unghie. Deci de abia d emarti incolo aflam ceva
- scaun de masina avem grupa 1 - de la 9-18 kile, Maxi Cosi, sunt fff multumita de el din tate punctele de vedere. L-am luat la mega-oferta la BE trecut la 3.5 mil. Il recomand cu caldura.

In rest, sanatate multa piticilor bolnaviori si majorei Lavi!

Fug la papa, apoi la cursuri!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana , ce model de scaun aveti voi? Sunteti multumiti?

Lavi, ce va mai invidiez eu pe voi pentru baby-expo asta ! Noi trebuie sa ne planificam o tura intreaga de umblat prin oras ca sa vedem 5 modele de scaune, si alea la supra-pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Voi in ce zi mergeti la Baby Expo?
E doar asa.. o intrebare.... eu m-as duce joi dimineata, ma gandesc ca e mai liber...
Si fara copii, sa pot sa cumpar ce am nevoie (scaunul de masina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Lavi, salsa asta e un club de dans sportiv, se numeste magicsteps si are cursuri la noi, la piciorul podului Grand. Dar te-am atentionat ca sunt prin tot orasul si mai ales ca am vazut acolo niste pustoiace care se miscau fara efort de m-a apucat invidia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele, Vit C si portocala i le-am dat cu 3 zile in urma iar pe seara a avut primul scaun moale ,de atunci potocpu' ,deci nu i-am dat cind avea deja diaree ca doar nu's nebuna ..

Pina la ora asta are 6 scaune la activ :(((( ,ii dau Hidrasec la greu ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi eu ma duc doar cand poate Doru, ca vreau sa ma consult cu el. Or avea triciclete? Cred ca da, ca aduc toate minunile.

Madutza of, of!

Mergi la inceput