Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alexandrina, daca tot s-a deschis subiectul realizez si eu ca am terminat-o cu alaptatul. Nici nu stiu cand am pus punct, si cred ca nici el nu prea si-a dat seama . De la programul de supt in fiecare seara, am trecut la supturi neregulate, doar cand era neaparata nevoie sa-l calmez, ba dimineata, ba dupa-masa cand era obosit si nu putea sa adoarma... Incat am avut vreo sapt-doua in care sugea mai rar de 24 de h, cam la 36, asa... Apoi le-am rarit si pe alea, a mai prins de doua ori si... de vreo saptamana pauza totala . Vad ca suntem perfect ok amandoi, avem deja alta joaca inainte de culcare si ma bucur mult ca am reusit asa.
Sper sa se rezolve si lactatia ok, deocamdata nu s-a oprit de tot dar nici nu ma deranjeaza deloc, oare e cazul sa iau salvie sau ceva? Doctora imi spunea ca la o luna de la intarcare trebuie sa se opreasca de tot, altfel imi da Bromcriptin , chestie la care nu vreau nicidecum sa apelez!

Altfel, in cartea mea de sarcina scrie ca alaptatul poate continua maxim pana in luna a 5-a a noii sarcini, organismul fiind mult prea solicitat de ambele eforturi .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandrina
Despre groapa de nisip, eu ma crizam ca e nisipul murdar si ca si-l va pune numai in cap. Dar o sa trec si de emotia asta, deja nisipul il avem, cred ca o sa mai aducem niste roti de cauciuc sa le punem pe margine. Asta e, parcul e departe de noi si nici de colectivitate n-avem parte asa ca trebuie sa ne descurcam pe cont propriu.

Hehe, exact asta face Cristi!
De cateva zile de cand a descoperit joaca la nisip, vine din parc PLIN de nisip, mai nou merg direct cu el in baie si-l scutur. Are nisip in toate hainutele, din gluga pana in pampersi! Prima oara cand l-am desfacut m-am ingrozit, parca-l luasem de pe plaja si-l imbracasem in viteza, asa era de plin!
Dar asta-i joaca lui, e tare dragut cum misuna el prin nisip cu lopatica si galetusa. Inca nu prea stie ce trebuie facut pe-acolo, dar imita de zor tot ce fac ceilalti copii: scormoneste, duce lopatica(de cele mai multe ori goala) la galetusa, bate nisipul sa-l netezeasca, rastoarna... Si tot asa, greu se mai opreste .
Altfel pe-afara facem tot cam ce zicea Noki, uneori il mai iau si la cumparaturi, mai in brate, mai in cos...
Si ne mai jucam cu cateii in curte sau mesterim cu surubelnita pe la rotile masinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata

GANDACEL pai si mai poti dupa ce-l dai de 20 ori pe topogan???
chiar ma toot gandeam ce ai facut la dr. ca ziceai ca te duci sa vb de crizele lui Bogdan de seara.
si sa nu ma certi, dar daca ai scris, eu clar am sarit.

MADUTZA ....las-o incolo d eporto si de vit C.
da-i de diaree acum.
dar daca iese bine cito intrerupi genta aia, nu?
tin pumnii sa fie bine bine bine.

mai de ANDA vroiam si eu sa va intreb...stie cineva ceva?
sper ca-i bine si doaor prea busy ca sa ne dea o veste.

NOKI vai de nasucul Saraliciului mic.
un maaare de tot de la Vladone sa-i treaca.

fimiu m-a spart azi noapte cu c(f)oiala si cu maraiala...ori gaze, ori putulica (dar nu a mai plans deloc deloc cand facea pisulica) ori dintele ala de sus care sta de 2 saptamani sa plesneasca si nimic.
sau io stiu...dar m-a scos din circuit.

Joy 12+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia
Hehe, exact asta face Cristi!
De cateva zile de cand a descoperit joaca la nisip, vine din parc PLIN de nisip, mai nou merg direct cu el in baie si-l scutur. Are nisip in toate hainutele, din gluga pana in pampersi! Prima oara cand l-am desfacut m-am ingrozit, parca-l luasem de pe plaja si-l imbracasem in viteza, asa era de plin!

Super incurajare tocmai cand ma pregateam sa ma duc in debara sa-i caut lopatele si galetuta.
Bravo pentru intarcare, va calcam pe urme.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara drum bun, sa va plimbati si sa va incarcati bateriile

Ela chiar, mai, sa pui poze, ca sunt curioasa cum a iesit, vreau si eu idei de bucatarii.

