Colectia de toamna iarna 2005(127)
Raspunsuri - Pagina 22
crissy77 spune:
Gata! Bagajul e in masina, maine la prima ora ne trezim si
la Barlad.
Ioana,
deoarece pe 20 eu o sa fiu la Barlad (unde nu am net acasa), iti urez de pe acum un LA MULTI ANI! din toata inima. Tot ce-ti doresti sa se realizeze.
Noki, mi-a inghetat sangele in vene cand am citit despre Sarah.
Sanatate multa copilasilor bolnavior, inclusiv fetei mele care astazi a avut nas infundat si cativa muci. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza maine dimineata.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
meems spune:
Madau, da mai, vad ca piticoancele noastre sunt cele mai mancacioase! Eu nu ma plang pentru ca stau prost la capitolul rabdare si nu cred ca as fi facut fata unui copil mofturos.
Tania, ma bucur ca totul a fost bine la dr. - am admirat si pozele cu fratiorul lui Che
si filmuletul cu Che si tati in concert.
Feli, multa sanatate Ilincutzei! Sa-i treaca repede si sa nu fie mai rau.
CristinaN, drum bun si weekend placut!
Noki, pupam nasucul Saralinei, sa-i treaca repede.
Ina, imi pare rau ca a picat treaba cu Hawaii... Ca si consolare, iti spun doar ca mie mi-a placut mai mult in Mexico decat in Hawaii
Vezi, asa poate ajungeti si voi in RO si ne intalnim acolo 
PatriciaR, eu n-o prea las pe Rianna sa manance singura din motive de... comoditate si de lene de-a curata dupa ea. Stiu ca peste tot scrie si se zice ca e bine sa-i incurajezi sa invete sa manance singuri, dar m-am gandit ca are o viata-ntreaga sa manance tot singura, deocamdata imi conserv eu timpul si energia.
Ela, felicitari pentru remodelare.
Alinush, ce bine e ca esti cu inima impacata referitor la cresa!
Simona, pe unde umbli? Dar Ionikka?
Madutza10 spune:
Neata!!
La raport cu vesti nu prea bune ,de 2 zile are super diaree ,a ajuns si la 20 de scaune pe zi ,am fost ieri la dr ne-a dat una alta dar asta noapte a facut din nou kk de vreo 8 ori(in somn) asa ca am fugit la spital :((( ,era deja un pic deshidratat dar nu foarte rau ,i-au dat gentamicina cu toate ca nu stim daca-i infectie ,azi luam rezultatul coprocitogramei ,i-am dat Hidrasec cu forta cind am ajuns acasa ,ceai de menta si cam atit ,vaz ca in dimineata asta a facut un kk legat ,poate-si revine ca tare m-am speriat ,socuri peste socuri !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Madutza wow, mai, dar ce-o avea bietul copil? Mai bine ramaneai peste weekend in spital sa-l tina sub observatie.
Sanatate lui Orlando!
PS: ce titulatura smechera ti-ai tras![]()
Chiti s-a trezit fara febra. Acum se "cinsteste" cu un bibe. Hai ca e de bine.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Of, Noki, am inlemnit cand am citit ! Slava Domnului ca nu a fost ceva nasol!!!
-ici Sarariciului si mamei tale care a trecut prin emotii foarte mari!
Madutza, imi pare rau sa aud de diareea asta nasoala! Continuati procesul de rehidratare!
Sanatate muuuulta!
Cristina Negara, drum bun si week-end placut la Barlad! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Feli ,ei zic ca de la Augmentin e diareea dar eu cred ca e de la 3 ml portocala pe care i-am dat cu picaturi de vit C natural ,dupa asta a inceput ..,infectie nu e sigur ca febra nu face ,nu miroase absolut de loc
Multumim celor care au intrebat de noi !
Pina la ora asta un singut kk ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Neata
Cam lejer la scris..n-am avut mare lucru de recuperat![]()
Noki pupam nasucul Saralinei, sa se faca bine si mai ales fata cuminte...vise taica, vise
. Mai rau a fost de mamica ta saraca, iti dai seama prin ce emotii a trecut...si a mea e la fel, cand era Miruna mica i-a dat 3 picaturi de Bonissan si s-a innecat rau de tot, abia mai putea respira, inutil sa-ti zic ca mama nici in ziua de azi nu-i mai da medicamente
.
ca sa-i treaca sperietura
Madutza hai ca poate va reveniti, ar cam fi si cazul, ca deja sunteti bolnaviori de ceva timp 
Negara drum bun, distractie placuta si relxare!
Azi n-avem noutati, momentan e la mine in casa ca la balamuc, au venit copii vecinei sa se joace cu Miruna, unul are 7 ani, unul 3..
..merg sa-i supraveghez..si poi fugim afara.
Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Madutza, sanatate multa lui Orlando!
Hilde, poti alapta linistita cat esti gravida, cred ca in lunile mari nu se recomanda, ca nu mai face fata organismul mamei la atata solicitare.
Noki, pupam nasucul lui Sarah.
Ina
fetele frumoase.
Ela, ce bine ca va apropiati de finalul curateniei! Cine o sa aiba bucatarie frumoasa de Pasti? Cand ai examen de conducere?
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Alexandrina, probabil ca in curind Mihai va renunta complet la lapticul tau, stiu ca atunci cind esti gravi laptele isi schimba gustul.
Acum ca citesc ce-ai scris imi aduc aminte ca am auzit pe undeva asta. Asa ca... l-am gustat, cred ca intr-adevar e diferit, parca mai sarat. Dar nu pare sa-l deranjeze pe Mihai. Ieri era sa adoarma iar fara sa ceara dar eu nu eram pregatita de despartire asa ca m-am oferit singura. Adica el ar fi vrut dar parca n-avea curajul sa ceara, imi ridica bluza si ma gadalea pe piele (avem noi un joc in care ne prapadim de ras amandoi) dar n-o ridica de tot.
Bic, ma bucur ca nu-mi faci program sa alaptez si vecinii, as vrea eu sa pot dar ma gandesc destul de ingrijorata cum va fi sa alaptez inca unul doar. Aveam de gand oricum sa-l intarc saptamana viitoare, asta decizie o aveam dinainte de a sti ca sunt insarcinata.
Hilde, eu stiu ca e si legal si moral sa alaptezi insarcinata. Or fi si opinii contrare, se poate, dar sigur sunt minoritare.
Despre groapa de nisip, eu ma crizam ca e nisipul murdar si ca si-l va pune numai in cap. Dar o sa trec si de emotia asta, deja nisipul il avem, cred ca o sa mai aducem niste roti de cauciuc sa le punem pe margine. Asta e, parcul e departe de noi si nici de colectivitate n-avem parte asa ca trebuie sa ne descurcam pe cont propriu.
Il trimit ca l-am inceput de dimineata. O zi frumoasa!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Madutza, uite eu sunt suparata pe tine! In loc sa-i dai ceai de musetel, ii dai vitamina C si portocala?!?!
. Pai, in loc de pansament gastric, la cat de intors e el acum cu stomacul si intestinele, tu bagi acizi??? Ce-ti veni? Vitamina C o fi ea buna in situatii de preventie si raceli usoare, dar ce are saracutul Orlando e mult mai serios! Si portocala?! Daca erai aproape de mine, veneam special sa te bat putintel. Ca bietul copil nu poate. Nu te supara, ca eu de drag te cert.
Noi raportam numai de bine astazi. V-am zis ca ieri nu a plans deloc Bogdan cand l-am lasat la gradinita, ba chiar o chema pe tanti in camera unde era copiii si-mi zicea mie "pa". Seara nu a mai facut deloc-deloc crize, nici alaltaieri. Iar aseara, dupa ce ne-am jucat jumatate de ora in curtea gradinitei, ca tare ii place sa bage mainile in pamant si pietricele, am plecat in parculet. Am stat acolo si ne-am jucat cu nisip, am calarit calutii cu arcuri si ne-am dat pe topogan. Saraca mami! Nu s-ar satura de topogan deloc!!! Si ia-l pe sus, da-i drumul sa alunece, iar si iar, de 20 de ori la rand. Daca nu il dau eu, incerce el sa se catere si bineteles cu nu poate, nici cu fata, nici cu spatele! 
Cu racelile vad ca sutem ok, desi aud ca se pupa de zor cu fetitele pe acolo. Una cica deja s-a indragostit complet de Bogdan! Incepe coada, fetelor! Eram sigura ca va fi un cuceritor, dar e si precoce! Cristina, Iris va ocupa mereu un loc special in inima lui, dar trebuie sa se vada mai des, ca altfel se ia cu pupatul si o uita!
Cam atat pentru azi, am o multime de drumuri de facut, apoi sper sa ma trantesc si in pat o ora.
Va pupam pe toate, inclusiv pe absente. Anda o fi bine?
Gandacel
34+ si Bogdanel (14.11.2005)