Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Oare cind se vor opri scaunele astea multe la numar?A mai trecut cineva prin asa ceva??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Plus ca Madau zicea ca analiza sangelui din deget e vax albina... Mai cercetez!

Felicia, la spital la Hematologie, unde am fost eu la Coltea hemoleucograma completa pt adulti se face din deget. daca la noi se poate, la bebe de ce nu?!

CU scaunul de masina... de incaput incape, e din ala pana la 18 luni, dar... nu-i place deloc. Iar la drum lung nu am mai fost din vara trecuta, cand avea doua somnicuri pe zi si plecam cu juma de ora inainte sa se faca ora, ca sa doarma cea mai mare parte din drum... Acum nu stiu cum va fi, mai ales cu doi! Chiar, ceva sugestii?
Oops, Lavi, Silvia nu sta inca direct pe bancheta?! Ma declar debusolata!
Stiti ce ma enerveaza pe mine la scaunul nostru de masina? Are suportul pe care sta mult prea inalt. Abia bag copilul in masina, il dau cu capul de plafon. Nu stiu la ce trebuie suportul ala din plastic atat de inalt! Si apoi, este mare rau scaunul. Abia de-i incap picioarele pana la scaunul din fata al masinii, daca il mai si inclin pe spate ca sa doarma... e gata! Nu mai incape decat cu picioarele indoite! Imi scapa mie ceva?

Sa zic acum cu gradinita, pentru Noki: Bogdan are parte de lb. engleza (!!! nu stiu ce o intelege el) se vorbeste din cand in cand si cu astia mici in engleza, asa, de antrenament. Se ia avans la inscriere si aici, jumatate din suma care se plateste ca taxa. Se retine daca nu duci copilul. Daca il duci, se compenseaza. Transport: 40 euro. Ce voiam eu sa-ti zic e ca, daca crezi ca ajungi prin cartierul meu select , sunt gradinite chiar faine. Azi am vizitat-o pe cea de limba germana, din spatele pietei DOmenii si arata super. Spatiu mult, curte mare si fff frums ingrijita (au si piscina, maricica), sali de clasa curate, educatoare care arata fff ingrijite (blonde si sofisticate, tinere de nu se poate). Aici toata lumea vorbeste doar in germana. Poate genul asta ti-l doresti tu? Taxele sunt insa mai mari decat la gradi a noastra si programul diferit (destul de dificil, dupa parerea mea). Primesc de la 2 ani jumate. Deci abia in toamna 2008 ai putea s-o dai. Mai e una tot pe acolo, gradi de limba engleza, nu am vizitat.

Baby expo... as da si eu o raita, poate pana atunci reusesc sa fac un inventar prin casa, sa vad ce mi-ar trebui pentru asta mica. Vin bineinteles fara Bogdan, daca merita sa ma inghesui pe acolo. Daca nu, tot Lumea Copiilor scrie pe noi!

Gandacel 34+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Maria _Alexia ,noi scaun din asta avem http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/photo/294928804280371866/0 sint tare multumita deel ,e si foarte ieftin!
Feli ,sper sa nu mai faca febra pitica ,sa nu fie vreo viroza ceva ,pupici!
Pisi ,felicitari pentru dansator!

Lui Orlando pentru hemograma i s-a recoltat din deget ,am vazut ca asa procedeaza toti copii

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Baby EXPO - cu sigurantza joi de dimineatza, fara bufnitza, ca o las la mama...

Gandacel -cum se numeste gradi aia super in germana?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, gradinita este asta: http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=288, numai ca datele nu mai coincid, ca pret cel putin, ca varste... nici ca program. Poti suna si discuta, poti merge pana acolo... cum crezi. Daca dai pe site-ul principal cautare dupa criteriile pe care le doresti, o sa gasesti chiar pe ambele de la Domenii acolo, plus ca mi-a spus directoarea de aici ca ei au intalniri periodice cu toate gradinitele din sectorul 1 si i se pare ca pana si cele de stat se ridica la niste standarde inalte, spre deosebire de alte sectoare. Asa ca ai de unde alege. Daca esti pusa pe cautari serioase, poti cere lista completa cred, banuiesc ca exista un Inspectorat, ceva, nu m-am interesat.

Madutza, scuze. Eu am avut impresia ca va luptati cu diareea de mai multe zile si ca abia ieri/azi i-au dat Vit C.

Hai, poate ma mobilizez si eu sa vin joi la Baby Expo, daca tot veniti singurele! Eu imi iau doar burta.

Edit. Eu tot intru chitita sa intreb ceva si uit mereu. Voi aveti idee de unde pot cumpara niste jucarele de curte, gen topogan, leagan, caluti cu arcuri, cum sunt prin parculete, poate doar mai mici? Ca nu stiu unde sa caut. Si vreau sa fac gradinita in curte.

Gandacel 34+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Madutza 10 ,noi am trecut prin asa ceva ,of doamne nu doresc la nimeni ,eu asa bine te inteleg prin ce treci ,sa-i dai multe lichide pentru hidratare si papa la regim si binenteles nu portocale da stii asta ,noi am scapat mai repede da am stat de joia pana lunea internate in spital, la perfuzii si injectii intravenos,poate era bine sa ramaneti pe wikeend internate (da e nasol )in spital.Sanatate multa lui Orlando si fii tare. inca ceva ;daca se poate sa nu-l stergi la fundic cu servetele umede parfumate ca se irita de la ele .(noi asa am patit).

Medicamentele de stopare a lactatiei Brocriptin dau reactii adverse gen varsaturi ,ameteli ,somnolenta, eu am luat cate doua tb/zi, dim si seara o saptamana si daca imi stramg sanii si acuma dupa aproape 5 luni mai iese laptic .NU LE
RECOMAND.
Am auzit de Dostinex ,se iau doua pastile,cate 1/2 la 12 ore ,au efect de stopare a producerii de prolactina si cine a luat a zis ca nu au efecte secundare .

Sanatate la bebeii bolnaviori!

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza feeling-ul meu este ca Orlando a luat o enteroviroza din spital, pe principiul vii cu una, pleci cu alta .
Hidrasec-ul ca Hidrasec-ul, dar da-i cu solutia de rehidratare, e foarte importanta, mai ales acum cand are asa multe scaune pe zi.

Gandacel Silvia mai nou sta prinsa cu centura si asezata pe inaltator. Inaltatorul o ajuta din 2 motive:
-sa-i vina centura bine, la nivelul umarului
-sa stea mai sus, sa vada mai bine pe geam, nu in interiorul masinii, ca sa nu i se faca rau.

Inaltatorul am impresia se foloseste pana la 130-140 cm ai copilului.

pisi multumesc! la ei pe site zica ca au cursuri undeva pe strada Turda, ceea ce e f departe de noi. Oricum, deocamdata, pana la sf anului scolar ramane la balet pt ca e la doi pasi si am si paltit pt tot anul. La altceva nu o mai dau, sa mai aiba si timp liber draguta de ea.
Succes lui Boscu!

Ce mai fac Dienuta si Luca? S-a intors Diana la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi azi am avut o zi HORROR, am inceput de dimineata cand a luat Miruna prima mega cazatura nasoala direct cu capul in tocul usii...a plans juma' de ora fara aer de nu mai staim ce sa-i fac, apoi bineinteles ca a facut ditati cucuiul si o sa faca si vanataie sigur, ptr ca nu m-a lasat sa-i pun nimic acolo, doar ce-am reusit cu un borcan rece de la congelator.

Apoi am fost in parc unde a fost cat de cat bine, insa odata venite acasa n-a vrut sa manance nimic, a aruncat castronul cu supa cat colo..nu vreau sa vedeti cum arata bucataria, apoi a mai tras o portie de plans cu tavaleli pe jos si figuri (asta a vazut-o la un baietel azi in parc si cred ca a bagat la cap - nasol ptr ea ca la mine nu merge treaba asta)...drept ptr care a fost pedepsita in camera ei 10 minute..acum vad ca a revenit la sentimente mai bune, adica a mancat, dar doar dupa ce i-am scos ciorba de la dezghetat. Nu va inchipuiti ca acum e cuminte, se tavaleste pe jos ptr ca nu i-am dat cutia cu dero . Am o durere de cap si niste nervi ...

Scaunul de masina noi am luat in toamna de la BE unul Iseos Safe Side, e super, am mai povestit de el, cam scumpicel dar face toti banii. Sper sa mearga linkul..scoateti voi pauzele http://www.c h i c bebe.ro/products/323-918_kg/images-2834-bebe_confort_fotoliu_auto_iseos_isofix_grupa_1.mbs. A mea doarme fara probleme in masina, nu ma plang.

Vroiam sa mai zic ceva, dar nu ma pot concentra acum, revin dupa ce ma calmez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza noi am avut scaune multe cand a fost Ilinca mica. Povestea noastra a fost cam asa: la 2,5 luni fosta pediatra i-a dat lui chiti Augmentin. A doua sau a treia zi de tratament deja a inceput sa faca scaune multe si apoase. Am rezolvat problema pana la 4 luni cand am inceput diversificarea cu suc de mar. Deoarece stomacelul ramasese sensibil dupa antibioticul acela puternic, sucul de mar i-a dat o diaree severe, care a durat o luna. Avea cam 7 scaune zilnic, la inceput apoase mai tarziu nu. Dar s-a rezolvat in timp, cu tratament la greu - Biotics si Enterol.
Acum la voi daca e virus digestiv, e altceva, eu stiu? Dr ce-a zis?

PS: ora 16 - temp: 36,3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Noi de saptamana viitoare vom fi in Romania. Problema e ca eu nu sunt obisnuita deloc cu Bucurestiul si nici atat cu sistemul de sanatate din Romania, si as avea nevoie de cateva sfatuieli... Daca doamne fereste pateste copilul ceva, unde chem ambulanta? 961? 9761? Asta ar fi o varianta, am mai citit de cateva spitale particulare care au servicii de ambulanta, Medicover, Biomedica parca. Stiti ceva despre ele? Sunt de incredere? Sau cel mai bine ar fi sa chem un taxi care sa ne duca la spital, dar unde anume pentru urgente noaptea?
A doua intrebare, daca nu e o urgenta de noapte ci pot sa o las pentru a doua zi, la ce spital ma sfatuiti sa merg? Poate sa fie si un spital privat nu conteaza, avem asigurare, important e sa fie tratata cum trebuie.

Mergi la inceput