Mai, ce vreme e, si noi stam in casa. Abia astept s-o sun diseara pe dr s-o intreb daca ne da voie la plimbari in parc si baita.

PS: de cand n-am mai dus-o la bunici e un copil excelent. Azi am ras de m-am prapadit numai pozne face. Doru deja e decis sa nu le-o mai dam decat in caz de mare nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ela, sa pui poze cu bucataria...ca si io vreau s-o fac acasa.
Felicia, ce bine ca aveti bunici...ma refer la Ilinca ...ca o poti lasa la bunici.
parintii mei parca ...nu stiu ce au patit dar nu stiu sa se joace,s a se comporte cu stefan...de cate ori il las pe steff cu maicamea aici la noi acasa se intampla cu copilu ceva......maicamea nu intelege ca trebuie sa fie tot timpul dupa el...ca cica are prea multa energie si asta nu e bine, auzi la ea!
pai daca l-as lasa pe stef la ei....mi-e teama sincer.
ultima data s-a certat cu mine ca de ce ii dau sa pape supa cu as alingura mare...ei, pentru ea. Este lingura de la disney, lingurita...ca cicai ii largeste gura. Bey ce ma enerveaza....si asa multe altele...un roman intreg

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati e mai bine, mie imi curge nasul ca la robinet.

Va si va multumesc pt interes.

Gandacel eu am inteles ca Madutza i-a dat lui Orlando vit C & portocala INAINTE de diaree, cand era numai racit. Si ea crede ca asta i-a declansat. Asa ca nu-i rost de bataie...

Madutza multa sanatate lui Orlando!

Feli buna decizie! Parerea mea.
Pe noi ne lasa drita sa iesim din casa daca nu are Nati febra si vremea e buna.
A mai facut febra? Ai inceput antibioticul? Bine ar fi sa nu fie cazul.

Ina lasa ca asa trec ei, prin perioade, mai mancaciosi, mai putin... Eu zic sa nu disperi. Si la urma urmei e domnisoara.. cat vrei sa fie?!?!

maria felicitari pentru intarcatul fara probleme. Cam asa am intarcat si eu iar dupa vreo saptamana se cam umplusera sanii. Am pus pompa si i-am golit si dupa aia n-am mai avut probleme. Bine, nu i-am golit chiar pana la ultimul strop, doar cat sa nu-i mai simt grei.

Sanatate multa si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi chiar acum i-am luat temp si nu are decat 37. Dar luam Nurofen in continuare, de 3 ori pe zi. Plus restul medic (le-am mai scris nu mai reiau). ANtibiotic nu cred ca va fi cazul.

Sanatate multa, nasol ca ai luat-o si tu Dar Silvia cum e?

Hilde

quote:
lingurita...ca cicai ii largeste gura

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli, m-ai pus pe ganduri rau de tot cu 'bronzatul'. Si Cristi pare tot bronzat si chiar mai inchis/galbui la ten decat noi, chiar a remarcat si doctora dar concluzia ei a fost ca sta mult pe-afara, ceea ce e adevarat. Acum ma gandesc cum sa merg sa-i spun sa-i verificam totusi anemia...
Oricum tocmai am inceput tura 2 de fier (am mai luat una de doua luni prin jurul lui octombrie...)

As avea o intrebare: a trecut cineva la scaunel de masina de grupele 1/2/3 ? Noi trebuie sa-l schimbam urgent si ma gandeam sa nu-i mai iau grupa 1, chit ca-i e bun acum probabil de iarna viitoare deja va fi mic... Si nici dormit la drum lung nu va prea prinde el in perioada urmatoare, sa aiba sens sa-i iau cu spatar inclinabil...
Voi ce ziceti? Copilasii mai mari cum mai incap in scaunelele actuale?

Edit: din cate am priceput eu, clasificarea scaunelelor pe grupe/varste e asa:
Grupa 0 = 0-13 kg = scoica auto
Grupa 0/1 = 0-18 kg = scaunel care se poate monta si cu spatele si cu fata, cu spatar inclinabil
Grupa 1 = 9-18 kg = scaunel care se monteaza cu fata, uneori se poate si inclina
Grupa 1/2 = 9-36 kg = scaun care nu mai are pozitiile inclinate ale spatarului
Daca e grupa 1/2/3 spatarul se poate detasa si ramane doar inaltatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata pe la pranz!

Ina multumesc de incurajari!Va pupacim pe toti trei!

Felicia, cum e cu sotul acasa?El este in concediu medical parca.

Sanatate infinita copiilor bolnaviori!

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput